תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיל אמיתי חתם בהפועל לשנתיים
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 22:11 
העיקר שבמקביל הפועל מחזיקה את אחד המאמנים הכי יקרים בליגה, והוסיפה לצוות עוזר מאמן (שאני מאוד מעריך) אולי הכי בכיר בליגה מחוץ למכבי תל אביב (כן, אפילו יותר בכיר מעוזר המאמן של ירושלים). במקום להשקיע את הכספים האלה בשחקנים, ישראלים וזרים.
ואגב, כבר הייתי מעדיף אם היו משאירים את וורקמן, נותנים לו ולמתן לסגור את עמדה 3. ועולים בחמישייה עם רביב, גארד סטייל קרלון, מתן ושני גבוהים זרים. ומביאים עוד רכז זר ברמה גבוהה לספסל, ויהונתן כמחליף לגבוהים.
זה עדיין היה רע, אבל הרע במיעוטו, כי לפחות את הכסף של גיל אמיתי (ובברוטו זה יוצא סכום יפה מאוד) הייתי משקיע בזרים ומביא רביעייה ברמה באמת גבוהה.
לצפות שארבעת הזרים שהפועל תחתים יחפו על הסגל הישראלי הזה ויהפכו אותו לסגל של צמרת נראה כמו מדע בידיוני. אבל הלוואי שאתבדה.
בינתיים בקיץ הזה עושים המון המון טעויות ומבזבזים כספים במקומות הלא נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
מה עם הנוער? יש שם איזה כישרונות לשנים הקרובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 23:45 
בשורה התחתונה, היה ברור שהבעיה שלנו זה הישראלים. זרים אפשר להחליף, יש הרבה, דברים קורים תוך כדי עונה (בעונה שעברה למשל הבאנו את תומפסון באמצע, זה אמנם לא עבד אבל על הנייר זה כן רכש שיכול להצליח).

עם כל זה, אין מה לעשות - אי אפשר להביא בכח שחקנים כמו כדיר. לא הצליחו אז לא הצליחו, יש לנו פחות כסף ואנחנו די תקועים עם החוזה של שולדבראנד שהוא הכאילו ישראלי בכיר שלנו אחרי רביב.

היה ברור שאם לא מביאים מישהו מהשלישייה הבכירה (יבזורי/כדיר/רות'בארט) אז חייבים להביא ישראלי אחר כדי לסגור את הפינה ואני חושב שבשביל זה הביאו את אמיתי, אז אני לא מבין על מה כל התלונות בעצם. ניסו להביא ישראלי בכיר ופשוט לא הצליחו, כי כנראה זה לא ממש פשוט.

אפשר לשחק מלא משחקי בדיעבד (אולי היה שווה להביא את עוז בלייזר נניח), אבל זה מת כבר.

נקווה לטוב בזרים ולכמה שיותר ימים העונה ששולדבראנד יתעורר על צד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו שוב נטפלים לשכר המאמן? עוד פעם נחזור על הדיון הזה ונזכיר ששנה שעברה השקענו גם בצוות אימון והגענו למקום 4 וחצי גמר גביע?
די כמה אפשר כבר לחזור על הדיונים המעגליים האלה. אני מבין שגם כשפאו החליטו להמשיך להעסיק את אוברדוביץ על חוזה מהיקרים באירופה ובמקביל להחתים זרים דרג ב' כי נגמר הכסף אז זאת הייתה בדיחה?
זאת החלטה סופר לגיטימית ומקובלת בעולם הספורט, לא רק בהפועל ולא רק בפאו. זה אפילו הגיוני יותר בהפועל כי קבוצה קטנה עם שם גדול שרוצה להיות אטרקטיבית יכולה או לגמור את כל התקציב על שחקן על אחד שמספיק מוכר בשביל שימכור הרבה מנויים, או לעשות אותו דבר עם מאמן. וואלה - יותר הגיוני לבזבז על המאמן, ולא על שחקן אחד.

הניסיון לפנות מקום בתקציב הישראלים לבכיר חדש גם כן היה הגיוני ומתבקש, וזה שלא הלך לא אומר שלא היה צריך לנסות, אלא להפך - שכל הכבוד שניסו, וכל הכבוד שהצליחו לצאת מזה בצורה יפה ולהביא מחליף ראוי למי ששוחרר כחלק מהמהלך שכשל. הרי זה ברור שאם לא היו מנסים היינו שומעים פה "איך אחרי עונה כזאת לא מנסים לשנות שום דבר".

בקיצור כשכמעט כל החלטה, לא משנה איזו, שמנסים ולא הולכת או לא יוצאת אפוטימלית הופכת לטעות ובדיחה ומתנס, קשה כבר להתייחס ברצינות. לא מבין איך אנחנו ממשיכים ללעוס את הדיונים האלה, כשברור לכל בר דעת שמה שנעשה לגיטימי, הגיוני, סביר, וכל מילה נרדפת אחרת שתמצא לזה. די. פשוט די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 06:43 
כן, רק שאובראדוביץ לקח שחקנים בינוניים וגרם להם לשחק בשתי דרגות יותר טוב מהרמה הבסיסית שלהם. אצל קטש בעונה שעברה כל הישראלים שיחקו בשתי דרגות מתחת לרמה הבסיסית שלהם. זה בדיוק ההבדל בין מאמן ששווה את הכסף הגדול שהוא מקבל למאמן שלא שווה. אני אגב חושב שקטש מאמן טוב. אבל אני מטיל ספק בכך שקבוצה עם תקציב כמו הפועל צריכה להשקיע חלק כה גדול בתקציב המאמן. בטח אחרי עונה שבה המאמן הראה שהוא לא שווה את הכסף הזה. אבל הלוואי שעודד יוכיח העונה שהוא שווה כל שקל.
ולגבי אמיתי. ברור שהיה נכון לפנות מקום כדי לנסות ולהביא את כדיר או רוטברט או ישראלי בכיר אחר. אלא שכרגע השניים האלה בכלל לא חתמו באף קבוצה. וגם אם בטוחים שהם לא יבואו להפועל, וזה בסדר, אפשר קצת לחשוב מחוץ לקופסא. אפשר למשל להשאיר את וורקמן ולהשקיע באמת כסף גדול יחסית בזרים. ולנסות באמת שהזרים יחפו על הישראלים. שיובילו את הקבוצה כמו שצריך. אפשר לחכות עוד קצת עם משבצת הגארד המחליף, כי יש אופציות לא מעטות בשוק הזה (טישמן, ברנדוויין. יש)
אפשר לנסות את בן שימול, אני לא ממעריציו, אבל הוא בכל זאת ישראלי יחסית בכיר שיכול לתת דקות משמעותיות. מבין האפשרויות הלכו על הפחות טובה. ויודע מה? גם אם ההחתמה של אמיתי היא לא על חשבון התקציב שהוקצה לישראלי בכיר, אז זו טעות. כי אפילו אם כדיר או רוטברט או וואטאבר חותם בהפועל מחר בבוקר, אז עדיף היה לקחת את הכסף הלא מועט שהושקע באמיתי ולהשקיע אותו בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס, אני מצטער אבל זה שההתנהלות גרועה לא אומר שההצעות שלך יותר טובות, עכשיו אתה סתם זורק לאוויר רעיונות חצי-אפויים שאין בהם שום היגיון.
טישמן נכון לעכשיו הוא עוד שחקן חלש שלא הוכיח כלום, שנתיים נתנו לו את הבמה בגלבוע לעשות מה שהוא רוצה (רכז ראשון בלי אף זר על העמדה) והוא לא עשה עם זה כלום, העונה זה גם נגמר בשבילם בירידת ליגה.
ברנדוויין אגואסיט מהגרועים שראיתי שמחרב לקבוצה שלו משחקים, ולדעתי אין מצב שכל השחקנים בקבוצה שלו לא שונאים לשחק איתו.
להשאיר את וורקמן על חשבון גארד ישראלי זה בכלל רעיון נוראי, יחד עם מתן אתה בעצם משאיר שני שחקנים בדיוק על אותו תפקיד (סמול פורוורד מחליף בלי שום יכולת התקפית) וזה סוגר לך את עמדה 3 ביי פאר הכי גרועה בליגה. אין ספק שעדיף להביא ישראלי לעמדות הגארד ששם עוד איכשהו יש היצע נורמלי. פז גם כתב לך כבר שיש גבול לכמה שאפשר להשקיע בזרים, לחסוך עוד יותר בגזרת הישראלים לא יקדם אותך לשום מקום.

אם כבר לצאת מהקופסה ולשנות את מבנה הסגל, המהלך הראשון שהיו צריכים לעשות זה לשחרר את שולדבראנד, שמהחוזה שלו היו צריכים להיפטר כל עוד אפשר בלי קשר לאלטרנטיבות, ואם לא מצליחים להביא ישראלי בכיר, להביא רכז קצת יותר יקר מסקוורר/אמיתי (בן שימול לדוגמה) ועוד איזה סמול פורוורד שזול משמעותית משולדבראנד (אפילו ישראלי מוביל מהלאומית, איגור מאיור/דני רובין/דודו שמריז), ואז להביא גארד זר אחד ושלושה גבוהים. היית חוסך כסף על הישראלים (מה שלא הולך לקרות בסיטואציה הנוכחית) אבל לא פוגע ברמת הישראלים (לשחרר את סקוורר בלי להביא מחליף ולא לעשות שום שינוי אחר זו לא הצעה רצינית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
כן, רק שאובראדוביץ לקח שחקנים בינוניים וגרם להם לשחק בשתי דרגות יותר טובות מהרמה הבסיסית שלהם. אצל קטש בעונה שעברה כל הישראלים שיחקו בשתי דרגות מתחת לרמה הבסיסית שלהם. זה בדיוק ההבדל בין מאמן ששווה את הכסף הגדול שהוא מקבל למאמן שלא שווה. אני אגב חושב שקטש מאמן טוב. אבל אני מטיל ספק בכך שקבוצה עם תקציב כמו הפועל צריכה להשקיע חלק כה גדול בתקציב המאמן. בטח אחרי עונה שבה המאמן הראה שהוא לא שווה את הכסף הזה. אבל הלוואי שעודד יוכיח העונה שהוא שווה כל שקל.

זה למשל חוכמת הבדיעבד. הבאנו מאמן שלקח אליפות עם קבוצה נחותה ומהבכירים בליגה בלי שום עוררין. והיתה עונה לא מוצלחת. אז זהו? לא הגיוני לתת עוד צ'אנס? זה לא צעד שהרבה הנהלות היו עושות? ונגיד שאתה צודק וכל הנהלה נורמלית הייתה מפטרת (שזה קשקוש) - אז תשלם פיצויי פיטורים, ןמה תעשה? עם ההפרש תביא את בית הלחמי? חוכמת הבדיעבד בהתגלומותה.
purvis short כתב:

ולגבי אמיתי. ברור שהיה נכון לפנות מקום כדי לנסות ולהביא את כדיר או רוטברט או ישראלי בכיר אחר. אלא שכרגע השניים האלה בכלל לא חתמו באף קבוצה. וגם אם בטוחים שהם לא יבואו להפועל, וזה בסדר, אפשר קצת לחשוב מחוץ לקופסא.
אפשר למשל להשאיר את וורקמן ולהשקיע באמת כסף גדול יחסית בזרים. ולנסות באמת שהזרים יחפו על הישראלים. שיובילו את הקבוצה כמו שצריך. אפשר לחכות עוד קצת עם משבצת הגארד המחליף, כי יש אופציות לא מעטות בשוק הזה (טישמן, ברנדוויין. יש)

אז בוא נדבר תכלס - כדיר יקר וכנראה נפל, זה די ברור. רותבארט יותר זול, וכנראה יש עדין סיכוי. אבל הוא גם פחות טוב מכדיר ועולה פחות. ורוצים גארד. במצב כזה זאת החלטה לא לגיטימית להביא בכ"ז גארד ישראלי סביר?
ובוא נדבר מה היה קורה באמת היו מחליטים לחשוב מחוץ לקופסא. אם היו משאירים את וורקמן וסומכים עליו ל15 דקות - והיה מתגלה כמו העונה שגם ב15 דקות אין לו קליעה, הובלת כדור ויכולת מסירה. לא היו מבקרים פה (ובצדק!) איך לקחנו סיכון עם סגל ישראלי דליל שמסתמך על שחקן שראינו כמה הוא מוגבל העונה? ללכת על טישמן וברנדווין זה רעיון יותר טוב? שתי בדיחות אוברפייד שלא עשו כלום העונה (ובמקרה של טישמן גם לפני זה)?
אז אולי אפשר פשוט להביא גארד ישראלי, ולהמשיך לנסות את רותבארט (אן הוא עדיין על השולחן בכלל, אין לי מושג)? מה הביג דיל? למה זה כזה נורא? למה להמשיך לתקוף ולבקר? כי לא "חושבים מחוץ לקופסא"?
purvis short כתב:

אפשר לנסות את בן שימול, אני לא ממעריציו, אבל הוא בכל זאת ישראלי יחסית בכיר שיכול לתת דקות משמעותיות. מבין האפשרויות הלכו על הפחות טובה. ויודע מה? גם אם ההחתמה של אמיתי היא לא על חשבון התקציב שהוקצה לישראלי בכיר, אז זו טעות. כי אפילו אם כדיר או רוטברט או וואטאבר חותם בהפועל מחר בבוקר, אז עדיף היה לקחת את הכסף הלא מועט שהושקע באמיתי ולהשקיע אותו בזרים.

אתה באמת חושב ששחקן חמישייה של 30 דקות באשדוד (בינוני ככל שיהיה) עולה כמו גארד מחליף בנס ציונה? לפני שניה אמרת שאולי עדיף להשקיע כסף גדול בזרים. אולי. אז אולי אפשר ללכת על סגל ישראלי טיפה יותר טוב עם אמיתי ועם וורקמן והשאר להשקיע בזרים, ולקוות שבכ"ז עסקה עם שולדי/רותבארט תצליח? איך לעזאזל אם לא עושים את זה אז עוד פעם חזרנו ל"התנהלות בדיחה"?
יש איזה 3-4 דריכ פעולה שכולן לגיטימיות. איך אפשר להתייחס לטענות שלך ברצינות, כשכל עונה כשההנהלה בוחרת אחת מהן ותמיד חוטפת יחס של "בדיחה", וכל האחרות מתוארות כמובנות מאליהן ומתבקשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 08:39 
כל מילה של הפועל.
בכל זאת, דוקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 09:27 
בגדול הטענות שלו מסתכמות בלמה לא להשקיע יותר כסף על ישראלי כמו בן שימול וגם למה לא להשקיע יותר כסף על זרים, או במילים אחרות: למה לא להשקיע יותר כסף ולהביא שחקנים יותר טובים.
אין איך להתמודד ברצינות עם הטענות האלה.

מביך, פאתטי, בלה בלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 09:39 
יובל, ברנדווין וטישמן הם דוגמאות לכך שבעמדה הזו יש עומק ולא צריך למהר להחתים את גיל אמיתי, כי יישארו ישראלים סבירים לעמדה הזו של הגארד המחליף.
אין לי שום טענה על כך שכדיר לא יחתום בהפועל. יש לי הערכה על הניסיון, וכתבתי את זה פה כבר כשסקוורר שוחרר. יש לי ביקורת על ההחתמה של אמיתי, שגם לא חוסך כסף גדול (אם בכלל) וגם לא משדרג את הקבוצה.
לגבי עמדה 3. אולי אני טועה, אבל אם אני הייתי בונה קבוצה על סמך הסגל הקיים אז מתן היה אצלי בחמישייה ולא יהונתן. כי לפחות מתן ייתן הגנה ולא יעשה פרצופים. ואני חושב שבסגל הזה אם כבר מתן נשאר, אז להוריד אותו לספסל יגרום לך לא לקבל ממנו כלום. ולא תהיה לך עמדה 3 הכי חלשה בליגה עם וורקמן ומתן. ראשית כי וורקמן שחקן יותר טוב מאמיתי לטעמי, והוא מתאים בוא לעמד. של שחקן משלים מהספסל. ומעבר לזה אם תביא רכז זר ועוד גארד כמו קרלון, אז תוכל לשחק דקות משמעותיות עם קו חוץ של רביב ושני זרים וזה קו חוץ חזק (בהנחה שהזרים לא יהיו ריון בראון או ג׳רון מיימון, אלא באמת שחקנים טובים)
לגבי קטש. אין לי בעיה עם ההשארה שלו באופן עקרוני. וגם כתבתי את זה פה. אבל אני חושב שכשעושים סדר עדיפויות אני הייתי משקיע קודם בשחקנים, כי ממש לא השתכנעתי עודד נותן לנו איזה יתרון על פני מאמנים כמו רועי חגאי או אלעד חסין. ואני לא חושב שקבוצה עם תקציב כמו הפועל צריכה לה,קיע כל כך הרבה בצוות אימון. זה לא סותר את העובדה שאני חושב שקטש מאמן טוב ולקח אליפות ויש לו הרבה כדורסל. זה עניין של חלוקת תקציב.
אני גם חושב שגיל אמיתי שחקן נחמד מאוד, אבל אני הייתי נוהג אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 09:46 
כמה אני כבר מחכה להחתמה שתשתיק פה את כולם....
אני סומך על קטש ורמי שעובדים קשה ובשקט מאחורי הקלעים כדי לבנות קבוצה.
להזכיר לכולם שליגת הכדורסל מתחילה אי שם באוקטובר ובניגוד לכדורגל לא צריך לבנות קבוצה ביוני.
מה עוד שבעיית הישראלים בכל הליגה זועקת לשמיים אבל במקום שיקומו המאמנים וההנהלות ויעשו
משהו כולם יושבים ושותקים כי פתאום נח למכבי וירושלים להחתים כל דבר שקלע עליהם שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 09:51 
gigs כתב:
כמה אני כבר מחכה להחתמה שתשתיק פה את כולם....
אני סומך על קטש ורמי שעובדים קשה ובשקט מאחורי הקלעים כדי לבנות קבוצה.
להזכיר לכולם שליגת הכדורסל מתחילה אי שם באוקטובר ובניגוד לכדורגל לא צריך לבנות קבוצה ביוני.
מה עוד שבעיית הישראלים בכל הליגה זועקת לשמיים אבל במקום שיקומו המאמנים וההנהלות ויעשו
משהו כולם יושבים ושותקים כי פתאום נח למכבי וירושלים להחתים כל דבר שקלע עליהם שלוש.

אני לא חושב שמישהו פה מטיל ספק בכך שרמי ועודד עושים את המיטב כדי לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר. זה משהו שאפשר להסיר מסדר היום.
הם עושים את המיטב במסגרת התקציבית. הוויכוח היא אם אפשר לעשות דברים אחרת. זה הכול.
ברור שרמי ועודד רוצים שהפועל תהיה הכי טובה שאפשר. וזה הדבר שהכי חשוב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 15:11 
לא מצליח להבין את כל הנבואות האפוקליפטיות שלושה חודשים וחצי לפני תחילת הליגה שכבר לפני שהבאנו זרים וסגרנו סגל ישראלי
כבר יודעים שאנחנו הולכים על מקומות 7-9.
בינתיים החלפנו את סקוורר באמיתי (גם אם לא שינוי מקועי אני מניח שהיה חסכון כלשהו בשכר) והחלפה של מיימון בג'אדג' (שבטוח יותר טוב, גם אם לא חכם)
והחתמה של מתן לשנה.
אז יכול להיות שהויתור על סקוט הוא טעות (מצטער, אני חושב שהוא היה טוב אבל לא העילוי שעושים ממנו כאן) אבל נראה שהיו שיקולים
מאחורי ההחלטה הזאת והיא בטח לא "מחדל".

כמעט אף קבוצה ישראלית למעט מכבי עוד לא עשתה שינוי משמעותי בסגל שלה ובטח אף אחת לא סגרה סגלים
אבל כאן יודעים כבר על אילו מקומות אנחנו נתמודד.

* ההחלטה השערורייתית היחידה עד כה של ההנהלה זה המינוי של ברגר לדובר.
על כך אנחנו עוד נשלם ביוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני לא חושב שצריך להגזים בעניין הזה.
למען האמת גם אם כדיר או יבזורי היו מגיעים בעיני לשחק 15 דקות עם תמיר בלאט זה על גבול הבדיחה. הרבה יותר גרוע מאשר להפוך את יונתן לשחקן חמישייה (לא שהוא ראוי לזה).
אני מסכים שעל פניו ההתנהלות של הפועל בעניין נראית תמוהה, אבל אני משער שפשוט רצו לוותר על סקוורר כדי לעשות מהלך על ישראלי בכיר וכשזה כשל עברו לאופציה ב'.
בכל מקרה אין הבדל גדול בין סקוורר לאמיתי. סקוורר שומר יותר, אמיתי שחקן התקפה יותר מוכשר ויותר "רכז". זהו פחות או יותר.
להכריז מעכשיו שמשמעות הדבר היא שהפועל הולכים למקום 7 ומטה זו הגזמה רצינית. רק לפני שנתיים סיימנו מקום רביעי עם מתן בחמישייה. בסופו של דבר זאת ליגה בדיחה ואתה בגדול שווה כמה שהזרים שלך שווים (בטח כשיש לך ישראלי בכיר כמו לימונד בקבוצה).
מה שיותר קשה לי לקבל זו ההתנהלות האומללה בנושא הזרים.

יובל כתב:
להגיד שלפני שנתיים סיימנו במקום הרביעי עם אותם ישראלים זה לא רציני, כי אותו סגל הזדקן מאז וזה ניכר מאוד ביכולת על המגרש.
מתן, שנתן בשנתיים הראשונות בליגה עונות מצוינות בתור שחקן משלים, עוד מעט בן 35 והוא היה גרוע בעונה שעברה. שחקן שנותן עונה גרועה בגיל 34 לא נותן עונה טובה בגיל 35 (למעט מקרים נדירים). התנועות שלו נהיו הרבה יותר איטיות, ואפילו זריקה פנויה הוא מתקשה לשחרר.
יהונתן בן 32 והוא מזיז את הרגליים כל כך לאט שזה מביך. כשמוסיפים לכך את העובדה שגם ככה הוא שומר גרוע, לא חכם וחסר מודעות, זה הופך אותו לחור בלתי נסבל בהגנה. בעבר, כשנפלה עליו המוזה והוא היה מחליט להיות עירני ולשמור, הוא גם היה מצליח לעשות פעולות הגנתיות יפות. בעונה שעברה, בעיקר בחלק השני שלה, גם כשהוא ניסה לשמור הוא לא הצליח, וזה חמור בהרבה.
לבנות על שניהם שיתנו תרומה יותר גדולה מאשר בעונה שעברה זה פשוט לא רציונלי.
גם רביב אגב עוד חודש בן 31, כרגע זה עוד לא ניכר עליו אבל גם לגביו זו שאלה של זמן, ואצלו זה קריטי כי רוב המשחק שלו מבוסס על הצעד הראשון שלו והכוח הפיזי.

כמו שזה נראה אנחנו באמת הולכים לעוד עונה של דשדוש במרכז הטבלה, פשוט כי יותר מדי נשאר אותו הדבר - אותו מבנה של סגל, אותם ישראלים (שרק הולכים ומזדקנים), ובעיקר תחת אותה סיטואציה ותחת אותו מאמן, שלמי שהספיק לשכוח במהלך הפגרה - היה הבעיה הכי גדולה שלנו, לא הוציא שום דבר מהקבוצה, ניהל משחקים בצורה הזויה וקיבל החלטות מזעזעות לאורך העונה (קבלת החלטות שממשיכה היישר לתוך הפגרה). ומי שבונה על כך שינחתו פה כאלה זרים שישנו את הקבוצה מן הקצה אל הקצה (חזרנו לימי ה"זרתותח" העליזים מהכדורגל) שוגה לצערי באשליות. ממה שראיתי מקטש ומיכולות הבנייה ובחירת הזרים שלו, רוב הסיכויים שהזרים שיגיעו לפה יתנו פחות או יותר את אותה תרומה של סקוט-אובאנון-גייטס, גם בסכומים של 100-110 אלף דולר לזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:46 
purvis short כתב:
יובל, ברנדווין וטישמן הם דוגמאות לכך שבעמדה הזו יש עומק ולא צריך למהר להחתים את גיל אמיתי, כי יישארו ישראלים סבירים לעמדה הזו של הגארד המחליף.
אין לי שום טענה על כך שכדיר לא יחתום בהפועל. יש לי הערכה על הניסיון, וכתבתי את זה פה כבר כשסקוורר שוחרר. יש לי ביקורת על ההחתמה של אמיתי, שגם לא חוסך כסף גדול (אם בכלל) וגם לא משדרג את הקבוצה.
לגבי עמדה 3. אולי אני טועה, אבל אם אני הייתי בונה קבוצה על סמך הסגל הקיים אז מתן היה אצלי בחמישייה ולא יהונתן. כי לפחות מתן ייתן הגנה ולא יעשה פרצופים. ואני חושב שבסגל הזה אם כבר מתן נשאר, אז להוריד אותו לספסל יגרום לך לא לקבל ממנו כלום. ולא תהיה לך עמדה 3 הכי חלשה בליגה עם וורקמן ומתן. ראשית כי וורקמן שחקן יותר טוב מאמיתי לטעמי, והוא מתאים בוא לעמד. של שחקן משלים מהספסל. ומעבר לזה אם תביא רכז זר ועוד גארד כמו קרלון, אז תוכל לשחק דקות משמעותיות עם קו חוץ של רביב ושני זרים וזה קו חוץ חזק (בהנחה שהזרים לא יהיו ריון בראון או ג׳רון מיימון, אלא באמת שחקנים טובים)
לגבי קטש. אין לי בעיה עם ההשארה שלו באופן עקרוני. וגם כתבתי את זה פה. אבל אני חושב שכשעושים סדר עדיפויות אני הייתי משקיע קודם בשחקנים, כי ממש לא השתכנעתי עודד נותן לנו איזה יתרון על פני מאמנים כמו רועי חגאי או אלעד חסין. ואני לא חושב שקבוצה עם תקציב כמו הפועל צריכה לה,קיע כל כך הרבה בצוות אימון. זה לא סותר את העובדה שאני חושב שקטש מאמן טוב ולקח אליפות ויש לו הרבה כדורסל. זה עניין של חלוקת תקציב.
אני גם חושב שגיל אמיתי שחקן נחמד מאוד, אבל אני הייתי נוהג אחרת.

פרביס אני באמת חושב שגיל אמיתי החתמה לא מיותרת בכלל, כשהאלטרנטיבות זה או לשחק 15 דקות במשחק עם בלאט או לשלם פי 2 לשחקן סטייל בן שימול (שגם לא באמת ישדרג אותך) על חשבון דברים אחרים. אמיתי שחקן סולידי וזול שיכול לתת 20 דקות במשחק בלי בעיה בהרכבים הנכונים, יותר מתאים ליד רביב ויותר מתאים לשיטה של קטש מאשר סקוורר (גם אם לא יותר טוב באופן אבסולוטי), מוביל כדור, מוסר טוב, יכול לשמור לא רע על כמה עמדות. בסדרת הפלייאוף של נס ציונה מול מכבי הוא היה הישראלי הכי טוב שלהם, יותר מטל דן וטפירו (גם סטטיסטית), והוא גם זה שזילברשטיין סמך עליו לנהל את המשחק בהתקפה ולשמור את פארגו בהגנה בהרבה מאוד דקות. יש לו בעיה משמעותית בסקורינג (חדירה מוגבלת וקליעה לא מספיק יציבה) אבל כשחקן משלים הוא בסדר גמור. אם היינו יכולים להביא את כדיר או רותבארט הוא היה החתמה טובה מאוד מבחינתי לגארד מחליף בכסף קטן, ובמצב הנוכחי הוא החתמה סבירה כדי להשקיע את המקסימום בזרים בלי לפגוע בסגל הישראלי.
לגבי קטש, זה סתם דיבורים כי בפועל לשחרר אותו יעלה יותר כסף מלהשאיר אותו (פיצויים + החתמה של מחליף) וזה גם לא כל כך רציני מבחינתנו לפטר אותו בשלב הזה לדעתי. זה שצריך לעשות שינויים זה טוב ויפה אבל גם לא צריך סתם לשלוף מהמותן ולעשות דברים בפזיזות.
בואו נחכה ונראה כי הפגרה עוד מאוד צעירה כמו שבני אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 18:26 
נכון, הישראלים של היום אלה לא אותם ישראלים של לפני שנתיים, אבל בואו לא נעמיד פנים שלפני שנתיים מתן היה ישראלי בכיר.
אני גם לא ראיתי את הירידה המדוברת ביכולת של יונתן. יונתן של העונה האחרונה הוא בדיוק אותו יונתן של השנים הקודמות.
יש כאן הפרזה ענקית בחולשת הסגל הישראלי שלנו.
אפילו בעונה האחרונה שבה קטש עשה עבודה נוראית מבחינת בניית סגל ועבודה אפילו יותר נוראית מבחינת אימון עדיין סיימנו מקום שביעי, אז פתאום אין סיכוי ליותר ממקום שביעי?

הבעייה שלנו הייתה ונשארה עודד קטש והוא היה חייב ללכת הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:34 
הוקיץ' כתב:
נכון, הישראלים של היום אלה לא אותם ישראלים של לפני שנתיים, אבל בואו לא נעמיד פנים שלפני שנתיים מתן היה ישראלי בכיר.
אני גם לא ראיתי את הירידה המדוברת ביכולת של יונתן. יונתן של העונה האחרונה הוא בדיוק אותו יונתן של השנים הקודמות.
יש כאן הפרזה ענקית בחולשת הסגל הישראלי שלנו.
אפילו בעונה האחרונה שבה קטש עשה עבודה נוראית מבחינת בניית סגל ועבודה אפילו יותר נוראית מבחינת אימון עדיין סיימנו מקום שביעי, אז פתאום אין סיכוי ליותר ממקום שביעי?

הבעייה שלנו הייתה ונשארה עודד קטש והוא היה חייב ללכת הביתה.

לא רק שסיימנו במקום השביעי, היינו עם אותו מספר נקודות כמו המקום השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
במשחקים האחרונים כאשר יונתן פתח בחמישיה הוא פתח טוב, ואחרי זה נשכח ואז גם היכולת שלו ירדה.
בכלל נראה שלשולדי מאוד חשוב הביטחון שנותנים לו (חמישיה), ולדעתי אם לא מוצאים ישראלי בכיר אחר חובה לפתוח איתו.

זה אומר שגיל אמיתי (מחליף לעמדות 1-2) יחד עם מתן (מחליף לעמדה 3) וזר נוסף (מחליף לעמדות 4-5) אמורים לסגור לך כל העמדות פחות או יותר.
מהבחינה הזאת אמיתי לדעתי עדיף על אסא כי הוא יאפשר לך לשחק יותר (ובעיקר טוב יותר) עם רביב כ 2, ועם שלישיה זרה.

רביב (30+ דק'), שולדי 20+ דקות (כמו אצל ארז ואולי קצת יותר), ומתן ואמיתי עם 15 דקות כל אחד זה מה יש מבחינת ישראלים (וזה לא כזה רע),
עכשיו צריכים זרים שיביאו את מה שצריך. כי אם תומפסון ולארי היו נותנים תפוקה כמו סקוט וגייטס היינו מסיימים הרבה מעל ל 7, ועוברים את ירושלים (או לפחות לא עפים בסוויפ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 09:26 
יוטר, אסברי וקרלון
וסוגרים עניין :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיל אמיתי חתם בהפועל לשנתיים
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 20:26 
red pepper כתב:
יוטר, אסברי וקרלון

בדיוק (רק בעלות של 800,000 דולר...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
red pepper כתב:
יוטר, אסברי וקרלון

בדיוק (רק בעלות של 800,000 דולר...)

תמכור איזה דירה-שתיים ואנחנו מסודרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 19:08 
הכירו : גיל אמיתי (מתוך מקומון סופהשבוע)

http://srv1.jpg.co.il/9/55a8fbe88c047.jpg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
תכירו את : האינטרנט.
מקום בו אפשר להעלות כתבות שהדפסתם על הדפים הלא רלוונטים שאתם קוראים להם "עיתון", ובעזרתו תוכלו להגדיל את כמות הקוראים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 22:32 
האדס אני חושד שאתה בחור פרקטי יתר על המידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
הביאו אותו בשביל שיעזור בשיווק המרצ'נדיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: