תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 16:24 
הוא לא שיחק בליגה הראשונה באיטליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי 2015-2016
הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 16:26 
מה פתאום ליגה ראשונה באיטליה? מן הסתם אם היה דופק שם מספרים כאלה ממש לא היה מגיע לעירוני רמת גן. הוא שיחק בתור רוקי ב-A2 Silver (ליגה שניה-שלישית) שכריס אוואנס סיים בה את העונה שעברה עם ממוצעי נקודות דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 16:34 
Fez כתב:
מה פתאום ליגה ראשונה באיטליה? מן הסתם אם היה דופק שם מספרים כאלה ממש לא היה מגיע לעירוני רמת גן. הוא שיחק בתור רוקי ב-A2 Silver (ליגה שניה-שלישית) שכריס אוואנס סיים בה את העונה שעברה עם ממוצעי נקודות דומים.

חושב שקראתי איפה שהוא ששיחק בליגה הראשונה, גם לי זה היה נראה מוזר ובדקתי
בכל מקרה כן ליגה שנייה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
ליגה שלישית באיטליה, לא שנייה. מילא להגיד שאוונס היה בליגה השנייה (שזה די לייפות את המציאות למען האמת), עונה לפני כן כשוון שיחק שם זו הייתה ליגה שלישית פרופר.
הוא יכול להיות סקורר מצוין גם בליגת העל, אבל אני בספק גדול מאוד אם הוא בכלל קומבו-גארד שיכול לנהל משחק. ברמת-גן הוא היה דה-פקטו זר יחיד ועוד בעמדות 1-2 (בניגוד לרוב הגארדים בלאומית שהם בעמדה 2-3) - זה אומר שכל התקפה עברה דרכו (Usage Rate של 98% בערך), והוא עדיין סיים עם 4.4 אסיסטים על 3 איבודים. באיטליה היו לו פחות משני אסיסטים. אלה לא מספרים של שחקן שיכול לנהל משחק ולייצר לאחרים אלא של סקורר נטו וזאת גם הייתה ההתרשמות שלי ממנו כשראיתי אותו.
אני גם לא יודע כמה הקליעה שלו מבחוץ משמעותית, בעונה שעברה כשהוא קלע 26 נקודות למשחק היו לו רק 1.7 שלשות למשחק וכמעט כל הנקודות שלו הגיעו מחדירות ומהליכה לקו. בליגת העל, שמן הסתם כמות הזריקות שלו תצנח משמעותית, אני לא יודע איזה איום הוא יהיה מחוץ לקשת. אני יודע שלנתח סטטיסטיקות זה קצת שטחי אבל גם זה אומר לא מעט.

די ברור שהקבוצה צריכה רכז וסקורר עם קליעה מבחוץ. אבל בגלל הטמטום הבלתי נתפס של להביא רק גארד אחד, צריך שהוא יעשה עבודה של שני שחקנים, שגם ינהל משחק, שגם יהיה הסקורר המוביל וגם תהיה לו קליעה מבחוץ, ובמקרים כאלה כמעט תמיד יוצאים קרחים מכאן ומכאן. למשל אם מחתימים שחקן כמו וון אז אנחנו ניתקע עם מיליון שחקני פנים, שוב בלי רכז אחד בסגל שיכול להפעיל אותם, וגם קבוצה בלי קליעה מבחוץ.

ואם כבר הולכים על קומבו-גארד סקורר, אז מצחיק שמדברים על שחקן כמו וון (שיכול להיות בסדר) בזמן שראשל"צ החתימו את ליונס, שהוא שחקן הרבה יותר טוב עם קליעה הרבה הרבה יותר טובה משלוש. מלך הסלים של הלאומית מול מלך הסלים של ליגת העל. הרי אם יש גארד אחד שהוכיח שהוא יכול להוביל קבוצה לבד בליגה הזאת ואפשר היה להביא אותו זה ליונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 17:26 
וון קלעי מצוין מבחוץ. בארבע שנים האחרונות הוא זורק מעל 4 זריקות לשלוש במשחק וקולע במעל 36% באופן קבוע (ואחוז מצטבר של כ-40%) אז אני לא יודע איזו מילה רעה אפשר להגיד על הקליעה של השחקן הזה. באיטליה קלע 2 שלשות למשחק ב-45% שזה מטורף גם אם אתה עומד וזורק שלשות פנויות (בטח כששם הוא היה האיש לעצור, גם אם רמת ההגנה לא גבוהה במיוחד). הוא גם קלע שם 200 קליעות עונשין במעל 90% (גם ברמת גן ובקולג'ים היה סביב 85%), זה ברור שזה קלעי טבעי ברמה גבוהה וגם רואים את זה במשחק שלו. אגב גם כשוון שיחק ב-A2 Silver היא לא היתה שלישית פרופר (למרות שהפורמט היה שונה), ואפילו הקבוצה של וון סיימה שם מקום ראשון והתמודדה בפלייאוף על העלייה לליגה הראשונה (מול טרנטו שניצחה אותה וכמובן גם עלתה והחתימה ג'וש אוונס וסיימה מקום רביעי העונה וכו') אבל זה לא קריטי.
לגבי היכולת שלו שלו להריץ קבוצה ברמות הגבוהות, מן הסתם עדיין אי אפשר להגיד אבל ברור שסטטיסטיקות אסיסטים-איבודים מקבוצות בהן הוא הסקורר היחידי לא מהוות שום אינדיקציה...
אין ספק שהיה עדיף להחתים את ליונס שהוא מניה בטוחה ושחקן ברמה גבוהה. אבל איכשהו יש לי תחושה שבסוף נביא שחקן פחות טוב מוון, שהוא אופציה לא רעה בכלל בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהוא קלעי שלשות טוב ויעיל עם קליעה טבעית. הבעיה שלי היא שהוא לא זורק בנפח כזה גדול, הוא לא גאנר מטורף והקליעה שלו מבחוץ היא לא game changer. ליונס לדוגמה, זרק 7.5 זריקות לשלוש למשחק וקלע 2.5, ואם לוקחים את המספרים שלו מהרגע שנייט מילר נפצע והוא הפך לשחקן המרכזי בקבוצה, הוא קלע כמעט 3 שלשות למשחק ב-34%. וזה בליגת העל, לא בלאומית. הוא שחקן שהקליעה שלו מבחוץ מנצחת משחקים לבד. אם אתה רוצה שאני אדייק, אז הבעיה היא לא בקליעה של וון, אלא בסטנדרטים הלא-הגיוניים של הקליעה מבחוץ שאתה צריך מהגארד שלך בשביל שיהיה לנו איזשהו איום מינימלי מבחוץ (כי כרגע יש קבוצה עם אפס קליעה מבחוץ), שוון לא עומד בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 18:10 
לא מסכים איתך כאן, בעיני החיסרון הגדול של ליונס זה ההתפרעויות האלה של 10 זריקות לשלוש במשחק עם יד על הפנים. הוא סיים עונה עם אחוזים רעים למרות שהוא קלעי טוב, בגלל בחירת זריקות רעה מאוד. באופן כללי לא יכול להיות ששחקן עם יכולות כמו שלו באחד על אחד לוקח יותר שלשות מאשר זריקות לשתיים (שזה באופן כללי סימן רע אצל כל שחקן). חלוקת הזריקות של וון היא הרבה יותר בריאה (4-5 זריקות לשלוש בכל עונה זה כן נפח גדול, פשוט לא קיצוני) ומה שפתולוגי פה זה הסטטיסטיקה של ליונס... ברור שהוא כישרון ענק וגם שחקן גדול וכמובן שהמלצתי עליו פה באשכול, אבל יש לו חסרונות.
שחקן אחד שלוקח 8 זריקות במשחק (רובן עם יד על הפנים) אף פעם לא יכול לחפות על זה שאין מספיק קלעים בקבוצה. צריך שחקן שיהיה קלעי ברמה גבוהה, לא שיעשה שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא מסכים איתך כאן, בעיני החיסרון הגדול של ליונס זה ההתפרעויות האלה של 10 זריקות לשלוש במשחק עם יד על הפנים. הוא סיים עונה עם אחוזים רעים למרות שהוא קלעי טוב, בגלל בחירת זריקות רעה מאוד. באופן כללי לא יכול להיות ששחקן עם יכולות כמו שלו באחד על אחד לוקח יותר שלשות מאשר זריקות לשתיים (שזה באופן כללי סימן רע אצל כל שחקן). חלוקת הזריקות של וון היא הרבה יותר בריאה (4-5 זריקות לשלוש בכל עונה זה כן נפח גדול, פשוט לא קיצוני) ומה שפתולוגי פה זה הסטטיסטיקה של ליונס... ברור שהוא כישרון ענק וגם שחקן גדול וכמובן שהמלצתי עליו פה באשכול, אבל יש לו חסרונות.
שחקן אחד שלוקח 8 זריקות במשחק (רובן עם יד על הפנים) אף פעם לא יכול לחפות על זה שאין מספיק קלעים בקבוצה. צריך שחקן שיהיה קלעי ברמה גבוהה, לא שיעשה שטויות.

מה שאתה אומר נכון אולי בקבוצה נורמלית. בקבוצה עם אפס קלעים (חוץ מפורוורד אחד עם קליעה סבירה) אני כן חושב שעדיף גאנר חסר מצפון על כל החסרונות שיש עם זה. יכול להיות שגם זה לא פיתרון, כך או כך אי אפשר לבנות קבוצה עם קלעי שלשות אחד, זה לא הגיוני.
לגבי ליונס, אל תשכח שהוא היה השחקן היחיד בנהריה עם אחד-על-אחד והיה לו רישיון להתפרע, זה פגע לו באחוזים אבל זה מה שהקבוצה שלו הייתה צריכה. אני לא רואה אותו מעיף 8 שלשות במשחק בראשל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 19:46 
פז אני דווקא די מחזיק מהכישרון של וון אבל להסתפק בשחקן כל כך לא מוכח בתור הגארד הבכיר זה גובל בהתאבדות.
חלאס יש גבול כמה אנחנו יכולים להתפשר. אי אפשר באמת להשוות אותו לשחקנים כמו סלבי או ליונס שהוכיחו כבר שהם כוכבים בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:18 
לא בטוח בכלל שיש הרבה אופציות יותר טובות במחירים שלנו, אני גם מאמין שעוד שנה-שנתיים זה יהיה ברור שהוא ברמות האלה ומעלה. מה לעשות שהחוכמה בכדורסל עם תקציב מוגבל זה לא לקחת שחקן אחרי עונת פריצה ברמות הגבוהות אלא לפני עונת פריצה. וון עדיין שחקן צעיר שסיים קולג'ים לפני שנתיים ועוד לא קיבל צ'אנס בקבוצה גדולה, זה לא שחקן שמסתובב שנים בליגות קיקיוניות ואפשר לתייג אותו כשחקן לרמות נמוכות. אגב לא רק ברמת גן הוא שיחק זר יחיד דה פקטו, באיטליה הקבוצה שלו היתה היחידה מבין קבוצות הצמרת ששיחקה עם זר אחד והוא הביא אותם לבד למקום ראשון בליגה (לפני קבוצות כמו אומניה עם שני זרים כמו מייק ג'יימס שהיום שחקן יורוליג מוביל בקאחה לבורל וג'בון שפרד שהיום בליגה ראשונה באיטליה בוארזה). את קיצ'ן נניח אני מעריך מאוד אבל שילוב של הפציעה (שלא ברור בכלל אם יצא ממנה), המחיר (שאמור להיות גבוה מאוד) וחוסר ההתאמה (נגר מבחוץ בלתי אפשרי בקונספט הנוכחי שלנו) אני חושב שהוא הימור אפילו יותר גדול.
שורה תחתונה צריך להביא לפה גארד שיכול לנצח משחקים, להשתלט על משחק, לדעתי המחסור בגארד כזה היה הסיבה העיקרית לחוסר התפקוד במאני טיים כל פעם מחדש כשהרבה פעמים הגארד היריב לוקח על עצמו את המשחק ומנצח אותנו (מקי בירושלים יותר מפעם אחת, ליונס, ג'ורדן טיילור, קאליף ווייאט, נאנלי באשדוד למרות שלא ממש גארד ועוד). וון לדעתי שחקן מהסוג הזה. אם נביא שחקן מסוג אחר (איזה רכז טהורצ'יק נחמד כזה שנוכל לספר סיפורים שהוא לא מפריע לרביב) לדעתי אנחנו נצטער על זה מאוד כמו שהדברים נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אם אפשר להביא שחקן כזה חייבים (מבחינת אופי משחק). השטויות האלו של דורך על רביב אני חושב שלא רלוונטיות לאחר השילוב המוצלח עם קרלון.
נכון שניהם 2, ושניהם נתנו עונה חלומית ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:38 
פז שים לב בעצמך איזה שמות אתה רשמת ועל איזה שם אנחנו מדברים כרגע.
שמע אני לא מומחה למחירי זרים אבל אתה רוצה להגיד לי שכל הקבוצות בארץ מסוגלות להביא שמות כאלה ואנחנו לא מסוגלים להביא זר טוב יותר מפאקינג שחקן מהליגה הלאומית?
ולא, עם כל הכבוד לוון (וכמו שכתבתי כבר אני דווקא מעריך את הכישרון שלו), עדיין לא ברור שהוא מספיק טוב לרמות האלה ולבנות עליו בתור זר מוביל זה מביך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:57 
הטעות היא לבנות קבוצה עם גארד זר אחד ואז מחפשים מישהו שהוא גם סקורר וגם קולע מבחוץ וגם מנהל משחק וגם פיק אנד רולר וגם גו טו גאי וגם שהאופי שלו יתאים לרביב וגם שיהיה בלי אגו. ומגלים שסטף קארי נשאר גם בעונה הבאה בגולדן סטייט.
הפועל צריכה שני גארדים זרים. וזה לא משנה אם רק אחד מהם יעלה בחמישייה.
מבחינתי: אם וולי ג'אדג' לא יכול לשחק 20 דקות במשחק ליד רוטברט באופן יעיל, אז הייתי מחליף אותו כבר היום בפורוורד-סנטר שכן יכול. עולה בחמישייה עם רכז זר, רביב, אוואנס, זר ורוטברט.
ומביא עוד גארד לספסל ועוד גבוה ישראלי זול שייתן קצת גוף.
אם חושבים שאוונס יכול לשחק 4 באופן יעיל (אני ממש לא חושב ככה, אבל צריך לראות), אז הייתי מביא בנוסף למה שיש עכשיו עוד שני גארדים ושאוונס יעלה בחמישייה כ4 (שוב, לא מתלהב מזה. לדעתי זו טעות. הוא 3 ואם הוא יעלה כ4 הפועל תהיה רכה מאוד מתחת לסל ותהיה בעיה בריבאונד)
להוסיף על הסגל הנוכחי רק גארד זר אחד זו בניה עקומה לטעמי, שבמוקדם או במאוחר תגורם לכך שיצטרכו לעשות מהפכה בסגל כדי לסדר את הבניה העקומה. אז עדיף לסדר את העניינים כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:52 
הוקיץ' כתב:
פז שים לב בעצמך איזה שמות אתה רשמת ועל איזה שם אנחנו מדברים כרגע.
שמע אני לא מומחה למחירי זרים אבל אתה רוצה להגיד לי שכל הקבוצות בארץ מסוגלות להביא שמות כאלה ואנחנו לא מסוגלים להביא זר טוב יותר מפאקינג שחקן מהליגה הלאומית?
ולא, עם כל הכבוד לוון (וכמו שכתבתי כבר אני דווקא מעריך את הכישרון שלו), עדיין לא ברור שהוא מספיק טוב לרמות האלה ולבנות עליו בתור זר מוביל זה מביך מאוד.

מעטים השחקנים שברור שהם מספיק טובים. גם בשמות שאני נתתי ברשימה הייתי אומר שחוץ מדיאנטה גארט, ליונס וסלבי (שהם שלושתם שחקנים של מעל 100 אלף דולר לעונה) אף אחד זה לא ממש ברור שהוא מספיק טוב. לי באופן אישי די ברור שוון מספיק טוב לרמות האלה, אולי אני לא אובייקטיבי כי אני אוהב אותו אבל ככה נראה לי. זה לא אומר שהוא שחקן מושלם (יש לו חסרונות כמו לכל שחקן), זה לא אומר שהוא ישתלב פרפקט בסיטואציה (כמו שגם ליונס או סלבי יכולים לא להשתלב בסיטואציה), אבל זה שהוא ברמה אני די בטוח ממה שראיתי אותו. ליגה שניה לא ליגה שניה, מה לעשות שהוא שחקן.
אני לא מאמין שהוא יחתום בהפועל אבל נראה איפה הוא יהיה בעוד שנה-שנתיים, אני מאוד מאמין שהוא יהיה באחת הליגות הבכירות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 14:57 
קודם כל, לכל השמות ברשימה יש סיכויי הצלחה טובים יותר משל וון. אפילו שחקן שאני אישית לא סובל כמו ברטון אני עדיין לוקח הרבה לפני וון.
דבר שני, אני לא מדבר רק על השמות ברשימה, תסתכל על גארדים זרים שנחתו פה בשנים האחרונות בקבוצות ברמתנו, כמעט לכל קבוצה היה שחקן ברמה גבוהה יותר.
להמר על שחקן כזה בתור הזר המוביל שלך זו התאבדות מקצועית.

פרוויס, אוונס הוא בשום פנים ואופן לא 3. הוא אחד לאחד אריק קמפבל (הלוואי כן?).
מתי ראית בליגה הזאת 3 שחי על חיתוכים לסל ומתפרצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הטעות היא לבנות קבוצה עם גארד זר אחד ואז מחפשים מישהו שהוא גם סקורר וגם קולע מבחוץ וגם מנהל משחק וגם פיק אנד רולר וגם גו טו גאי וגם שהאופי שלו יתאים לרביב וגם שיהיה בלי אגו. ומגלים שסטף קארי נשאר גם בעונה הבאה בגולדן סטייט.
הפועל צריכה שני גארדים זרים. וזה לא משנה אם רק אחד מהם יעלה בחמישייה.
מבחינתי: אם וולי ג'אדג' לא יכול לשחק 20 דקות במשחק ליד רוטברט באופן יעיל, אז הייתי מחליף אותו כבר היום בפורוורד-סנטר שכן יכול. עולה בחמישייה עם רכז זר, רביב, אוואנס, זר ורוטברט.
ומביא עוד גארד לספסל ועוד גבוה ישראלי זול שייתן קצת גוף.
אם חושבים שאוונס יכול לשחק 4 באופן יעיל (אני ממש לא חושב ככה, אבל צריך לראות), אז הייתי מביא בנוסף למה שיש עכשיו עוד שני גארדים ושאוונס יעלה בחמישייה כ4 (שוב, לא מתלהב מזה. לדעתי זו טעות. הוא 3 ואם הוא יעלה כ4 הפועל תהיה רכה מאוד מתחת לסל ותהיה בעיה בריבאונד)
להוסיף על הסגל הנוכחי רק גארד זר אחד זו בניה עקומה לטעמי, שבמוקדם או במאוחר תגורם לכך שיצטרכו לעשות מהפכה בסגל כדי לסדר את הבניה העקומה. אז עדיף לסדר את העניינים כבר עכשיו.

אתה כמובן צודק בהכל, חוץ מכך שאוונס הוא 3-4 קלאסי, שחקנים עם הנתונים והיכולות שלו תמיד משחקים בשתי עמדות הפורוורד ואפילו רואים בדרך כלל יותר דקות בעמדה 4 מאשר בעמדה 3. זה שמביאים אותו לעמדה 3 בלבד (כשיש שני זרים + ישראלי בכיר לעמדות 4-5) זה בעצם חיסרון כי זה לא מנצל את הוורסטיליות של שחקנים כמוהו ולא מאפשר גמישות בחמישיות או לבצע התאמות ליריבה תוך כדי משחק.

מה שמתסכל/מעצבן/הזוי זה שאם היו מגיעים זרים לעמדות 1, 2-3, 3-4 ו-4-5, יחד עם אמיתי, רביב, מתן ורות'בארט, כל העמדות היו מכוסות בצורה הכי מאוזנת שיש. כרגע יש לך חור עצום בעמדות 2-3.

ואם היית מחתים שני גארדים, אז היית יכול להחתים:
1. רכז אמיתי, שיכול להפעיל את שאר השחקנים, לנהל את המשחק, לקבל החלטות, לשלוט בקצב של המשחק, שחקן כזה שהוא סקורר סביר ולא יותר מזה גם היה מספיק בהחלט. לא וינסנט קאונסיל אבל כן דרווין קיצ'ן לדוגמה.
2. סקורר עם אתלטיות וקליעה מבחוץ. שחקן שיכול לדפוק 20 נקודות ברוב המשחקים ולנצח משחקים עם היכולות ההתקפיות שלו, ולא מבקשים ממנו לעשות הרבה יותר מזה. לקבוצות עם זרים של 100-110 אלף דולר זאת אולי העמדה הכי קריטית לזר תותח שיכול להשפיע על עונה של קבוצה, כי לקבוצות בתקציב הזה בדרך כלל לא יכולים להביא רכז אמיתי שהוא גם סקורר ברמה מספיק גבוהה, ובטח לא שחקנים בעמדות אחרות ברמה כזאת שיסחבו את הקבוצה (סנטר לדוגמה).

ברור שאי אפשר להביא את כל זה בשחקן אחד, ואז מעבר לבעיה נקודתית של מחסור בשחקן בעמדה מסוימת (את זה אפשר לפתור במהלך העונה), אתה יכול למצוא את עצמך קירח מכאן ומכאן עם קבוצה שלמה שבנויה עקום בגלל זה. סתם לדוגמה, אם בגלל שאתה מביא גארד אחד הוא יהיה יותר סקורר מרכז, אם במהלך העונה עדיין תוותר על שחקן גבוה ותביא שחקן לעמדות 2-3, עדיין תהיה בבעיה כי אין לך רכז. ואי אפשר לזלזל בחשיבות של רכז בקבוצה, למדנו את זה על בשרנו בעונה שעברה. קו אחורי של שני סקוררים שלא יודעים לנהל משחק לא יעבוד (בטח בשיטת פיק אנד רול סיזיפית שבו כל ניהול המשחק נופל על הרכז).

ראיתי שיש קצת דיבורים על כך שכמה קבוצות בליגה רודפות אחרי ג'וליאן רייט. לא יודע אם זה ריאלי, אם הוא בטווח מחירים של 110-120 אלף דולר (שחקן ענק אבל אני לא יודע כמה ביקוש יש לו מחוץ לישראל) אז חובה להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 18:31 
יובל לפי מה החלטת שאנחנו לא נחתים שני גארדים זרים? זה פורסם איפשהו?

אגב בוואלה מפרסמים שפול דילייני אולי יגיע לקרית גת. גם הוא מעבר ליכולות שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

ככה הבנתי. זה גם פורסם בוואלה, גם בכתבה על ההחתמה של אוונס ואחר כך עוד פעם בכתבה על המועמדות של וון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:

ככה הבנתי. זה גם פורסם בוואלה, גם בכתבה על ההחתמה של אוונס ואחר כך עוד פעם בכתבה על המועמדות של וון.

מישהו אמר באחד הדיונים שקטש מאמין שיש יותר ערך לזר בעמדות הפורוורד לעומת גארדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:

מישהו אמר באחד הדיונים שקטש מאמין שיש יותר ערך לזר בעמדות הפורוורד לעומת גארדים

אז לא היה צריך להחתים את מתן. להודיע לו שהמאמן לא חושב שיש ערך לשחקן ישראלי בעמדה שלו, ולהשתמש בכסף הזה כדי להביא עוד גארד ישראלי במקום, ואז אפשר להסתדר עם גארד זר אחד.

אבל כל עוד החתמת פורוורד ישראלי, תחתים עוד גארד זר ולא פורוורד. במקום זה מחתימים שני זרים על העמדה של מתן שירוויח כמו ישראלי שלישי-רביעי ויימחק מהרוטציה, ונשארים בלי גארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין בכדורסל ולא נוהג להגיב פה הרבה, אבל מה בנוגע לקיצ'ן?
לפי ירושלים הם מתים להיפטר מהחוזה שלו וטוענים שהוא פצוע ולכן החוזה לא תקף, הוא טוען שהוא לא פצוע.
אם הוא באמת כשיר וירושלים יהיו מוכנים לממן חלק מהשכר שלו יש מצב להביא אותו לפה? שחקן מצוין ממה שזכור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אני לא מבין בכדורסל ולא נוהג להגיב פה הרבה, אבל מה בנוגע לקיצ'ן?
לפי ירושלים הם מתים להיפטר מהחוזה שלו וטוענים שהוא פצוע ולכן החוזה לא תקף, הוא טוען שהוא לא פצוע.
אם הוא באמת כשיר וירושלים יהיו מוכנים לממן חלק מהשכר שלו יש מצב להביא אותו לפה? שחקן מצוין ממה שזכור לי.

קיצ'ן בשיאו שחקן מעולה עם הרבה איכויות שאי אפשר להביא בסכומים שלנו וגם לא בסכומים יותר גבוהים: רכז אמיתי על כל המשתמע מכך, אחד השחקנים הכי טובים בליגה במגרש פתוח, גארד שלוקח ריבאונד במספרים של סנטר.
הבעיה היא שהוא לא סקורר, ובפרט הקליעה שלו מבחוץ די גרועה.

אם אתה מביא את קיצ'ן בתור רכז לידו גארד סקורר (כמו שהיה לידו ג'ו קרופורד בראשל"צ וברייסי רייט בירושלים) זה יכול לעבוד מצוין. כגארד בודד אתה לא יכול להביא אותו, כי תהיה לך קבוצה בלי קליעה מבחוץ וכאמור אתה צריך שחקן מושלם שימלא תפקיד של שני שחקנים.
יש גם סימן שאלה האם הוא יכול לחזור לשיא אחרי שעונה שלמה התמודד עם פציעה כשהוא כבר לא כל כך צעיר (בן 29). זה שחקן נטול קליעה שמבוסס על אתלטיות ואנרגיות גבוהות, אם הוא מאבד חלק מזה אז הוא לא אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
לקיצ׳ן יש פציעה שלא השתפרה בכלל במהלך העונה, גם כשהוא חזר לשחק פה ושם. עצם שלא מתחברת חצי שנה לא תתחבר פתאום מעצמה. הימור מאוד לא מושכל ללכת על שחקן כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 21:53 
הוקיץ' כתב:

חתם.
מת על השחקן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 23:10 
דילייני החתמה גדולה של קרית גת. גם אני מאוד אוהב אותו.
לנו לא מתאים כי אין לו קליעה אבל חוץ מזה הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד.

זה נראה שהולך להיות שם סגל ישראלי של ליגה לאומית (מצטער גם בפני טפירו אבל בשלב הזה של הקריירה הוא לא יוצא דופן) ו-4 זרים סביב מאה אלף דולר כל אחד, נראה איך זה יעבוד להם. האמת שאין להם כל כך ברירה (הם לא יכולים להתחרות בשוק הישראלי) אבל עם החוק הרוסי זה קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 23:33 
אם הם יצליחו להחתים ארבעה זרים ברמה גבוהה ועדיף כאלה שמתאימים לטפירו, אני מאמין שהם יכולים אפילו לעשות פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 12:45 
עדכון קצר על זרי האשכול...
בריאן מתיו אמאנינג כנראה חותם בחיפה, יהיה מעניין לראות אותו. לדעתי יהיה הצלחה.
לארי דרו חתם במונאקו עם יוטר. מי שלא חתם בסוף באיטליה זה דיאנטה גארט (להביא)
ג'וליאן רייט כנראה ישאר בארץ בסוף כמו שזה נראה, או ימשיך בהרצליה או שאולי ראשון יצליחו להביא אותו
מיצ'ל וואט (אמנם לא מהאשכול של השנה אבל חזק בשנים קודמות) כנראה יצא מהחוזה שלו בנס ציונה ויחתום במקום אחר

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 27 יולי 2015, 13:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 13:03 
מאליק וואיינס כנראה יחתום בוארזה.
נדמה לי שקראתי שהם גם מנסים להביא את בנימון.
ודרו חתם במונאקו לא באיטליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 13:09 
צודק, תיקנתי.

אגב, דמונטז סטיט ישחק מול קרטיס קלי בעונה הבאה בליגה השניה בטורקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
פז וון אמור להיות זר "יקר" או אחד בתחום ה 80-90?

והאם הוא יוכל להיות 3 כאשר רביב 2 ומביאים רכז זר?
או לחילופין
האם ניתן יהיה לשחק איתו ועם רביב כ 1+2 ולהביא 3 זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: