אדום אופטימי כתב:
אני חושב שהתגובה שרשמתי קודם לדל פירו מנומקת דייה.
יהודים שמשתמשים בטרור מסוכנים כמו ערבים שמשתמשים בטרור. קיצוניים מימין מסוכנים בדיוק כמו קיצוניים מהשמאל.
המעגל הקרוב אל היהודים המשתמשים בטרור (ובנט ואנשיו הם לא כאלה חלק קטן מתומכיו הם כאלה) הם בדיוק כמו שמאלנים שעוזרים לערבים בהפגנות אלימות נניח בבלעין וחלק מהכותבים בפורום בהחלט תומך ואולי משתייך למעגל זה.
לגבי הטענה שיהודים טרורים מסוכנים כמו ערבים טרוריסטים-אני נוטה להסכים (אנחנו עדיין לא דעאש או אל קעידה, אבל לא נריב על זה).
לגבי הטענה החוזרת שהשמאלנים מסוכנים כמו הימנים אני אומר שנית, אשמח אם תציג איזשהן דוגמאות לתמוך באמירה הזו. בינתיים בחרת שלא להגיב על ארבעת הדוגמאות שאני נתתי (אמיל, רבין, אבו חדיר והתינוק עלי משהו)
אתה בחרת להשוות חלק מהכותבים הקיצוניים (משמאל) בפורום הזה לימנים שעוסקים בטרור כשהנחת הבסיס שלך היא שהטרור האלים בהפגנות בבילעין, שלמיטב ידיעתי מסתכם בזריקת אבנים וקללות, והטרור היהודי (רצח תינוק, רצח נער, זריקת רימון להפגנה, רצח ראש ממשלה) הם אותו טרור. וזה מבלי להיכנס בכלל לדיוקים ולשאלה מי הם אותם כותבים בפורום שמסייעים לערבים לזרוק אבנים על חיילים.
אני מתקשה להבין את ההגיון שלך, אני באמת מנסה, משתדל לא להתלהם (בתגובה הראשונה כתבתי לך יצור. אולי זה היה קצת מתלהם), ומבקש הסבר נורמלי, ככה שלפחות נוכל להסכים שלא להסכים.
עד עכשיו אתה מתפלפל ומסתובב סביב עצמך עם הטענה הזו ששמאלני קיצוני מסוכן בדיוק כמו ימני קיצוני.
--
והנה, שוב השוות בין השמאלני הקיצוני המסוכן שרחמנא ליצלן השתתף במשט לעזה לבין איש ימין קיצוני שניסה לרצוח (בינתיים הוא לא רצח, הילדה בת ה15 "רק" מוגדרת מצב אנוש) 6 אנשים.
אתה לא מזהה איזשהו הבדל בין המקרים????? אההההההההההההההההההההההההההה?