תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
כמו שכתבתי להודעה של צור, מקבל את זה.
אם כי זה עדיין קצת מוזר, אבל בסדר הגיוני.

לעצם העניין - לא יקרה כלום בתיק הזה והוא יתמוסס חזרה לארכיון

מה מוזר פה?
מה יכלו לעשות ההורים שהיו בטוחים בצדקת המערכת ובצדקתה של הפרקליטות עד המעצר של רות דוד
והחשדות שיש לגבי מעשי שחיתות ושוחד שבהם הייתה מעורבת?
למה להם לקחת חוקרים פרטיים ולחפור בתוך הנושא שגם ככה קשה להם,בהנחה שיש להם אמונה שלמה במערכת החוק?
כי לשיטתך אז כל משפחה שקרה לה מקרה גבולי של תאונה מכל סוג הייתה צריכה להוציא משאבים של אלפים על אלפים של שקלים בשביל לנסות
להוכיח משהו שהוא בכלל לא בטוח?

וחוץ מזה,גם אם כלום לא ייקרה ולא יישתנה בתיק,לפחות אותה פלטי שולץ שדרסה את הילד מתחילה החל מהחודש לשלם את המחיר של הפשע
שאותו ביצעה לפני עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 10:06 
נהגת המונית נחקרה במשטרה לגבי שינויי הגרסאות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 10:13 
שער 7 הוא אדום כתב:
לירון האדום כתב:
כמו שכתבתי להודעה של צור, מקבל את זה.
אם כי זה עדיין קצת מוזר, אבל בסדר הגיוני.

לעצם העניין - לא יקרה כלום בתיק הזה והוא יתמוסס חזרה לארכיון

מה מוזר פה?
מה יכלו לעשות ההורים שהיו בטוחים בצדקת המערכת ובצדקתה של הפרקליטות עד המעצר של רות דוד
והחשדות שיש לגבי מעשי שחיתות ושוחד שבהם הייתה מעורבת?
למה להם לקחת חוקרים פרטיים ולחפור בתוך הנושא שגם ככה קשה להם,בהנחה שיש להם אמונה שלמה במערכת החוק?
כי לשיטתך אז כל משפחה שקרה לה מקרה גבולי של תאונה מכל סוג הייתה צריכה להוציא משאבים של אלפים על אלפים של שקלים בשביל לנסות
להוכיח משהו שהוא בכלל לא בטוח?

וחוץ מזה,גם אם כלום לא ייקרה ולא יישתנה בתיק,לפחות אותה פלטי שולץ שדרסה את הילד מתחילה החל מהחודש לשלם את המחיר של הפשע
שאותו ביצעה לפני עשור.

מעצרה של רות דוד לא נקשר כלל וכלל לתיק הזה, אז מאין למשפחה כיום שהחקירה טויחה? (ואני מאמין שהיא טויחה).
הכוונה שלי היא שגם בלי קשר למעצרה של דוד עולים שאלות מהותיות מאד בפרשה הזאת.
ו"פשאלות" נוראיות שלא ברורות האם הם נעשו בטעות או בכוונה.

ודרך אגב איך פלטי בדיוק משלמת את המחיר??
מה גם שאני נגד השיימינג עלייה, מה רצית שתעשה ילדה בת 10 במקרה הזה?
שתלך ותודה? שתגיד אני אשמה ?
כמעט כל אחד שהיה במקומה אם יכל היה לצאת מזה בנקל היה עושה אותו דבר.
במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד.
מסכים שהיא היתה צריכה להיענש ולהישפט, אבל עכשיו 10 שנים אחרי זה כבר לא רלוונטי.
מה שרלוונטי זה איך סגרו את התיק ומה החך שם מאחורי הקלעים, בטח שפלטי עצמה כילדה בת 20 לא היתה מעורבת בזה באופן ישיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
צודק. מה יש לצפות מבן אדם שעשה פשע וגרם להרג ילד? מסכנה כזאת.. רחמיי עליה.

ומה פתאום כוונה לפגוע.. היא רק זרקה רימון רסס לאמצע אזור מאוכלס.. לא באמת רצתה שמישהו יפגע.

והכי חשוב, זה היה מזמן.. מה חשוב עכשיו הפושעת חייה את חייה בלי לשלם את חובה לחברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 10:30 
אדום נחמד כתב:

ומה פתאום כוונה לפגוע.. היא רק זרקה רימון רסס לאמצע אזור מאוכלס.. לא באמת רצתה שמישהו יפגע.

והכי חשוב, זה היה מזמן.. מה חשוב עכשיו הפושעת חייה את חייה בלי לשלם את חובה לחברה.

רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?
זרקה רימון לאמצע אזור מאוכלס ? באמת, אתה משווה בין תאונת דרכים לבין רימון לאזור מאוכלס? מה?!

ואני מבין שאתה בעד שהציבור יהיה גם השופט.
הרי בשביל מה צריך ביהמ"ש אם יש את הציבור שישפוט ויוציא לפועל את גזר הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
מי שנוסע בפראות ועובר באדומים לא יכול לטעון ש'לא התכוון לפגוע במישהו'..

וכשהמערכת שאמורה לדאוג שהצדק ייעשה מטייחת ומחפפת, זו חובת הציבור לצעוק.
בטח ובטח במקרה כזה ברור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. מה גם שאני נגד השיימינג עלייה, מה רצית שתעשה ילדה בת 10 במקרה הזה?
2. במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד.
3. מסכים שהיא היתה צריכה להיענש ולהישפט, אבל עכשיו 10 שנים אחרי זה כבר לא רלוונטי.
4. מה שרלוונטי זה איך סגרו את התיק ומה החך שם מאחורי הקלעים, בטח שפלטי עצמה כילדה בת 20 לא היתה מעורבת בזה באופן ישיר.

1. לקח לך שבועיים שלושה אבל בסוף נזכרת באיזה צד של הלחם מרוחה החמאה ולמי צריך להתחנף. חבל מאוד שאנשים כאלה לא קוראים פה בפורום, אבל מקסימום תשלח להם צילומי מסך.
2. או, חיכיתי לטיעון הקלאסי שלך. מתי מגיע הטיעון "אולי היא היתה באותם ימים במצב נפשי קשה"?
3. בשביל זה המחוקק קבע גבולות להתיישנות, כפי שאני בטוח שזכור לך מלימודיך.
4. זה נכון שחשוב מאוד לבדוק את אספקט השחיתות. איך זה הופך את התאונה שבה מת ילד בן 16 ללא רלוונטית? זה אולי לא רלוונטי לרות דוד, אבל למשפחה של הילד זה רלוונטי מאוד (אמנם הם לא עשירים כמו משפחת הדורסת ואין לאף אחד אינטרס להגן עליהם או להתחנף אליהם באופן כללי, אבל מבחינתי לפחות זה לא הופך אותם לאוויר).

עריכה: לגבי סעיף 1: פתאום הבנתי שיש מצב שאתה לא כותב את זה רק כדי לחלץ את העשירים שאתה מעריץ מאיזו צרה, אלא שאתה באמת אדם נטול מוסר שמבחינתו הבעיה העיקרית בלהרוג ילד בתאונה זה שאתה עלול להיתפס (בניגוד לאדם שיש לו טיפת מוסר, שעשוי להרגיש דברים כמו חרטה או צער אחרי שהוא הורג ילד, ולך תדע איך הוא יגיב לזה או לי הוא אפילו לא ינסה לברוח מאחריות מרוב רגשי אשמה, ואולי במקרה קיצוני הוא אפילו לא יבקש מרוב אשמה תשלום על הנזק שנגרם לו באוטו תוך שהוא הורג את הילד האמור, אבל זה רק במקרה ממש קיצוני של מוסריות כנראה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 13:01 
אדום נחמד כתב:

בהחלט חובת הציבור לצעוק.
לגבי עברה באדומים ובפראות, זה אפשר היה להוכיח אז אם לא היו מטיחים את החקירה.
ודרך אגב יש הבדל בין לעבור ב-2 בלילה ברמזור אדום לבין לעבור את זה בשעה 14:00.

teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
3. מסכים שהיא היתה צריכה להיענש ולהישפט, אבל עכשיו 10 שנים אחרי זה כבר לא רלוונטי.
4. מה שרלוונטי זה איך סגרו את התיק ומה החך שם מאחורי הקלעים, בטח שפלטי עצמה כילדה בת 20 לא היתה מעורבת בזה באופן ישיר.

1. לקח לך שבועיים שלושה אבל בסוף נזכרת באיזה צד של הלחם מרוחה החמאה ולמי צריך להתחנף. חבל מאוד שאנשים כאלה לא קוראים פה בפורום, אבל מקסימום תשלח להם צילומי מסך.
2. או, חיכיתי לטיעון הקלאסי שלך. מתי מגיע הטיעון "אולי היא היתה באותם ימים במצב נפשי קשה"?
4. זה נכון שחשוב מאוד לבדוק את אספקט השחיתות. איך זה הופך את התאונה שבה מת ילד בן 16 ללא רלוונטית? זה אולי לא רלוונטי לרות דוד, אבל למשפחה של הילד זה רלוונטי מאוד (אמנם הם לא עשירים כמו משפחת הדורסת ואין לאף אחד אינטרס להגן עליהם או להתחנף אליהם באופן כללי, אבל מבחינתי לפחות זה לא הופך אותם לאוויר).

עריכה: לגבי סעיף 1: פתאום הבנתי שיש מצב שאתה לא כותב את זה רק כדי לחלץ את העשירים שאתה מעריץ מאיזו צרה, אלא שאתה באמת אדם נטול מוסר שמבחינתו הבעיה העיקרית בלהרוג ילד בתאונה זה שאתה עלול להיתפס (בניגוד לאדם שיש לו טיפת מוסר, שעשוי להרגיש דברים כמו חרטה או צער אחרי שהוא הורג ילד, ולך תדע איך הוא יגיב לזה או לי הוא אפילו לא ינסה לברוח מאחריות מרוב רגשי אשמה, ואולי במקרה קיצוני הוא אפילו לא יבקש מרוב אשמה תשלום על הנזק שנגרם לו באוטו תוך שהוא הורג את הילד האמור, אבל זה רק במקרה ממש קיצוני של מוסריות כנראה).

שמע, באמת שבדר"כ אני נמנע מלענות לשטויות שאתה כותב, אבל יש גבול גם ללשון הרע שלך עליי.
אז לגבי סעיף 1 שלך וגם העריכה שלך מצחיקה מאד, אתה יודע למה?
כי אני לא פליליסט אז על איזה התחנפות אתה מדבר?! מה אתה כותב שטויות שאין לך מושג עליהם.
אני מוכן להתערב איתך שלפטי לא תועמד לדין, בטח לא אחרי שעברו 10 שנים, בטח שלא במקרה כזה של גרימת מוות ברשלנות.
יהיה קושי רב להוכיח את אשמתה אחרי כל כך הרבה זמן.
ותפסיק להכניס לי מילים למקלדת!!!
מישהו אמר שהיא לא אשמה באקט התאונה?
אני אמרתי שהיא לא מצטערת על כך??
ושוב ידראק, תבין שמי שפעל בשמה זה ההורים שלה, בטח לא היא שהיא בת 20.

אבל יאללה לך תעשה לה שיימינג ברשת, איזה כיף זה.
תהיה המוציא לפועל וגם התליין.
קליק קליק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 13:23 
ידראק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 13:43 
לירון, כתבת בפוסט קודם שגם אתה מאמין שהחקירה טויחה אז על מה בכלל הויכוח?
הרצון של רוב הציבור הוא שהצדק יצא לאור: אם החקירה טויחה שימצאו הטייחים ויושמו מאחורי סורג ובריח עד סוף ימיהם ואם ניתן להוכיח את אשמתה של הנהגת הדורסת שגם היא תיענש בהתאם לחוק.

לא מבין את התירוצים שצצים (למה התעוררו רק עכשיו, מה המניעים של איילה חסון וכו׳). זה לא מעניין בשום צורה שהיא ומקווה שלא עומדת מאחוריהם יד מכוונת. רק חקירה מחדש של התאונה וההתנהלות של הגורמים המעורבים תאפשר למצות את הדין (במקרה הזה הם לא ניסו אפילו להתחיל לחקור!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 13:46 
giladco כתב:
לירון, כתבת בפוסט קודם שגם אתה מאמין שהחקירה טויחה אז על מה בכלל הויכוח?
הרצון של רוב הציבור הוא שהצדק יצא לאור: אם החקירה טויחה שימצאו הטייחים ויושמו מאחורי סורג ובריח עד סוף ימיהם ואם ניתן להוכיח את אשמתה של הנהגת הדורסת שגם היא תיענש בהתאם לחוק.

לא מבין את התירוצים שצצים (למה התעוררו רק עכשיו, מה המניעים של איילה חסון וכו׳). זה לא מעניין בשום צורה שהיא ומקווה שלא עומדת מאחוריהם יד מכוונת. רק חקירה מחדש של התאונה וההתנהלות של הגורמים המעורבים תאפשר למצות את הדין (במקרה הזה הם לא ניסו אפילו להתחיל לחקור!)

אין ויכוח, סתם דיון פילוסופי/משפטי.

צריך להתרכז בעיקר בלמצוא הוכחות לטיוח עצמו ופחות באשמת הנהגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

בהחלט חובת הציבור לצעוק.
לגבי עברה באדומים ובפראות, זה אפשר היה להוכיח אז אם לא היו מטיחים את החקירה.
ודרך אגב יש הבדל בין לעבור ב-2 בלילה ברמזור אדום לבין לעבור את זה בשעה 14:00.

teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

שמע, באמת שבדר"כ אני נמנע מלענות לשטויות שאתה כותב, אבל יש גבול גם ללשון הרע שלך עליי.
אז לגבי סעיף 1 שלך וגם העריכה שלך מצחיקה מאד, אתה יודע למה?
כי אני לא פליליסט אז על איזה התחנפות אתה מדבר?! מה אתה כותב שטויות שאין לך מושג עליהם.
אני מוכן להתערב איתך שלפטי לא תועמד לדין, בטח לא אחרי שעברו 10 שנים, בטח שלא במקרה כזה של גרימת מוות ברשלנות.
יהיה קושי רב להוכיח את אשמתה אחרי כל כך הרבה זמן.
ותפסיק להכניס לי מילים למקלדת!!!
מישהו אמר שהיא לא אשמה באקט התאונה?
אני אמרתי שהיא לא מצטערת על כך??
ושוב ידראק, תבין שמי שפעל בשמה זה ההורים שלה, בטח לא היא שהיא בת 20.

אבל יאללה לך תעשה לה שיימינג ברשת, איזה כיף זה.
תהיה המוציא לפועל וגם התליין.
קליק קליק

מה הקשר לזה שאתה לא פליליסט? אתה משום מה מגן עליה כמו שאתה מגן על כל אדם עשיר שאי פעם נכתב עליו משהו רע ובדיוק כמו שאתה מגן על כל מי שהמערכת מגנה עליו, בלי יוצא מהכלל.
ואולי לא כתבת שהיא "לא אשמה באקט התאונה" (יפה שאפילו כאן הצלחת לפטור אותה במשתמע מתוצאות התאונה שהיא גרמה לה) אבל כן כתבת שלא צריך לעשות מזה עניין ומה ייצא מזה שיחקרו אותה וכיו"ב מריחות שנועדו לפטור אותה מאחריות או מהסכנה שמישהו יבקש ממנה לשאת באחריות.
דבר שלישי, אולי אתה לא יודע כי אתה לא פליליסט, אבל בישראל אדם בן 20 הוא בגיר בעיניי החוק והאחריות על מעשיו היא שלו. אם פרינסס-פלטי בכתה לאבא-פלטי שיסדר לה את הפדיחה הקטנה שנגרמה לה כשהיא הרגה איזה ילד אז גם הוא אחראי לטיוח בדיוק כמוה, אבל המוות של אותו ילד הוא (לכאורה, כן) אחריותה הבלעדית.
רביעית, לא הצעתי שיעשו לה שיימינג ברשת (יעשו או לא יעשו זה לא מעניין). אני בכלל בדעה שצריך להעניש אותה על פי חוק (כמו שאתה בעצמך כותב, הענישה המקובלת לא ממש חמורה) כאילו שהיא לא בת של מיליארדר, זה הכול.
חמישית, אתה חייב להפסיק להשתמש בשברי קלישאות משובשות שאין לך מושג מה המקור שלהן ומה הכוונה בהן (גם המוציא לפועל וגם התליין? טוב שלא כתבת שאני גם התובע וגם הקטגור).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:22 
ציטוט:
אני בכלל בדעה שצריך להעניש אותה על פי חוק (כמו שאתה בעצמך כותב, הענישה המקובלת לא ממש חמורה) כאילו שהיא לא בת של מיליארדר, זה הכול.

אין ויכוח בכלל.
ציטוט:
אולי אתה לא יודע כי אתה לא פליליסט, אבל בישראל אדם בן 20 הוא בגיר בעיניי החוק והאחריות על מעשיו היא שלו. אם פרינסס-פלטי בכתה לאבא-פלטי שיסדר לה את הפדיחה הקטנה שנגרמה לה כשהיא הרגה איזה ילד אז גם הוא אחראי לטיוח בדיוק כמוה, אבל המוות של אותו ילד הוא (לכאורה, כן) אחריותה הבלעדית.

תודה שהארת את עיניי, חשבתי שהיא קטינה (לא באמת).
מסכים איתך גם לגבי זה.
אם כי לא בטוח שהיא בכתה לו שיסדר את זה, זה כבר מסקנה שלך.

ציטוט:
אבל כן כתבת שלא צריך לעשות מזה עניין ומה ייצא מזה שיחקרו אותה וכיו"ב מריחות שנועדו לפטור אותה מאחריות או מהסכנה שמישהו יבקש ממנה לשאת באחריות.

לא נכון, כתבתי שעדיף להתרכז באלו שטייחו את הפרשה (דוד, אבא פלטי, דון שימון וכו'), ולא בעצם הנהיגה בשכרות, אי ציות לרמזור וכו'.

ציטוט:
אתה משום מה מגן עליה כמו שאתה מגן על כל אדם עשיר שאי פעם נכתב עליו משהו רע ובדיוק כמו שאתה מגן על כל מי שהמערכת מגנה עליו, בלי יוצא מהכלל.

שוב, מסקנה שלך.

ציטוט:
אתה חייב להפסיק להשתמש בשברי קלישאות משובשות שאין לך מושג מה המקור שלהן ומה הכוונה בהן (גם המוציא לפועל וגם התליין? טוב שלא כתבת שאני גם התובע וגם הקטגור)

דווקא יש לי מושג, הכוונה היתה כמובן שתהיה גם השופט וגם התליין.
לפעמים כותבים טעויות, בעיקר כאשר אני לא מבצע הגהה לאחר שליחת ההודעה.
בכל זאת, זה פורום לא כתבי בי-דין.

ולסיום - תשחרר, אתה כותב מסקנות שאתה מגיע אליהם פעם אחת פעם ומקדש אותם כאילו הם ורק הם האמת היחידה.
תלמד לקבל גם דעות ומחשבות אחרות ממך.
עדיין לא בלעת את כל החוכמה והידע בעולם הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1.
ציטוט:
אני בכלל בדעה שצריך להעניש אותה על פי חוק (כמו שאתה בעצמך כותב, הענישה המקובלת לא ממש חמורה) כאילו שהיא לא בת של מיליארדר, זה הכול.

אין ויכוח בכלל.
ציטוט:
אולי אתה לא יודע כי אתה לא פליליסט, אבל בישראל אדם בן 20 הוא בגיר בעיניי החוק והאחריות על מעשיו היא שלו. אם פרינסס-פלטי בכתה לאבא-פלטי שיסדר לה את הפדיחה הקטנה שנגרמה לה כשהיא הרגה איזה ילד אז גם הוא אחראי לטיוח בדיוק כמוה, אבל המוות של אותו ילד הוא (לכאורה, כן) אחריותה הבלעדית.

תודה שהארת את עיניי, חשבתי שהיא קטינה (לא באמת).
מסכים איתך גם לגבי זה.
אם כי לא בטוח שהיא בכתה לו שיסדר את זה, זה כבר מסקנה שלך.

ציטוט:
אבל כן כתבת שלא צריך לעשות מזה עניין ומה ייצא מזה שיחקרו אותה וכיו"ב מריחות שנועדו לפטור אותה מאחריות או מהסכנה שמישהו יבקש ממנה לשאת באחריות.

לא נכון, כתבתי שעדיף להתרכז באלו שטייחו את הפרשה (דוד, אבא פלטי, דון שימון וכו'), ולא בעצם הנהיגה בשכרות, אי ציות לרמזור וכו'.

ציטוט:
אתה משום מה מגן עליה כמו שאתה מגן על כל אדם עשיר שאי פעם נכתב עליו משהו רע ובדיוק כמו שאתה מגן על כל מי שהמערכת מגנה עליו, בלי יוצא מהכלל.

שוב, מסקנה שלך.

ציטוט:
אתה חייב להפסיק להשתמש בשברי קלישאות משובשות שאין לך מושג מה המקור שלהן ומה הכוונה בהן (גם המוציא לפועל וגם התליין? טוב שלא כתבת שאני גם התובע וגם הקטגור)

דווקא יש לי מושג, הכוונה היתה כמובן שתהיה גם השופט וגם התליין.
לפעמים כותבים טעויות, בעיקר כאשר אני לא מבצע הגהה לאחר שליחת ההודעה.
בכל זאת, זה פורום לא כתבי בי-דין.

2. ולסיום - תשחרר, אתה כותב מסקנות שאתה מגיע אליהם פעם אחת פעם ומקדש אותם כאילו הם ורק הם האמת היחידה.
תלמד לקבל גם דעות ומחשבות אחרות ממך.
עדיין לא בלעת את כל החוכמה והידע בעולם הזה

1. אז אתה לא חולק על שום דבר מהותי ממה שכתבתי, אם כי אתה מציין שאני זה שהגיע לכמה מהמסקנות. תודה על המחמאה, אבל מה שכתבתי די ברור מאליו לרוב האנשים.
2. למרות שאתה לא ממש חולק על שום דבר שכתבתי, אתה טורח להדביק לסוף התגובה חבילת קלישאות של ילד שנעלב שלא קיבלו את דעתו.
אז היות ואף אחד מאיתנו עוד לא בלע את כל החוכמה שבעולם, גם אתה יכול להרשות לעצמך לשחרר, ללמוד לקבל מחשבות של אחרים ולוותר על המסקנה שהגעת אליה לפני זמן מה ושמשום מה אתה מקדש אותה כאילו היא האמת היחידה. זה בטח יותר יעיל ומעניין מלהגיד שזה מעליב אותך שחלקתי על דעתך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:15 
לאיזה מסקנה הגעתי?
כולה שאלתי ועולה השאלה מדוע המשפחה חיכתה 10 שנים, לא מדובר על שנה שנתיים, אלא על 10.
זמן ארוך לכל הדעות.
התשובה על כך שאת הגושפנקא לחששות שלהם הם קיבלו עם מעצרה של רות דוד, בהחלט מתקבלת על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לאיזה מסקנה הגעתי?
כולה שאלתי ועולה השאלה מדוע המשפחה חיכתה 10 שנים, לא מדובר על שנה שנתיים, אלא על 10.
זמן ארוך לכל הדעות.
התשובה על כך שאת הגושפנקא לחששות שלהם הם קיבלו עם מעצרה של רות דוד, בהחלט מתקבלת על הדעת.

המסקנה היחידה שאתה הגעת אליה היא שמה שהיה ברור לכולם מההתחלה ומה שכולם אמרו כל הזמן (שכל העניין צף בגלל הבלגן סביב רות דוד) "בהחלט מתקבל על הדעת".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אני מכניס המון אנשים לנודניקים רק בשביל להימנע מכל המריבות המפגרות האלה שהורסות כל נושא דיון מעניין
באמת שאני לא מבין מה אתם מוצאים בזה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 16:20 
19 כתב:
נהגת המונית נחקרה במשטרה לגבי שינויי הגרסאות שלה.

מצויין. נדמה שעם כל הצעקות של דסי פורר המשטרה דווקא בודקת את הראיות החדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
במקרה הזה, המשטרה אף פעם לא הייתה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 17:02 
לגבי המשטרה, שווה להכיר את השוטר ניסים פרחי ואת עמוד הפייסבוק שלו.
זה השוטר שחתום על עדותה של נהגת המונית.
ההערצה שלו לשמעון מזרחי, גורמת לי לתהות האם הכל כשר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 01:07 
its-sick כתב:
אני מכניס המון אנשים לנודניקים רק בשביל להימנע מכל המריבות המפגרות האלה שהורסות כל נושא דיון מעניין
באמת שאני לא מבין מה אתם מוצאים בזה

לא צריך להכניס אף אחד לרשימה.צריך פשוט להתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
giladco כתב:
לגבי המשטרה, שווה להכיר את השוטר ניסים פרחי ואת עמוד הפייסבוק שלו.
זה השוטר שחתום על עדותה של נהגת המונית.
ההערצה שלו לשמעון מזרחי, גורמת לי לתהות האם הכל כשר...

נכנסתי להציץ...אוי ואבוי. מעבר לההערצה המוגזמת לדון, העילגות שלו פשוט מביכה כ"כ. עצוב שזו הרמה של השוטרים במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 08:57 
אתמול איילה חסון סיפרה שמפעילים נגדם ונגד התחקיר הרבה כוחות. כנראה מאיימים עליהם על ימין ועל שמאל כדי לנסות להשתיק גם אותם.
https://www.facebook.com/iba.channel11/ ... 965149941/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לאיזה מסקנה הגעתי?
זמן ארוך לכל הדעות.

הבעיה היא שהמשפחה לא חיכתה לכלום,לא שנה,לא חמש ולא עשר.
היא סמכה על מערכת הצדק והמשפט,ואילולא מעצרה של רות דוד,כנראה הנושא לא היה צף לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

רק שניה - אתה חושב שהיא התכוונה להרוג אותו? או לחילופין התכוונה לדרוס אותו אבל לא להרוג אותו?
זרקה רימון לאמצע אזור מאוכלס ? באמת, אתה משווה בין תאונת דרכים לבין רימון לאזור מאוכלס? מה?!

ואני מבין שאתה בעד שהציבור יהיה גם השופט.
הרי בשביל מה צריך ביהמ"ש אם יש את הציבור שישפוט ויוציא לפועל את גזר הדין.

נשאלת השאלה מדוע אתה מגן עליה? מישהו שיחד אותך? אתה מונע מאינטרסים? מישהו דואג שאתה רשום את הדברים האלו?
מדוע נזכרת רק עכשיו להגן עליה? איפה היית לפני 10 שנים כשהתרחשה התאונה והנהגת, המסכנה, הייתה צריכה הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת.

הוא אומר פשוט את דעתו מה הקשר במגן עליה?
כן זה יהיה עכשיו מאוד בעייתי להוכיח מעבר לכל ספק שהיא אשמה, וגם אם כן ההתישנות, ו"נקיונה" מאז לא יכניס אותה לכלא, מקסימום שהיא תקבל זה עבודות שירות,
וגם זה לא בטוח. מסריחה או לא זאת המציאות.

הזעזוע בסיפור הוא גם לא מהמעשה עצמו (אומרים שהיא לא ברחה אלא נשארה בקום), שכמוהו וחמורים יותר קוראים לצערינו מדי שבוע בכבישי הארץ אלא מה"טיוח".
הוא כמוני מאמינים שמי שתטייח את זה היא לא שני פלטי (הנערה) אלא עו"ד ששכרו הוריה והוריה. אני לא מדבר על המשפחה של גל שברור שרוצה באשמתה וב"נקמה",
אלא בציבור הכללי שמעדיף את ראשה ורואה בזה "צדק" אך לא מבקש את ראשו של שמעון מזרחי והוריה, שבגין מעשיהם, לכאורה, הפרשה הינה "פרשה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
מי לא מבקש? על מה אתם מדברים?
הביקורת על הפרקליטות לא נחה לרגע מאז החשיפה.
אז יש גם כאלה שדורשים את ראשה של פלטי. ואללה, בצדק. אבל זה לא במקום ולא על חשבון.

el dudernio כתב:
נו באמת.

הוא אומר פשוט את דעתו מה הקשר במגן עליה?

מה, כאילו, לא ראית את הציניות של האדס, שמטיל דופי בתום הלב של לירון, ממש כפי שהוא עשה פה לגבי ההורים של גל?

למרות שעכשיו שאני חושב על זה, זה באמת מוזר איך שלירון נוהג פה.. מעניין אם שילמו לו להגן עליה בפורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
הזעזוע הוא ועוד איך מהמעשה עצמו, כוסאמק. עלאק נשארה במקום, כאילו הייתה לה ברירה. ראית את האוטו שלה? אתה מבין שהיא פונתה לבית חולים?
הבת אלף זונות הזו נכנסה לצומת ברמזור אדום ב-80-90 קמ"ש (לפי התיק!) ורצחה ילד בן 16 בדם קר. כשאתה זורק רימון אתה לא יודע מה יקרה, כשאתה נכנס לצומת עם רמזור אדום ב-80 קמ"ש יש לך 99% סיכוי להרוג מישהו, והאחוז הבודד זה אם לא היה שם אף אחד באותו רגע.
לא משנה כמה זמן עבר, הייתה צריכה הנאשמת במקרה הזה ללכת למשטרה ולהתוודות על זה שהיא רצחה ילד בן 16, בטח לא להמשיך לחיות את חיה כרגיל ולהודות אלוהים, לאבא ולשימון מזרחי, שניקו לה את התיק, לכאורה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
(אומרים שהיא לא ברחה אלא נשארה בקום)

נשארה במקום:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: