teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
הוא אומר פשוט את דעתו מה הקשר במגן עליה?
הקשר הוא שדעתו היא שצריך להקל איתה, ושלדעתו זה ראוי להגן עליה בפורום ולפקפק במניעי ההורים של הילד שהיא הרגה.
איפה כתבתי שיש להקל עליה?
אמרתי שיהיה קשה להוכיח את אשמתה אחרי 10 שנים,
וצריך להתרכז באלו שטייחו ולא בה.
תלמד החיים הם לא שחור ולבן, יש גם אפור.
וכל מילה של אל דוד
נכון שלא כתבת את המילים "צריך להקל עליה", אבל מה יכולתי להבין מזה שהבאת טיעונים להקלה בעונש שלה (ציטוטים נבחרים: "במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד", "רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?") ואפילו הסרת ממנה את האחריות על חלק נכבד מהפרשה ("תבין שמי שפעל בשמה זה ההורים שלה, בטח לא היא שהיא בת 20")?
יש לך כנראה קצת קושי בהבנה.
נכתוב את זה שוב והפעם בפשטות:
א. הסיכוים שהיא תורשע, כיום לאחר 10 שנים מיום התאונה (באם תעמוד לדין) הוא לא גבוה במיוחד.
ב. סעיף האישום ברוב תאונות הדרכים בהם יש הרוגים הם גרימת מוות ברשלנות או לכל היותר הריגה (ולא רצח).
ג. אני לא חושב שהיא שהיתה אז בת 20, חשבה לעצמה ואמרה אוקיי איך עכשיו אני משחדת את מי שצריך כדי לצאת מזה.
מי שמשך שם בחוטים אני מתאר לעצמי היה אבא שלה.
כמו שאל דוד אמר - היא רק כלי במקרה הזה ולדעתי לא המוציאה לפועל.
האדס כתב:
לא קראתי את כל האשכול, רק את העמודים האחרונים, והמשתמש "לירון האדום" עושה הכל כדי לצאת חוצץ נגד פתיחת התיק.
למה? אני לא יודע. יכול להיות שהוא קשור לנאשמת, יכול להיות שסתם משעמם לו. בכל מקרה, כל משתמש או אורח שקורא פה יכול לראות את זה באופן מובהק, בין אם בציטוט ובין אם בצורת התנסחות כזו או אחרת.
סאמק, מה אני עד כדי כך שקוף?
איזה באסה עלית עלי.
טוב גילוי נאות:
קיבלתי מאות אלפי ש"ח משמעון מזרחי מרות דוד וממשפחת פלטי כדי לצאת חוצץ נגד פתיחת התיק בפורום השדים.
הריי זה ידוע שפורום השדים ובמיוחד בווטון סילבה זה פורום עם חשיפה של מאות אלפי אנשים ועיתונאים מכל הסוגים.
כל הכבוד לך האדס !
אתה חוקר פרטי? כי יש לך עתיד בזה שרלוק.
נ.ב - הגיע הזמן שתשנה את היוזר שלך לשרלוק.