תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 09:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 12:59 
Roman כתב:
פאביו ההתייחסות של לאיפה ואיפה היא לגיטימית מאוד אבל זה לגמרי לא פוטר את פואד מהעונש שהיה צריך לקבל
אני חושב שהקלו עימו והנזק שהוא הסב להפועל גדול מאוד.
מקווה שלא נראה אותו במגרשים בתקופה הקרובה.

נקוווה שלא נראה אותך במגרשים לתקופה הקרובה.
תעשה פסיק ממה שהוא תרם להפועל ותדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנטיגונה כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
בחיפה מצפים לשיפור ניכר אצל איתי שכטר, שככל שהמשחקים חולפים עושה רושם כי לוי לא בונה עליו כשחקן הרכב, אך אתמול רשם שיפור מסוים ביכולתו. "איתי צריך לעבוד קשה, מאוד קשה", העבירו במועדון מסר לחלוץ.

ד"ש מהשכטר שלכם.
יותר בלוף מורמוט.

מילא להגיד על שכטר בלוף, אבל ורמוט?!
כנראה שבאמת יש זיכרון קצר לאנשים. רק שלא תתחילו לרייר ולבכות לי פה עכשיו כל העונה על התצוגות שהוא הולך לתת כשיש לידו אשכרה שחקני כדורגל ולא קונוסים.

כן, שכחתי שאסור לצאת נגד הקונצנזוס בפורום הזה, ואם אתה עושה את זה אתה סובל מזיכרון קצר, וחכה-חכה, הנה עוד דקה ורמוט הולך לסחוב את מכבי על הגב שלו (סתם עוד ידיעה מהיום - "הרכש גילי ורמוט אינו מצליח עד כה להתחבר לקבוצה מבחינה מקצועית ולהלהיב את המאמן הסרבי").
במקום שהקונצזוס יקום ויודה כבר שכולכם עשיתם ממנו הרבה הרבה יותר ממה שהוא שווה, זה אני שסובל מזיכרון קצר.
כולה שחקן ליגה טוב, שכתבתי מהרגע הראשון שאני לא חושב שהוא יצליח להשתלב שם.
ואחד הדברים שהכי שנאתי באוהדי הפועל זה את הסגידה לו וליכולת שלו, כאילו מדובר בשחקן על, ויותר שנאתי זה את אי היכולת להשמיע את הדיעה הזאת בלי להיות מותקף ולהחשד כבוגד, סהרורי או סתם לא מבין בכדורגל.

אני לא מאלה שסוגדים לו ולא עשיתי ממנו אליל, רק שלטעמי הוא שחקן ענק בקנה מידה ישראלי והוא יוכיח את זה (שוב) העונה, כשיהיו איתו שחקני כדורגל אמיתיים (כמו בתקופה היפה של הפועל). אני בטוח בזה לגמרי ועכשיו ניתן לזמן לדבר.
ולא אמרתי שאתה בוגד/סהרורי/לא-מבין-כדורגל... תירגע :WHOME:

זה בדיוק מה שחשבו וכתבו רוב חברי הפורום עליו ושיקרה כשהוא יעבור למכבי.
אני, בצניעותי, עדיין מחזיק בדיעה ההפוכה עם עוד שניים וחצי משתמשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:05 
פאביו כתב:
Roman כתב:
פאביו ההתייחסות של לאיפה ואיפה היא לגיטימית מאוד אבל זה לגמרי לא פוטר את פואד מהעונש שהיה צריך לקבל

אהה, כמו הגזר דין עם שניאור חשין

התקשורת גזרה את דינו של פואד

אם זה היה משחק בליגה א בין מכבי שעריים לבין הפועל שדרות
ואוהד שעריים היה תוקף את כוכב הפועל שדרות פלוני אלמוני
הגזר דין היה אותו דבר?

האם רוצח רגיל מקבל את אותו גזר דין כמו יגאל אמיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:07 
הפועל זה הסם כתב:
Roman כתב:

אז אם בן אדם תורם הרבה למקום זה נותן לו זכות להתנהג ולעשות מה שבא לו?
לפי הגישה הזאת כל מה שעבריין צריך לעשות כדי לצאת מזה הוא לתרום מזמנו ואז אי אפשר לשפוט אותם יותר.
(ככה אנשים כמו שרי אריסון ותשובה קונים את הציבור הישראלי).
אני בטוח שגם שמעון מזרחי תרם כמה שקלים למטרה נחמדה כלשהי בחייו והוא עדיין חלאת אדם מהסוג הנלוז ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מה עם איזה... וולקאם?
וולקאם מישהו? וולקאם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:14 
הגיע לו עונש, אין ספק. אבל איזה נזק בדיוק הוא הסב להפועל? כי רמון אמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:15 
Roman כתב:
הפועל זה הסם כתב:
Roman כתב:

אז אם בן אדם תורם הרבה למקום זה נותן לו זכות להתנהג ולעשות מה שבא לו?
לפי הגישה הזאת כל מה שעבריין צריך לעשות כדי לצאת מזה הוא לתרום מזמנו ואז אי אפשר לשפוט אותם יותר.
(ככה אנשים כמו שרי אריסון ותשובה קונים את הציבור הישראלי).
אני בטוח שגם שמעון מזרחי תרם כמה שקלים למטרה נחמדה כלשהי בחייו והוא עדיין חלאת אדם מהסוג הנלוז ביותר.

לא. להגיד "מקווה שלא נראה אותו בתקופה הקרובה" זה מגעיל, וחסר פרופורצייה.
אבל תמשיך לאכול את הלוקשים של התקשורת שהוא עשה נזק להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
פאביו כתב:
Roman כתב:

אהה, כמו הגזר דין עם שניאור חשין

התקשורת גזרה את דינו של פואד

אם זה היה משחק בליגה א בין מכבי שעריים לבין הפועל שדרות
ואוהד שעריים היה תוקף את כוכב הפועל שדרות פלוני אלמוני
הגזר דין היה אותו דבר?

האם רוצח רגיל מקבל את אותו גזר דין כמו יגאל אמיר?

יגאל עמיר קיבל (על הרצח) מאסר עולם. כמה מקבל רוצח "רגיל"?

וכמה חודשי מאסר בפועל קיבל אלי טביב על תקיפת קטין?
בלי קשר לתקשורת, כרגיל גזר הדין תלוי בכמה כסף יש לך ולמי אתה מקושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

כן, כי רמון אמר. :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:32 
אנטיגונה כתב:

זה בדיוק מה שחשבו וכתבו רוב חברי הפורום עליו ושיקרה כשהוא יעבור למכבי.
אני, בצניעותי, עדיין מחזיק בדיעה ההפוכה עם עוד שניים וחצי משתמשים פה.

תשמע, זה לא שהיה לו זמן להוכיח משהו. הוא הגיע לשם ובקושי שיחק עד סוף העונה. נתנו לו זמן להשתקם בשביל העונה הנוכחית. אני מאמין שהוא יחזור להיות השחקן הטוב שכולנו הכרנו. זכותך לחשוב שלא. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:38 
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:

אחלה. אז לא כי רמון אמר. בוא תסביר לי היום, חצי שנה אחרי, איזה נזק פואד עשה להפועל, ומה היה שונה היום אם הוא לא היה עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
סבבה.
בינתיים אני אמרתי שזהבי יהיה יותר גדול מנמני כשהוא חתם שם, כשחלק גדול מהפורום היה בשלב של למה מי זה זהבי, שהוא אחרי הרבה זמן שהוא לא שיחק, שהוא לא שווה את הכסף, ושגם בהפועל לא החזיקו ממנו יותר מדי.
לגבי ורמוט, אני חוזר על מה שכתבתי שאם הוא עובר למכבי הוא יאבק על מקום בהרכב עם דור מיכה.
דיעה כזאת זכתה לגיחוך עד לפני חצי שנה. היום דור מיכה משאיר אותו בינתיים על הספסל.
וכל יום אנחנו שומעים כמה המאמן לא מרוצה ממנו.
שימשיך לעמוד בציפיות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
סבבה.
בינתיים אני אמרתי שזהבי יהיה יותר גדול מנמני כשהוא חתם שם, כשחלק גדול מהפורום היה בשלב של למה מי זה זהבי, שהוא אחרי הרבה זמן שהוא לא שיחק, שהוא לא שווה את הכסף, ושגם בהפועל לא החזיקו ממנו יותר מדי.
לגבי ורמוט, אני חוזר על מה שכתבתי שאם הוא עובר למכבי הוא יאבק על מקום בהרכב עם דור מיכה.
דיעה כזאת זכתה לגיחוך עד לפני חצי שנה. היום דור מיכה משאיר אותו בינתיים על הספסל.
וכל יום אנחנו שומעים כמה המאמן לא מרוצה ממנו.
שימשיך לעמוד בציפיות שלי.

מקוה שהציפיות שלך שישבור מפרקת

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה גאון כדורגל. ממש מוריניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:07 
אנטיגונה כתב:
אין ספק שאוהדי מכבי שפרצו והיכו קשות מאבטח יקבלו עונש דומה.

הם אשכרה גרמו למאבטח לאבד את ההכרה. מישהו פרסם את השמות שלהם? או ביקש שיכנסו לכלא להרבה זמן?
איפה חה״כ הפופוליסט רזבוזוב? בדיון שלהם הוא גם נכח / יהיה נוכח?
גזרי הדין לכל המעורבים בפרשה ניתנו עוד באותו ערב כשניפחו את המעשים של פואד וכמעט העלימו את המעשים של אוהדי המחלה.

וכל זה אחרי שטביב, על תקיפה שגרמה לחבלה של ממש, שיבוש חקירה והעלמת ראיות קיבל 4 חודשי עבודות שירות.
כרגיל, הרבה מאוד תלוי ביח״צ בתקשורת, במעמד ובעו״ד המייצג.
צדק? תחפשו במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:25 
NARKOTIKA כתב:
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:

אחלה. אז לא כי רמון אמר. בוא תסביר לי היום, חצי שנה אחרי, איזה נזק פואד עשה להפועל, ומה היה שונה היום אם הוא לא היה עושה את זה.

שלושה משחקי רדיוס ונקודה בפועל זה לא נזק אני מבין מבחינתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
טוב לאור הצ׳עמום הגדול... יש פה כתבה מעניינת (מסתבר שהיא חלק מסדרת כתבות) על שימון של כדורגל

http://sports.walla.co.il/item/2871794

יש פה כמה סיפורים מעניינים על מה שהולך מאחורי הקלעים גם בעניין ידין בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:36 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:

ו...? היינו עולים לאירופה לדעתך?
זאת הייתה שנה מתה. כלום לא השתנה. אין לי בעיה עם העובדה שמגיע לו העונש על העבירה שהוא עשה, אבל לאוהדי הפועל אין מה לנטור לגביו. אם כבר, המעשים הטובים שלו עולים עשרות מונים על הרעים. מי שמכיר קצת יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:41 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:

זאת הייתה שנה מתה. כלום לא השתנה. אין לי בעיה עם העובדה שמגיע לו העונש על העבירה שהוא עשה, אבל לאוהדי הפועל אין מה לנטור לגביו. אם כבר, המעשים הטובים שלו עולים עשרות מונים על הרעים. מי שמכיר קצת יודע.

אה, מת על הלוגיקה שלך. אני בטוח שזה החישוב שהוא עשה שהוא נכנס למגרש. לא אכנס לגופו של האיש. יכול להיות שהוא גם עושה מעשים טובים, אבל בוא נגיד שצדיק גדול הוא לא.
בשורה התחתונה, המקרים האלה אסור שיחזרו, ובשביל צריכים הרתעה, מה לעשות.
אנשים צריכים להבין שאם ייכנסו למגרש (לא מדבר כבר במטרה לתקוף שחקן), יזרקו חפצים למגרש וייתפסו הם יישבו בכלא. העונשים צריכים להייות אישיים נגדם, בטח לא נגד הקבוצה.
וכן, אני לא חושב ששום עסקת מכירה נפלה בגלל המקרה הזה, אבל בוא נגיד שהמקרה הזה בפרט ואלימות אוהדים בכלל היא משהו שאנשים שהיו רוצים להשקיע בכדורגל לא מתלהבים ממנו, אז גם לעניין הזה זה בוודאות לא תרם ובכלל, לאווירה סביב הכדורגל.
אתה חושב שאחרי מקרה כזה הורים רוצים לשלוח את הילדים שלהם למגרשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:44 
red psycho כתב:
אנטיגונה כתב:
אין ספק שאוהדי מכבי שפרצו והיכו קשות מאבטח יקבלו עונש דומה.

הם אשכרה גרמו למאבטח לאבד את ההכרה. מישהו פרסם את השמות שלהם? או ביקש שיכנסו לכלא להרבה זמן?
איפה חה״כ הפופוליסט רזבוזוב? בדיון שלהם הוא גם נכח / יהיה נוכח?
גזרי הדין לכל המעורבים בפרשה ניתנו עוד באותו ערב כשניפחו את המעשים של פואד וכמעט העלימו את המעשים של אוהדי המחלה.

וכל זה אחרי שטביב, על תקיפה שגרמה לחבלה של ממש, שיבוש חקירה והעלמת ראיות קיבל 4 חודשי עבודות שירות.
כרגיל, הרבה מאוד תלוי ביח״צ בתקשורת, במעמד ובעו״ד המייצג.
צדק? תחפשו במקום אחר.

מה הפלא?
רוב התקדימים בליגה הישראלית הם על הגב של הפועל.
גם במקרה הזה של פואד (ואני לא אומר כאן שהוא לא היה צריך להיענש, אלא שצריך להיות עונש זהה לכל מי שירד למגרש, בטח ובטח למי שגרם לאדם אחר לאבד הכרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:48 
redrony כתב:

א. כן, אף אחד לא זוכר את זה היום חוץ מאוהדי הפועל ומכבי במעגל הראשון.
ב. מי שלא שולח את הילד שלו, לא שולח אותו בגלל דברים יותר גרועים. נגיד, 300 ערסים עם מוטות ברזל שמחכים מחוץ לאצטדיון.

אבל במגרש יש מצלמות, אז בוא נישאב לתוך עולם התקשורת הדמיוני ונבזבז את האנרגיות שלנו על דברים חסרי משמעות כמו פריצה של פואד למגרש.
חצי פסקה כתבת בדיוק מה שאני כתבתי רק בהרחבה. מסכים שמגיע לו עונש, לא מגיע לו לקבל רטינה מאוהדי הפועל, ובטח שאי אפשר להבין כאלה שמאחלים לו לקבל עונש גדול יותר. תסמונת התייפיפות פופוליסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:55 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

א. כן, אף אחד לא זוכר את זה היום חוץ מאוהדי הפועל ומכבי במעגל הראשון.
ב. מי שלא שולח את הילד שלו, לא שולח אותו בגלל דברים יותר גרועים. נגיד, 300 ערסים עם מוטות ברזל שמחכים מחוץ לאצטדיון.

אבל במגרש יש מצלמות, אז בוא נישאב לתוך עולם התקשורת הדמיוני ונבזבז את האנרגיות שלנו על דברים חסרי משמעות כמו פריצה של פואד למגרש.
חצי פסקה כתבת בדיוק מה שאני כתבתי רק בהרחבה. מסכים שמגיע לו עונש, לא מגיע לו לקבל רטינה מאוהדי הפועל, ובטח שאי אפשר להבין כאלה שמאחלים לו לקבל עונש גדול יותר. תסמונת התייפיפות פופוליסטית.

מי שלא שולח את הילד שלו, לא שולח אותו בגלל האווירה במגרשים. האירוע הזה, אם תרצה או לא, הוא אירוע מכונן. הוא היה יוצא דופן בגודל שלו ובמשמעות שלו.
אתה טועה לגבי זה שאף אחד לא זוכר את זה, זה עשה את הנזק, גם אם זה לא בזכרון היומי של כל אחד.
אני לא ביקשתי שיקבל עונש כזה או אחר, אני רק לא רוצה לסבול בגלל שאוהדים עושים מה ששבראש שלהם ואני רוצה שהם ייענשו במקום הקבוצה. שהדיון יתמקד בעבריין ולא בקבוצה.
ועצם זה שאתה כותב "דברים חסרי משמעות כמו הפריצה של פואד למגרש" די מסכמת את הקו שלך. מצטער, הדיון ביננו הוא ברמות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:58 
ברור שהוא ברמות אחרות, אותך מזעזע שילד קטן שומע קללות באצטידון, אני מזדעזע איך תפסו אותי ועוד 2 חברים שלי 40 אוהדי בית"ר 500 מטר מטדי.
כל אחד והפרופורציות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 14:59 
כן, כי רמון אמר. :facepalm:[/quote]
אחלה. אז לא כי רמון אמר. בוא תסביר לי היום, חצי שנה אחרי, איזה נזק פואד עשה להפועל, ומה היה שונה היום אם הוא לא היה עושה את זה.[/quote]
שלושה משחקי רדיוס ונקודה בפועל זה לא נזק אני מבין מבחינתך[/quote]
זאת הייתה שנה מתה. כלום לא השתנה. אין לי בעיה עם העובדה שמגיע לו העונש על העבירה שהוא עשה, אבל לאוהדי הפועל אין מה לנטור לגביו. אם כבר, המעשים הטובים שלו עולים עשרות מונים על הרעים. מי שמכיר קצת יודע.[/quote]
אה, מת על הלוגיקה שלך. אני בטוח שזה החישוב שהוא עשה שהוא נכנס למגרש. לא אכנס לגופו של האיש. יכול להיות שהוא גם עושה מעשים טובים, אבל בוא נגיד שצדיק גדול הוא לא.
אנשים צריכים להבין שאם ייכנסו למגרש (לא מדבר כבר במטרה לתקוף שחקן), יזרקו חפצים למגרש וייתפסו הם יישבו בכלא. העונשים צריכים להייות אישיים נגדם, בטח לא נגד הקבוצה.
וכן, אני לא חושב ששום עסקת מכירה נפלה בגלל המקרה הזה, אבל בוא נגיד שהמקרה הזה בפרט ואלימות אוהדים בכלל היא משהו שאנשים שהיו רוצים להשקיע בכדורגל לא מתלהבים ממנו, אז גם לעניין הזה זה בוודאות לא תרם ובכלל, לאווירה סביב הכדורגל.
אתה חושב שאחרי מקרה כזה הורים רוצים לשלוח את הילדים שלהם למגרשים?[/quote]
לדעתי גם שחקן כדורסל מפורסם מאוד שהרבה מאוד ילדים מעריצים אותו צריך להבין שאם הוא נכנס עם כל הגודל שלו לתוך יציע של אוהדים ורומס ילדים בדרך אז מקומו בכלא.
אבל מה קורה בפועל? אחד מקבל מאסר והרחקה ל3 שנים והשני מקבל 4 משחקים בחוץ
אז כן, אני לא מצדיק את המעשה של הפואד אבל כשאתה רואה מה סופו קיבל, או מה טביב קיבל על אלימות והשמדת ראיות זה פשוט מביך להביא לפואד עונש כזה בלי לדבר על זה ש2 דקות אחריו אוהד מכבי גרם למאבטח לאבד הכרה וסגרו לו תתיק באותו יום עם הרחקה מצחיקה או משו בסגנון

נערך לאחרונה על ידי red_boy בתאריך 13 יולי 2015, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:00 
NARKOTIKA כתב:
ברור שהוא ברמות אחרות, אותך מזעזע שילד קטן שומע קללות באצטידון, אני מזדעזע איך תפסו אותי ועוד 2 חברים שלי 40 אוהדי בית"ר 500 מטר מטדי.
כל אחד והפרופורציות שלו.

לא, זו האינטרפצטציה הילדותית והדמגוגית שלך שלא לומר קשקושים חסרי בסיס וקשר עם העובדות. בגלל זה הדיון ביננו הוא ברמות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:03 
red_boy כתב:

אחלה. אז לא כי רמון אמר. בוא תסביר לי היום, חצי שנה אחרי, איזה נזק פואד עשה להפועל, ומה היה שונה היום אם הוא לא היה עושה את זה.[/quote]
שלושה משחקי רדיוס ונקודה בפועל זה לא נזק אני מבין מבחינתך[/quote]
זאת הייתה שנה מתה. כלום לא השתנה. אין לי בעיה עם העובדה שמגיע לו העונש על העבירה שהוא עשה, אבל לאוהדי הפועל אין מה לנטור לגביו. אם כבר, המעשים הטובים שלו עולים עשרות מונים על הרעים. מי שמכיר קצת יודע.[/quote]
אתה חושב שאחרי מקרה כזה הורים רוצים לשלוח את הילדים שלהם למגרשים?[/quote]
לדעתי גם שחקן כדורסל מפורסם מאוד שהרבה מאוד ילדים מעריצים אותו צריך להבין שאם הוא נכנס עם כל הגודל שלו לתוך יציע של אוהדים ורומס ילדים בדרך אז מקומו בכלא.
אבל מה קורה בפועל? אחד מקבל מאסר והרחקה ל3 שנים והשני מקבל 4 משחקים בחוץ
אז כן, אני לא מצדיק את המעשה של הפואד אבל כשאתה רואה מה סופו קיבל, או מה טביב קיבל אז אלימות והשמדת ראיות זה פשוט מביך להביא לפואד עונש כזה בלי לדבר על זה ש2 דקות אחריו אוהד מכבי גרם למאבטח לאבד הכרה[/quote]
אני לא התווכחתי על חומרת עונשו של פואד, זה לא מעניין אותי. אבל שלא יקשקשו לי שהוא לא עשה נזק להפועל.
טביב צריl לשבת בכלא, זה בכלל לא קשור. סופו אני לא סגור מה היה שם. אם הוא הרים יד על בן אדם - כלא והרחקה לכל החיים מכדורסל - no questions asked

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:03 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל אחד והפרופורציות שלו.

לא, זו האינטרפצטציה הילדותית והדמגוגית שלך שלא לומר קשקושים חסרי בסיס וקשר עם העובדות. בגלל זה הדיון ביננו הוא ברמות אחרות

אתה לא הבנת למה מבחינתי פריצה של פואד למגרש היא חסרת משמעות. הסברתי לך.
כשיתחילו לטפל פה בדברים האמייתים, תקרא לי ואולי אני גם אזדעזע ביחד איתך מהאווירה הנוראית במגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:09 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל אחד והפרופורציות שלו.

אתה לא הבנת למה מבחינתי פריצה של פואד למגרש היא חסרת משמעות. הסברתי לך.
כשיתחילו לטפל פה בדברים האמייתים, תקרא לי ואולי אני גם אזדעזע ביחד איתך מהאווירה הנוראית במגרשים.

הבנתי למה אתה חושב שהיא חסרת משמעות, אני פשוט לא מסכים איתך. אני באמת חושב שאתה מסתכל על העולם בעיניים של ילד (וזה אולי בסדר, כי אתה ילד), אבל בסוף יש פה משמעויות גדולות ממה שאתה מבין כרגע, גם אם זה לא מנע מהפועל לקחת אליפות או להגיע לאירופה.
וזה שיש דברים אמיתיים או גדולים יותר לטפל בהם באמת לא קשור. זה לא פוטר אותנו מלהתנהג כמו בני אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:09 
כותרת בווינט: "אוהדי הפועל במפגן מחליא בגרמניה" בלי כתבה בפנים
מישהו יודע במה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:13 
red_boy כתב:
כותרת בווינט: "אוהדי הפועל במפגן מחליא בגרמניה" בלי כתבה בפנים
מישהו יודע במה מדובר?

https://www.facebook.com/gal.wittenberg ... 0883691055

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: