אדום נחמד כתב:
מי שנוסע בפראות ועובר באדומים לא יכול לטעון ש'לא התכוון לפגוע במישהו'..
וכשהמערכת שאמורה לדאוג שהצדק ייעשה מטייחת ומחפפת, זו חובת הציבור לצעוק.
בטח ובטח במקרה כזה ברור..
בהחלט חובת הציבור לצעוק.
לגבי עברה באדומים ובפראות, זה אפשר היה להוכיח אז אם לא היו מטיחים את החקירה.
ודרך אגב יש הבדל בין לעבור ב-2 בלילה ברמזור אדום לבין לעבור את זה בשעה 14:00.
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
1. מה גם שאני נגד השיימינג עלייה, מה רצית שתעשה ילדה בת 10 במקרה הזה?
שתלך ותודה? שתגיד אני אשמה ?
כמעט כל אחד שהיה במקומה אם יכל היה לצאת מזה בנקל היה עושה אותו דבר.
2. במיוחד שאני בטוח שלא היתה לה כוונה לפגוע בילד.
3. מסכים שהיא היתה צריכה להיענש ולהישפט, אבל עכשיו 10 שנים אחרי זה כבר לא רלוונטי.
4. מה שרלוונטי זה איך סגרו את התיק ומה החך שם מאחורי הקלעים, בטח שפלטי עצמה כילדה בת 20 לא היתה מעורבת בזה באופן ישיר.
1. לקח לך שבועיים שלושה אבל בסוף נזכרת באיזה צד של הלחם מרוחה החמאה ולמי צריך להתחנף. חבל מאוד שאנשים כאלה לא קוראים פה בפורום, אבל מקסימום תשלח להם צילומי מסך.
2. או, חיכיתי לטיעון הקלאסי שלך. מתי מגיע הטיעון "אולי היא היתה באותם ימים במצב נפשי קשה"?
3. בשביל זה המחוקק קבע גבולות להתיישנות, כפי שאני בטוח שזכור לך מלימודיך.
4. זה נכון שחשוב מאוד לבדוק את אספקט השחיתות. איך זה הופך את התאונה שבה מת ילד בן 16 ללא רלוונטית? זה אולי לא רלוונטי לרות דוד, אבל למשפחה של הילד זה רלוונטי מאוד (אמנם הם לא עשירים כמו משפחת הדורסת ואין לאף אחד אינטרס להגן עליהם או להתחנף אליהם באופן כללי, אבל מבחינתי לפחות זה לא הופך אותם לאוויר).
עריכה: לגבי סעיף 1: פתאום הבנתי שיש מצב שאתה לא כותב את זה רק כדי לחלץ את העשירים שאתה מעריץ מאיזו צרה, אלא שאתה באמת אדם נטול מוסר שמבחינתו הבעיה העיקרית בלהרוג ילד בתאונה זה שאתה עלול להיתפס (בניגוד לאדם שיש לו טיפת מוסר, שעשוי להרגיש דברים כמו חרטה או צער אחרי שהוא הורג ילד, ולך תדע איך הוא יגיב לזה או לי הוא אפילו לא ינסה לברוח מאחריות מרוב רגשי אשמה, ואולי במקרה קיצוני הוא אפילו לא יבקש מרוב אשמה תשלום על הנזק שנגרם לו באוטו תוך שהוא הורג את הילד האמור, אבל זה רק במקרה ממש קיצוני של מוסריות כנראה).
שמע, באמת שבדר"כ אני נמנע מלענות לשטויות שאתה כותב, אבל יש גבול גם ללשון הרע שלך עליי.
אז לגבי סעיף 1 שלך וגם העריכה שלך מצחיקה מאד, אתה יודע למה?
כי אני לא פליליסט אז על איזה התחנפות אתה מדבר?! מה אתה כותב שטויות שאין לך מושג עליהם.
אני מוכן להתערב איתך שלפטי לא תועמד לדין, בטח לא אחרי שעברו 10 שנים, בטח שלא במקרה כזה של גרימת מוות ברשלנות.
יהיה קושי רב להוכיח את אשמתה אחרי כל כך הרבה זמן.
ותפסיק להכניס לי מילים למקלדת!!!
מישהו אמר שהיא לא אשמה באקט התאונה?
אני אמרתי שהיא לא מצטערת על כך??
ושוב ידראק, תבין שמי שפעל בשמה זה ההורים שלה, בטח לא היא שהיא בת 20.
אבל יאללה לך תעשה לה שיימינג ברשת, איזה כיף זה.
תהיה המוציא לפועל וגם התליין.
קליק קליק