תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שולדי
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4679104,00.html

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:14 
גם בוואלה.
ממש מבאס. ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שולדי
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:19 
מבאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:26 
:HEART2: יונתן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:32 
נכון זה פרידה קשה יהונתן פה כמעט חצי עשור והיה פה ברגעים הכי גדולים
חלק בלתי נפרד מהפועל החדשה אבל סה"כ זה טובת הקבוצה שולדי לא מתאים למקומות שהפועל שואפת והוא ומתן באותה קבוצה זה לא להיט
שלא יהיה אי הבנה, הוא גבוה לגיטימי בכל קבוצת פלייאוף עליון בליגה למעט מכבי, אבל הוא לא שימושי להפועל וסוף ההתקשרות היא לטובת המועדון
שיהיה לו בהצלחה ומגיע לו יותר מטקס

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
מאוד כואב,
אבל מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
באמת מקווה שזה יסתיים יפה. אוהב את יונתן מאוד אבל זה צעד הכרחי מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:02 
dorz כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שולדי
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:04 
כולם אוהבים אותו אבל אין דבר שהוא שונא יותר מאשר שמעוותים לו את השם... יהונתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
התגובה של שולדברנד שברה לי קצת את הלב. איזה גבר.
מבאס את התחת למרות שזה מתבקש. מצד שני ספסל של מתן, אמיתי ושולדברנד ביחד עם רביב ורותבארט בחמישיה זה סגל אדיר.

הלוואי וכמו שהוא אמר ימצאו פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
dorz כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
הלוןאי וימצא פיתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 03:49 
מן הסתם אין פיתרון ויהונתן יעזוב.
דמות באמת מיוחדת ובלתי נשכחת, וגם אחד השחקנים היותר מוכשרים ששיחקו אצלנו בשנים האחרונות (כולל זרים), אבל זה די ברור שהגיע הזמן להפרד.
מאמין שיהיה לו ביקוש גדול בליגה. הרצליה, ראשל"צ, נהריה, אשדוד, קרית גת, אילת אם כדיר יחתום בירושלים - כולן משוועות לגבוה ישראלי בכיר והשוק די ריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 04:04 
סמל אישי של המשתמש
אין בעיה, שום דבר לא אישי והכל עסקים, צריך להיות רציונלי. זה מקום עבודה גבר ויש לנו שיקולים. בשורה התחתונה (וזה מה שקובע) השכר שלך לא מסתדר עם המאזן בסוף העונה.
שמע, דוד, אנחנו מעריכים את כל הדברים שאתה מנפנף בהם : "חיבור לקהל", "ויתרתי על כסף כי הבטיחו לי חוזה ארוך ומשפחתיות", "בית", "יש לי חוזה ואיפה האמון" אבל בסופו של דבר הפועל קבוצה מקצוענית בליגה הישגית, זה לא מתנ"ס, אף אחד פה לא מתעסק בצדקה.

כמובן שאם היית טוב ושוקל לעזוב תמורת יותר כסף באמצע החוזה היינו מקללים את אמא שלך. הפועל זה משפחה, ולא עוזבים משפחה!

*כנ"ל לגבי מתן.
*אווירה לא נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
בפורום כדורסל יש בערך עשרה משתמשים, אף אחד מהם לא מהמקללים.
די כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 04:20 
deep red כתב:
אין בעיה, שום דבר לא אישי והכל עסקים, צריך להיות רציונלי. זה מקום עבודה גבר ויש לנו שיקולים. בשורה התחתונה (וזה מה שקובע) השכר שלך לא מסתדר עם המאזן בסוף העונה.
שמע, דוד, אנחנו מעריכים את כל הדברים שאתה מנפנף בהם : "חיבור לקהל", "ויתרתי על כסף כי הבטיחו לי חוזה ארוך ומשפחתיות", "בית", "יש לי חוזה ואיפה האמון" אבל בסופו של דבר הפועל קבוצה מקצוענית בליגה הישגית, זה לא מתנ"ס, אף אחד פה לא מתעסק בצדקה.

כמובן שאם היית טוב ושוקל לעזוב תמורת יותר כסף באמצע החוזה היינו מקללים את אמא שלך. הפועל זה משפחה, ולא עוזבים משפחה!

*כנ"ל לגבי מתן.
*אווירה לא נעימה.

הציניות במקרה הזה היא מפלטו של אדם שאין לו שום טיעון סביר וכל מה שיש לו זה ססמאות בשקל.
יהונתן אדם ושחקן אהוב אבל ברור שיש שיקולים של שכר וברור שבקבוצת ספורט צריך לקבל החלטות קשות לפעמים. זאת המציאות. אתה תביא כסף מהבית ותשלם לו? יאללה לך על זה. 200,000 דולר עלות, מבטיח לך שבהנהלה ישמחו לקבל ממך את הסכום ויהונתן ישאר לשמחת כל המעורבים בדבר. הרי מה זה כבר "השורה התחתונה", נכון? "מאזן בסוף העונה", דברים כאלה שאנשים ציניים צוחקים עליהם כי זה לא באמת חשוב. תעמוד מאחורי זה ופתח את הכיס, מימון חיצוני זה באופנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
חחחחח...לי אין טיעונים פרט לאמירות בשקל?
אתה אתה משתמש בטיעון שהשתמשו בו כל מי שרצו לסתום את הפה לאוהדים הכל נושא שהוא : לא טוב לך? תביא כסף מהבית, נראה אותך.
לא תופס. יהיו לי טענות ומענות, ולא יהיה לי כסף (לא כזה כסף,בכל אופן). זה אגב, המצב עם רוב האוהדים.

לגבי היעדר טיעון "סביר" - ברור שהטיעונים שלי לא "סבירים", הם לא רציונליים לחלוטין. הם באים מהבטן, מהמקום שגורם לבנאדם לנסוע אחרי הקבוצה לכל מקום, ולשלם סכומים לא הגיוניים על מנוי באולם שמופרד ממנו באוקיאנוס שלם. אבל אני מניח שאני לא היחיד, נכון?
מן הסתם כולם פועלים לפי הרגש ולא היגיון קר, וחברי ההנהלה כלולים.
ומאחר שכך, השורה התחתונה היא ממש לא תוצאה של פעולה חשבונית של הסכומים שמעליה. לא בספורט.

בגלל זה שונאים ומקללים את יניב גרין, ובגלל זה מרסר הוא בוגד.
הם עשו חשבון קר של כסף והחליטו למקסם הישגים ורווחים על חשבון המקום שהיה להם בית.

ומצד שני כשרוצים להביא שחקן בשיא היכולת, או בשיא הביקוש (כמו יונתן שנה שעברה, או מתן כשהוא ירד ליגות ושכר לבוא אלינו), מוכרים לו שהפועל זה בית, ואם הוא ישאר\יבוא ידאגו לו.ואם הוא ישאר מספיק זמן הוא יהפוך לסמל!

אז אם הכל צריף להיות קר וbusiness like, אין בעיה, וזה מובן. אז גרין ומרסר עשו את הבחירה הנכונה (וזהבי, טב"ח, שהר ותמוז), וכשדמארי יחזור הוא צריך לחזור למכבי, כי הם ישלמו לו הכי הרבה. בהפועל הוא אולי יהיה סמל, אבל זה רק לשנתיים. אח"כ, כשהיכולת באופן טבעי תרד, יתחילו אשכולות על זה שהוא לא מצדיק את החוזה שלו ושיאמן את הנוער. הכסף של מכבי, לעומת זאת, ישאר בבנק ויתן ריבית.

אז מה לעשות עכשיו עם יונתן? שאלה קשה, היו צריכים לחשוב עליה ולפתור איתו עניינים לפני שחתמו עם רוטבארט. יש לו חוזה לעוד שנה שהוא חתם עליו כשמבטיחים לו בית אדום, חם ונעים.

נ.ב.- השתדל לאמץ תרבות דיון ולא להזדקק לאמירות שמקטינות את הדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
שוב,
די עם דמגוגיה. (מכל כך הרבה סוגים)
אתה בפורום כדורסל,
בשלוש שנים האחרונות (נניח) עזבו את הפועל עשרות שחקנים! אני באמת לא מצליח להיזכר אפילו בפאקינג אחד שקיללו פה.

אבל עזוב, אתה צודק,
בוא נחזיר את יואב בר, זייצ'יק, שוורצמן, טוהר, רוקני, להט ושמחון.
לא יפה מה שעשינו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 06:16 
deep red, ה-"טיעון" על הכסף הוא אך ורק בגלל שאתה זה שכל כך מזלזל בו עם אמירות מגוחכות ומגחכות. הרווחת אותו ביושר והוא רלוונטי לחלוטין להודעה שלך - אם זה היחס שלך (ציני ומזלזל) לדברים כמו "מאזן בסוף העונה", כאילו זה איזה קשקוש, אז אין תגובה אחרת לדברים שלך חוץ משתביא אתה את הכסף מהבית. זה לא "בכל נושא שהוא" אלא ספציפית לגביך בנושא שלך.
ניהול של קבוצה זה תפקיד שצריך לאזן בו בין השכל לרגש. מי שיתנהל רק לפי הרגש יתפרק תוך שנתיים. אני שמח שאצלנו יודעים לעשות את האיזון הזה, וכשצריך הולכים את הצעד קדימה בגלל הרגש (כמו במקרה של מתן) אבל גם לא מוותרים על חיזוק הקבוצה. בסופו של דבר בלי שכל גם לא יהיה רגש, ולאורך זמן אף אחד לא יתרגש מקבוצה כושלת (וגם אף שחקן לא ירצה לשחק בה, "משפחתיות" או לא).
אם אתה בעצמך מודה שזו "שאלה קשה" אז לא יזיק לך קצת פחות זלזול.

אגב, לא מובנות לי הטענות שלך לגבי מתן. הרי בסוף הוא נשאר. אז מה כל כך מפריע לך, שניהלו איתו מו"מ? שלא קיבלו את הבקשה הראשונה שלו? סמל זה אומר שגם אסור לנהל איתו מו"מ כי אחר כך יש אוירה לא נעימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 06:26 
הדיל זה ששחקן עוזב מיוזמתו לקבוצה שנואה, הוא שהוא הופך לשנוא. ההחלטה שלו לגיטימית ומקובלת ומובנת, והכל בסדר. אבל זה חלק מהדיל.

לעשות סימטריה מהכל זה להגיד שאם כדור נכנס לסל אחד זה טוב, אז מה זה משנה? שייכנס גם לסל השני, גם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 07:03 
deep red כתב:
חחחחח...לי אין טיעונים פרט לאמירות בשקל?
אתה אתה משתמש בטיעון שהשתמשו בו כל מי שרצו לסתום את הפה לאוהדים הכל נושא שהוא : לא טוב לך? תביא כסף מהבית, נראה אותך.
לא תופס. יהיו לי טענות ומענות, ולא יהיה לי כסף (לא כזה כסף,בכל אופן). זה אגב, המצב עם רוב האוהדים.

לגבי היעדר טיעון "סביר" - ברור שהטיעונים שלי לא "סבירים", הם לא רציונליים לחלוטין. הם באים מהבטן, מהמקום שגורם לבנאדם לנסוע אחרי הקבוצה לכל מקום, ולשלם סכומים לא הגיוניים על מנוי באולם שמופרד ממנו באוקיאנוס שלם. אבל אני מניח שאני לא היחיד, נכון?
מן הסתם כולם פועלים לפי הרגש ולא היגיון קר, וחברי ההנהלה כלולים.
ומאחר שכך, השורה התחתונה היא ממש לא תוצאה של פעולה חשבונית של הסכומים שמעליה. לא בספורט.

בגלל זה שונאים ומקללים את יניב גרין, ובגלל זה מרסר הוא בוגד.
הם עשו חשבון קר של כסף והחליטו למקסם הישגים ורווחים על חשבון המקום שהיה להם בית.

ומצד שני כשרוצים להביא שחקן בשיא היכולת, או בשיא הביקוש (כמו יונתן שנה שעברה, או מתן כשהוא ירד ליגות ושכר לבוא אלינו), מוכרים לו שהפועל זה בית, ואם הוא ישאר\יבוא ידאגו לו.ואם הוא ישאר מספיק זמן הוא יהפוך לסמל!

אז אם הכל צריף להיות קר וbusiness like, אין בעיה, וזה מובן. אז גרין ומרסר עשו את הבחירה הנכונה (וזהבי, טב"ח, שהר ותמוז), וכשדמארי יחזור הוא צריך לחזור למכבי, כי הם ישלמו לו הכי הרבה. בהפועל הוא אולי יהיה סמל, אבל זה רק לשנתיים. אח"כ, כשהיכולת באופן טבעי תרד, יתחילו אשכולות על זה שהוא לא מצדיק את החוזה שלו ושיאמן את הנוער. הכסף של מכבי, לעומת זאת, ישאר בבנק ויתן ריבית.

אז מה לעשות עכשיו עם יונתן? שאלה קשה, היו צריכים לחשוב עליה ולפתור איתו עניינים לפני שחתמו עם רוטבארט. יש לו חוזה לעוד שנה שהוא חתם עליו כשמבטיחים לו בית אדום, חם ונעים.

נ.ב.- השתדל לאמץ תרבות דיון ולא להזדקק לאמירות שמקטינות את הדובר.

כל מילה.

וכן יש פה גם רציונל, היתרון היחסי של הפועל, הדבר הזה שמבדיל אותנו מקבוצות עם תקציב דומה במרכז הטבלה, זה הלב, הנשמה וההיסטוריה של המועדון.
אם לא נעמוד במילה שלנו ולא נכבד חוזים חתומים מול שחקנים, אז יהיה לנו קצת יותר כסף לזרים ונהפוך להיות קצת פחות הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
אם לא נתנהל בצורה שקולה כמו שהתנהלנו עד עכשיו וגם מול שולדי מה שיבדיל אותנו מקבוצות עם תקציב דומה במרכז הטבלה זה שהן יהיו בליגת העל ואנחנו לא.
שולדי חתום על חוזה ענק ולא מוצדק, הקבוצה חייבת שינוי. אין מה לעשות. היה 4 שנים אצלנו, היו מאד סבלניים כלפיו, בלעדינו הוא עדדין היה מסתובב על חוזים נמוכים בכל מיני ליגות איזוטריות. שייפרד כידידים ובלי ידיעות פתטיות של הסוכן שלו לתקשורת ש"מופתע" שלא רותים אותו אחרי שכל הקיץ מחפשים לו מחליף בדמות כדיר/רותבארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאני חושב שמקצועית מדובר בהחלטה נכונה ולמרות שאני מסכים שמועדון תחרותי צריך להתנהל בעיקר ע"פ שיקולים קרים.
אני יכול להתחבר לחלק מהאמירות שעולות פה. מותר להיפרד משחקן שלא מתאים מקצועית, גם אם הוא סוגשל שחקן בית וזה... אבל אם אנחנו רוצים להראות שאנחנו שונים ורוח הפועל ועמותת אוהדים אז עדיף לעשות את זה בתום חוזה סמוקה מכובדת ומכבדת. ואם לא אז רצוי שהשחקן יקבל את הבשורה בשיחה אישית באופן מכבד, ברוח טובה ובצורה גלויה וישירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
ומי אמר שזה לא מה שקרה? הסוכן שלו שבאופן ברור עומד מאחורי הידיעה הזאת ומשקר שם במצח נחושה כאילו לא ידעו כל הקיץ שהפועל רוצה להיפרד ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 08:40 
כשבאים ניג'סים כמו דיפ רד, לא נותר לי אלא לומר את מה שלא רציתי לומר כי אני באמת אוהב את יהונתן שהוא איש מיוחד וחביב אבל:
הוא שחקן רע! וכן, כישרון יש לו בכמויות, כולל יכולת קליעה נדירה לגובה שלו. זה יכול להתאים בגליל, באשדוד, בהרצליה, בראשון - לא בהפועל ת"א.
בהפועל ת"א שחקן לא יכול להיות שומר כ"כ רע (ובעיקר שומר לא אינטליגנטי, מלך ה"אנד וואן") וחסר אגרסיביות, חסר יכולת לסגור לריבאונד, לתפוס ריבאונד ובעיקר חסר יכולת להראות גרף שיפור לאורך 4 שנים.
אם יהונתן היה באמת כזה "עוגן" ו"שחקן נשמה" (נשבע לכם שככה אלי אילדיס כינה אותו אתמול בחדשות הספורט), היית מצפה ממנו לעבוד מספיק קשה כדי לשפר במקצת את כל הליקויים במשחק שלו. אז עם כל האהבה, ויש אהבה, אחרי עונה שהיה בא לדפוק את הראש בקיר עם גבוהים אדישים כמו יהונתן, גייטס ודיז'ון - הגיע הזמן לקצת רוע, לקצת מרפקים ושריטות, להיות קצת יותר הפועל.
בהצלחה בהמשך הדרך ליהונתן, לא נשכח אותו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 09:38 
Deep red :HEART2:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה ברגקאמפ
אבל
... גם רוטבארט כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 09:48 
בואו נעשה קצת סדר:
האפשרות שיהונתן ישוחרר לא באה משום מקום והוא גם היה מודע אליה, בגלל זה הסוכן שלו גם דיבר עם קבוצות אחרות מן הסתם.
לפני שהודיעו על החתמת רות'בארט דאגו לעדכן את יהונתן באופן ישיר וגם את הסוכן שלו שזה קורה.
אני לא מת על התגובה של יהונתן אבל זה גם מובן, למרות שברור לכולם שאי אפשר יהיה להשאר עם יהונתן ורות'בארט ביחד (אלא אם מוותרים על
החתמת שני זרים שזו בערך העלות של השארת יהונתן) וגם יהונתן מבין את זה.
לגבי המהות של המהלך - הייתה צריכה להיות פה בחירה אם אנחנו קבוצה תחרותית ששואפת להתחזק ורוצה להגיע להישגים או שאנחנו מראש מוותרים על זה.
שמח מאוד שנלקחה החלטה להיות תחרותיים וברור שיש לזה מחיר מסוים. אני גם לא אוהב ששחקן עוזב באמצע חוזה אבל בלי ששמתם לב זה קרה וקורה כל הזמן ובכל מקום, אחרת אי אפשר יהיה לנהל פה קבוצה ולנסות לתקן ולהשתפר. כל שחקן זר ששוחרר פה באמצע העונה עשה את זה כשהיה לו חוזה, לסקוורר היה חוזה וגם לזליקוביץ' היה. בחלק מהמקרים משלמים את המחיר ומפצים, אבל בסוף מוצאים פתרון. היו גם שחקנים שחתמו בהפועל ונפצעו על ההתחלה (או אולי אפילו הגיעו פצועים) והפועל נאלצה לשלם להם את כל החוזים ולאותם השחקנים לא היו סנטימנטים כלפי המועדון למרות שהמועדון היה הכי בסדר אליהם בכל הזמן, ככה זה.
בסוף צריך למצוא פה איזון בין החיבור לקבוצה, הרגש וכו' אל מול הרצון להשתפר ולהיות תחרותיים. אני חושב שההנהלה עושה את זה בצורה טובה לאורך כל השנים ובאיזון נכון וככה גם במקרה הזה. בכל מקרה יש אספת חברים עוד 3 ימים ואפשר לבוא ולהגיד את דעתכם שם וגם לשמוע קצת יותר על המחשבות מאחורי כל הדברים שקורים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 10:03 
דובראש כתב:
כל מילה ברגקאמפ
אבל
... גם רוטבארט כזה

רותבארט אולי לא שומר גדול, אבל הוא כן ריבאונדר טוב, הוא שחקן בגובה 2.17 מה שכמובן הופך אותו לחוסם ומשנה זריקות באזור הצבע. ובעיקר, הוא שחקן פנים, כלומר יודע לשחק פוסט אפ ועם הגב לסל, משהו שיהונתן לא יודע ומשום מה גם לא ניסה לסגל לעצמו ולשדרג את המשחק שלו. אגב, רותבארט אפילו יודע לקלוע מבחוץ שזו תכונה נדירה לשחקן בגובה הזה. בקיצור, מדובר בשדרוג גדול מבחינת כדורסל וכמעט באותו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 10:12 
bergkamp כתב:

הוא שחקן רע! וכן, כישרון יש לו בכמויות, כולל יכולת קליעה נדירה לגובה שלו. זה יכול להתאים בגליל, באשדוד, בהרצליה, בראשון - לא בהפועל ת"א.
בהפועל ת"א שחקן לא יכול להיות שומר כ"כ רע (ובעיקר שומר לא אינטליגנטי, מלך ה"אנד וואן") וחסר אגרסיביות, חסר יכולת לסגור לריבאונד, לתפוס ריבאונד ובעיקר חסר יכולת להראות גרף שיפור לאורך 4 שנים. :ROSE:

את כל זה ידעת גם בשנה שעברה ולמרות זאת, הוא הוחתם לשלש שנים.

אם הכיוון הוא שלא לעמוד בחוזים, למה אנחנו צריכים לסבול את עודד קטש עוד עונה (שדרך אגב, "התאבד" על יהונתן בשנה שעברה והוא הגורם העיקרי לכך שנחתם איתו חוזה לשלוש עונות, כנ"ל לגבי סקורר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: