שיקאגו כתב:
החשד הוא יותר משיחוד עדים.
החקירה נסגרה תוך חודשיים, על פי דעת המומחים זה זמן קצר ולא סביר בעליל
לנהגת לא בוצעה בדיקת אלכוהול או סמים, היא נחקרה פעם אחת אחרי המקרה ומאז לא נחקרה שוב
עדי ראייה שראו את המקרה ומספרים שהנהגת עברה באדום לא זומנו לחקירה בכלל
מי שהייתה פרקליטת מחוז תל אביב דאז היא רות דוד
כלומר החשד הוא שמדובר על טיוח של החקירה על ידי המשטרה והפרקליטות.
הכל נכון, ובהחלט ראוי להשתמש במקרה הזה בשביל לנקות אורוות בפרקליטות ובמשטרה, כל מה שאני אומר זה שזה לא המנגון המרכזי שבעזרתו אנשים עשירים מקבלים יחס מועדף מהמערכת.
בר קולמוסא כתב:
אדום בלב כתב:
אגב, מה שעושים לנהגת עכשיו זה וואחד לינצ'טרנט.
לא לומדים פה כלום.
מסכים,
כל ההתעסקות בנהגת עצמה, לקרוא לה רוצחת והעלות עמוד שנקרא "שני פלטי שולץ דרסה למוות את גל בק" זה מעט מוגזם. הרי גם לה מגיע משפט צדק ולא משפט שדה, וסביר להניח באמת שבגיל 20 היא יותר נוהלה ופחות התנהלה לגבי המקרה שלה.
מה שכן צריך לעשות זה לתבוע התייחסות מהגורמים הרלוונטיים - שימון, הפרקליטות והמשטרה, ולתבוע פתיחה מחדש של התיק.
את המשפט החוזר צריך לעשות בבית משפט ולא ברשת החברתית. היום זאת "נהגת שדרסה וחמקה מעונש" מחר זה אישום אחר לגמרי ואין לזה גבול.
עם כל הצער, אני לא רואה איך אפשר להרשיע מישהו על סמך עדויות ראייה מלפני עשור, זה הדבר הכי לא אמין בעולם.
בגלל זה אני חושב שההתמקדות צריכה להיות במשטרה ובפרקליטות.
ואם כמה שאני שונא את מזרחי ומאחל לו את כל הרע שבעולם, לא לגמרי מבין מה רוצים ממנו פה, ככה עובדים פרקליטי הגנה, המטרה שלהם זו לא אמת או צדק אלא להוציא את הלקוח זכאי.
כאילו אם זה יגרום לו סבל אני בסבבה, השנאה שלי אליו גדולה מהעקרונות שלי, אבל ברמה אובייקטיבית אין יותר מדי מה לבור אליו בטענות.