deep red כתב:
חחחחח...לי אין טיעונים פרט לאמירות בשקל?
אתה אתה משתמש בטיעון שהשתמשו בו כל מי שרצו לסתום את הפה לאוהדים הכל נושא שהוא : לא טוב לך? תביא כסף מהבית, נראה אותך.
לא תופס. יהיו לי טענות ומענות, ולא יהיה לי כסף (לא כזה כסף,בכל אופן). זה אגב, המצב עם רוב האוהדים.
לגבי היעדר טיעון "סביר" - ברור שהטיעונים שלי לא "סבירים", הם לא רציונליים לחלוטין. הם באים מהבטן, מהמקום שגורם לבנאדם לנסוע אחרי הקבוצה לכל מקום, ולשלם סכומים לא הגיוניים על מנוי באולם שמופרד ממנו באוקיאנוס שלם. אבל אני מניח שאני לא היחיד, נכון?
מן הסתם כולם פועלים לפי הרגש ולא היגיון קר, וחברי ההנהלה כלולים.
ומאחר שכך, השורה התחתונה היא ממש לא תוצאה של פעולה חשבונית של הסכומים שמעליה. לא בספורט.
בגלל זה שונאים ומקללים את יניב גרין, ובגלל זה מרסר הוא בוגד.
הם עשו חשבון קר של כסף והחליטו למקסם הישגים ורווחים על חשבון המקום שהיה להם בית.
ומצד שני כשרוצים להביא שחקן בשיא היכולת, או בשיא הביקוש (כמו יונתן שנה שעברה, או מתן כשהוא ירד ליגות ושכר לבוא אלינו), מוכרים לו שהפועל זה בית, ואם הוא ישאר\יבוא ידאגו לו.ואם הוא ישאר מספיק זמן הוא יהפוך לסמל!
אז אם הכל צריף להיות קר וbusiness like, אין בעיה, וזה מובן. אז גרין ומרסר עשו את הבחירה הנכונה (וזהבי, טב"ח, שהר ותמוז), וכשדמארי יחזור הוא צריך לחזור למכבי, כי הם ישלמו לו הכי הרבה. בהפועל הוא אולי יהיה סמל, אבל זה רק לשנתיים. אח"כ, כשהיכולת באופן טבעי תרד, יתחילו אשכולות על זה שהוא לא מצדיק את החוזה שלו ושיאמן את הנוער. הכסף של מכבי, לעומת זאת, ישאר בבנק ויתן ריבית.
אז מה לעשות עכשיו עם יונתן? שאלה קשה, היו צריכים לחשוב עליה ולפתור איתו עניינים לפני שחתמו עם רוטבארט. יש לו חוזה לעוד שנה שהוא חתם עליו כשמבטיחים לו בית אדום, חם ונעים.
נ.ב.- השתדל לאמץ תרבות דיון ולא להזדקק לאמירות שמקטינות את הדובר.
כל מילה.
וכן יש פה גם רציונל, היתרון היחסי של הפועל, הדבר הזה שמבדיל אותנו מקבוצות עם תקציב דומה במרכז הטבלה, זה הלב, הנשמה וההיסטוריה של המועדון.
אם לא נעמוד במילה שלנו ולא נכבד חוזים חתומים מול שחקנים, אז יהיה לנו קצת יותר כסף לזרים ונהפוך להיות קצת פחות הפועל תל אביב.