תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העם הנבחר : דוקרים,מבעירים ושורפים תינוקות חיים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אופטימי
מדובר באשכול על העם הנבחר
העם היהודי
בוא תן לי דוגמא על שמאלן מהעם היהודי שעשה דברים דומים לאלו שהוזכרו פה

אני תוהה איך אני והחרדים/נוער הגבעות באותו העם
יש לנו עתיד משותף פה?
יש לעם היהודי עתיד כאשר הימין השתלט על רובו?
מה הקשר שלי לחרדים או למתנחלים ולבנט שנואם מול אלפי מפרי חוק בשטחים הכבושים?

ידידי,
החיים אינם שחור לבן. חשבתי בגילך כבר הבנת זאת
כמו שלא כל החילוניים הם חלק ממך כך אני מניח כך גם לא כל החרדים הם חלק ממך.
90% מהחרדים קרובים יותר לליבי ואני מרגיש שהם בני עמי יותר מאשר כמה כותבים כאן בפורום וחבריהם מחוץ לפורום בעלי אותה דעה.

האם הטמבל היהודי שלשמחתי שכחתי את שמו שהפליג לאחרונה במשט לעזה הוא חלק מעמך יותר מרוב החרדים ?
בעיני הוא אותו חרא כמו הדביל שניסה ואולי הצליח לרצוח השבוע בהפגנה.

נוער הגבעות הוא לא כל המתנחלים. הוא גם לא 10% מהם וגם לא 5% מהם. צריך לטפל בו בכל הכוח האפשרי ובלי טיפת סלחנות.

מציע שתפסיק לעשות הכללות לא כל הימין וגם לא עשירית ממנו תומך במעשים שכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אני חושב שהתגובה שרשמתי קודם לדל פירו מנומקת דייה.
יהודים שמשתמשים בטרור מסוכנים כמו ערבים שמשתמשים בטרור. קיצוניים מימין מסוכנים בדיוק כמו קיצוניים מהשמאל.
המעגל הקרוב אל היהודים המשתמשים בטרור (ובנט ואנשיו הם לא כאלה חלק קטן מתומכיו הם כאלה) הם בדיוק כמו שמאלנים שעוזרים לערבים בהפגנות אלימות נניח בבלעין וחלק מהכותבים בפורום בהחלט תומך ואולי משתייך למעגל זה.

לגבי הטענה שיהודים טרורים מסוכנים כמו ערבים טרוריסטים-אני נוטה להסכים (אנחנו עדיין לא דעאש או אל קעידה, אבל לא נריב על זה).
לגבי הטענה החוזרת שהשמאלנים מסוכנים כמו הימנים אני אומר שנית, אשמח אם תציג איזשהן דוגמאות לתמוך באמירה הזו. בינתיים בחרת שלא להגיב על ארבעת הדוגמאות שאני נתתי (אמיל, רבין, אבו חדיר והתינוק עלי משהו)

אתה בחרת להשוות חלק מהכותבים הקיצוניים (משמאל) בפורום הזה לימנים שעוסקים בטרור כשהנחת הבסיס שלך היא שהטרור האלים בהפגנות בבילעין, שלמיטב ידיעתי מסתכם בזריקת אבנים וקללות, והטרור היהודי (רצח תינוק, רצח נער, זריקת רימון להפגנה, רצח ראש ממשלה) הם אותו טרור. וזה מבלי להיכנס בכלל לדיוקים ולשאלה מי הם אותם כותבים בפורום שמסייעים לערבים לזרוק אבנים על חיילים.

אני מתקשה להבין את ההגיון שלך, אני באמת מנסה, משתדל לא להתלהם (בתגובה הראשונה כתבתי לך יצור. אולי זה היה קצת מתלהם), ומבקש הסבר נורמלי, ככה שלפחות נוכל להסכים שלא להסכים.
עד עכשיו אתה מתפלפל ומסתובב סביב עצמך עם הטענה הזו ששמאלני קיצוני מסוכן בדיוק כמו ימני קיצוני.

--
והנה, שוב השוות בין השמאלני הקיצוני המסוכן שרחמנא ליצלן השתתף במשט לעזה לבין איש ימין קיצוני שניסה לרצוח (בינתיים הוא לא רצח, הילדה בת ה15 "רק" מוגדרת מצב אנוש) 6 אנשים.
אתה לא מזהה איזשהו הבדל בין המקרים????? אההההההההההההההההההההההההההה?

נערך לאחרונה על ידי תתאבד כבר בתאריך 01 אוגוסט 2015, 15:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
יהודים שמשתמשים בטרור מסוכנים כמו ערבים שמשתמשים בטרור. קיצוניים מימין מסוכנים בדיוק כמו קיצוניים מהשמאל.
המעגל הקרוב אל היהודים המשתמשים בטרור (ובנט ואנשיו הם לא כאלה חלק קטן מתומכיו הם כאלה) הם בדיוק כמו שמאלנים שעוזרים לערבים בהפגנות אלימות נניח בבלעין וחלק מהכותבים בפורום בהחלט תומך ואולי משתייך למעגל זה.

למען הסר ספק
אתה משווה מפגין בבילעין לאלו ששרפו תינוקות חיים?

חבורת בנט ידידי , מסיתה לאלימות
בנט הנואם מול אלפי מפרי חוק שזורקים בקבוקים אבנים בקבוקי שתן על כוחות הבטחון
הדה גנרט שקרא לטפל די 9 בבית המשפט
ואיילת שקד הוזכר פה באיזה פוסט של העצני תמכה

ידידי,

לא השוותי בין המפגינים בבלעין לאלה ששרפו תינוקת. (ד"א לא שרפו תינוקות אלא תינוקת, מעשה חמור אבל לא צריך להעצים אותו).
כתבתי זאת בשתי שורות נפרדות או במילים אחרות כתבתי שתי משוואות נפרדות שאין ביניהן קשר לוגי. שתי המשוואות אינן חלק ממערכת של משוואות עם כמה נעלמים אלא כל משוואה עומדת בפני עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:44 
שרפו משפחה שלמה, חלק שרדו. מעשה חמור, לא צריך להמעיט ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אדום אופטימי כתב:

לגבי הטענה שיהודים טרורים מסוכנים כמו ערבים טרוריסטים-אני נוטה להסכים (אנחנו עדיין לא דעאש או אל קעידה, אבל לא נריב על זה).
לגבי הטענה החוזרת שהשמאלנים מסוכנים כמו הימנים אני אומר שנית, אשמח אם תציג איזשהן דוגמאות לתמוך באמירה הזו. בינתיים בחרת שלא להגיב על ארבעת הדוגמאות שאני נתתי (אמיל, רבין, אבו חדיר והתינוק עלי משהו)

אתה בחרת להשוות חלק מהכותבים הקיצוניים (משמאל) בפורום הזה לימנים שעוסקים בטרור כשהנחת הבסיס שלך היא שהטרור האלים בהפגנות בבילעין, שלמיטב ידיעתי מסתכם בזריקת אבנים וקללות, והטרור היהודי (רצח תינוק, רצח נער, זריקת רימון להפגנה, רצח ראש ממשלה) הם אותו טרור. וזה מבלי להיכנס בכלל לדיוקים ולשאלה מי הם אותם כותבים בפורום שמסייעים לערבים לזרוק אבנים על חיילים.

אני מתקשה להבין את ההגיון שלך, אני באמת מנסה, משתדל לא להתלהם (בתגובה הראשונה כתבתי לך יצור. אולי זה היה קצת מתלהם), ומבקש הסבר נורמלי, ככה שלפחות נוכל להסכים שלא להסכים.
עד עכשיו אתה מתפלפל ומסתובב סביב עצמך עם הטענה הזו ששמאלני קיצוני מסוכן בדיוק כמו ימני קיצוני.

--
והנה, שוב השוות בין השמאלני הקיצוני המסוכן שרחמנא ליצלן השתתף במשט לעזה לבין איש ימין קיצוני שניסה לרצוח (בינתיים הוא לא רצח, הילדה בת ה15 "רק" מוגדרת מצב אנוש) 6 אנשים.
אתה לא מזהה איזשהו הבדל בין המקרים????? אההההההההההההההההההההההההההה?

ראשית אתה כן מתלהם. אבל נניח לכך.
מי שמשתמש בטרור הוא טרוריסט. מי שהורג הוא רוצח.
עכשיו ננייח את הרוצחים בצד. קראת שים את הרוצחים בצד.

אם אתה חושב שבימין יש אלפי רוצחים או אם לדעתך כל מי שמתגורר ביו"ש (מה שנקרא מתנחלים) הם מקשה אחת אז בזה הסתיים הדיון ביננו כי אין לנו בסיס לדיון.

לא השוותי אף אחד מהפורום לחבורת הרוצחים או אפילו לא לחברי אירגון לה"בה.
כן השוותי אותם למעגל הקיצוני הבא שהוא זה שנותן את החיבוק ותומך בקיצוניים ביותר. כך זה בימין וכך זה גם בשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:50 
דל פיירו כתב:
חבל שאתה עדיין מתחמק מחלק מהדברים. ערבים בבלעין, ביהודה ושומרון ובמזרח ירושלים הם לא חלק מהשמאל במדינת ישראל, לא הקיצוני ולא המתון.

בדיוק בגלל זה אין כאן באמת שמאל.

פאביו כתב:
אופטימי
העם היהודי

יש לנו עתיד משותף פה?

מה אתה רוצה מ"החרדים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:
דל פיירו כתב:
אדום אופטימי כתב:
קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

ביום שאנשי שמאל קיצוני יזרקו רימון לתוך הפגנה, ידקרו אנשים תמימים ברחוב ויישרפו תינוקות תדבר איתי.

ברגע שתדע להפריד בין ימניים כמו ליכודניקים ובנטים כולל מתנחלים לבין מתנחלים קיצוניים כמו נוער הגבהות ואנשי כהנא דבר איתי.

הבנטים מגנים את הנאצים שמגיעים לכותרות, אבל בכל שאר הזמן הם דואגים להעביר תקציבי עתק לחטיבה להתיישבות ועד מתיישבי שומרון וכיוצא באלה, שמשתמשים בתקציבעם האלה בין היתר כדי לעודד פעולות תג מחיר, כולל הסברים איך יש להצית בתים של פלסטינים(למתקדמים בלבד עם נסיון בהצתת מסגדים).
וביבי המתון בסך הכל ברגע שהרגיש שהוא מפסיד את הבחירות הוציא הודעה על האוטובוסים של הערבים.
וזב בדיוק כמו איימן עודה הפסיכי שאומר דברים מזעזעים כמו שהממשלה בראשות השניים הללו היא מסוכנת ויש להפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
'מי שמשתמש בטרור הוא טרוריסט'

עכשיו רק צריך להגדיר מהו טרור, ומתי מעשה שנראה כמו טרור, מריח כמו טרור ונשמע כמו טרור, מקבל כרטיס יציאה מהכלא כי הצבא שלנו הוא המוסרי בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:04 
הטרוריסטים הכי גדולים בעולם הם פוליטיקאים וגנרלים, גם מהמערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
דל פיירו כתב:
חבל שאתה עדיין מתחמק מחלק מהדברים. ערבים בבלעין, ביהודה ושומרון ובמזרח ירושלים הם לא חלק מהשמאל במדינת ישראל, לא הקיצוני ולא המתון.

אני לא מסכים. אני לא חושב שבכל מקום אחר בעולם השמאל באופן חד משמעי תומך בהכרה בכל מיעוט, לאום, ויושבי האדמה כתושבים חוקיים ולגיטימים, ובהקמת מדינת כל אזרחיה דו לאומית אם זו הייתה כוונתך.. יש שמאל בארץ שתומך פחות או יותר ברעיונות האלה ויש גם הרבה שלא. כמו בכל מיני מדינות אירופאיות שהשמאל בהן מגוון.

נערך לאחרונה על ידי דל פיירו בתאריך 01 אוגוסט 2015, 16:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:17 
חיים כאן יהודים ופלסטינים. רק שמאל שמשתף את שתי הקבוצות האלה, ולמעשה את כל הקבוצות שחיות פה, יכול להיקרא שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
חיים כאן יהודים ופלסטינים. רק שמאל שמשתף את שתי הקבוצות האלה, ולמעשה את כל הקבוצות שחיות פה, יכול להיקרא שמאל.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
דל פיירו כתב:

פאביו כתב:
אופטימי
העם היהודי

יש לנו עתיד משותף פה?

מה אתה רוצה מ"החרדים"?

בקטנה
לא משרתים את המדינה
סוחטים כספים
דוקרים הומואים
בקטנה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:25 
פאביו אתה גזען ופשיסט לא פחות מלהב"ה ממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
פאביו אתה גזען ופשיסט לא פחות מלהב"ה ממוצע.

לך תזדיין

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:32 
3 מדינות, זה הכל. אין פתרון אחר. אחת למשוגעים של כל עם, שיילחמו אחד בשני, ושיהיה המון בהצלחה ולרווייה מהדם. ואחת לאנשים הנורמליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:34 
19 כתב:
3 מדינות, זה הכל. אין פתרון אחר. אחת למשוגעים של כל עם, שיילחמו אחד בשני, ושיהיה המון בהצלחה ולרווייה מהדם. ואחת לאנשים הנורמליים.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001056551

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:34 
100%anti beitar כתב:
הטרוריסטים הכי גדולים בעולם הם פוליטיקאים וגנרלים, גם מהמערב.

בן לאדן ואל קעידה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:35 
נו, ובן לאדן לא גנרל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:39 
ברור. אבל אהבתי את ה"גם מהמערב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 16:39 
כן גם, לא רק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אופטימי
העם היהודי

יש לנו עתיד משותף פה?

ידידי,
החיים אינם שחור לבן. חשבתי בגילך כבר הבנת זאת
כמו שלא כל החילוניים הם חלק ממך כך אני מניח כך גם לא כל החרדים הם חלק ממך.
90% מהחרדים קרובים יותר לליבי ואני מרגיש שהם בני עמי יותר מאשר כמה כותבים כאן בפורום וחבריהם מחוץ לפורום בעלי אותה דעה.

האם הטמבל היהודי שלשמחתי שכחתי את שמו שהפליג לאחרונה במשט לעזה הוא חלק מעמך יותר מרוב החרדים ?
בעיני הוא אותו חרא כמו הדביל שניסה ואולי הצליח לרצוח השבוע בהפגנה.

נוער הגבעות הוא לא כל המתנחלים. הוא גם לא 10% מהם וגם לא 5% מהם. צריך לטפל בו בכל הכוח האפשרי ובלי טיפת סלחנות.

מציע שתפסיק לעשות הכללות לא כל הימין וגם לא עשירית ממנו תומך במעשים שכאלה.

לנוחותך הדגשתי את החלק (הקריטי) שפספסת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
100%anti beitar כתב:
דל פיירו כתב:

פאביו כתב:
אופטימי
העם היהודי

יש לנו עתיד משותף פה?

מה אתה רוצה מ"החרדים"?

בקטנה
לא משרתים את המדינה
סוחטים כספים
דוקרים הומואים
בקטנה

ידידי,
לא משרתים את המדינה. נכון רובם המכריע לא משרתים את המדינה. אבל, יש פי 1000 חרדים שמשרתים את המדינה מאשר חרדים שרוצחים הומואים.
סוחטים כספים. בהחלט נכון. הנסחטים אשמים כמעט כמו הסוחטים. אם אתה חושב שבוז'י היה פחות סחיט מביבי ניראה לי שאתה טועה.
דוקרים הומואים. הגזמה פרועה. יש אחד שדקר ולא פעם אחת אלא פעמים. אמנם האשכול הזה נגוע בהתלהמות אבל הטיעון הזה נכון פחות או יותר כמו "המוסלמים רוצחים יהודים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
הוא טיעון זהה.
ונובע בדיוק מאותן סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
לפני כשנה הערתי לפותח האשכול על התבטאות דומה כלפי קבוצת אוכלוסייה אחרת (הרבה יותר רחבה וגדולה).
כמה וכמה משתמשים הגיבו בצורה קשה מאוד, כולל לכנות אותי בשמות גנאי חריפים, לשלוח אותי למות בעזה וכדומה.
למותר לציין שהיו ביניהם גם כאלה שברגע זה כועסים מאוד על פותח האשכול בגין ההתבטאות הנוכחית שלו, ומבקרים אותו ביקורת דומה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:33 
teknoboy כתב:
לפני כשנה הערתי לפותח האשכול על התבטאות דומה כלפי קבוצת אוכלוסייה אחרת (הרבה יותר רחבה וגדולה).
כמה וכמה משתמשים הגיבו בצורה קשה מאוד, כולל לכנות אותי בשמות גנאי חריפים, לשלוח אותי למות בעזה וכדומה.

מקווה שזה לא היה אני :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את הכותרת הגזענית של האשכול. אני אוהב את המוסר הכפול שבו נוהגים הגויים והיהודים ששופטים בחומרה רבה את היהודים ומקלים על המוסלמים. אפשר לדמות את המצב לפרופסור למתמטיקה ותלמיד כיתה ב'. אם תלמיד כיתה ב' יטעה בחישוב פשוט של לוח הכפל, אף אחד לא יכעס עליו ויתרעם כי הוא לא ברמה של ידע כזה. אם פרופסור למתמ' יטעה בחישוב פשוט, כל הסגל יקום עליו. היהודים הם פרופסור למוסר בעולם, בגלל זה כולם קמים, מזדעזעים ומתגזענים כאילו שהרגע ביצענו שואה. בגלל זה ה"טרור" היהודי הוא ריסוס גרפיטי והטרור הערבי הוא רציחת משפחות בשנתם. מסתבר שיש גם יהודים, שאולי מקיימים מצוות ומאמינים בתורה, אבל טועים טעות גמורה ומתנהגים כמו הגויים ושורפים משפחות(שאלוהים ישלח רפואה שלמה לבני המשפחה, וינחם אותם על האבידה הגדולה).
הרי גמור וידוע לכולם כאן, שאפשר לתת מאות שמות של ילדים יהודים שנרצחו בדם קר ע"י מוסלמים, בעידוד שייחים ומנהיגים מדיניים(אבו מאזן, חמאס). גמור וידוע לכולם איך מחבל מתקבל בחברה הערבית כשהוא משתחרר מהכלא. גמור וידוע לכולם אותם קייטנות שילדי עזה עוברים. גמור וידוע לכולם את מעשי דעא"ש, גבהת אל נוסרה, בוקו חארם, אל קעידה ועוד רבים וטובים. אף אחד מהם לא יקבל רבע מהתגובות שהעם היהודי קיבל על כמה מטורפים שזרקו בקבוק תבערה. אבל זה בסדר וזה משמר את המעמד המוסרי של העם היהודי, זה משמר מקרי טירוף כמו שריפת תינוקת כמקרים מזעזעים שמסכנים את מוסריותו של העם היהודי. הרי כבר התאיישנו מהנוצרים ששורפים 6 מיליון בגזים, התייאשנו מהמוסלמים שאוכלים מעיים ורוצחים בסיטונות, אל לנו להתאייש מהעם היהודי וממוסריותו הגבוהה ועלינו להמשיך את הביקורת הרבה על מקרים כאלה, גם אם לצערינו זה מלווה בגזענות ואנטישמיות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העם הנבחר : דוקרים,מבעירים ושורפים תינוקות חיים
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2015, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
ההתקרבנות הגזענית של הגזענים זה משהו אדיר. אנשים שאומרים בפה מלא שכל יהודי באשר הוא עדיף על כל ערבי, מאשימים אנשים אחרים בגזענות ואנטישמיות.
גמל, דבשת וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ההתקרבנות הגזענית של הגזענים זה משהו אדיר. אנשים שאומרים בפה מלא שכל יהודי באשר הוא עדיף על כל ערבי, מאשימים אנשים אחרים בגזענות ואנטישמיות.
גמל, דבשת וזה.

אחי, אתה מדבר כמו פרופסור למוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 05:26 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני אוהב את הכותרת הגזענית של האשכול. אני אוהב את המוסר הכפול שבו נוהגים הגויים והיהודים ששופטים בחומרה רבה את היהודים ומקלים על המוסלמים. אפשר לדמות את המצב לפרופסור למתמטיקה ותלמיד כיתה ב'. אם תלמיד כיתה ב' יטעה בחישוב פשוט של לוח הכפל, אף אחד לא יכעס עליו ויתרעם כי הוא לא ברמה של ידע כזה. אם פרופסור למתמ' יטעה בחישוב פשוט, כל הסגל יקום עליו. היהודים הם פרופסור למוסר בעולם, בגלל זה כולם קמים, מזדעזעים ומתגזענים כאילו שהרגע ביצענו שואה. בגלל זה ה"טרור" היהודי הוא ריסוס גרפיטי והטרור הערבי הוא רציחת משפחות בשנתם. מסתבר שיש גם יהודים, שאולי מקיימים מצוות ומאמינים בתורה, אבל טועים טעות גמורה ומתנהגים כמו הגויים ושורפים משפחות(שאלוהים ישלח רפואה שלמה לבני המשפחה, וינחם אותם על האבידה הגדולה).
הרי גמור וידוע לכולם כאן, שאפשר לתת מאות שמות של ילדים יהודים שנרצחו בדם קר ע"י מוסלמים, בעידוד שייחים ומנהיגים מדיניים(אבו מאזן, חמאס). גמור וידוע לכולם איך מחבל מתקבל בחברה הערבית כשהוא משתחרר מהכלא. גמור וידוע לכולם אותם קייטנות שילדי עזה עוברים. גמור וידוע לכולם את מעשי דעא"ש, גבהת אל נוסרה, בוקו חארם, אל קעידה ועוד רבים וטובים. אף אחד מהם לא יקבל רבע מהתגובות שהעם היהודי קיבל על כמה מטורפים שזרקו בקבוק תבערה. אבל זה בסדר וזה משמר את המעמד המוסרי של העם היהודי, זה משמר מקרי טירוף כמו שריפת תינוקת כמקרים מזעזעים שמסכנים את מוסריותו של העם היהודי. הרי כבר התאיישנו מהנוצרים ששורפים 6 מיליון בגזים, התייאשנו מהמוסלמים שאוכלים מעיים ורוצחים בסיטונות, אל לנו להתאייש מהעם היהודי וממוסריותו הגבוהה ועלינו להמשיך את הביקורת הרבה על מקרים כאלה, גם אם לצערינו זה מלווה בגזענות ואנטישמיות.

:ROSE:

אהבתי ובכל זאת הסתייגות קטנה.
יש בעם היהודי מנהיגים שמגנים מקרי זוועה שכאלה אבל ביום יום נותנים רוח גבית למעשים שכאלה. הם אולי חושבים שהם מסוגלים לשלוט בלהבה כמו שאתה שולט בכיריים בביתך. בחיים זה לא כך. יש גם כהני דת שנקראים אצלינו רבנים שמסתייגים אולי מרצח תינוק אבל מתירים אלימות בשם דתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: