תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עזוב הבת של מי היא, התחתנה עם שולץ מקייטרינג שולץ.
אין כמעט עובד הייטק בחברות הגדולות שלא מכיר את שולץ, הם סוג של מונופול וגם קיבלו השנה את הזיכיון לקייטרינג בעיר הבה"דים ל 22 השנים הקרובות.
כסף לא חסר שם.

הם התחתנו 5 שנים אחרי האירוע.
אני לא יודע כמה זמן הם יצאו ביחד. אבל ממש לא בטוח שזה רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 16:20 
ערימת סירחון
כל הכבוד לאילה חסון ויפעת גליק מערוץ 1.
המצלמה הנסתרת לנהגת מונית זה הדבר הכי משמעותי עד עכשיו.
ואם יחפרו קצת אפשר לנחש שימצאו עוד הרבה זבל. השאלה אם נשארו אנשים ישרים שיחפרו במשטרה ובפרקליטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
kobster כתב:
עזוב הבת של מי היא, התחתנה עם שולץ מקייטרינג שולץ.
אין כמעט עובד הייטק בחברות הגדולות שלא מכיר את שולץ, הם סוג של מונופול וגם קיבלו השנה את הזיכיון לקייטרינג בעיר הבה"דים ל 22 השנים הקרובות.
כסף לא חסר שם.

הם התחתנו 5 שנים אחרי האירוע.
אני לא יודע כמה זמן הם יצאו ביחד. אבל ממש לא בטוח שזה רלוונטי.

ברור שכשאת הילדה של נדב פלטי שמחזיק בארץ כמעט את כל שוק התקשורת בטלוויזיה והשותף של תמי מוזס, הבת של נח ואחותה של ג'ודי, קל מאוד להשתיק את הסיפור בתקשורת.
גם עכשיו, אם זו באמת היא ואם תקום מהומה, מדובר על אנשים שיושבים על הרבה מאוד כסף ומקושרים ברמות הכי גבוהות שיש - בתקשורת, במערכת הפוליטית והצבאית. בהצלחה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:24 
אם נחזור לעיקר, מישהו פיברק עדות שקר שעל פיה נסגר תיק חקירה באופן זריז ותמוה, ואף אחד בגופים המושחתים במדינה (משטרה ו/או פרקליטות מחוז ת״א) לא מצא לנכון להרים גבה ולבקש לבדוק מחדש את התיק. אסור לתת לנושא הזה לרדת מסדר היום!

נערך לאחרונה על ידי giladco בתאריך 11 יולי 2015, 17:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:24 
red pepper כתב:
ערימת סירחון
כל הכבוד לאילה חסון ויפעת גליק מערוץ 1.
המצלמה הנסתרת לנהגת מונית זה הדבר הכי משמעותי עד עכשיו.
ואם יחפרו קצת אפשר לנחש שימצאו עוד הרבה זבל. השאלה אם נשארו אנשים ישרים שיחפרו במשטרה ובפרקליטות

זה כנראה תחקיר שהיה יכול להתפרסם רק בערוץ 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 18:37 
אם בשחיתות עסקינן, מישהו מכיר את הסיפור על יוני פרס הבן של שמעון פרס שרצח חייל וזה הוגדר כ"פליטת כדור" וכל הנושא טויח לחלוטין.
מישהו עשה עבודה איכותית ודאג להסיר את מרבית הכתבות בנושא מהאינטרנט, זה הדבר היחיד שמצאתי -
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=11717

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גל בק
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
רפי רותם עושה לה אאוטינג
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=485169351645323&id=168875933274668#!/search/?refid=7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

כולם מפחדים לפרסם את שמה בשביל לא לקבל תביעת דיבה או סתם לא רוצים להתעסק עם האצולה.
למרות שעל פניו לא נראה שיש צו איסור פירסום על שמה.
היא גם לא היית קטינה כשקרה המקרה או משהו בסגנון
אז זה לגיטימי לפרסם את שמה, ועוד רפי רותם שלא שם ז על אצולה או המושחתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גל בק
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
מדהים, כל הרשת מדברת על זה מאתמול - ושום מילה באתרים (למעט אייטם של וואלה שעלה עוד לפני הכתבה בערוץ 1).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
הון, שלטון, עיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
רק רע לכל החלאות שהם מעל החוק, על אחת כמה וכמה שמדובר על הדרך בלקיחת חיים של בן אדם פלוס להרוס את המשפחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:38 
ערן כתב:
מדהים, כל הרשת מדברת על זה מאתמול - ושום מילה באתרים (למעט אייטם של וואלה שעלה עוד לפני הכתבה בערוץ 1).

מדהים העניין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 23:44 
היא סגרה עכשיו את הפייסבוק שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
זה כמובן שערוריה, אבל בתכלס, גג מדובר פה במקרה של השתנה מהמקפצה.
מערכת המשפט בישראל (ופחות או יותר בכל העולם המערבי) בנויה ככה שהיא מוטה מאד לטובת אנשים עם כסף. זה לא משהו שקרה במקרה, וזה לא משהו שהולך להשתנות אפילו אם ימצו את הדין עם הבחורה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 06:23 
כשזה קרה הבחורה הייתה חיילת. לא אמורה להיות גם חקירה של משטרה צבאית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
מערכת המשפט בישראל (ופחות או יותר בכל העולם המערבי) בנויה ככה שהיא מוטה מאד לטובת אנשים עם כסף. זה לא משהו שקרה במקרה, וזה לא משהו שהולך להשתנות אפילו אם ימצו את הדין עם הבחורה הזו.

כמובן שזה נכון,
אבל אפילו זו רק עוד שכבה אחת של הבצל.
בישראל, אפילו בלי כסף, הרבה פעמים לא עושים עם דברים כאלה יותר מידי.
יש הרבה תאונות, זה מאוד מעייף וזה לא ממש מעניין אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 06:35 
אמיר כתב:

כן ולא.
כן, כי ברור שעדיף להתמודד עם המערכת הזאת עם כסף. זה מאוד מאוד עוזר.
אבל גם לא, כי לכאורה יש כאן חשדות שהן מעבר למה שעו"ד יקר אמור לסדר ללקוח שלו. עדה מרכזית שמשנה את הסיפור שלה כל הזמן זה משהו מסריח למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
באמת בכלל לא צריך לשחד את העדה,
תשאל את יבגניה וארתור וקסלר.
הא, בעצם אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

כן ולא.
אבל גם לא, כי לכאורה יש כאן חשדות שהן מעבר למה שעו"ד יקר אמור לסדר ללקוח שלו. עדה מרכזית שמשנה את הסיפור שלה כל הזמן זה משהו מסריח למדי.

לכן כתבתי משתינים מהמקפצה.
אבל למרות הכל, הבעיה המרכזית במערכת המשפט היא לא שיחוד עדים, אני בטוח שזה משהו שקורה אבל זה די נדיר וגם יש דרכים די ברורות לטפל בזה. הדרך המרכזית שהמערכת מתעדפת אנשים טחונים בכסף כמו הבחורה הזו היא לא רק חוקית לגמרי אלא גם בנויה לתוך היסודות של המערכת.

זה כמובן לא אומר שלא צריך למצות את הדין עם האנשים האלו, אבל כל מי שמזדעזע ממה שעשירים יכולים לעשות במדינה, שיקח צעד אחורה ויבין שזה לא משהו שנובע באופן מרכזי מזה שהם
יכולים לשלם כסף לאיזו נהגת מונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
לא מצאתי את הרפי רותם, אצלי בפיד היה את זה
http://eranvered.com/blog/?p=2904

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 09:38 
אמיר כתב:
גיא האדום כתב:

כן ולא.

לכן כתבתי משתינים מהמקפצה.
אבל למרות הכל, הבעיה המרכזית במערכת המשפט היא לא שיחוד עדים, אני בטוח שזה משהו שקורה אבל זה די נדיר וגם יש דרכים די ברורות לטפל בזה. הדרך המרכזית שהמערכת מתעדפת אנשים טחונים בכסף כמו הבחורה הזו היא לא רק חוקית לגמרי אלא גם בנויה לתוך היסודות של המערכת.

זה כמובן לא אומר שלא צריך למצות את הדין עם האנשים האלו, אבל כל מי שמזדעזע ממה שעשירים יכולים לעשות במדינה, שיקח צעד אחורה ויבין שזה לא משהו שנובע באופן מרכזי מזה שהם
יכולים לשלם כסף לאיזו נהגת מונית.

החשד הוא יותר משיחוד עדים.
החקירה נסגרה תוך חודשיים, על פי דעת המומחים זה זמן קצר ולא סביר בעליל
לנהגת לא בוצעה בדיקת אלכוהול או סמים, היא נחקרה פעם אחת אחרי המקרה ומאז לא נחקרה שוב
עדי ראייה שראו את המקרה ומספרים שהנהגת עברה באדום לא זומנו לחקירה בכלל
מי שהייתה פרקליטת מחוז תל אביב דאז היא רות דוד
כלומר החשד הוא שמדובר על טיוח של החקירה על ידי המשטרה והפרקליטות.

נערך לאחרונה על ידי שיקאגו בתאריך 12 יולי 2015, 09:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
כהמשך לפרשה זו עניין אותי לבדוק את פרשת וויל ביינום.
כזכור ווילי החביב דרס אדם במועדון לילה ונמלט מהמקום לאחר שהשתתף גם בקטטה במקום.
מי היה עורך דינו כולנו יודעים אבל מי הייתה התובעת המשטרתית בתיק?
נכון, רות דוד חברתנו.

ציטוט:
תפנית מפתיעה מאוד בפרשת וויל ביינום, כאשר תובעת המשטרה, רות דוד, אישרה במפתיע לשחרר את וויל ביינום למעצר בית.

כזכור, מעצרו של החשקן האורך רק אמש עד יום שלישי בבוקר, אלא שתפנית בחקירה והתבררות נסיבות נוספות, הביאו להחלטה לשחרר את ביינום למעמר בית, כשמחר יערך דיון נוסף בבית המשפט.

שמעון מזרחי, עורך דינו של ביינום, הגיב בסיפוק לבקשת המשטרה: "שיחרורו המוקדם של ביינום רק מחזק את הטענה שלנו, שאין למשטרה בעצם כל הוכחה על עבירה בזדון שביצע השחקן. כעת נותר לסגור את התיק באופן סופי. לגבי הבילונ עצמו, גם ביינום וגם קאמינגס יועמדו בפני וועדת משמעת פנימית, ללא כל קשר להליך המשפטי עצמו".

הנקודה המשמעותית בשיחרורו של ביינום היא, שהשחקן רשאי לצאת לאימונים ולמשחקים של מכבי ת"א בארץ ללא כל הגבלה ולמשחקי החוץ, תדרש מכבי להוציא עבורו אישור לפני כל משחק בנפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
נכון, רות דוד חברתנו.

ציטוט:
תפנית מפתיעה מאוד בפרשת וויל ביינום, כאשר תובעת המשטרה, רות דוד, אישרה במפתיע לשחרר את וויל ביינום למעצר בית.

כזכור, מעצרו של החשקן האורך רק אמש עד יום שלישי בבוקר, אלא שתפנית בחקירה והתבררות נסיבות נוספות, הביאו להחלטה לשחרר את ביינום למעמר בית, כשמחר יערך דיון נוסף בבית המשפט.

שמעון מזרחי, עורך דינו של ביינום, הגיב בסיפוק לבקשת המשטרה: "שיחרורו המוקדם של ביינום רק מחזק את הטענה שלנו, שאין למשטרה בעצם כל הוכחה על עבירה בזדון שביצע השחקן. כעת נותר לסגור את התיק באופן סופי. לגבי הבילונ עצמו, גם ביינום וגם קאמינגס יועמדו בפני וועדת משמעת פנימית, ללא כל קשר להליך המשפטי עצמו".

הנקודה המשמעותית בשיחרורו של ביינום היא, שהשחקן רשאי לצאת לאימונים ולמשחקים של מכבי ת"א בארץ ללא כל הגבלה ולמשחקי החוץ, תדרש מכבי להוציא עבורו אישור לפני כל משחק בנפרד.

:bang: איזו מדינה מחליאה. תוסיף לזה גם את הדסי הזו שבטח גם היא עושה עם המאפיונר ים קומבינות. פשוט מחליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מה שעושים לנהגת עכשיו זה וואחד לינצ'טרנט.
לא לומדים פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:41 
אדום בלב כתב:
לא לומדים פה כלום.

מסכים,
כל ההתעסקות בנהגת עצמה, לקרוא לה רוצחת והעלות עמוד שנקרא "שני פלטי שולץ דרסה למוות את גל בק" זה מעט מוגזם. הרי גם לה מגיע משפט צדק ולא משפט שדה, וסביר להניח באמת שבגיל 20 היא יותר נוהלה ופחות התנהלה לגבי המקרה שלה.
מה שכן צריך לעשות זה לתבוע התייחסות מהגורמים הרלוונטיים - שימון, הפרקליטות והמשטרה, ולתבוע פתיחה מחדש של התיק.
את המשפט החוזר צריך לעשות בבית משפט ולא ברשת החברתית. היום זאת "נהגת שדרסה וחמקה מעונש" מחר זה אישום אחר לגמרי ואין לזה גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
כעת בכותרת גלובס

יופי
זה הגיע לאתרים חוץ מערוץ 1 הזניח

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
עומר מ. כתב:
נכון, רות דוד חברתנו.

ציטוט:

:bang: איזו מדינה מחליאה. תוסיף לזה גם את הדסי הזו שבטח גם היא עושה עם המאפיונר ים קומבינות. פשוט מחליא.

אני מאוד הייתי רוצה לראות עוד משפטים או פרשיות פליליות או משפטיות שקשורות למכבי ומזרחי ולבדוק מי בפרקליטות טיפל בהן.
אם מישהו יכול לסקור בקצרה פרשות כאלו אני מבטיח לחפור ולמצוא מי טיפל בתיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:

לנהגת לא בוצעה בדיקת אלכוהול או סמים, היא נחקרה פעם אחת אחרי המקרה ומאז לא נחקרה שוב

הכל נכון, ובהחלט ראוי להשתמש במקרה הזה בשביל לנקות אורוות בפרקליטות ובמשטרה, כל מה שאני אומר זה שזה לא המנגון המרכזי שבעזרתו אנשים עשירים מקבלים יחס מועדף מהמערכת.
בר קולמוסא כתב:
אדום בלב כתב:
לא לומדים פה כלום.

מסכים,
כל ההתעסקות בנהגת עצמה, לקרוא לה רוצחת והעלות עמוד שנקרא "שני פלטי שולץ דרסה למוות את גל בק" זה מעט מוגזם. הרי גם לה מגיע משפט צדק ולא משפט שדה, וסביר להניח באמת שבגיל 20 היא יותר נוהלה ופחות התנהלה לגבי המקרה שלה.
מה שכן צריך לעשות זה לתבוע התייחסות מהגורמים הרלוונטיים - שימון, הפרקליטות והמשטרה, ולתבוע פתיחה מחדש של התיק.
את המשפט החוזר צריך לעשות בבית משפט ולא ברשת החברתית. היום זאת "נהגת שדרסה וחמקה מעונש" מחר זה אישום אחר לגמרי ואין לזה גבול.

עם כל הצער, אני לא רואה איך אפשר להרשיע מישהו על סמך עדויות ראייה מלפני עשור, זה הדבר הכי לא אמין בעולם.
בגלל זה אני חושב שההתמקדות צריכה להיות במשטרה ובפרקליטות.
ואם כמה שאני שונא את מזרחי ומאחל לו את כל הרע שבעולם, לא לגמרי מבין מה רוצים ממנו פה, ככה עובדים פרקליטי הגנה, המטרה שלהם זו לא אמת או צדק אלא להוציא את הלקוח זכאי.
כאילו אם זה יגרום לו סבל אני בסבבה, השנאה שלי אליו גדולה מהעקרונות שלי, אבל ברמה אובייקטיבית אין יותר מדי מה לבור אליו בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:55 
אמיר כתב:
שיקאגו כתב:

הכל נכון, ובהחלט ראוי להשתמש במקרה הזה בשביל לנקות אורוות בפרקליטות ובמשטרה, כל מה שאני אומר זה שזה לא המנגון המרכזי שבעזרתו אנשים עשירים מקבלים יחס מועדף מהמערכת.
בר קולמוסא כתב:
אדום בלב כתב:
לא לומדים פה כלום.

מסכים,

עם כל הצער, אני לא רואה איך אפשר להרשיע מישהו על סמך עדויות ראייה מלפני עשור, זה הדבר הכי לא אמין בעולם.
ואם כמה שאני שונא את מזרחי ומאחל לו את כל הרע שבעולם, לא לגמרי מבין מה רוצים ממנו פה, ככה עובדים פרקליטי הגנה, המטרה שלהם זו לא אמת או צדק אלא להוציא את הלקוח זכאי.
כאילו אם זה יגרום לו סבל אני בסבבה, השנאה שלי אליו גדולה מהעקרונות שלי, אבל ברמה אובייקטיבית אין יותר מדי מה לבור אליו בטענות.

אתה צודק, אבל לא יכול להיות שהוא קשור לתדרוך העדה השקרנית? אולי בקשירת קשר כזה או אחר, בשיבוש חקירה וכו.
כמובן שאם הוא פשוט עשה כל מה שהוא יכול במסגרת החוק כדי להגן על הלקוחה שלו אז הוא פעל כמצופה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
שיקאגו כתב:

בר קולמוסא כתב:
אדום בלב כתב:
לא לומדים פה כלום.

מסכים,

הזווית היחידה שמעניינת אותי פה היא רות דוד ושימון.
תמיד תהיתי איך הוא מצליח להוציא את מכבי ושחקנים שלה כלכך בקלות ממקרים מסובכים כמו מקרה ביינום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: