תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גיל אמיתי חתם בהפועל לשנתיים
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/%D7%92%D7%99%D ... %AA%D7%90/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
היה מצוין בפלייאוף נגד המחלה, גארד יחסית גבוה שגם שמר טוב מאוד.
וולקאם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גיל אמיתי חתם בהפועל לשנתיים
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 08:48 
פאתטי. מביך.
לשחרר את סקוורר בשביל גיל אמיתי זה ללא ספק שיא חדש.
אם כדיר לא מגיע אז עדיף מראש לכוון למקומות 7 ומטה ולהתאים את מחירי המנויים ל טרות העצובות האלה.
אין מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:12 
החתמה טוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:14 
פרוויס אני מציע לך קצת להרגיע. מדובר בהחתמה סולידית לא רעה בכלל. אנחנו כשלושה חודשים וחצי לפני תחילת העונה, יש זמן. ביקורת זה סבבה, אל תצא מכליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:23 
יובה, אם ויתרת על סקוורר, שהיה הישראלי השני שלך בעונה שעברה, זה רק כדי לקחת את הכסף הזה להוסיף לחוזה של יהונתן ולהביא את כדיר.
לשחרר את סקוורר כדי להביא מישהו שהוא לא יותר טוב ממנו, אלא פחות טוב, וגם לא מגיע בחינם, זו התנהלות גרועה מאוד. אלא אם יש כסף בצד להחתים את כדיר או רוטברט ואז מצדי שאמיתי יהיה.
אני מעדיף שתמיר בלאט יהיה רכז שני ואת הכסף של אמיתי ישקיעו בכדיר. ולא שיקחו את הסגל הישראלי החלש של העונה שעברה ועוד יחלישו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:29 
ואולי רצו להביא את כדיר, אבל סקוורר נתן להם דד-ליין על ההחלטה אז היו חייבים לקחת סיכון מסוים, לכאן או לכאן?

לא, כל דבר הוא קודם כל פאתטי ומביך.

עוד רון קופמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:32 
חזרנו הא?
פאתטי מביך. מתי כבר הופך ל״מחדל״?
יש כל כך הרבה שיקולים בבניה של קבוצה - כמו למשל עלויות. כשבונים קבוצה בונים פאזל שלם. אם אמיתי בא במקום סקוורר זה מאפשר למשל להשקיע יותר בעמדות אחרות. אני מבין ש״חייבים את כדיר אחרת העונה הזו הולכת לפחחחחח!!!!11״ אבל יש שוק נתון ומחירים פסיכיים ויש מחשבה מאוד ארוכה מאחרי כל החתמה כדי לייצר קבוצה שבסהכ תהיה טובה יותר משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:33 
זה בסדר גמור לנסות ולהביא את כדיר ולא להצליח. הפועל לא במעמד שהיא יכולה להביא את מי שהיא רוצה. אלה החיים.
אבל יש אופציות אחרות. יש את מורן רוט שהוא ישראלי בכיר. יש את בן שימול שהוא הרבה יותר טוב מאמיתי, יש את רוטברט כמובן. יש אופציות.
להביא את אמיתי (שהוא שחקן נחמד) במקום סקוורר זו טעות מקצועית. בזבוז כסף. כבר עדיף לקחת את הכסף הזה ולהשקיע בזרים. או להשאיר את וורקמן ולהשקיע את הכסף של אמיתי בזרים באמת טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:34 
ראצ'ו כתב:
חזרנו הא?
יש כל כך הרבה שיקולים בבניה של קבוצה - כמו למשל עלויות. כשבונים קבוצה בונים פאזל שלם. אם אמיתי בא במקום סקוורר זה מאפשר למשל להשקיע יותר בעמדות אחרות. אני מבין ש״חייבים את כדיר אחרת העונה הזו הולכת לפחחחחח!!!!11״ אבל יש שוק נתון ומחירים פסיכיים ויש מחשבה מאוד ארוכה מאחרי כל החתמה כדי לייצר קבוצה שבסהכ תהיה טובה יותר משנה שעברה.

עלויות?
בוא תספר לי. כי אמיתי עזב את נס ציונה בין היתר כי רצה שדרוג בשכרו. בנוסף הפועל שילמה לסקוורר פיצוי כדי להתיר את החוזה. בנוסף הפועל צריכה לשלם דמי השבחה לנס ציונה.
בוא תסביר לי את החיסכון הגדול פה.
חיסכון זה לקדם את בלאט כדי להביא עוד ישראלי באמת בכיר. וזה מה שלטעמי היה צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:48 
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:
חזרנו הא?

עלויות?
בוא תספר לי. כי אמיתי עזב את נס ציונה בין היתר כי רצה שדרוג בשכרו. בנוסף הפועל שילמה לסקוורר פיצוי כדי להתיר את החוזה. בנוסף הפועל צריכה לשלם דמי השבחה לנס ציונה.
חיסכון זה לקדם את בלאט כדי להביא עוד ישראלי באמת בכיר. וזה מה שלטעמי היה צריך לעשות.

זהו שאין לך מושג באמת מה העלויות אבל אתה ישר רץ לכתוב מביך ופאתטי כשאין לך מושג.
ההחתמה של אמיתי לא קשורה לנסיונות להחתים שחקן בכיר, להגיד ״להחתים את מורן רוט!״ כשאין לך מושג כמה הוא עולה - זה מביך ופאתטי. הרי אם היו מחתימים את מורן במקום אמיתי ואז מורידים 80 אלף דולר מתקציב הזרים היית מתלונן יותר (ובצדק).
יש בשבוע הבאה אספה כללית עם המאמן וההנהלה ושם תשמעו את כל השיקולים וכנראה שזה לא ישמע כל כך ״מביך ופאתטי״ (לגבי מחדל אני לא בטוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 09:52 
ראצ'ו כתב:
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:
חזרנו הא?

עלויות?

זהו שאין לך מושג באמת מה העלויות אבל אתה ישר רץ לכתוב מביך ופאתטי כשאין לך מושג.
ההחתמה של אמיתי לא קשורה לנסיונות להחתים שחקן בכיר, להגיד ״להחתים את מורן רוט!״ כשאין לך מושג כמה הוא עולה - זה מביך ופאתטי. הרי אם היו מחתימים את מורן במקום אמיתי ואז מורידים 80 אלף דולר מתקציב הזרים היית מתלונן יותר (ובצדק).
יש בשבוע הבאה אספה כללית עם המאמן וההנהלה ושם תשמעו את כל השיקולים וכנראה שזה לא ישמע כל כך ״מביך ופאתטי״ (לגבי מחדל אני לא בטוח).

כתבתי למעלה שאם ההחתמה הזו היא לא על חשבון כסף שהוקצה לישראלי בכיר, אז זה בסדר. למרות שאני הייתי מקצה את הכסף הזה לזרים. ואני כן יודע את הסכומים שעליהם מדובר בנוגע לרוט. הם לא נמוכים. אבל לפחות רוט הוא באמת ישראלי בכיר. עם כל חסרונותיו. ויש לא מעט כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
מהמעט שראיתי אותו אני מרוצה.
שאלה לפרופסורים שבינינו:
איך הוא משתלב בשיטת הפיק אנד רול של קטש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 10:24 
הוא שחקן פיק אנד רול טוב. יש לו יד טובה מבחוץ. הוא גבוה והוא מוכשר.
ואם היו מביאים אותו בקיץ שעבר במקום אריאלי הייתי מאוד מרוצה. אין לי דבר נגד אמיתי. אלא נגד אופן חלוקת התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 10:50 
purvis short כתב:
הוא שחקן פיק אנד רול טוב. יש לו יד טובה מבחוץ. הוא גבוה והוא מוכשר.

שחקן חביב בלבד שאין לו שום דבר במגרש שהוא טוב בו במיוחד. גארד גבוה אבל לא שומר גדול. אין לו יד מבחוץ למרות שהוא חושב כך וזורק 2 שלשות למשחק בממוצע אבל קולע רק ב-26%. גם מזכירות מ-2 לא להיט 43%.

אם היה בן 18 היה אפשר לומר שהוא מוכשר אבל הוא בן 26 והוא פשוט שחקן בינוני.

אין שדרוג לעומת סקוורר, אבל צריך גארד ישראלי מחליף. ואין הרבה אופציות - נעימי ורוט מאד יקרים דבר שיפגע בתקציב הזרים ושניהם גם פוטנציאל לפגיעה חברתית.

השאר ברמה דומה עם יתרונות וחסרונות ( בן שימול רכז טוב יותר).

אני מניח שגיל אמיתי התפשר על הכסף כדי להיות שחקן הפועל, וכיוון שצריך להתפשר על המצוי ולא על הרצוי זו החתמה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאופצית כדיר ירדה מעל הפרק, וכל הניסיון למהלך משולב של שחרור סקוורר ושולדי בשביל לפנות תקציב לכדיר לא הלך. שזה מבאס.
נטו השוואה בין סקוורר ואמיתי, אמיתי עדיף לטעמי. שחקן מעט יותר מגוון, וגם משתפר לאורך השנים. סקוורר די לא משתפר וברור וידוע מה מקבלים ממנו - הגנה טובה, קצת שלשות, חדירה פעם ב וזהו.
בכל מקרה הבדלים בשוליים. חבל על כדיר. כאפת מציאות ברורה למעמד המועדון נכון להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 11:34 
פרוויס, עזוב את כל השיקולים מסביב. כדיר זה לא הסיפור פה כי גם ככה הסיכוי להביא אותו קלוש מאוד עכשיו כשהרציקוביץ' נשאר באילת ועם ההתעניינות מירושלים (ועוד אחרי מה שקרה להם עם יבזורי). גם לגבי רותבארט אני לא אופטימי. נראה שניסינו אבל לא באמת הצלחנו להתמודד בשוק הזה.
השאלה העיקרית מבחינתי היא האם היה שווה לנו ה-"טרייד" הזה בין סקוורר לאמיתי, בהנחה שמבחינת עלויות בסוף ההבדלים לא יהיו גדולים. זו ההחלטה היחידה שאפשר בה באמת להשוות apples to apples.

אין ספק שאמיתי שחקן עם פוטנציאל הרבה יותר גדול מאשר סקוורר, למרות שהם בני אותו גיל. גארד גבוה, חכם, קליעה טובה (למרות אחוזים רעים העונה שלא מאפיינים אותו), הגנה לא רעה. הוא אתלט סביר, רואים את זה בעיקר בהגנה כשהוא עומד יפה מול זרים, אבל הוא לא זריז בתנועות שלו. יש לו צעד ראשון איטי שמגביל אותו בחדירות לסל, הוא לא מצליח ליצור separation גם מול שחקנים גבוהים ואין לו יכולות כדרור שיפצו על זה. לא מסוגל לייצר לעצמו ומתקשה לנצל מיסמאצ'ים, מה שמאפשר להגנות להחליף עליו יחסית בקלות, אבל הוא מוסר טוב מהפיק אנד רול. היה צריך לצאת ממנו יותר בשלב הזה של הקריירה, אני חושב שבנס ציונה בנו עליו בתור המחליף של טפירו לשנים הבאות והתאכזבו.
מבחינה התקפית אמיתי הרבה יותר מתאים למשחק של הפועל מאשר סקוורר, שלדעתי תקע את ההתקפה לגמרי בדקות שהוא ריכז בשל חוסר היכולת שלו בפיק אנד רול. אוף דה בול הוא היה בסדר כי בסה"כ הוא קלע את השלשות באחוזים לא רעים, אבל כשהכדור היה אצלו ביד נראנו רע מאוד והוא לא נתן אלמנט של ניהול משחק ליד רביב או במקומו (זו הסיבה שבחלק מהדקות קטש אפילו העדיף את בלאט). אני אוהב את אסה, אבל בשורה התחתונה אני חושב שהוא לא שחקן לכמות הדקות שהוא קיבל בהפועל. אמיתי שחקן שנותן יותר אופציות ואפשר להוציא ממנו קצת יותר. הוא כמובן לא יתן את מה שסקוורר נתן בהגנה (למרות שהוא שומר לא רע וזילברשטיין השתמש בו לא מעט בהגנה מול הגארדים הסקוררים של היריבה) וזה אומר שרצוי מאוד להביא רכז זר שיכול להיות סטופר הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 11:52 
יאללה 3 זרים טובים ויהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 12:09 
פז, שאלת כדיר או רוטברט היא כן רלוונטית. כי אם אף אחד מהם לא מגיע אז צריך לחשוב מחדש. ללכת לעונה עם ארבעה ישראלים שהם רביב, מתן, יהונתן ואמיתי זה פשוט לא טוב. במקרה הזה תהיה חייב ארבעה זרים ברמה מאוד גבוהה כדי לעשות משהו. ואני לא רואה את זה קורה.
ומה זה לחשוב מחדש? לראות אם אפשר להביא את רוט. אולי את בן שימול. אולי ג׳ייק כהן. אולי נעימי איכשהו ישתחרר מהרצליה. אולי עמית שמחון.
כמו שאני רואה את המצב, אתה צריך שני ישראלים שאתה יכול לבנות עליהם כמובילים בחמישייה. להפועל יש אחד. זה שיהונתן מבחינת סט הכישורים שלו יכול להיות ישראלי אדיר זה נכון. רק שהוא איתנו ארבע עונות וראינו רק פה ושם ניצוצות. לבנות עליו לחמישייה זה סיכון גדול מדיי. במקרה הזה אתה צריך עוד ישראלי שיכול לתת 30 דקות בלא מעט משחקים בליגה הזו. מתן? לא נראה לי כרגע. אפילו בן שימול כזה היה עוזר לך. אמיתי יכול לתת 30 דקות בקבוצה עם שאיפות? אתה באמת חושב שאפשר ללכת לעונה כשאתה בונה על מתן, יהונתן ואמיתי שימלאו את משבצת הישראלי השני? אתה רוצה לשחק דקות משמעותיות עם אמיתי ומתן/יהונתן בחמישייה? אני מת על מתן ויהונתן, אבל לא בטוח שאני הולך על זה.
ולדעתי ההחתמה של אמיתי זו טעות. לשים כסף על ישראלי שלא משדרג אותך בכלום. עדיף כבר להשקיע את הכסף הזה בזרים ולהשאיר את וורקמן.
לטעמי בזבוז כסף שיכול להיות מושקע במקומות שבאמת יחזקו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 12:30 
זה מדהים איך עשו פה את סקוורר כוכב על אחרי שהוא עזב. שחקן שחוץ מהגנה אין לו כלום.
לא רואה איך הישראלים של העונה יהיו פחות טובים מהישראלים של העונה שעברה כי בסך הכל עשו שינוי אחד והחליפו שחקן חלש בשחקן שהוא סימן שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 13:01 
אני מרוצה , שחקן חביב שיהיה נחמד לראות משחק.
כמו שאמרו פה , מבחינה מקצועית יותר קריטי איזה ישראלי נוסף יביאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 13:36 
purvis short כתב:
פז, שאלת כדיר או רוטברט היא כן רלוונטית. כי אם אף אחד מהם לא מגיע אז צריך לחשוב מחדש. ללכת לעונה עם ארבעה ישראלים שהם רביב, מתן, יהונתן ואמיתי זה פשוט לא טוב. במקרה הזה תהיה חייב ארבעה זרים ברמה מאוד גבוהה כדי לעשות משהו. ואני לא רואה את זה קורה.
ומה זה לחשוב מחדש? לראות אם אפשר להביא את רוט. אולי את בן שימול. אולי ג׳ייק כהן. אולי נעימי איכשהו ישתחרר מהרצליה. אולי עמית שמחון.
כמו שאני רואה את המצב, אתה צריך שני ישראלים שאתה יכול לבנות עליהם כמובילים בחמישייה. להפועל יש אחד. זה שיהונתן מבחינת סט הכישורים שלו יכול להיות ישראלי אדיר זה נכון. רק שהוא איתנו ארבע עונות וראינו רק פה ושם ניצוצות. לבנות עליו לחמישייה זה סיכון גדול מדיי. במקרה הזה אתה צריך עוד ישראלי שיכול לתת 30 דקות בלא מעט משחקים בליגה הזו. מתן? לא נראה לי כרגע. אפילו בן שימול כזה היה עוזר לך. אמיתי יכול לתת 30 דקות בקבוצה עם שאיפות? אתה באמת חושב שאפשר ללכת לעונה כשאתה בונה על מתן, יהונתן ואמיתי שימלאו את משבצת הישראלי השני? אתה רוצה לשחק דקות משמעותיות עם אמיתי ומתן/יהונתן בחמישייה? אני מת על מתן ויהונתן, אבל לא בטוח שאני הולך על זה.
ולדעתי ההחתמה של אמיתי זו טעות. לשים כסף על ישראלי שלא משדרג אותך בכלום. עדיף כבר להשקיע את הכסף הזה בזרים ולהשאיר את וורקמן.
לטעמי בזבוז כסף שיכול להיות מושקע במקומות שבאמת יחזקו את הקבוצה.

ספציפית במקרה הזה אני לא מסכים שהיה עדיף להשקיע את הכסף הזה בזרים. אי אפשר לבנות על בלאט ל-10-15 דקות במשחק, נניח שאם כדיר היה בא אז אולי היינו מתפשרים על זה - אבל מרגע שזה לא קורה אז ממש לא. לא חושב שזה ישפיע משמעותית על תקציב הזרים, אני מקווה ומאמין שאם לא נצליח להביא שם גדול בשוק הישראלי אז נביא עוד 3 זרים ב-100 אלף דולר לפחות כך או כך (מעל 120 אלף יש את עניין המס אז אין לך פה יותר מדי מקום למשחק). אפשר להתווכח אם היה עדיף להביא את בן שימול בקצת יותר כסף, את מורן רוט בהרבה יותר כסף (שכנראה כבר כן היה בא על חשבון הזרים), או את אמיתי, אבל זה שהיה צריך להביא גארד במקום סקוורר זה בטוח.

אני כמובן מסכים איתך שהסגל הישראלי שלנו חלש, וגם אני הייתי רוצה לראות ישראלי בכיר ויציב יותר במקום יהונתן, אבל לא בכל מצב ולא בכל מחיר. נראה שניסו וזה לא ממש הולך, אלא אם יהיו הפתעות. אני חושב שכל הזמן היה ברור שאם אי אפשר להביא את כדיר/יבזורי/רותבארט אז צריך לחשוב שלוש פעמים אם לשבור את הכלים, ובמצב כזה יהונתן כנראה צריך להשאר. ברור שבינתיים הפגרה הזאת לא נראית מדהים, כי אם לא נחתים את כדיר או רותבארט אז אנחנו בנקודת פתיחה לא טובה. גם לא אהבתי את השחרור של סקוט (שכאן יש לנו עוד מחלוקת), ואני לא אהיה מרוצה אם נוותר על וורקמן שלדעתי יכול לתת הרבה יותר דקות השנה (בלי גוט שכנראה יעזוב ועם הירידה הטבעית של מתן).
ההחתמה של אמיתי בפני עצמה כמחליף לסקוורר היא בסדר גמור. הוא יותר מתאים לכדורסל של קטש, ויותר מתאים גם ליד רביב וגם במקום רביב. זה שלא מדובר באיזה שדרוג אדיר זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
עם אותו קונספט הבאנו את העונה הכי טובה שלנו מאז שעלינו ליגה. מתן, רביב, יונתן ואריאלי(למרות שאמיתי זה רמה אחת מעל אריאלי). השאלה זה אם ינחת פה קרלון או לא.
בסכומים שהישראלים מבקשים, היתי מעדיף לעלות עם יונתן ורביב בחמישיה, וורמן ומתן מהספסל ולשחק עם 5 זרים ולוותר על המענק במקום לשלם סכומים מופרכים ליבזורי או כדיר.

על בחירת הזרים נחיה או נמות ולא אמיתי או סקוורר ישפיעו על העונה הזאת.

אחלה החתמה. שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 17:41 
אם היה אפשר הייתי מביא גם את מקל. חברים זה מה יש מבחינת תקציב. אנחנו לא ברמה של ירושלים לא של מכבי וגם לא של אילת לצערי.
כדיר הפך פה להכל או כלום במקום ללכת על רותבארט לדוגמא כבר עכשיו ולא לחכות שגם אותו יחטפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 17:50 
gigs כתב:
אם היה אפשר הייתי מביא גם את מקל. חברים זה מה יש מבחינת תקציב. אנחנו לא ברמה של ירושלים לא של מכבי וגם לא של אילת לצערי.
כדיר הפך פה להכל או כלום במקום ללכת על רותבארט לדוגמא כבר עכשיו ולא לחכות שגם אותו יחטפו.

זה לא אנחנו מחכים, זה הוא מחכה...
אין מה לעשות, כולם מחכים (שחקנים וקבוצות) שמכבי ומכבי ב' יסיימו להחתים כדי שיהיה אפשר להתחרות על השאריות. זאת הליגה בזמן הקרוב כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 18:48 
אני לא חושב שצריך להגזים בעניין הזה.
למען האמת גם אם כדיר או יבזורי היו מגיעים בעיני לשחק 15 דקות עם תמיר בלאט זה על גבול הבדיחה. הרבה יותר גרוע מאשר להפוך את יונתן לשחקן חמישייה (לא שהוא ראוי לזה).
אני מסכים שעל פניו ההתנהלות של הפועל בעניין נראית תמוהה, אבל אני משער שפשוט רצו לוותר על סקוורר כדי לעשות מהלך על ישראלי בכיר וכשזה כשל עברו לאופציה ב'.
בכל מקרה אין הבדל גדול בין סקוורר לאמיתי. סקוורר שומר יותר, אמיתי שחקן התקפה יותר מוכשר ויותר "רכז". זהו פחות או יותר.
להכריז מעכשיו שמשמעות הדבר היא שהפועל הולכים למקום 7 ומטה זו הגזמה רצינית. רק לפני שנתיים סיימנו מקום רביעי עם מתן בחמישייה. בסופו של דבר זאת ליגה בדיחה ואתה בגדול שווה כמה שהזרים שלך שווים (בטח כשיש לך ישראלי בכיר כמו לימונד בקבוצה).
מה שיותר קשה לי לקבל זו ההתנהלות האומללה בנושא הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 19:15 
מסכים עם הוקיץ'
יש לנו אותו סגל ישראלי כמו שנה שעברה רק אמיתי במקום אסא שזה אותו דבר אולי קצת יותר טוב אם שואלים אותי
אולי גם תוספת של גבוה סותם חורים וווילי שאני מקווה שיראה יותר דקות כי מגיע לו בטח שהוא המחליף של מתן, וכמה שהשנה שעברה הייתה כישלון, היה בקבוצה כישרון ופוטנציאל גדול להישגים יותר גדולים אם ליד רביב היה רכז שיקל עליו ולא את אובאנון (וואו כמה זמן לא שמעתי תשם שלו) שחוץ מלירות מבחוץ לא עשה הרבה
ואם במקום דיז'ון ויינסי היו שני גבוהים אתלטים עם יכולת פיק אנד רול טובה יותר וניידית אולי העונה הזאת הייתה נראית אחרת.
אבל אם ואם ואם.. יש לנו קיץ עכשיו (עם כסף רב יותר לזרים מקווה) ללמוד מהטעויות של הזרים (בגלל זה אני מרוצה מההחתמה של ג'אדג' על פניו כי זה שדרוג עצום לעומת מימון על משבצת הזר הזול) ולהביא את הזרים המתאימים ואולי כן נצליח לעשות טופ 4 כי הליגה מאוד דינמית.

לגבי יהונתן אני לא חושב שהוא ראוי לחמישייה הפותחת אבל זה מה יש, ואני מעדיף אותו על מתן בחמישייה
הוא שחקן שאפשר להצליח איתו, מוכשר אבל אי אפשר לבנות עליו בשום דבר
סה"כ שנה שעברה היה לא רע ואם היה במקום מתן איזה חנוכי או רייס בחמישייה אז הייתי חי עם זה יותר בשלום
לא מן הנמנע שגם יבוא גבוה בכיר אבל נכון לעכשיו זה הסגל ויש חומר להצלחה לדעתי, רק צריך לראות את איכות הזרים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
להגיד שלפני שנתיים סיימנו במקום הרביעי עם אותם ישראלים זה לא רציני, כי אותו סגל הזדקן מאז וזה ניכר מאוד ביכולת על המגרש.
מתן, שנתן בשנתיים הראשונות בליגה עונות מצוינות בתור שחקן משלים, עוד מעט בן 35 והוא היה גרוע בעונה שעברה. שחקן שנותן עונה גרועה בגיל 34 לא נותן עונה טובה בגיל 35 (למעט מקרים נדירים). התנועות שלו נהיו הרבה יותר איטיות, ואפילו זריקה פנויה הוא מתקשה לשחרר.
יהונתן בן 32 והוא מזיז את הרגליים כל כך לאט שזה מביך. כשמוסיפים לכך את העובדה שגם ככה הוא שומר גרוע, לא חכם וחסר מודעות, זה הופך אותו לחור בלתי נסבל בהגנה. בעבר, כשנפלה עליו המוזה והוא היה מחליט להיות עירני ולשמור, הוא גם היה מצליח לעשות פעולות הגנתיות יפות. בעונה שעברה, בעיקר בחלק השני שלה, גם כשהוא ניסה לשמור הוא לא הצליח, וזה חמור בהרבה.
לבנות על שניהם שיתנו תרומה יותר גדולה מאשר בעונה שעברה זה פשוט לא רציונלי.
גם רביב אגב עוד חודש בן 31, כרגע זה עוד לא ניכר עליו אבל גם לגביו זו שאלה של זמן, ואצלו זה קריטי כי רוב המשחק שלו מבוסס על הצעד הראשון שלו והכוח הפיזי.

כמו שזה נראה אנחנו באמת הולכים לעוד עונה של דשדוש במרכז הטבלה, פשוט כי יותר מדי נשאר אותו הדבר - אותו מבנה של סגל, אותם ישראלים (שרק הולכים ומזדקנים), ובעיקר תחת אותה סיטואציה ותחת אותו מאמן, שלמי שהספיק לשכוח במהלך הפגרה - היה הבעיה הכי גדולה שלנו, לא הוציא שום דבר מהקבוצה, ניהל משחקים בצורה הזויה וקיבל החלטות מזעזעות לאורך העונה (קבלת החלטות שממשיכה היישר לתוך הפגרה). ומי שבונה על כך שינחתו פה כאלה זרים שישנו את הקבוצה מן הקצה אל הקצה (חזרנו לימי ה"זרתותח" העליזים מהכדורגל) שוגה לצערי באשליות. ממה שראיתי מקטש ומיכולות הבנייה ובחירת הזרים שלו, רוב הסיכויים שהזרים שיגיעו לפה יתנו פחות או יותר את אותה תרומה של סקוט-אובאנון-גייטס, גם בסכומים של 100-110 אלף דולר לזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 22:05 
יובל כתב:
להגיד שלפני שנתיים סיימנו במקום הרביעי עם אותם ישראלים זה לא רציני, כי אותו סגל הזדקן מאז וזה ניכר מאוד ביכולת על המגרש.
מתן, שנתן בשנתיים הראשונות בליגה עונות מצוינות בתור שחקן משלים, עוד מעט בן 35 והוא היה גרוע בעונה שעברה. שחקן שנותן עונה גרועה בגיל 34 לא נותן עונה טובה בגיל 35 (למעט מקרים נדירים). התנועות שלו נהיו הרבה יותר איטיות, ואפילו זריקה פנויה הוא מתקשה לשחרר.
יהונתן בן 32 והוא מזיז את הרגליים כל כך לאט שזה מביך. כשמוסיפים לכך את העובדה שגם ככה הוא שומר גרוע, לא חכם וחסר מודעות, זה הופך אותו לחור בלתי נסבל בהגנה. בעבר, כשנפלה עליו המוזה והוא היה מחליט להיות עירני ולשמור, הוא גם היה מצליח לעשות פעולות הגנתיות יפות. בעונה שעברה, בעיקר בחלק השני שלה, גם כשהוא ניסה לשמור הוא לא הצליח, וזה חמור בהרבה.
לבנות על שניהם שיתנו תרומה יותר גדולה מאשר בעונה שעברה זה פשוט לא רציונלי.
גם רביב אגב עוד חודש בן 31, כרגע זה עוד לא ניכר עליו אבל גם לגביו זו שאלה של זמן, ואצלו זה קריטי כי רוב המשחק שלו מבוסס על הצעד הראשון שלו והכוח הפיזי.

כמו שזה נראה אנחנו באמת הולכים לעוד עונה של דשדוש במרכז הטבלה, פשוט כי יותר מדי נשאר אותו הדבר - אותו מבנה של סגל, אותם ישראלים (שרק הולכים ומזדקנים), ובעיקר תחת אותה סיטואציה ותחת אותו מאמן, שלמי שהספיק לשכוח במהלך הפגרה - היה הבעיה הכי גדולה שלנו, לא הוציא שום דבר מהקבוצה, ניהל משחקים בצורה הזויה וקיבל החלטות מזעזעות לאורך העונה (קבלת החלטות שממשיכה היישר לתוך הפגרה). ומי שבונה על כך שינחתו פה כאלה זרים שישנו את הקבוצה מן הקצה אל הקצה (חזרנו לימי ה"זרתותח" העליזים מהכדורגל) שוגה לצערי באשליות. ממה שראיתי מקטש ומיכולות הבנייה ובחירת הזרים שלו, רוב הסיכויים שהזרים שיגיעו לפה יתנו פחות או יותר את אותה תרומה של סקוט-אובאנון-גייטס, גם בסכומים של 100-110 אלף דולר לזר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
עם אותו קונספט הבאנו את העונה הכי טובה שלנו מאז שעלינו ליגה. מתן, רביב, יונתן ואריאלי(למרות שאמיתי זה רמה אחת מעל אריאלי). השאלה זה אם ינחת פה קרלון או לא.
בסכומים שהישראלים מבקשים, היתי מעדיף לעלות עם יונתן ורביב בחמישיה, וורמן ומתן מהספסל ולשחק עם 5 זרים ולוותר על המענק במקום לשלם סכומים מופרכים ליבזורי או כדיר.

על בחירת הזרים נחיה או נמות ולא אמיתי או סקוורר ישפיעו על העונה הזאת.

אחלה החתמה. שיהיה בהצלחה.

לא נראה לי שאתה מבין מה זה אומר לוותר על המענק. זה אומר שבמקום להביא בנוסף לזר שכבר חתום עוד זר ב-110 אלף ועוד שניים ב-100 לדוגמה (סה"כ 310 אלף), לוותר על מענק של 70 אלף דולר ולהביא ארבעה זרים ב-60 אלף כל אחד. בעיקרון לשחק עם חמישה זרים בערך ברמה של מיימון/קאונסיל/קלי/ריון בראון (ואולי אחד מהארבעה יהיה זר סביר כמו אוונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: