תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי טוטו
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:35 
גוטליב יצא כי הוא ביקש להתחלף כי הוא נפצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
כל מי שאובייקטיבי ראה שספורי היה פשוט טוב מאוד.
עבר שחקנים בקלות, בקושי איבד, שיחק עם ביטחון.
גם בגול עשה מהלך יפה. הלוואי שיהיה לזה המשך.

בקושי איבד? ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:38 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מדהים שהקסם שגרם למאמנים עד היום להרכיב אותו זלג ליציע ולפורום.
אחד המעצבנים שלבשו את החולצה האדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:40 
מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:
תפסיקו כבר עם הלנצח בצילנו יא מביכים. שחקנים טובים ויקרים שנקנו תמורת תשלום, אף אחד לא גנב אותם בלילה מתחת לאף.

אף אחד לא אומר שהם נגנבו, אבל היית מצפה מהערס ההולנדי הזה ליותר, בטח עם כל הקשרים שלו.
חוכמה נורא גדולה להביא מהפועל את כל מה שהיה בה טוב. את זה גם אתה ואני יכולנו לעשות עם צ'ק פתוח.

אז למה הבכי על זה כל הזמן ? יש איזשהו חוק בכדורגל נגד קבוצות עם כסף ? יש חוק נגד רכש חכם של שחקנים טובים ?
זהבי הגיע מאיטליה (ולפי השמועות אנשים מהפועל טירפדו חזרה אפשרית שלו לקבוצה), איגיבור הגיע מספרד וטל בן חיים נמכר על ידי מכבי פתח תקווה בכלל.
ממש מעניין את קרויף העבר שלהם בהפועל. צאו כבר מהסרט הזה.

אני לא הכתובת ל"בכי הזה", כי לי אישית זה לא ממש מזיז.
ואין שום חוק נגד קבוצות עם כסף.
בסה"כ מישהו רשם פה בהלצה "לנצח בצילנו", כמו שההם אוהבים להגיד. הם רק שוכחים איפה כל הכוכבים שלהם פרחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
ספורי היה טוב היום.
הרוש שידר הרבה ביטחון להגנה בשפת גוף ובתנועות שלו. אהבתי שאחרי הגול שכבשנו הוא רץ עד הספסל להרגיע את כולם כי יש עוד הרבה זמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:42 
RedFox כתב:
הוקיץ' כתב:
כל מי שאובייקטיבי ראה שספורי היה פשוט טוב מאוד.
עבר שחקנים בקלות, בקושי איבד, שיחק עם ביטחון.
גם בגול עשה מהלך יפה. הלוואי שיהיה לזה המשך.

בקושי איבד? ברצינות?

מציע לך לראות שוב את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:43 
Fez כתב:
הרוש הכי אנדרייטד פה בפורום. לעומת דני עמוס זה מרגיש כאילו הבאנו את פטר צ׳ך. בטוח שהוא עוד יעשה טעויות ויעלה בגולים אבל בעיני הוא הכי מרשים בהפועל בינתיים (מחנה + שוקו) אחרי אבו עביד ובומבה.

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:44 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:
תפסיקו כבר עם הלנצח בצילנו יא מביכים. שחקנים טובים ויקרים שנקנו תמורת תשלום, אף אחד לא גנב אותם בלילה מתחת לאף.

אף אחד לא אומר שהם נגנבו, אבל היית מצפה מהערס ההולנדי הזה ליותר, בטח עם כל הקשרים שלו.
חוכמה נורא גדולה להביא מהפועל את כל מה שהיה בה טוב. את זה גם אתה ואני יכולנו לעשות עם צ'ק פתוח.

אז למה הבכי על זה כל הזמן ? יש איזשהו חוק בכדורגל נגד קבוצות עם כסף ? יש חוק נגד רכש חכם של שחקנים טובים ?
זהבי הגיע מאיטליה (ולפי השמועות אנשים מהפועל טירפדו חזרה אפשרית שלו לקבוצה), איגיבור הגיע מספרד וטל בן חיים נמכר על ידי מכבי פתח תקווה בכלל.

בסה"כ מישהו רשם פה בהלצה "לנצח בצילנו", כמו שההם אוהבים להגיד. הם רק שוכחים איפה כל הכוכבים שלהם פרחו.

פרחו ? כל אחד מהשלושה למעלה שחקן פי מיליון יותר טוב ממה שהוא היה כשהיה אצלנו. סה"כ שחקנים טובים שנהיו יותר טובים עם ניהול נכון וצוות מקצועי טוב, לא מבין מה הבעיה פה.
אני מסכים שזה הכי זין בעולם שיצא שהקבוצה הכי חזקה ועשירה בארץ היא במקרה מכבי אבל מפה ועד לחוכמה גדולה שהם לקחו מאיתנו שחקנים מוכנים כבר ושהם מחכים לראות מי יהיה טוב בהפועל כדי לגנוב אותו זה הזיות של פטריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:47 
ספורי היה טוב לשם שינוי, המיקום באמצע עשה לו טוב. עדיין הוא לא משחק מספיק מהר כדי להיות יעיל בתפקיד הזה, אבל מגיעה לו מילה טובה היום. בכל מקרה מקווה שמשבוע הבא לא נצטרך לראות אותו בהרכב, אבל כנראה שהוא יהיה מחליף חשוב העונה. הרבה דברים יכולים להשתנות אבל בינתיים מסתמן שהוא מקדים את שקל ויחזקאל ברוטציה באופן די משמעותי (אפילו אבו אלהיג׳ה כקשר מקדים אותם).

מי שנראה קצת לא קשור לרמה זה גומברג, כל כך נמוך וחלש שזה מרגיש כמו המשחקים הראשונים של אברהם צ׳קול. על פניו לא נראה שחקן לליגת העל, מקווה שיפתיע. יכול להיות בעייתי כי יש לנו 4 שחקנים שיכולים לשחק מגן ימני (כולל וינטרה) והוא היחיד שיכול להחליף את שיימן בשמאל, אפילו אלתורים אפשריים אני לא רואה (אין לנו שמאליים כל כך בקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:50 
עומרי שקל שמאלי, אולי מול הקבוצות היותר חלשות זאת אופציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:51 
לא מספיק הודגש כאן- בומבה חתיכת שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:53 
הרוש, ורטה, אבו עביד, בומבה וגם שיימן היו טובים. ספורי היה ונשאר חלש לצערי. יש לו כדורגל אבל כרגע זה רחוק מלהיות מספיק. בגדול היה מעודד אבל כל עוד זהבי חי ובמכבי הם ימשיכו לשלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:

פרחו ? כל אחד מהשלושה למעלה שחקן פי מיליון יותר טוב ממה שהוא היה כשהיה אצלנו. סה"כ שחקנים טובים שנהיו יותר טובים עם ניהול נכון וצוות מקצועי טוב, לא מבין מה הבעיה פה.
אני מסכים שזה הכי זין בעולם שיצא שהקבוצה הכי חזקה ועשירה בארץ היא במקרה מכבי אבל מפה ועד לחוכמה גדולה שהם לקחו מאיתנו שחקנים מוכנים כבר ושהם מחכים לראות מי יהיה טוב בהפועל כדי לגנוב אותו זה הזיות של פטריות.

פרחו, כן, פרחו.
מה זה משנה שהם יותר טובים פי מיליון עכשיו? פרחו זה אומר שהם התחילו את ההצלחה שלהם בהפועל - גם ורמוט, גם זהבי וגם נוסא. טב"ח זה גבולי כי הוא לא היה משהו יוצא דופן בהפועל. מה עם אניימה? ידין? הכל זה הזיות?
אתה לא יכול להכחיש שלהולנדי יש אובססיה כלשהי עם שחקנים שהצליחו בהפועל.
לא אומר שזו בעיה. גם אם אותי היו ממנים מחר למנהל מקצועי של שקרכלשהו ועם כסף ללא הגבלה, הייתי מחפש את השחקנים הכי טובים שיש בנמצא ומביא אותם אליי. אבל שוב, זו לא חוכמה גדולה. היית מצפה מאדם כל כך מקושר בטופ של הכדורגל ליותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
מה שמעודד זה שיש לנו הגנה מאוד פיזית ומהירה, יחד עם הרוש ופינטילי ולינגנה, יהיה קשה להבקיע לנו השנה.
נקווה רק שהתקפה תתחבר לנו מהר וטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:55 
היית מצפה ממנהל מקצועי לא להביא את השחקנים הכי טובים שהוא יכול להביא רק כי הם פעם היו טובים באיזה קבוצה ביחד ?
לא יודע, זה נראה לי קולע בול על ההגדרה של מנהל מקצועי אבל אולי זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:57 
אז הוא אומר שזה לא חכמה גדולה. רק שהם לא באים להיות חכמים הם באים לנצח. נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

טפו חמסה.
בוא נבחן את זה לאורך זמן, יש לי כל-כך הרבה דוגמאות לזרים שנראו מעולה במשחקים הראשונה ולאורך הזמן נראו על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:01 
יצאתי מעודד במיוחד מהחצי הראשון ההגנתי..

אסור לשכוח שהיינו בלי 4 זרים!!! ובלי דודו ביטון שהיה פצוע.
ומה לעשות שאנחנו הכנסנו את גומברג, מליקה,הרשקוביץ ושקל הם הכניסו את טב"ח הזין, זהבי , אייגבור ואלברמן..
המאמן שלהם רצה לתת להם לנוח לקראת המשחק הכי חשוב שלהם העונה ובסוף גרמנו לו להכניס את כולם בגלל גביע השוקו.

אבו עביד :HEART2:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:04 
מושקוביץ כתב:
היית מצפה ממנהל מקצועי לא להביא את השחקנים הכי טובים שהוא יכול להביא רק כי הם פעם היו טובים באיזה קבוצה ביחד ?

לא. כנראה שגם אני הייתי נוהג כמוהו ומביא את הכוכבים של אותה ליגה. אבל אני זה לא הוא.
יש פה הערכה יתרה למה שהוא עושה שם, שזה לטעמי אמור להיות ברור מאליו עם כל הכסף שיש להם.
עובדה שבאירופה אין להם הצלחות בינתיים. איך אתה מסביר את הפער האדיר הזה בין הליגה לאירופה?
זהבי צריך לקבל מיליון יורו בשביל להבקיע נגד הפועל עכו וסכנין? הרי זה ידוע לכל שהם מפטמים אותו בכסף הזה כי אם הוא הולך ההתרסקות שלהם מתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
לספורי היו כמה מהלכים יפים של טכניקה גבוהה, היה אפשר לראות את זה גם בעבר. אבל הוא עדיין לא יודע לעשות את הפעולה הנכונה ויש לו אפס משמעת הגנתית, היום הוא היה חתיכת חור במרכז המגרש.
כבר ראיתי ממנו שלושה-ארבעה משחקים כאלה בעונות קודמות (סתם עולה לי לראש עכשיו, בעונה שעברה ב-2:2 נגד חיפה וב-3:2 על באר שבע). אני לא חושב שיש פה מגמת שיפור כלשהי או משהו לבנות עליו.

הרוש טוב עד עכשיו, אין לו אינסטינקטים יוצאי דופן אבל הוא גדול, יודע להתמקם, מנוסה (יש לו מעל 200 הופעות בליגה, אין כמעט שוערים שאפשר לומר עליהם את זה), עד עכשיו לא עושה שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:06 
RedFox כתב:
ספורי היה פח כמו תמיד, פשוט במקום שילך לו השטויות שהוא מנסה לעשות 0/10 הלך לו 2/10. התקדמות מטאורית בדרך להיות שחקן ליגה לאומית.

שמע אני בדרך כלל מסכים שהוא חלש מאוד, אבל היום הוא היה טוב בפעולות שהוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:08 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:

לא. כנראה שגם אני הייתי נוהג כמוהו ומביא את הכוכבים של אותה ליגה. אבל אני זה לא הוא.
יש פה הערכה יתרה למה שהוא עושה שם, שזה לטעמי אמור להיות ברור מאליו עם כל הכסף שיש להם.
עובדה שבאירופה אין להם הצלחות בינתיים. איך אתה מסביר את הפער האדיר הזה בין הליגה לאירופה?
זהבי צריך לקבל מיליון יורו בשביל להבקיע נגד הפועל עכו וסכנין? הרי זה ידוע לכל שהם מפטמים אותו בכסף הזה כי אם הוא הולך ההתרסקות שלהם מתחילה.

מה אכפת לי שהם לא מצליחים באירופה ? זה כיף בשביל השמחה לאיד אבל חוצמזה זה לא עושה את הפועל טובה יותר.
ואם הבוס שלו היה חושב שהוא כל כך גרוע וסתם מבזבז לו כסף הוא היה מפטר אותו. והבוס שלו מיליארדר. וזה המצב.
אז זה קצת מביך בעיני שלא רק שנהיינו מנהלי חשבונות של הפועל שזה רע בפני עצמו אז אנחנו עכשיו גם מנהלי חשבונות של מכבי וגם וועדת האתיקה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:13 
מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:

מה אכפת לי שהם לא מצליחים באירופה ? זה כיף בשביל השמחה לאיד אבל חוצמזה זה לא עושה את הפועל טובה יותר.
ואם הבוס שלו היה חושב שהוא כל כך גרוע וסתם מבזבז לו כסף הוא היה מפטר אותו. והבוס שלו מיליארדר. וזה המצב.
אז זה קצת מביך בעיני שלא רק שנהיינו מנהלי חשבונות של הפועל שזה רע בפני עצמו אז אנחנו עכשיו גם מנהלי חשבונות של מכבי וגם וועדת האתיקה שלהם.

אז בעיניי זה מביך שהם צריכים את ההרכב הראשון שלהם כדי לנצח הרכב טלאים של קבוצה חדשה לגמרי בהפועל.
זה לא אנחנו שניצחנו אותם באיזה גביע שוקו עם הנוער שלנו (או שזה היה 3-3?) עם חצי מהתקציב שלהם?
בקיצור, גאון גדול וחכם גדול ההולנדי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:14 
מישהו יודע מה חומרת הפציעה של בומבה???

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

טפו חמסה.
בוא נבחן את זה לאורך זמן, יש לי כל-כך הרבה דוגמאות לזרים שנראו מעולה במשחקים הראשונה ולאורך הזמן נראו על הפנים.

אחד מהם תקע אותך היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
היה חייב להכניס איזה צעיר שלא בונים עליו לתת לו לשבור לזנבי תרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:31 
אגב, מנדיונדו סך הכל בסדר. אבל גם אם גוטליב נפצע היה צריך להוריד את אבו אלהיג׳ה לשחק מגן ימני, ולהעביר את ורטה לאמצע. לא להכניס את גומברג ולהעביר את שיימן לאמצע.
ורטה גדל כבלם (עד סביבות גיל 20 שעשו לו הסבה) ויש לו נתונים ויכולות לשחק בלם. שיימן הרגיש הרבה פחות נוח בעמדה הזאת. גם גומברג לא התאים להתמודד מול בן חיים באגף והיה עדיף להעביר את אבו אלהיג׳ה אחורה בימין להתמודד מול ריקן. אמנם זה הכל אלתורים אבל גם לאלתר צריך לדעת.
מעבר לזה אין לי הרבה טענות למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:36 
נדמה לי שהוא עבר לשחק עם שלושה בלמים כשורטה ימני, שיימן שמאלי ואבו עביד באמצע.
החלטה סבירה בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:45 
סבירה? איך ששיימן נהיה בלם קיבלנו את הגול הראשון וגם בשני הוא חלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 00:52 
מעניין אם מנדיונדו מודע לזה שורטה (לפי מה שנאמר פה) יכול להיות בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: