red_boy כתב:
כן, כי רמון אמר.

אחלה. אז לא כי רמון אמר. בוא תסביר לי היום, חצי שנה אחרי, איזה נזק פואד עשה להפועל, ומה היה שונה היום אם הוא לא היה עושה את זה.[/quote]
שלושה משחקי רדיוס ונקודה בפועל זה לא נזק אני מבין מבחינתך[/quote]
ו...? היינו עולים לאירופה לדעתך?
זאת הייתה שנה מתה. כלום לא השתנה. אין לי בעיה עם העובדה שמגיע לו העונש על העבירה שהוא עשה, אבל לאוהדי הפועל אין מה לנטור לגביו. אם כבר, המעשים הטובים שלו עולים עשרות מונים על הרעים. מי שמכיר קצת יודע.[/quote]
אה, מת על הלוגיקה שלך. אני בטוח שזה החישוב שהוא עשה שהוא נכנס למגרש. לא אכנס לגופו של האיש. יכול להיות שהוא גם עושה מעשים טובים, אבל בוא נגיד שצדיק גדול הוא לא.
בשורה התחתונה, המקרים האלה אסור שיחזרו, ובשביל צריכים הרתעה, מה לעשות.
אנשים צריכים להבין שאם ייכנסו למגרש (לא מדבר כבר במטרה לתקוף שחקן), יזרקו חפצים למגרש וייתפסו הם יישבו בכלא. העונשים צריכים להייות אישיים נגדם, בטח לא נגד הקבוצה.
וכן, אני לא חושב ששום עסקת מכירה נפלה בגלל המקרה הזה, אבל בוא נגיד שהמקרה הזה בפרט ואלימות אוהדים בכלל היא משהו שאנשים שהיו רוצים להשקיע בכדורגל לא מתלהבים ממנו, אז גם לעניין הזה זה בוודאות לא תרם ובכלל, לאווירה סביב הכדורגל.
אתה חושב שאחרי מקרה כזה הורים רוצים לשלוח את הילדים שלהם למגרשים?[/quote]
לדעתי גם שחקן כדורסל מפורסם מאוד שהרבה מאוד ילדים מעריצים אותו צריך להבין שאם הוא נכנס עם כל הגודל שלו לתוך יציע של אוהדים ורומס ילדים בדרך אז מקומו בכלא.
אבל מה קורה בפועל? אחד מקבל מאסר והרחקה ל3 שנים והשני מקבל 4 משחקים בחוץ
אז כן, אני לא מצדיק את המעשה של הפואד אבל כשאתה רואה מה סופו קיבל, או מה טביב קיבל אז אלימות והשמדת ראיות זה פשוט מביך להביא לפואד עונש כזה בלי לדבר על זה ש2 דקות אחריו אוהד מכבי גרם למאבטח לאבד הכרה[/quote]
אני לא התווכחתי על חומרת עונשו של פואד, זה לא מעניין אותי. אבל שלא יקשקשו לי שהוא לא עשה נזק להפועל.
טביב צריl לשבת בכלא, זה בכלל לא קשור. סופו אני לא סגור מה היה שם. אם הוא הרים יד על בן אדם - כלא והרחקה לכל החיים מכדורסל - no questions asked