joshsoos כתב:
אני חושב שאחת לשנה בערך יש משהו שקשור לנושא הזה, ואז אני מגיב וחוזר ומגיב למרות שזה כמו לדבר אל הקיר.
מיסטר שמעון גרשון אשם בטמטום על, לא בבגידה, מי שבגד במקרה שלו היו מוני הראל ושחר בן עמי. כדי להחזיר את הבן האובד להפועל, נסיך הדולצ'ה וגבאנה והלקוח הבכיר של בן עמי, סלים טועמה, האדונים הנכבדים החליטו להיפטר מהקפטן הלא יקר שגם היה על משכורת גדולה וגם היו עליו דמי השבחה גבוהים. אז הם לא הציעו לו חוזה חדש ומשכו ומשכו ומשכו ומשכו, ובו בזמן אדון דודו דהאן ( על תקן של מה שהיה השנה בהפועל, אז בביתר ) העלה את השם שלו למרות שאף אחד שם לא חשב שזה אפשרי. בסופו של דבר החיבור בין אי ההצעה של הפועל להתעניינות של ביתר הולידה מה שקורה עם כל שחקן שמסיים חוזה בימינו- מותר לחתום חוזה החל מינואר. הטמטום של גרשון הוא שחשב שזה יעבור בשקט, ורצה להשאיר לעצמו פתח לחזור ולכן לא פתח את הפה ולא אמר כלום, יחד עם מסיבת העיתונאים המפגרת והבכי. דביל ברמות על, אבל לא בוגד, הפועל לא רצתה אותו וביתר הציעה הון תועפות אז עבר לשם ( לא מזיק גם שכל המשפחה של מלי אוהדת שלהם ).
ורמוט שיחק בדרבי כשהוא יודע שלמחרת הוא עובר אליהם, ואף אחד לא יודע. מתקשה לחשוב על רמה מוסרית ירודה יותר. הייתי מאחל לו לשבור רגל בכמה מקומות ביחד, אבל בשביל זה צריך לשחק. אז שייתפס לו שריר בתחת בספסל, אנא עארף.
אתה צודק במקרה גרשון, בהחלט משכו אותו וסירבו לדבר איתו, ואת ההצעה, המכובדת שלעצמה, שהציעו לו הציעו רק אחרי שהוא כבר היה סגור בבית"ר.
אבל גרשון שיחק בהפועל והיה הקפטן של הפועל כשהוא יודע שהוא חתום ביריבה הכי גדולה שלה באותם ימים. להגיד שזה "מוסרי" וכלל בבלט זה שטויות.
מה גם שלגרשון אולי היו אפשרויות אחרות, אבל הוא הלך אחרי הכסף הגדול שארקדי הבטיח ולא ניסה לחפש כאלו.
הנושא עם וורמוט הרבה יותר מורכב.
אני מניח שאנחנו מסכימים שללא ה 5 מליון שקל שהעיסקה על ורמוט חסכה / הכניסה לקופת המועדון שנה שעברה לא יכלנו לסיים את השנה, כי אני לא בטוח בכלל שהיינו
מקבלים הלוואה נוספת וחגג' ושות' לא בדיוק שמחו לפדות את הערבויות שהם נתנו. לכן מי שייזם את המעבר למכבי זה לא ורמוט אלא רמון, שלא "רק" הראה לו את הדרך
החוצה הוא הראה לו את הדרך למכבי שהיו היחידים שהסכימו לשלם עליו כאלו סכומים בינואר. מכבי הרי בכל מקרה רצו אותו ולכן העסקה נסגרה מהר מאוד. אני כמעט בטוח
שגם ניסו למשוך את זה עד לרגע האחרון בכוונה כדי לנסות ולמצוא רוכש (איפה הייתה יא כבירי....) לפני ינואר כדי שיוכלו להמנע מהצעד הזה שהיה מבחינת הבעלים בלתי
נמנע.
ולכן אני שוב שואל,
אם וורמוט לא היה עולה לדרבי בטענה שיקרית כזאת או אחרת ולמחרת חותם במכבי זה היה בסדר?
או שאולי הוא היה צריך לעבור יום לפני דרבי למכבי כדי שלא יהיו לכם טענות?