תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 319 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק אימון מספר 3: הפועל ת"א נגד רד בול לייפציג
הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:03 
כמו שאמרו פה- פינטילי הכי מדאיג.
אם הוא הולך לרדת ביכולת השנה אנחנו אכלנו אותה בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:03 
אני באמת לא מבין איך לקחת אסופת שחקנים שהתחילה להתאמן יחד רק לפני שבוע ולהציב אותה מול קבוצות מגרמניה שאוטוטו מתחילות את הליגה זה משהו שאמור לסייע לקבוצה/למאמן/ לתת לאוהדים מדד כלשהו על איך הקבוצה נראית
לדעתי המשחקים האלה חסרי משמעות, סתם בזבוז זמן

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 18 יולי 2015, 21:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
בשורה התחתונה צריך להיות עיוור בשביל לא להבין שסגל כזה במקרה הטוב נלחם על עלייה לפלייאוף העליון.

אבל זאת בדיוק המטרה העונה, אז איפה בדיוק הבעיה?
עם חיזוק מתאים לא נילחם על עלייה לפליאוף העליון. נעלה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:05 
לא הבנתי למה הנבחנים (חוץ מבודן) עדיין מקבלים דקות. לא אמרו שקיבלו החלטה לשחררם?
ואני עדיין לא מבין מה הקטע של משחקי אימון נגד קבוצות הרבה יותר חזקות. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שנגד קבוצות כאלה אתה רואה בבירור איפה נקודות החולשה שלך ואיפה המצב יחסית בסדר (אולי לזה מנדיונדו כיוון).
בסה"כ 2 גולים מקרנות ועוד גול מכדור שפגע בבלם ונהדף מהרוש. וזה מקבוצה שעוד שבוע פותחת עונה בליגה שניה בגרמניה. לא הייתי ממהר להסיק מסקנות ובטח לא להיכנס לפאניקה.
יש עכשיו חמישה ימים עד למשחק הבא, שאמור להיות נגד יריב יותר שקול (לפי מה שאומרים פה). אולי יגיע איזה בלם/קשר/חלוץ בזמן הזה, וגם אם לא, יש עוד הרבה זמן עד לפתיחת העונה.
בינתיים אני לא תופס ממנדיונדו, אבל נותן לו צ'אנס להראות מה הוא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
כמה ברברת מיותרת.
קבוצה חדשה, לא מוכנים, יריבה חזקה.
בשורה התחתונה צריך להיות עיוור בשביל לא להבין שסגל כזה במקרה הטוב נלחם על עלייה לפלייאוף העליון.
כבר חודשיים אתם מדברים על שלושה-ארבעה שחקנים שחסרים להרכב.
נראה קודם שיצליחו להביא אחד.

הסגל הזה כרגע הכי טוב בליגה אחרי ב"ש ומכבי, ויותר טוב משל מכבי בלי זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אנטיגונה כתב:
כמה ברברת מיותרת.
קבוצה חדשה, לא מוכנים, יריבה חזקה.
כבר חודשיים אתם מדברים על שלושה-ארבעה שחקנים שחסרים להרכב.
נראה קודם שיצליחו להביא אחד.

הסגל הזה כרגע הכי טוב בליגה אחרי ב"ש ומכבי, ויותר טוב משל מכבי בלי זהבי.

דיי נו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
אני אנחש שהפועל תעשה גם משחקי אימון בארץ לפני תחילת הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
עם חיזוק מתאים אתה נלחם על מקום לאירופה.
אם היו מצליחים להחתים את מי שרצו וניסו להחתים, זה בכלל לא שאלה שמגיעים לפלייאוף בליגה העלובה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אני אנחש שהפועל תעשה גם משחקי אימון בארץ לפני תחילת הליגה

נראה לי שהיה דיבור על משחק נגד נתניה כשחוזרים.
ויש גם את משחקי גביע השוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הפועל במשחק הזה נתנה פייט יפה מאוד ללייפציג בהתחשב בנסיבות.
היו כמה מהלכים יפים של הנעת כדור ואם רמזי לא נכשל בשתי מסירות הוא משאיר שחקן מול שוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:15 
רמזי זה פשוט אנטי כדורגל ברמה אחרת.
אין מצב שאין לו איזה סעיף מיוחד בחוזה. לא ייתכן שכל מאמן שמגיע לקבוצה מרכיב אותו בהרכב ולא מייבש אותו על הספסל.
עד היום לא ראיתי ממנו שום דבר בהפועל. ממש כלום.
אין לי מושג מה הוא עושה בנבחרת הצעירה. זה כנראה יותר מעיד על הנבחרת מאשר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
נכון זאת ההתחלה וחסרים שחקנים(שמי אמר שזה מובן מאליו שהם יבואו)
ובלה בלה בלה
אבל לא יכולתי שלא לדאוג, או לאהוב את זה שזה משחק שני שלא הצלחנו לחבר שתי מסירות ברצף. שחקן מקבל כדור ואו מנסה לעבור(ספורי ויחזקאל) או ישר בועט למעלה אל הלא נודע(טוטו עוד לא הגיע)
אבו עביד הכי מרשים עד עכשיו בשני המשחקים. מעל כולם.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 18 יולי 2015, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
הסגל בצורתו הנוכחית בינוני, ולא היה צריך את משחקי האימון כדי לדעת את זה. אמנם הבסיס שנבנה בתחילת הקיץ הוא לא רע: ניצלו נכון סיטואציות של ישראלים בדרג ב' כדי למלא עמדות בעייתיות כמו שוער ומגן שמאלי עם הרוש ושיימן, שהם בערך המקסימום שהיה אפשר להביא בתפקידים האלה, אבל כשלעצמם הם לא יותר משחקנים סבירים. אפשר לצרף אליהם את ביטון. הביאו צעירים די כישרוניים - אבו עביד, גוטליב, אלטמן, נגיד שגם ורטה - אבל כרגע הם לא יותר משחקנים משלימים. הביאו שלושה זרים שהם החתמות טובות על הנייר, ביחס לכסף וליכולת המשיכה שיש למועדון. אבל כמעט כל השחקנים הנוכחיים בסגל, אולי למעט שניים-שלושה שיעשו פריצה כמו שאפשר לצפות שיקרה בקבוצה נורמלית, הם לא הרבה יותר מבסיס שיכול להשלים שלושה-ארבעה שחקנים בכירים שיסחבו את הקבוצה.

הבעיה שבניגוד לשחקנים שהחתמנו עד עכשיו, זו משימה הרבה יותר קשה. חודש שלם לא מצליחים להביא את השחקנים האלה, ולא הייתה התפתחות חיובית אחת בנושא הזה. לא החתמנו אף אחד מהמועמדים בעמדת הבלם (ארסו, וויאדינוביץ'). נכשלנו בניסיונות להביא את טוטו ובן שהר. לא החתמנו אף קשר התקפי, לא את אנטל שמרחו את הסיפור איתו כמה שבועות ולא שחקן ישראלי (ואנחנו צריכים גם וגם). הסיטואציה עם בן רייכרט כמעט לא התקדמה ואין שום מסגרת זמן לבעיה איתו, לא ודאות שהוא אכן יהיה בהפועל וגם לא אלטרנטיבה נראית לעין. שגם הוא, אגב, לא בדיוק שחקן שאפשר לבנות עליו יותר מדי באופן מיידי, אבל הוא בעמדה שאנחנו פשוט חייבים בה חיזוק - יש לנו כרגע רק שני קשרים אחוריים שאחד מהם נראה קצת מדאיג כרגע. כרגע לקבוצה חסר כוח אש די משמעותי, ואם לפני חודש נראה היה שמתקדמים בקצב יפה ומצליחים להחתים כמעט כל מועמד אז עכשיו המצב מתחיל להדאיג, וצריכה להגיע איזושהי תפנית.

לגבי ספורי, כשאמרתי לפני שנתיים שהשיתוף שלו הזוי, שהוא לא שייך לרמה הזאת וזה רק גורם נזק גם לקבוצה וגם לשחקן, אמרו לי שאני הורג את הילד, כשמדובר בפוטנציאל וכישרון גדול, שתמיד מבורך לשלב שחקני נוער ואם מאמנים כמו בן שמעון ופרדי דוד משתפים אותו אז הם כנראה מבינים יותר טוב. ואז, כמה שקשה להאמין, הוא היה אפילו יותר גרוע מאשר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:59 
יובל כתב:
הסגל בצורתו הנוכחית בינוני, ולא היה צריך את משחקי האימון כדי לדעת את זה. אמנם הבסיס שנבנה בתחילת הקיץ הוא לא רע: ניצלו נכון סיטואציות של ישראלים בדרג ב' כדי למלא עמדות בעייתיות כמו שוער ומגן שמאלי עם הרוש ושיימן, שהם בערך המקסימום שהיה אפשר להביא בתפקידים האלה, אבל כשלעצמם הם לא יותר משחקנים סבירים. אפשר לצרף אליהם את ביטון. הביאו צעירים די כישרוניים - אבו עביד, גוטליב, אלטמן, נגיד שגם ורטה - אבל כרגע הם לא יותר משחקנים משלימים. הביאו שלושה זרים שהם החתמות טובות על הנייר, ביחס לכסף וליכולת המשיכה שיש למועדון. אבל כמעט כל השחקנים הנוכחיים בסגל, אולי למעט שניים-שלושה שיעשו פריצה כמו שאפשר לצפות שיקרה בקבוצה נורמלית, הם לא הרבה יותר מבסיס שיכול להשלים שלושה-ארבעה שחקנים בכירים שיסחבו את הקבוצה.

הבעיה שבניגוד לשחקנים שהחתמנו עד עכשיו, זו משימה הרבה יותר קשה. חודש שלם לא מצליחים להביא את השחקנים האלה, ולא הייתה התפתחות חיובית אחת בנושא הזה. לא החתמנו אף אחד מהמועמדים בעמדת הבלם (ארסו, וויאדינוביץ'). נכשלנו בניסיונות להביא את טוטו ובן שהר. לא החתמנו אף קשר התקפי, לא את אנטל שמרחו את הסיפור איתו כמה שבועות ולא שחקן ישראלי (ואנחנו צריכים גם וגם). הסיטואציה עם בן רייכרט כמעט לא התקדמה ואין שום מסגרת זמן לבעיה איתו, לא ודאות שהוא אכן יהיה בהפועל וגם לא אלטרנטיבה נראית לעין. שגם הוא, אגב, לא בדיוק שחקן שאפשר לבנות עליו יותר מדי באופן מיידי, אבל הוא בעמדה שאנחנו פשוט חייבים בה חיזוק - יש לנו כרגע רק שני קשרים אחוריים שאחד מהם נראה קצת מדאיג כרגע. כרגע לקבוצה חסר כוח אש די משמעותי, ואם לפני חודש נראה היה שמתקדמים בקצב יפה ומצליחים להחתים כמעט כל מועמד אז עכשיו המצב מתחיל להדאיג, וצריכה להגיע איזושהי תפנית.

לגבי ספורי, כשאמרתי לפני שנתיים שהשיתוף שלו הזוי, שהוא לא שייך לרמה הזאת וזה רק גורם נזק גם לקבוצה וגם לשחקן, אמרו לי שאני הורג את הילד, כשמדובר בפוטנציאל וכישרון גדול, שתמיד מבורך לשלב שחקני נוער ואם מאמנים כמו בן שמעון ופרדי דוד משתפים אותו אז הם כנראה מבינים יותר טוב. ואז, כמה שקשה להאמין, הוא היה אפילו יותר גרוע מאשר היום.

כל מילה. גם הפסקה האחרונה. אני זוכר שיצאתי עליו אחרי שהוא שיחק כמה משחקים והיה פה "עליהום" מטורף לטובתו.

אגב עפר ורטה, הוא נראה ממש רע היום. מקווה שישתפר אחרת זה עוד חור בהרכב, ועד טעות בבנייה כששחקן כמו אלעד גבאי שהוא מנייה הרבה יותר בטוחה (כן הוא נתן רק עונה אחת שיא, אבל ראיתי אותו כבר במשחקים בינוניים וזה הרבה יותר ממה שיש לנו) פנוי.
בכל מקרה מגיע לו עוד כמה צ'אנסים לפני שנדע

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 18 יולי 2015, 22:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:20 
אני חושב שבחלק האחורי יש בסיס טוב מאוד, והוא ישתפר משמעותית עם בלם זר ברמה ועם תיאום שיגיע עם הזמן. יש שוער בשער ויש מגנים טובים, ואני מאמין שלפחות אחד מתוך גוטליב ואבו עביד יהיה אחלה בלם ליד הזר שיגיע. גם במרכז המגרש יש בסיס טוב מאוד ואם רייכרט יגיע אז יהיה אפילו מצוין.
החלק ההתקפי הוא בינתיים החולשה המשמעותית. אין ספק שספורי הוריד את הרמה ההתקפית שלנו לבד בשלוש דרגות בכל משחקי האימון עד עכשיו, אבל עדיין ברור שחסר לנו לא מעט. אלטמן שחקן טוב אבל הוא עדיין לא כוכב בשלב הזה של הקריירה, ובומבה כישרון ענק אבל אי אפשר לצפות ממנו ליציבות ותרומה קבועה. ספורי זה קטסטרופה, שגיב עדיין שכונתי (למרות שהוא כן מוכשר), וזה נראה שהמאמן לגמרי לא בונה על שקל משום מה. בביטון אני יחסית מאמין אבל ברור שרק אם יהיה קישור טוב מאחוריו, הוא לא חלוץ שיצור מצבים לעצמו. חייבים עוד שני שחקני התקפה טובים ולא נראה שזה יהיה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
תומר קשטן הזה חתיכת מזדיין. לא הפסיק ליפול על הרמה, ועל איך שהפועל נראית, במיוחד בסוף המשחק.
רק שכח להזכיר שהסגל לא מושלם (בלם, קשר וחלוץ), שבזמן שהוא אמר את זה שיחק ההרכב השני שהוא לא רלוונטי בעליל, על אחת כמה וכמה לגבי לשחק אחד עם השני ושמדובר ב-11 שחקנים חדשים שלא שיחקו אחד עם השני מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:57 
אדום אש כתב:
תומר קשטן הזה חתיכת מזדיין. לא הפסיק ליפול על הרמה, ועל איך שהפועל נראית, במיוחד בסוף המשחק.
רק שכח להזכיר שהסגל לא מושלם (בלם, קשר וחלוץ), שבזמן שהוא אמר את זה שיחק ההרכב השני שהוא לא רלוונטי בעליל, על אחת כמה וכמה לגבי לשחק אחד עם השני ושמדובר ב-11 שחקנים חדשים שלא שיחקו אחד עם השני מעולם.

זה המחיר בשידורים של משחקי אימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 23:17 
כבר שנים משודרים משחקי האימון של הקבוצות הבכירות בליגה. פתאום זה נהיה בעייתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

זה מאוד בעייתי.
במשחקי אימון כמו באימונים יש איזשהי אווירה של שקט למאמן ולשחקנים, שקט לבדוק ולנסות דברים בלי שהאוהדים יראו וישפטו כל תנועה שלהם.
מועדון שחרט על דיגלו שקט תעשייתי לא יכול לשתף פעלה עם הפסטיבל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו שאני חושב על זה
אני הנאחס
אני פתחתי את כל האשכולות של המשחקים הרשמים עד עכשיו
לא פותח את האשכול נגד אתונה
שמישהו אחר יפתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
איזו הודעה מטומטמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:07 
אדום כתב:

זה לא בעייתי אבל זה פשוט המחיר
מביאים שדר ופרשן שמבחינתם באו לשדר משחק של הפועל
כל הנסיבות של משחק אימון/סגל חדש/יריבה חזקה וכו' לא כל כך מעניינות אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שברגיל השידור והפרשנות פה מדהימים.
תפסיקו להתרגש מכל המפגרים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:27 
כל הניתוחים של המשחקים הללו פאתטים. היה צריך לשחק נגד קבוצות יותר נוחות, בטח פחות מוכנות, אבל זו רק דעתי. סה"כ זה אחלה דבר לאוהדים שנסעו למשחק אימון הללו, חוויה נחמדה וגם זה חשוב.
מבחינה מקצועית אין לי יותר מדי מה לנתח, אבו-עביד נראה השחקן הכי מרשים שלנו - שילוב של כוח, מהירות ויכולת תיקול גבוהה. הרוש בסדר, לינגאה מראה שיש לו מה למכור ואהבתי את הנגיחה למשקוף (יש לו משחק ראש מצוין, כך אומרים).
בקבוצה שחסרים לה ארבעה שחקני הרכב או במקרה הטוב שני שחקנים שבמקומם משחקים כרגע שחקני ליגה לאומית (מחצית מאלגרבלי, הרבה יותר מדי דקות מספורי).
הנקודה המעניינת שאף אחד לא מדבר עליה ושווה דיון זה הניסיון של המאמן הספרדי להשתית שמירה אזורית בקרנות. אני לא זוכר מאמן בהפועל שהיתה אצלו שמירה כזו, תמיד שמרו אישית, אבל זו שיטה שהפכה נפוצה יותר ברמות הגבוהות. נראה לי מסובך מאוד להכניס שיטה כזו בחבורה של שחקנים שמעולם לא שיחקו יחד, אבל אולי אתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחק אימון מספר 3: הפועל ת"א נגד רד בול לייפציג
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
קחו אוויר. זה חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לנתח את הפועל כקבוצה כי הסגל לא הושלם.
כן אפשר לנתח שחקנים ולראות למי יש כדורגל ברגליים, ומי מקרה אבוד.

ולגבי מנדי, בינתיים הוא מגיב ממשחק למשחק ומשפר את ההרכב, שזה כבר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
סך הכל ראיתי גם הרבה דברים טובים, היו דקות יפות שלנו לקראת סוף המחצית השנייה לא הגיע לנו לספוג את השני. ספורי עם משחק פשוט נוראי כנ"ל ליחזקאל. יאללה היה חוויה אצטדיון קטלני לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 05:42 
מוטי חביב משחק אותה ידען.
אז מוטי לידעתך,רמי יצחק(שהיה אחד הכי גדולים בהיסטוריה של הנוער.אך לצערו וצערנו הגיע לבוגרים בזמן הלא מתאים מבחינתו)כן שיחק בתקופתו של הכריש.אבל נמכר לאשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין אתכם
ראיתי במחצית הראשונה לחץ גבוהה
ראיתי רוב שלבי המשחק את המרחק הדי מקוצר בין השחקנים
ראיתי כמה מהלכים יפים
נכון צריך לשפר אבל זה הרבה יותר טוב מהמשחק הקודם
ואני זוכר משחק אימון בבת ים בתקופת רב"ש שנראה הרבה הרבה יותר גרוע
תרגעו !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 07:42 
חלוץ טוב וקשר עושה משחק נוסף שיכול לשדרג אותנו (חובה בעל ניסיון ולא עוד איזה צעיר) ויהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 319 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: