תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

מי הבוגד הגדול יותר?
שמעון גרשון 52%  52%  [ 62 ]
גיל ורמוט 48%  48%  [ 57 ]
סך הכל הצבעות : 119
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מי הבוגד הגדול יותר?
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 22:42 
סומך כתב:
מושקוביץ כתב:
zink כתב:
מושקוביץ כתב:
אם הוא מתישהו יגיע להפועל, לשיר לרייכרט לפי "תפילה" של עופרה חזה זה הדבר הכי עצום שאנחנו יכולים לעשות. מקווה שישקלו את זה ברצינות.

לא יושב על הלחן.

זה מה שיהפוך את זה למקסים.

רק תפילה אשא
הו אלי, אלי
שהרייכרט יעבור אליי

לא השיר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
סומך כתב:
מושקוביץ כתב:
zink כתב:
מושקוביץ כתב:
אם הוא מתישהו יגיע להפועל, לשיר לרייכרט לפי "תפילה" של עופרה חזה זה הדבר הכי עצום שאנחנו יכולים לעשות. מקווה שישקלו את זה ברצינות.

לא יושב על הלחן.

זה מה שיהפוך את זה למקסים.

רק תפילה אשא
הו אלי, אלי
שהרייכרט יעבור אליי

לא השיר הנכון.

וואלה, יצאתי מסטול
השעה... השכבתי הערב ארבעה ילדים לישון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 23:47 
באופן אישי חוויתי את תאוות הבצע של גרשון באופן כואב יותר
אבל בעיקר כי הייתי ילד קטן , אשכרה הערצתי את השחקני כדורגל
עם זה שהתבגרתי , ואחריי גרשון וזהבי
אני מתייחס למעבר של שחקן למכבי בצורה הרבה יותר מתונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 00:04 
שימון היה הפעם הראשונה, הוא ירה לנו בלב בזמן שאף אחד לא האמין שזה יקרה. הניף גביע וידע שהוא כבר אצל הבבונים.
מצד שני ורמוט עלה כקפטן לדרבי וידע שיום אחרי הוא במכבי.
קיצר שניהם בני זונות גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אני מת לדעת דבר אחד,
אם וורמוט לא היה עולה לדרבי בטענה שיקרית כזאת או אחרת ולמחרת חותם במכבי זה היה בסדר?
או שאולי הוא היה צריך לעבור יום לפני דרבי למכבי כדי שלא יהיו לכם טענות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
פליקס חלפון גם עבר למכבי מהפועל, מה הופך אותו ללא בוגד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 11:18 
קשטן שיחרר את פליקס שבהמשך הקיץ חתם במכבי, קצת קשה להאשים אותו במצב כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:

התחסדות לשמה.
בכל מקרה, לא תמיד המעבר הוא העניין אלא ההתנהגות אחר כך. ראה זהבי. וגם פליקס, שכבש עבור מכבי נגד חיפה ב2000, להבדיל, התראיין אחרי המשחק ואמר שהוא מקדיש את השער להפועל ומקווה שזה עזר לה במאבק על התואר. אגב, פליקס עזב בתום אותה עונה את מכבי ועד כמה שזכור לי חתם ב...ביתר. ככה שצריך לקחת הכל בפרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 11:31 
Perlov כתב:

לא מדויק.
פליקס באחד הראיונות אמר שהוא בא לשיחה עם הפועל כשיש לו ביד הצעה לשכר גבוה יותר ממכבי בידיעה שאם הפועל לא יתנו
לו את זה (והפועל בפועל הציעו לו אפילו לקצץ בחוזה) הוא חותם במכבי.

ההבדלים בין פליקס לגרשון זה הסכומים והעובדה שגרשון חתם במהלך העונה ופליקס רק בסופה.
עקרונית שניהם הלכו ליריבה עבור יותר כסף כי הפועל דחפו אותם לשם (רצו לקצץ להם בחוזה משמעותית כדי שיבינו שבאמת הם רוצים שיעזבו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
[quote="אבא של רגב"]ורמוט, בפער ענק. רק היה חסר שישים עצמי בדרבי לפני שעבר (למזלו, היינו כל כך חלשים גם ככה, שהוא לא היה צריך להתאמץ לשים גול עצמי, והסתפק רק בלא להתאמץ)
ותודה לאשתי שסירבה לקרוא לבת הגדולה שלי גילי, ולשמועות שרצו על מעבר של ורמוט למ*בי לפני שהשניה נולדה.[/quote]

ואני חשבתי על ערן
תודה לאל שאני לא נשוי ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 12:37 
אני חושב שאחת לשנה בערך יש משהו שקשור לנושא הזה, ואז אני מגיב וחוזר ומגיב למרות שזה כמו לדבר אל הקיר.
מיסטר שמעון גרשון אשם בטמטום על, לא בבגידה, מי שבגד במקרה שלו היו מוני הראל ושחר בן עמי. כדי להחזיר את הבן האובד להפועל, נסיך הדולצ'ה וגבאנה והלקוח הבכיר של בן עמי, סלים טועמה, האדונים הנכבדים החליטו להיפטר מהקפטן הלא יקר שגם היה על משכורת גדולה וגם היו עליו דמי השבחה גבוהים. אז הם לא הציעו לו חוזה חדש ומשכו ומשכו ומשכו ומשכו, ובו בזמן אדון דודו דהאן ( על תקן של מה שהיה השנה בהפועל, אז בביתר ) העלה את השם שלו למרות שאף אחד שם לא חשב שזה אפשרי. בסופו של דבר החיבור בין אי ההצעה של הפועל להתעניינות של ביתר הולידה מה שקורה עם כל שחקן שמסיים חוזה בימינו- מותר לחתום חוזה החל מינואר. הטמטום של גרשון הוא שחשב שזה יעבור בשקט, ורצה להשאיר לעצמו פתח לחזור ולכן לא פתח את הפה ולא אמר כלום, יחד עם מסיבת העיתונאים המפגרת והבכי. דביל ברמות על, אבל לא בוגד, הפועל לא רצתה אותו וביתר הציעה הון תועפות אז עבר לשם ( לא מזיק גם שכל המשפחה של מלי אוהדת שלהם ).

ורמוט שיחק בדרבי כשהוא יודע שלמחרת הוא עובר אליהם, ואף אחד לא יודע. מתקשה לחשוב על רמה מוסרית ירודה יותר. הייתי מאחל לו לשבור רגל בכמה מקומות ביחד, אבל בשביל זה צריך לשחק. אז שייתפס לו שריר בתחת בספסל, אנא עארף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
שהכסף שגרשון הרוויח בבית"ר יילך לכת הסיינטולוגיה שהוא הצטרף אליה יחד עם אשתו לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
אבא של רגב כתב:
ורמוט, בפער ענק. רק היה חסר שישים עצמי בדרבי לפני שעבר (למזלו, היינו כל כך חלשים גם ככה, שהוא לא היה צריך להתאמץ לשים גול עצמי, והסתפק רק בלא להתאמץ)
ותודה לאשתי שסירבה לקרוא לבת הגדולה שלי גילי, ולשמועות שרצו על מעבר של ורמוט למ*בי לפני שהשניה נולדה.[ /quote]

ואני חשבתי על ערן
תודה לאל שאני לא נשוי ..

@אדום נחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אני חושב שאחת לשנה בערך יש משהו שקשור לנושא הזה, ואז אני מגיב וחוזר ומגיב למרות שזה כמו לדבר אל הקיר.
מיסטר שמעון גרשון אשם בטמטום על, לא בבגידה, מי שבגד במקרה שלו היו מוני הראל ושחר בן עמי. כדי להחזיר את הבן האובד להפועל, נסיך הדולצ'ה וגבאנה והלקוח הבכיר של בן עמי, סלים טועמה, האדונים הנכבדים החליטו להיפטר מהקפטן הלא יקר שגם היה על משכורת גדולה וגם היו עליו דמי השבחה גבוהים. אז הם לא הציעו לו חוזה חדש ומשכו ומשכו ומשכו ומשכו, ובו בזמן אדון דודו דהאן ( על תקן של מה שהיה השנה בהפועל, אז בביתר ) העלה את השם שלו למרות שאף אחד שם לא חשב שזה אפשרי. בסופו של דבר החיבור בין אי ההצעה של הפועל להתעניינות של ביתר הולידה מה שקורה עם כל שחקן שמסיים חוזה בימינו- מותר לחתום חוזה החל מינואר. הטמטום של גרשון הוא שחשב שזה יעבור בשקט, ורצה להשאיר לעצמו פתח לחזור ולכן לא פתח את הפה ולא אמר כלום, יחד עם מסיבת העיתונאים המפגרת והבכי. דביל ברמות על, אבל לא בוגד, הפועל לא רצתה אותו וביתר הציעה הון תועפות אז עבר לשם ( לא מזיק גם שכל המשפחה של מלי אוהדת שלהם ).

ורמוט שיחק בדרבי כשהוא יודע שלמחרת הוא עובר אליהם, ואף אחד לא יודע. מתקשה לחשוב על רמה מוסרית ירודה יותר. הייתי מאחל לו לשבור רגל בכמה מקומות ביחד, אבל בשביל זה צריך לשחק. אז שייתפס לו שריר בתחת בספסל, אנא עארף.

אתה צודק במקרה גרשון, בהחלט משכו אותו וסירבו לדבר איתו, ואת ההצעה, המכובדת שלעצמה, שהציעו לו הציעו רק אחרי שהוא כבר היה סגור בבית"ר.
אבל גרשון שיחק בהפועל והיה הקפטן של הפועל כשהוא יודע שהוא חתום ביריבה הכי גדולה שלה באותם ימים. להגיד שזה "מוסרי" וכלל בבלט זה שטויות.
מה גם שלגרשון אולי היו אפשרויות אחרות, אבל הוא הלך אחרי הכסף הגדול שארקדי הבטיח ולא ניסה לחפש כאלו.

הנושא עם וורמוט הרבה יותר מורכב.
אני מניח שאנחנו מסכימים שללא ה 5 מליון שקל שהעיסקה על ורמוט חסכה / הכניסה לקופת המועדון שנה שעברה לא יכלנו לסיים את השנה, כי אני לא בטוח בכלל שהיינו
מקבלים הלוואה נוספת וחגג' ושות' לא בדיוק שמחו לפדות את הערבויות שהם נתנו. לכן מי שייזם את המעבר למכבי זה לא ורמוט אלא רמון, שלא "רק" הראה לו את הדרך
החוצה הוא הראה לו את הדרך למכבי שהיו היחידים שהסכימו לשלם עליו כאלו סכומים בינואר. מכבי הרי בכל מקרה רצו אותו ולכן העסקה נסגרה מהר מאוד. אני כמעט בטוח
שגם ניסו למשוך את זה עד לרגע האחרון בכוונה כדי לנסות ולמצוא רוכש (איפה הייתה יא כבירי....) לפני ינואר כדי שיוכלו להמנע מהצעד הזה שהיה מבחינת הבעלים בלתי
נמנע.

ולכן אני שוב שואל,
אם וורמוט לא היה עולה לדרבי בטענה שיקרית כזאת או אחרת ולמחרת חותם במכבי זה היה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב, כל ה"א הידיעה בכותרת משגעת אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 17:29 
אל דודרניו, בכל מקרה מעבר של ורמוט לא היה מתקבל יפה בהפועל, לא משנה איך תסובב את זה (כסף וכו').
אז בטח שמעבר לשם רגע אחרי דרבי בזמן שענד את סרט הקפטן (והיום אנחנו יודעים שהוא חתם שם יומיים לפני הדרבי!) גורם לשנאה הרבה יותר גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 17:44 
אז אותם אלו שכתבו פה שהם לא כועסים על גילי כי בלה בלה בלה
אתם עדיין לא כועסים עליו?
אז מה אם יומיים לפני הדרבי הוא כבר סיכם שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 18:00 
אפשר לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2876413
ציטוט:
עוד עולה מכתב ההגנה כי עסקת גילי ורמוט נחתמה ב-31.1, יומיים לפני הדרבי התל אביבי, בו ורמוט שיחק 90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 18:31 
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:

אתה צודק במקרה גרשון, בהחלט משכו אותו וסירבו לדבר איתו, ואת ההצעה, המכובדת שלעצמה, שהציעו לו הציעו רק אחרי שהוא כבר היה סגור בבית"ר.
אבל גרשון שיחק בהפועל והיה הקפטן של הפועל כשהוא יודע שהוא חתום ביריבה הכי גדולה שלה באותם ימים. להגיד שזה "מוסרי" וכלל בבלט זה שטויות.
מה גם שלגרשון אולי היו אפשרויות אחרות, אבל הוא הלך אחרי הכסף הגדול שארקדי הבטיח ולא ניסה לחפש כאלו.

הנושא עם וורמוט הרבה יותר מורכב.
אני מניח שאנחנו מסכימים שללא ה 5 מליון שקל שהעיסקה על ורמוט חסכה / הכניסה לקופת המועדון שנה שעברה לא יכלנו לסיים את השנה, כי אני לא בטוח בכלל שהיינו
מקבלים הלוואה נוספת וחגג' ושות' לא בדיוק שמחו לפדות את הערבויות שהם נתנו. לכן מי שייזם את המעבר למכבי זה לא ורמוט אלא רמון, שלא "רק" הראה לו את הדרך
החוצה הוא הראה לו את הדרך למכבי שהיו היחידים שהסכימו לשלם עליו כאלו סכומים בינואר. מכבי הרי בכל מקרה רצו אותו ולכן העסקה נסגרה מהר מאוד. אני כמעט בטוח
שגם ניסו למשוך את זה עד לרגע האחרון בכוונה כדי לנסות ולמצוא רוכש (איפה הייתה יא כבירי....) לפני ינואר כדי שיוכלו להמנע מהצעד הזה שהיה מבחינת הבעלים בלתי
נמנע.

ולכן אני שוב שואל,

איזה אפשרויות היו לו? בגיל 29 לא רצה לחפש הרפתקאות בחול ומי הציע לו משהו שמתקרב למה שהציע גיידמאק? הוא גורש כמו פליקס, שלא כועסים עליו שעבר למכבי.

אם ורמוט היה עובר למכבי תחת הכיסוי של 'מציל הפועל' כי אין כסף לשלם משכורות מן הסתם היו כועסים עליו פחות. אם הוא היה עובר תחת הכיסוי הזה + סירוב לשחק בדרבי כי הוא עובר אליהם כנ"ל. בפועל קרה מה שקרה והאופי פלסטלינה הזה ייזכר כבוגד מתועב, כי זה מה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 18:36 
אם אנטל בסופו של דבר לא יגיע אז אני אבחר באנטל כבוגד הגדול ביותר

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 20:30 
אתם ממש לא בכוון
הבוגד הגדול ביותר הוא לבן מרסר!
במשחק השני בפלייאוף במקדש לא קפץ משמחה עם שאר השחקנים עם סל הנצחון של זלוטיקמן
במשחק השלישי והמכריע בנוקיע "איבד" ריבאונד פשוט שהפך לסל ניצחון ואליפות של הקדחת הצהובה
כך הלכה עוד אליפות היסטורית
שחקני הכדורגל הללו לא הצליחו לעשות כזה נזק
ועדיין, הם בוגדים, ואני מודד את הבגידה גם ביחס ליריב הספורטיבי ("המתנגד" ע"פי הכריש ז"ל) העירוני. כאן אין תחליף לזועבי
ואני מאחל גם ליין הלענה וגם לזועבי את ההצלחה הספורטיבית של הזמר אחרי שעזב אותנו (פצ'ימו גרשון...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
מי שהם בוגדים אלו הם המנהלים בהפועל שבגדו בהפועל ויזמו את העברות של גרשון לביתר ושל גילי למכבי.
כדרכם בקודש הם העבירו באמצעות אוהדים מוכרים וידועים וספינים לתקשורת את הלהבות לעבר השחקנים.

לצערי הרב יש מספיק אוהדים לא חכמים בלשון המעטה שהפנאטיות שלהם גורמת להם לקנות את מסכת השקרים שהפיצה ההנהלה . במיוחד במקרה של גרשון.

מי שהיה צריך למנוע מגילי לשחק בדרבי הוא לא גילי אלא חיים רמון.
אבל הוא תמיד היה סמרטוט ונישאר כזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4684676,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 20:53 
its-sick כתב:
גרשון גדל הפועל, והיה אמור להיות יותר נאמן מוורמכט שבקושי ביקר אצלנו פה ושם.

בדיוק. ההתקשרות הנפשית של לא מעט מאוהדינו לאדון ורמוט היא לא ברורה. שכיר חרב שבה והולך. ואם לא הייתי חושש מנאחס הייתי גם כותב משהו על היכולות המקצועיות שלו.

מצד שני, אין לזה קשר ל"בגידה" ממש, אבל אם ורמוט שיחק בהפועל בזמן שיש לו חוזה במכבי, קשה לי להאמין שהוא לא עבר על לא מעט חוקים כאלו ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
שהכסף שגרשון הרוויח בבית"ר יילך לכת הסיינטולוגיה שהוא הצטרף אליה יחד עם אשתו לאחרונה.

אחת הידיעות היותר מרגשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2015, 06:25 
אין דבר יותר מתנשא ופלצני מאוהדי הפועל שמספרים כאן שהם לא כועסים על ורמוט ושהוא לא בוגד. משקרים לעצמם ולנו.
אני מאחל לילדים של ורמוט את מה שאני מאחל לו, לשמעון מזרחי ולחולדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2015, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
its-sick כתב:
גרשון גדל הפועל, והיה אמור להיות יותר נאמן מוורמכט שבקושי ביקר אצלנו פה ושם.

בדיוק. ההתקשרות הנפשית של לא מעט מאוהדינו לאדון ורמוט היא לא ברורה. שכיר חרב שבה והולך. ואם לא הייתי חושש מנאחס הייתי גם כותב משהו על היכולות המקצועיות שלו.

מצד שני, אין לזה קשר ל"בגידה" ממש, אבל אם ורמוט שיחק בהפועל בזמן שיש לו חוזה במכבי, קשה לי להאמין שהוא לא עבר על לא מעט חוקים כאלו ואחרים.

זה לא משנה אם הוא שכיר חרב או בא והלך. הוא הגיע למעמד מסויים בהפועל שהיה ברור לכולם (גם לו אישית) ולהתעלם מזה לא יעזור.

כן הוא היה "סמל" בתקופתו. השחקן המוביל. השחקן שהכי מרגש את ילדי בלומפילד. שמוכר הכי הרבה חולצות ושיש לו הכי הרבה עוקבים באינסטגרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2015, 07:24 
כן, שלא תהיה טעות- הבוגדים הגדולים הם אכן הבעלים והמנהלים לדורותיהם. אורנשטיין, תאומים, הראל, בן עמי, טביב, רמון. לכל אלה אסור לדרוך בבלומפילד בחיים, וכל רגע שהם שם הוא כתם על המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2015, 07:46 
טביב לא בוגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אם להתעלם לרגע מהעובדה שהבוגדים האמיתיים הם אכן הבעלים

אז מבחינתי, גרשון היה הבוגד הכי גדול, העזיבה שלו היתה בשבילי הפתעה וסימלה את המעבר לכדורגל המודרני חסר הסנטימנטים.
מצד שני, העזיבה של הבוגד ורמוט שברה את הלב לילדים שלי וסימלה את אבדן התמימות שלהם, אז קשה להחליט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: