תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אמור להיות פרטי

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 20 יולי 2015, 11:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הוא אומר פשוט את דעתו מה הקשר במגן עליה?

הקשר הוא שדעתו היא שצריך להקל איתה, ושלדעתו זה ראוי להגן עליה בפורום ולפקפק במניעי ההורים של הילד שהיא הרגה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:48 
בחורה שמסרה את הפרטים של העדה, ולא פצתה פה במשך עשור, ממש לא יכולה להגיד שזה אחרים עשו ולא היא. היא חלק מרכזי מהטיוח, אם היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:52 
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

הקשר הוא שדעתו היא שצריך להקל איתה, ושלדעתו זה ראוי להגן עליה בפורום ולפקפק במניעי ההורים של הילד שהיא הרגה.

:LOL2:
איפה כתבתי שיש להקל עליה?
אמרתי שיהיה קשה להוכיח את אשמתה אחרי 10 שנים,
וצריך להתרכז באלו שטייחו ולא בה.
תלמד החיים הם לא שחור ולבן, יש גם אפור.
וכל מילה של אל דוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בחורה שמסרה את הפרטים של העדה, ולא פצתה פה במשך עשור, ממש לא יכולה להגיד שזה אחרים עשו ולא היא. היא חלק מרכזי מהטיוח, אם היה.

דיברנו על זה במעלה האשכול.

אני לא מאמין שהיא אמרה את מה ש"אמרו" לה להגיד כי זה יוציא אותה הכי טוב. לא מעבר לזה.
אין ספק שהיא יודעת דברים אבל היא פיון על לוח השחמט במהלך ולא זאת שמזיזה את הכלים.

בכל מקרה אני מעדיף שיחקרו אותה כפיון במטרה לתפוס את מזיז הכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

וכל מילה של אל דוד

נכון שלא כתבת את המילים "צריך להקל עליה", אבל מה יכולתי להבין מזה שהבאת טיעונים להקלה בעונש שלה (ציטוטים נבחרים: "במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד", "רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?") ואפילו הסרת ממנה את האחריות על חלק נכבד מהפרשה ("תבין שמי שפעל בשמה זה ההורים שלה, בטח לא היא שהיא בת 20")?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל האשכול, רק את העמודים האחרונים, והמשתמש "לירון האדום" עושה הכל כדי לצאת חוצץ נגד פתיחת התיק.
למה? אני לא יודע. יכול להיות שהוא קשור לנאשמת, יכול להיות שסתם משעמם לו. בכל מקרה, כל משתמש או אורח שקורא פה יכול לראות את זה באופן מובהק, בין אם בציטוט ובין אם בצורת התנסחות כזו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 12:20 
היא בן אדם שהרג אדם אחר, והמצפון שלה לא גרם לה לבקש סליחה אפילו.
אם היא תפיל אחרים, יופי. לא תפיל, שידפקו אותה על התאונה ועל הטיוח ועל כל מה שרק אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
היא בן אדם שהרג אדם אחר, והמצפון שלה לא גרם לה לבקש סליחה אפילו.
אם היא תפיל אחרים, יופי. לא תפיל, שידפקו אותה על התאונה ועל הטיוח ועל כל מה שרק אפשר.
היא לא זוכרת בכלל שהיתה תאונה, איך היא תבקש סליחה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 13:51 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

וכל מילה של אל דוד

נכון שלא כתבת את המילים "צריך להקל עליה", אבל מה יכולתי להבין מזה שהבאת טיעונים להקלה בעונש שלה (ציטוטים נבחרים: "במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד", "רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?") ואפילו הסרת ממנה את האחריות על חלק נכבד מהפרשה ("תבין שמי שפעל בשמה זה ההורים שלה, בטח לא היא שהיא בת 20")?

יש לך כנראה קצת קושי בהבנה.
נכתוב את זה שוב והפעם בפשטות:
א. הסיכוים שהיא תורשע, כיום לאחר 10 שנים מיום התאונה (באם תעמוד לדין) הוא לא גבוה במיוחד.
ב. סעיף האישום ברוב תאונות הדרכים בהם יש הרוגים הם גרימת מוות ברשלנות או לכל היותר הריגה (ולא רצח).
ג. אני לא חושב שהיא שהיתה אז בת 20, חשבה לעצמה ואמרה אוקיי איך עכשיו אני משחדת את מי שצריך כדי לצאת מזה.
מי שמשך שם בחוטים אני מתאר לעצמי היה אבא שלה.
כמו שאל דוד אמר - היא רק כלי במקרה הזה ולדעתי לא המוציאה לפועל.

האדס כתב:
לא קראתי את כל האשכול, רק את העמודים האחרונים, והמשתמש "לירון האדום" עושה הכל כדי לצאת חוצץ נגד פתיחת התיק.
למה? אני לא יודע. יכול להיות שהוא קשור לנאשמת, יכול להיות שסתם משעמם לו. בכל מקרה, כל משתמש או אורח שקורא פה יכול לראות את זה באופן מובהק, בין אם בציטוט ובין אם בצורת התנסחות כזו או אחרת.

סאמק, מה אני עד כדי כך שקוף?
איזה באסה עלית עלי.
טוב גילוי נאות:
קיבלתי מאות אלפי ש"ח משמעון מזרחי מרות דוד וממשפחת פלטי כדי לצאת חוצץ נגד פתיחת התיק בפורום השדים.
הריי זה ידוע שפורום השדים ובמיוחד בווטון סילבה זה פורום עם חשיפה של מאות אלפי אנשים ועיתונאים מכל הסוגים.
כל הכבוד לך האדס !
אתה חוקר פרטי? כי יש לך עתיד בזה שרלוק.
נ.ב - הגיע הזמן שתשנה את היוזר שלך לשרלוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 13:54 
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
http://haifalawfaculty.blogspot.co.il/2 ... st_13.html

די מסכם פחות או יותר את דעתי.

אומנם נכון שכמעט בכל חקירה משטרתית אכן יש טעויות ופאשלות, אבל מעניין לבדוק בכמה מקרים של מוות בתאונת דרכים לא לקחו בדיקת אלכוהול/סמים מהפוגע.
כמה פעמים קרתה "הפאשלה הזאת" ?
המשטרה המליצה להעמיד לדין לפי חומר הראיות שלה, מדוע הפרקליטות סרבה? האם יש קשר לכך לרות דוד?
לצערי, יש תחושה שהיה כאן טיוח ואי רצון להגיע לחקר האמת כאשר אפשר בנקל "לקבור" את התיק.

האדס-
איי שם בעמוד 5.
כנראה שאתה לא כזה שרלוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

וכל מילה של אל דוד

יש לך כנראה קצת קושי בהבנה.
נכתוב את זה שוב והפעם בפשטות:
א. הסיכוים שהיא תורשע, כיום לאחר 10 שנים מיום התאונה (באם תעמוד לדין) הוא לא גבוה במיוחד.
ב. סעיף האישום ברוב תאונות הדרכים בהם יש הרוגים הם גרימת מוות ברשלנות או לכל היותר הריגה (ולא רצח).
ג. אני לא חושב שהיא שהיתה אז בת 20, חשבה לעצמה ואמרה אוקיי איך עכשיו אני משחדת את מי שצריך כדי לצאת מזה.
מי שמשך שם בחוטים אני מתאר לעצמי היה אבא שלה.
כמו שאל דוד אמר - היא רק כלי במקרה הזה ולדעתי לא המוציאה לפועל.

תשמע, אני לא ידע מאיפה להתחיל.
א. גם אם זה נכון, איך זה מנקה אותה מאחריות למעשיה?
ב. מי דיבר בכלל על סעיפים או על רצח?
ג. אולי כשאתה היית בן עשרים לא היית מסוגל לתכנן תוכנית מורכבת כמו להתקשר לאבא שלך שיסדר לך משהו כי עשית פדיחה, אבל כנראה שהיא כן, ובכל מקרה החוק קובע שאשה בת עשרים אחראית על מעשיה (ולא, "להיות בת עשרים זה כמעט כמו להיות לפני 18" זה לא טיעון שאדם עם השכלה תיכונית אמור להשמיע).
ד. מילא תגיד שהיא לא הוציאה לפועל את תכנית הטיוח, אבל לקרוא לה "כלי" בהקשר הזה? כל העסק נועד להציל את התחת שלה, איך היא בדיוק "כלי" פה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:16 
א. לא מנקה אותה מאחריות (עוד פעם התחלת להכניס לי מילים למקלדת? לא נמאס לך?)
ב. אתה כתבת:
ציטוט:
אבל מה יכולתי להבין מזה שהבאת טיעונים להקלה בעונש שלה (ציטוטים נבחרים: "במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד", "רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?"

עכשיו הבנת ?
ג. מישהו אמר אחרת? (ושוב, כרגיל אתה ממציא דברים שכתבתי)
ד. כלי, כי להרגשתי אבא שלה תכנן את הכל, לא היא.
לא חושב שהיא דיברה עם רות דוד/מזרחי, אלא האבא ארגן הכל ורק אמר לה מה לעשות ולכן היא כלי.
לפעמים יותר חשוב להגיע לאלו שעושים את המהלכים ולא לכלים במשחק.
בידיוק כפי שלפעמים יותר חשוב להגיע לזה שהורה על הרצח ולא לרוצח עצמו (למשל בפשע המאורגן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון, לא בקטע רע, אתה פשוט טיפסת על עץ ומסרב לרדת ממנו.
אין פה עניין של צודק וטועה.
על זה שצריך לשים משקל גדול יותר, הרבה יותר, על הגורמים הבכירים שטייחו את המקרה - לאף אחד אין ספק. לא לי, לא לטקנו ולא להאדס.
אבל הדברים שאמרת על משפחת גל (הם גרמו לך להטיל ספק בתמימות שלהם) והטענות שהיא לא הבת זונה הגדולה שהיא באמת (כי היא ילדה, כי אבא שלה עשה הכל וכי היא "לא התכוונה" להרוג אף אחד), אם נאמרים ברצינות מוחלטת, גורמים לי ממש לדאוג לבריאותך הנפשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
א. לא מנקה אותה מאחריות (עוד פעם התחלת להכניס לי מילים למקלדת? לא נמאס לך?)
ב. אתה כתבת:
ציטוט:
אבל מה יכולתי להבין מזה שהבאת טיעונים להקלה בעונש שלה (ציטוטים נבחרים: "במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד", "רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?"

עכשיו הבנת ?
ג. מישהו אמר אחרת? (ושוב, כרגיל אתה ממציא דברים שכתבתי)
ד. כלי, כי להרגשתי אבא שלה תכנן את הכל, לא היא.
לא חושב שהיא דיברה עם רות דוד/מזרחי, אלא האבא ארגן הכל ורק אמר לה מה לעשות ולכן היא כלי.
לפעמים יותר חשוב להגיע לאלו שעושים את המהלכים ולא לכלים במשחק.
בידיוק כפי שלפעמים יותר חשוב להגיע לזה שהורה על הרצח ולא לרוצח עצמו (למשל בפשע המאורגן)

א. כבר הבאתי ציטוטים שבהם עשית את זה.
ב. הבנתי כבר קודם.
ג. אתה.
ד. אם, לצורך העניין, לא היה לה אבא מקומבן והיא היתה הולכת לקבלן סגירת תיקים פרטי ועושה כל מה שהוא אומר לה לעשות - גם אז היית אומר שהיא רק כלי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
:PIHUK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

תכלס

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 14:46 
teknoboy כתב:
its-sick כתב:

תכלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 16:40 
האדס כתב:
הזעזוע הוא ועוד איך מהמעשה עצמו, כוסאמק. עלאק נשארה במקום, כאילו הייתה לה ברירה. ראית את האוטו שלה? אתה מבין שהיא פונתה לבית חולים?
הבת אלף זונות הזו נכנסה לצומת ברמזור אדום ב-80-90 קמ"ש (לפי התיק!) ורצחה ילד בן 16 בדם קר. כשאתה זורק רימון אתה לא יודע מה יקרה, כשאתה נכנס לצומת עם רמזור אדום ב-80 קמ"ש יש לך 99% סיכוי להרוג מישהו, והאחוז הבודד זה אם לא היה שם אף אחד באותו רגע.
לא משנה כמה זמן עבר, הייתה צריכה הנאשמת במקרה הזה ללכת למשטרה ולהתוודות על זה שהיא רצחה ילד בן 16, בטח לא להמשיך לחיות את חיה כרגיל ולהודות אלוהים, לאבא ולשימון מזרחי, שניקו לה את התיק, לכאורה כמובן.

ברור לך שהיא כנראה "גנבה" את הרמזור, נכון?
כלומר, אני לא חושב שיש כרגע ספק אמיתי על איך ולמה, בגדול, התאונה הזאת התרחשה. נהגת צעירה גנבה רמזור בעודו מתחלף לאדום. נהג צעיר זינק לצומת בשניה הראשונה שיכל. מבחינה חוקית זה יכול להיות מאוד משמעותי אם בשבריר השניה שבה הנהג עבר את קו העצירה שלו היה ברמזור ירוק או אדום-צהוב (או אולי אדום), ואם בשבריר השניה שהנהגת עברה את קו העצירה שלה היה ברמזור ירוק או צהוב או אדום. אבל די ברור שזה התרחש על התפר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ברור לך שהיא כנראה "גנבה" את הרמזור, נכון?
ברור שכנראה. בטוח שאולי. ייתכן בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
אממ..לא לא כל כך ברור לי. בעיקר לפי העדויות, היא לא נסעה בירוק מהבהב או בצהוב, היא נסעה באדום מלא.
יש מרחק של כמה מטרים, מהמקום שממנו יצא גל כשהרמזור שלו התחלף לירוק, עד למקום הפגיעה. לצורך העניין, לא יודע אם עידכנו אותך, אבל כשאצלך ברמזור יש כתום, בצד השני כבר יש אדום שניה אחת לפחות.
אתה מדבר כאילו המערכת של הרמזורים מסתמכת עשרות שנים על המזל ששני הצדדים לא "גונבים קצת". זה לא המצב ידידי, רק משוגע נוסע על 90 קמ"ש כשהוא מגיע לרמזור אדום. לצורך העניין, סביר שהיא כבר ראתה את הרמזור בצבע אדום 50-60 מטר לפני. היא לא האטה, לא עשתה דבר בעניין. 10 עדויות שונות אומרות שהיא פיצחה לילד הזה את הצורה במהירות מופרזת, ואנשים פה עוד מציירים את זה כ"שני אנשים שהתפרצו לצומת".
אני לא מכיר את גל בק, אבל אילו הייתי מכיר אותו והייתי קורא חלק מהתגובות כאן, הייתי מזדעזע מהקלות הבלתי נתפסת של זילות הסיפור, בטח לאחר התחקיר הכל כך מפורט של איילה חסון בערוץ 11.
אבל אם שני משתמשים שהשם שלהם נגמר ב"האדום" לא שמו לב גם הם לא לעובדות ולרמזור, כשהאמת מונחת אל מול פנים, איך נאשים את הנהגת שעד לרגע זה אף אחד לא שאל אותה את השאלות הכי פשוטות שחוקר צריך לשאול אחרי תאונת רצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 17:40 
יכול להיות שהיא נסעה באדום מלא (ויכול להיות שלא. תסלח לי שאני לא סומך בעניים עצומות על עדות של שלושה חברה שבזמן התאונה היו ילדים שחזרו מבילוי באמצע הלילה אבל אחרי 10 שנים, לא פחות, ואחרי שראו תחקיר מפורט בטלויזיה, נזכרו לאמר שהם (א) היו מאחורי הנהג, (ב) הסתכלו על הרמזור (כולל זה שישב ליד הנהג, ואולי גם מי שהיה מאחורה), (ג) זוכרים הכל בברור). יכול להיות שהוא לא חצה את קו העצירה שלו עד לירוק מלא (זה יהפוך אותו לאחד מנהגי הטוסטוסים הנדירים בתל אביב, בטח ובטח נהגי הטוסטוסים הצעירים, שעושים את זה, אבל אי אפשר לשלול את זה).
לכן, כשאתה אומר ש"יש מרחק של כמה מטרים מהמקום שממנו יצא גל כשהרמזור שלו התחלף לירוק, עד למקום הפגיעה" אתה מניח הנחות על המיקום המדוייק שבו הוא עמד וממנו הוא יצא, שאולי הן נכונות ואולי לא. אתה מוזמן לסוע עכשיו ברחובות ת"א ולאמר לי כמה נהגי טוסטוס עומדים מאחורי קו העצירה עד לירוק מלא. אם תעשה את אותו הסקר בכביש די ריק באמצע הלילה התוצאות לא יהיו טובות יותר.
אז כן, "כשאצלך ברמזור יש כתום, בצד השני כבר יש אדום" (לא שאני יודע מה הכוונה בכתום. אני חושב שאתה מתכוון לאדום-צהוב), אבל הזמן שיש בין האדום לכיוון השני לבין האדום-צהוב אצלי, מבוסס על זה שאני אוריד את הרגל מהברקס ואתחיל לנסוע כשאצלי יהיה ירוק, ואז שאני אצטרך לנסוע מקו העצירה שלי עד לצומת, ובכל הזמן הזה כל הפסיכים שגונבים את האדום בכיוון השני יפנו את הצומת.
זה שטוסטוסים מזנקים לצומת מהר מידי זאת לא המצאה שלי. אלו תאונות לא נדירות במיוחד. הייתה תקופה שבה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים (או אולי זה היה משרד התחבורה) שידרה תשדירים מסביב לשעון שבהם המסר המרכזי היה שנהגי אופנועים וטוסטוסים צריכים לחכות שניה לפני שהם מזנקים לתוך הצומת. גם ככה הם מאיצים מהר יותר מרכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 18:26 
אדום נחמד כתב:
על זה שצריך לשים משקל גדול יותר, הרבה יותר, על הגורמים הבכירים שטייחו את המקרה - לאף אחד אין ספק. לא לי, לא לטקנו ולא להאדס.
אבל הדברים שאמרת על משפחת גל (הם גרמו לך להטיל ספק בתמימות שלהם) והטענות שהיא לא הבת זונה הגדולה שהיא באמת (כי היא ילדה, כי אבא שלה עשה הכל וכי היא "לא התכוונה" להרוג אף אחד), אם נאמרים ברצינות מוחלטת, גורמים לי ממש לדאוג לבריאותך הנפשית.

לא בקטע רע, אתה מגוחך.
אל תדאג לי לבריאות, אתה לא חבר שלי ולא מכיר אותי.
ומעניין שלך לא היתה תשובה לשאלה ששאלתי מדוע הם חיכו 10 שנים...
אחרים כמו צור למשל, פשוט נתנו תשובה אמיתית.
בלי להתפלסף, בלי לצחוק, בלי ציניות.

אבל ככה שאין תשובות אמיתיות, מזיינים בשכל וממציאים דברים (אתה וטקנו).

והאדס - אז מה, סיכמנו כבר שאתה לא כזה שרלוק?

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 20 יולי 2015, 18:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
אתם מעייפים.
תפסיקו לרדת לפסים אישיים, אתם לא מעניינים אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 18:29 
RaPPeR כתב:
אתם מעייפים.
תפסיקו לרדת לפסים אישיים, אתם לא מעניינים אף אחד.

אל תהרוס לטקנו, אם הוא לא יירד לפסים אישים, מה הוא כבר יעשה?
ישעמם לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
אני שרלוק, אתה מגן על רוצחת, הכל סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 19:57 
האדס כתב:
אני שרלוק, אתה מגן על רוצחת, הכל סבבה.

רוצחת ? :LOL2: :LOL2:
נו דיי עם הסיסמאות.
וחבל שאתה סוטה מהעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אני שמח שזה מצחיק אותך.
אבל אל תדאג, לכל שבת יש מוצאי שבת, גם אם זה אחרי 10 שנים.
תמסור שם ד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

לא בקטע רע, אתה מגוחך.
אל תדאג לי לבריאות, אתה לא חבר שלי ולא מכיר אותי.
ומעניין שלך לא היתה תשובה לשאלה ששאלתי מדוע הם חיכו 10 שנים...
אחרים כמו צור למשל, פשוט נתנו תשובה אמיתית.
בלי להתפלסף, בלי לצחוק, בלי ציניות.

אבל ככה שאין תשובות אמיתיות, מזיינים בשכל וממציאים דברים (אתה וטקנו).

והאדס - אז מה, סיכמנו כבר שאתה לא כזה שרלוק?

אני דואג גם לאלה שאינם חבריי. זכות שאני שומר לעצמי
זה לא שאין תשובה, אבל שעצם השאלה מרגיזה. אחת המבישות שנתקלתי בהן מאדם שאני מחשיב שפוי. אני חושב שצריך לסרב לענות על שאלה כזו כי היא לא רלוונטית.
חוץ מזה, כמו שאמרת, אנשים אחרים ענו, אז למה שאחזור על דבריהם?

בקיצור, לאור ההתעקשות שלך להמשיך ולטעון שיש לך ספק בתום הלב של ההורים, אני קובע שאתה חלאה עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 05:57 
האדס כתב:
אממ..לא לא כל כך ברור לי. בעיקר לפי העדויות, היא לא נסעה בירוק מהבהב או בצהוב, היא נסעה באדום מלא.
יש מרחק של כמה מטרים, מהמקום שממנו יצא גל כשהרמזור שלו התחלף לירוק, עד למקום הפגיעה. לצורך העניין, לא יודע אם עידכנו אותך, אבל כשאצלך ברמזור יש כתום, בצד השני כבר יש אדום שניה אחת לפחות.
אתה מדבר כאילו המערכת של הרמזורים מסתמכת עשרות שנים על המזל ששני הצדדים לא "גונבים קצת". זה לא המצב ידידי, רק משוגע נוסע על 90 קמ"ש כשהוא מגיע לרמזור אדום. לצורך העניין, סביר שהיא כבר ראתה את הרמזור בצבע אדום 50-60 מטר לפני. היא לא האטה, לא עשתה דבר בעניין. 10 עדויות שונות אומרות שהיא פיצחה לילד הזה את הצורה במהירות מופרזת, ואנשים פה עוד מציירים את זה כ"שני אנשים שהתפרצו לצומת".
אני לא מכיר את גל בק, אבל אילו הייתי מכיר אותו והייתי קורא חלק מהתגובות כאן, הייתי מזדעזע מהקלות הבלתי נתפסת של זילות הסיפור, בטח לאחר התחקיר הכל כך מפורט של איילה חסון בערוץ 11.
אבל אם שני משתמשים שהשם שלהם נגמר ב"האדום" לא שמו לב גם הם לא לעובדות ולרמזור, כשהאמת מונחת אל מול פנים, איך נאשים את הנהגת שעד לרגע זה אף אחד לא שאל אותה את השאלות הכי פשוטות שחוקר צריך לשאול אחרי תאונת רצח.

נו, באמת.
אין פה אחד שלא ניסה מתישהו לגנוב רמזור ברגע שהוא ראה שהוא מתחלף. הבעיה היא שמספיקה פעם אחת שתעריך לא נכון את המרחק שלך, כדי לעבור באדום ולא בירוק מהבהב או צהוב. הלוואי ואצל כל הנהגים ירוק מהבהב היה מסמן להם לבלום ולא להאיץ, אבל אתה יודע שזה לא ככה.
אגב, אדום נחמד יכול לכעוס עד מחר, אבל הבעיה היא לא המשפחה שעשתה הכל כדי שהיא לא תיענש. הבעיה היא שהם הצליחו לעשות את זה, כי הייתה להם עזרה שלא אמורה להיות במדינה לא מושחתת. כאילו שאם זה היה קורה לך חו"ח והיית מכיר אנשים בפרקליטות, היית אומר להם "לא תודה, אסתדר לבד".
לפי הכתבה ברור שזה נראה טיוח וברור שחייבים לחקור את כולם ובלי קשר, הנהגת חייבת להיענש. על הריגה, אגב, לא על רצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: