תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:19 
mbracha כתב:
redrony כתב:
טוב, לדעתי טוטו וסהר זה פנצ'ר בתוכניות של המועדון. זה אומר בעצם שאין חלוץ ברמה גבוהה ישראלי וזה משאיר חור (לא מדבר על שיווק ומכירת מנויים). הקישור האחורי שלנו לא עמוק, לא רואה איך מוותרים על לינגנה כרגע. אפילו אם רייכרט מגיע (וזה נראה לי סאגה שגם אם תסתיים טוב, ייקח כמה חודשים) צריך אותו.
גם בקישור ההתקפי יש לנו בעיה כי למרות שיש הרגשה של פקק שם, השחקן הבכיר היחידי זה בומבה. חוץ ממנו כולם ילדים (ספורי, שקל, אלטמן, יחזקאל), אי אפשר לבנות עליהם. אנטאל הוא בעיני קריטי, במיחד אם הולכים לשחק עם חלוץ אחד. שחקנים מהירים שיכולים לשחק על הקו הם חשובים מאוד.
בהנחה שחייב להיות בלם זר, יש כאן בעיה. אבל מצד שני, קבוצה שתניע כדור טוב, עם שחקני קישור התקפי מוכשרים עם יכולת ליצור יתרון ע"י דריבל או על הקו, יכולה (בהנחה שאליפות היא לא המטרה שלה) להסתדר שנה אחת עם חלוצים פחות טובים.

זה פנצ'ר, אבל אולי יתברר שגם זה קרה לטובה בסופו של דבר. סהר חלוץ טוב (לא קרוב ללהיות שווה את הסכומים שהפועל הציעו לו, שלא לדבר על ההצעה של אלונה), אבל מבחינת העמדה שלו במגרש והמערך שהמאמן כנראה רוצה לשחק איתו הוא פחות מתאים. טוטו תמוז הוא בול מה שצריך מבחינת עמדה במגרש, אבל אתה לא יודע באיזה כושר תקבל אותו אחרי הפציעות בעונה שעברה ומיעוט המשחקים (והשערים).

אופרטיבית, אנטל הוא שחקן מצויין אבל הפער בינו לבין החלופות הישראליות שתוכל למצוא לעמדה הזו קטן בהרבה מהפער בין החלוצים שיש לנו לחלוץ הזר שאתה יכול להביא. לטעמי צריך לרדת לגמרי מאנטל, להביא קשר ישראלי שראוי להרכב ראשון (מוגרבי, סיראז' נאסר, דיא סבע, אמיר עגייב) ולמצוא חלוץ זר ברמה טובה שישחק ליד ביטון. זה לא נכון לצייר את המצב בקישור באופן כזה דרמטי - יש לך ארבע עמדות על המגרש שמתוכן שלוש כבר מאויישות ע"י פינטילי, בומבה ולינגאנה. רשימת הקשרים הצעירים שלנו שהבאת היא נראית מדאיגה אבל בסך הכל מדובר על עמדה אחת בהרכב הפותח שכל השמות האלו מתחרים עליה אלא אם יביאו שחקן בכיר יותר לעמדה הזאת, המצב בקישור הוא טוב למדי (תמיד יכול להיות יותר טוב, אבל חודשיים אחורה לא היית אפילו חולם על כזאת סיטואציה). החתמה עתידית של גיא אסולין או בן רייכרט רק תעמיק את הספסל שלנו (אני יודע שהם לא על אותה עמדה, אבל זה נותן אופציות בקישור), אבל אסור שזה יהיה תחליף להחתמה של קשר התקפי ישראלי ראוי, אחד מהשמות שציינתי או כל אחד אחר שלא קפץ לי לראש.

אסור לוותר על אנטל שום שחקן ישראלי מתקרב לרמה שלו לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אני לא חושב שיש כאן בעיה רצינית כל כך
קבוצה במצב של הפועל שקמה מהקרשים צריכה לבנות את עצמה נכון, ובצורה הדרגתית
אם היינו מנחיתים כאן חלוץ כמו סהר או תמוז במשכורות עתק, זה היה מעלה את רמת הציפיות (ובהתאם גם את רמת הלחץ) בצורה מוגזמת ומסביב גם היו מתחילים דיבורים על אליפות (אולי לא פה בפורום אבל בתקשורת ואצל הקהל הרחב של הפועל).
אני חושב שאם נביא את אנטל ובלם זר, יחד עם דודו ביטון זה בהחלט מספיק כרגע .
גם אם אנחנו מסתכלים על מצבים דומים בהם היינו בשנים האחרונות:
בעונת 97/8 אחרי שכמעט ירדנו ליגה בנינו קבוצה מאוזנת ונטולת כוכבים, כך גם אחרי עונת גילי לנדאו ואחרי עונת גיא לוזון. בכל העונות הללו סיימנו מקום 2 ובשתיים מהן הפסדנו את האליפות במחזורים האחרונים.
לדעתי צריך טיפה לצמצם את רמת הציפיות שנוצרה פה, להבין שהשנה בניגוד לשנה שעברה יש שחקני כדורגל בקבוצה, ולקוות שזה יתחבר.
כניסה למשחק המטורף הזה של אלונה וקרויף, בשלב הזה, הייתה לדעתי צעד מיותר שיכול היה רק להזיק.

אני מסכים שכרגע דודו ביטון זה עוד סביר, אבל אני עדיין מעדיף את הקונספט של חלוץ זר וקשר ישראלי.
גם אם דודו ביטון מספיק, אבל אם הוא חלוץ ראשון, הגיבוי שלו זה יחזקאל (שאני ממש לא בטוח שהוא יכול לשחק לבד בשפיץ), ומי חלוץ שלישי? רוי מליקה? רוי רונן? רז יצחק?
עכשיו דמיין סיטואציה שביטון מורחק/פצוע ויחזקאל במשחק חלש/נפצע גם הוא/מקבל אדום, מי המחליף שיש לך?
אם במקום אנטל (שהוא שחקן מצוין לדעתי), נביא חלוץ בקליבר רציני, גם במקרה ונפלנו איתו, יש עוד את ביטון כחלוץ ראשון, מה גם שזה נותן אופצייה לשחק עם 2 חלוצים, עם גיבוי כלשהו מהספסל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
לגבי דודו ביטון הלואי ויחתום.לאחר מכן אם נשיג חלוץ יותר טוב-מה טוב.
לשפוט את ביטון במשקפיים של הקישור הנוראי שהיה לנו שנה שעברה זה לא פייר.
רוב המצבים שהוא הגיע הוא יצר לעצמו ולא נבעו מפעולת קישור מסוימת.
השנה אם הקישור שמסתמן יקיים חלק מהציפיות ויצור לו מצבי הבקעה המספרים שלו ישתפרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
redrony כתב:
טוב, לדעתי טוטו וסהר זה פנצ'ר בתוכניות של המועדון. זה אומר בעצם שאין חלוץ ברמה גבוהה ישראלי וזה משאיר חור (לא מדבר על שיווק ומכירת מנויים). הקישור האחורי שלנו לא עמוק, לא רואה איך מוותרים על לינגנה כרגע. אפילו אם רייכרט מגיע (וזה נראה לי סאגה שגם אם תסתיים טוב, ייקח כמה חודשים) צריך אותו.
גם בקישור ההתקפי יש לנו בעיה כי למרות שיש הרגשה של פקק שם, השחקן הבכיר היחידי זה בומבה. חוץ ממנו כולם ילדים (ספורי, שקל, אלטמן, יחזקאל), אי אפשר לבנות עליהם. אנטאל הוא בעיני קריטי, במיחד אם הולכים לשחק עם חלוץ אחד. שחקנים מהירים שיכולים לשחק על הקו הם חשובים מאוד.
בהנחה שחייב להיות בלם זר, יש כאן בעיה. אבל מצד שני, קבוצה שתניע כדור טוב, עם שחקני קישור התקפי מוכשרים עם יכולת ליצור יתרון ע"י דריבל או על הקו, יכולה (בהנחה שאליפות היא לא המטרה שלה) להסתדר שנה אחת עם חלוצים פחות טובים.

זה פנצ'ר, אבל אולי יתברר שגם זה קרה לטובה בסופו של דבר. סהר חלוץ טוב (לא קרוב ללהיות שווה את הסכומים שהפועל הציעו לו, שלא לדבר על ההצעה של אלונה), אבל מבחינת העמדה שלו במגרש והמערך שהמאמן כנראה רוצה לשחק איתו הוא פחות מתאים. טוטו תמוז הוא בול מה שצריך מבחינת עמדה במגרש, אבל אתה לא יודע באיזה כושר תקבל אותו אחרי הפציעות בעונה שעברה ומיעוט המשחקים (והשערים).

אופרטיבית, אנטל הוא שחקן מצויין אבל הפער בינו לבין החלופות הישראליות שתוכל למצוא לעמדה הזו קטן בהרבה מהפער בין החלוצים שיש לנו לחלוץ הזר שאתה יכול להביא. לטעמי צריך לרדת לגמרי מאנטל, להביא קשר ישראלי שראוי להרכב ראשון (מוגרבי, סיראז' נאסר, דיא סבע, אמיר עגייב) ולמצוא חלוץ זר ברמה טובה שישחק ליד ביטון. זה לא נכון לצייר את המצב בקישור באופן כזה דרמטי - יש לך ארבע עמדות על המגרש שמתוכן שלוש כבר מאויישות ע"י פינטילי, בומבה ולינגאנה. רשימת הקשרים הצעירים שלנו שהבאת היא נראית מדאיגה אבל בסך הכל מדובר על עמדה אחת בהרכב הפותח שכל השמות האלו מתחרים עליה אלא אם יביאו שחקן בכיר יותר לעמדה הזאת, המצב בקישור הוא טוב למדי (תמיד יכול להיות יותר טוב, אבל חודשיים אחורה לא היית אפילו חולם על כזאת סיטואציה). החתמה עתידית של גיא אסולין או בן רייכרט רק תעמיק את הספסל שלנו (אני יודע שהם לא על אותה עמדה, אבל זה נותן אופציות בקישור), אבל אסור שזה יהיה תחליף להחתמה של קשר התקפי ישראלי ראוי, אחד מהשמות שציינתי או כל אחד אחר שלא קפץ לי לראש.

אסור לוותר על אנטל שום שחקן ישראלי מתקרב לרמה שלו לדעתי

אתה לא יכול להרשות לעצמך לבנות קבוצה בלי להסתכל על התמונה הכוללת. אם עכשיו הייתה לך הזדמנות להביא שוער אדיר זר, בוודאי שלא היית צריך להחתים אותו גם אם הוא טוב מהרוש בשתי רמות, כי יש עמדות בהן הפער בין המצוי לרצוי הרבה הרבה יותר גדול. אנטל שחקן מעולה ומהיר, אבל היתרון שלו על החלופות הישראליות קטן מהיתרון של חלוץ זר סביר פלוס על החלופות הישראליות לעמדת החלוץ (בעולם טוב יותר היינו מחתימים את גאדיר לפני שיצא לבלגיה, והיינו מקבלים את החלוץ הכי חם בליגה במחיר זול). ואין סיבה שבסכומים האלו לא תוכל להביא חלוץ טוב (או לפחות טוב בסבירות לא פחות גבוהה מזו שאנטל יהיה טוב).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
pogi כתב:
אני לא חושב שיש כאן בעיה רצינית כל כך
קבוצה במצב של הפועל שקמה מהקרשים צריכה לבנות את עצמה נכון, ובצורה הדרגתית
אם היינו מנחיתים כאן חלוץ כמו סהר או תמוז במשכורות עתק, זה היה מעלה את רמת הציפיות (ובהתאם גם את רמת הלחץ) בצורה מוגזמת ומסביב גם היו מתחילים דיבורים על אליפות (אולי לא פה בפורום אבל בתקשורת ואצל הקהל הרחב של הפועל).
אני חושב שאם נביא את אנטל ובלם זר, יחד עם דודו ביטון זה בהחלט מספיק כרגע .
גם אם אנחנו מסתכלים על מצבים דומים בהם היינו בשנים האחרונות:
בעונת 97/8 אחרי שכמעט ירדנו ליגה בנינו קבוצה מאוזנת ונטולת כוכבים, כך גם אחרי עונת גילי לנדאו ואחרי עונת גיא לוזון. בכל העונות הללו סיימנו מקום 2 ובשתיים מהן הפסדנו את האליפות במחזורים האחרונים.
לדעתי צריך טיפה לצמצם את רמת הציפיות שנוצרה פה, להבין שהשנה בניגוד לשנה שעברה יש שחקני כדורגל בקבוצה, ולקוות שזה יתחבר.
כניסה למשחק המטורף הזה של אלונה וקרויף, בשלב הזה, הייתה לדעתי צעד מיותר שיכול היה רק להזיק.

אני מסכים שכרגע דודו ביטון זה עוד סביר, אבל אני עדיין מעדיף את הקונספט של חלוץ זר וקשר ישראלי.
גם אם דודו ביטון מספיק, אבל אם הוא חלוץ ראשון, הגיבוי שלו זה יחזקאל (שאני ממש לא בטוח שהוא יכול לשחק לבד בשפיץ), ומי חלוץ שלישי? רוי מליקה? רוי רונן? רז יצחק?
עכשיו דמיין סיטואציה שביטון מורחק/פצוע ויחזקאל במשחק חלש/נפצע גם הוא/מקבל אדום, מי המחליף שיש לך?
אם במקום אנטל (שהוא שחקן מצוין לדעתי), נביא חלוץ בקליבר רציני, גם במקרה ונפלנו איתו, יש עוד את ביטון כחלוץ ראשון, מה גם שזה נותן אופצייה לשחק עם 2 חלוצים, עם גיבוי כלשהו מהספסל.

אנטל יכול לשמש חלוץ. להביא חלות זה רק בנוסף לאנטל ממש ממש לא במקום.
מסכים עם יגאלוהים. ביטון לדעתי אנדרייטד בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:31 
אנטאל לא יגיע לדעתי, הוא קרוב יותר לליגה הטורקית השנייה מאשר אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
גם אם אנטל משחק חלוץ (שגם זה די בעייתי) זה מקצר לך את הסמיכה.
נגיד משחקים 4-5-1, ביטון פצוע, אנטל חלוץ, שגיב במקומו בעמדת הקשר.
על הספסל יש לך כחילוף התקפי את עומרי שקל, רמזי ספורי ורוי רונן.
אני לא מאמין שמוגרבי/אסולין יבואו על תקן שחקני ספסל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עד היום צצניפר היה זה שמוביל מבחינת המידע בהפועל, איך זה שרק הוא טוען שרוציםם להחתים קודם את הבלם הבינוני הזה מפרטיזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ההחתמה הכי קריטית כרגע היא של הבלם כי הדבר הראשון שצריך לדאוג לו בקבוצה חדשה כמו שיש לנו זה הגנה יציבה וטובה, בטח אחרי הקטסטרופה שהיתה לנו בעונה שעברה
ויאדנוביץ, גוטליב/אבו עביד/ורטה, שיימן כשלפניהם פינטלי ולינגנה אמור לסגור לנו את הפינה ולפחות בחלק הראשון של העונה אפשר יהיה להסתדר עם אנטל, אלטמן, בומבה וביטון. נקווה שרייכרט יצליח להשיג את השחרור שלו במהלך אוגוס ונקווה שזה עוד לא סוף פסוק עם טוטו וגם אם כן שתהיה אופציה להביא אותו בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:35 
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אני לא מאמין שמוגרבי/אסולין יבואו על תקן שחקני ספסל.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:35 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
האמת שאנטל מרגיש כמו השחקנים האלה שכמעט חותמים בהפועל יום יום במשך כמה חודשים ואתה מת שיסגר כבר אבל מרגיש שזה לא יקרה. מקווה שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל צריכה קודם כל לסגור עם וויאדינוביץ' וביטון ואז את העמדה הנוספת בחלק הקדמי לסגור לפי המצב עם אנטאל.
אם הוא מגיע אז צריך חלוץ מחליף ישראלי לביטון.
אם הוא לא מגיע אז צריך קשר ישראלי (ההוא שלא כותבים את השם שלו יותר) וחלוץ זר להרכב וביטון כמחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יש פה אנשים שלא מבינים איך מני ויצמן קשור?
ברצינות? מה, נחתתם אתמול ממאדים?

איך הוא היה קשור אנחנו יודעים
למה הוא *עדיין* קשור, זה אני לא מבין.

אבל ענו כבר שהוא לא קשור כנראה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:

די נו.
שום דבר לא קורה בהפועל מבלי שמני ויצמן מעורב. הוא מחזיק את המניות שעאלק בנאמנות, הוא עוזר בערבויות לתקציב ולהחתמה של בן שהר הוא גם הבטיח להזרים כסף חי.
כבירי עושה רושם רציני מאוד והוא לקח עד עכשיו החלטות ניהוליות מצוינות אבל, כמו בשלוש השנים האחרונות, עד להודעה חדשה הפועל זה מני ויצמן. לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
אנטאל לא יגיע לדעתי, הוא קרוב יותר לליגה הטורקית השנייה מאשר אלינו

על סמך מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל יוצאת מחר למחנה אימון
אני מאוד מקווה שדודו ביטון יצטרף עד יום ראשון גג
כל יום במחנה אימון לשחקנים הוא חשוב לחיבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:19 
מילא מני שברור שהוא האיש שמזיז דברים מאחורי ( ופה ושם גם לפני ) הקלעים, אני אהבתי איך בראיון עם טורק אתמול הוא ציין ש'רוחו של תאומים' עדיין במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:

די נו.
שום דבר לא קורה בהפועל מבלי שמני ויצמן מעורב. הוא מחזיק את המניות שעאלק בנאמנות, הוא עוזר בערבויות לתקציב ולהחתמה של בן שהר הוא גם הבטיח להזרים כסף חי.
כבירי עושה רושם רציני מאוד והוא לקח עד עכשיו החלטות ניהוליות מצוינות אבל, כמו בשלוש השנים האחרונות, עד להודעה חדשה הפועל זה מני ויצמן. לטוב ולרע.

ממה שפורסם וידוע זה שהוא ערב לחלק מהחובות ואת מה שהוא ערב לטביב שנמצא בנאמנות, כבירי קונה לאט לאט וכרגע הגיע ל30 אחוז. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
הערבויות והכסף שהצהיר כהון עצמי בבקרה זה בעצם של וויצמן? ה88 מיליון. כבירי בובה של וויצמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
יש סיכוי גדול שאוראל לא ממשיך בחיפה והוא מת על הפועל אני מקווה מאוד שיקחו אותו בחשבון הוא פי אלף יותר טוב מפאלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
יגאלוהים כתב:
לגבי דודו ביטון הלואי ויחתום.לאחר מכן אם נשיג חלוץ יותר טוב-מה טוב.
לשפוט את ביטון במשקפיים של הקישור הנוראי שהיה לנו שנה שעברה זה לא פייר.
רוב המצבים שהוא הגיע הוא יצר לעצמו ולא נבעו מפעולת קישור מסוימת.
השנה אם הקישור שמסתמן יקיים חלק מהציפיות ויצור לו מצבי הבקעה המספרים שלו ישתפרו.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:25 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
יש סיכוי גדול שאוראל לא ממשיך בחיפה והוא מת על הפועל אני מקווה מאוד שיקחו אותו בחשבון הוא פי אלף יותר טוב מפאלח

לפי מה אתה אומר את זה? אין להם מגן ימני בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שצריכים לנסות לסגור כמה שיותר את עסקת אנטל, גם אם זה אומר שביטון יהיה החלוץ הבכיר שלנו.
1. אנטל רמה מעל מוגרבי, אסולין (כנראה), ספורי ושאר השחקנים שאנחנו יכולים לתת להם לאייש את העמדה הזו.
2. אנטל יכול להוות גורם מרכזי בחיבור הרומנים לקבוצה (בעיקר בומבה, ככל הנראה כשרון יוצא דופן לליגה הישראלית, אבל צריך לזכור שהוא ילד בן 21 שבכלל לא רצה להגיע לפה)
3. כל הבאה של שחקן היא הימור, אך הסיכויים ליפול עם אנטל כקיצוני ימני נמוכים מהסיכויים ליפול עם חלוץ זר ולפי דעתי לפחות, לא בטוח שמוגרבי כקיצוני ימני מוכח יותר מביטון כחלוץ.
4. לפי הפרסומים, מוגרבי הסכים לבוא לחיפה כשחקן ספסל. לא נראה שאנחנו מתעניינים בו בכלל, אבל אם כן, זה לאו דווקא פוסל את הבאת אנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
iHapoelist כתב:

גם משיחה איתו וגם כי חיפה מחפשים עוד בלם זר ולגבי מגן ימני רוני לוי מחזיק מאוד ממשומר וחוץ מזה אוראל מעדיף לשחק כבלם

נערך לאחרונה על ידי iHapoelist בתאריך 09 יולי 2015, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

דגני לדעתי יכול לבוא רק על חשבון ויאדינוביץ', כשבנוסף אליו מגיעים אנטל וחלוץ זר.
האמת, לא נשמע לי אופציה כל כך נוראית.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
Peace Hope כתב:
iHapoelist כתב:

גם משיחה איתו וגם כי חיפה מחפשים עוד בלם זר ולגבי מגן ימני רוני לוי מחזיק מאוד ממשומר

אין לנו צורך בו,הוא לא יהיה זול ובהגנה חסר לנו שחקן אחד בלבד שיהיה בלם זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
iHapoelist כתב:

דגני לדעתי יכול לבוא רק על חשבון ויאדינוביץ', כשבנוסף אליו מגיעים אנטל וחלוץ זר.

לבנות על דגני כבלם בהרכב מביא אותך למצב שלכל שחקן בחוליית ההגנה שלך יש פוטנציאל לעשות שטויות, וזה יעלה לנו בשערים מדי משחק. חייבים בעל בית במרכז ההגנה, מנוסה וטוב במה שהוא עושה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
iHapoelist כתב:

לא, לא, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:

די נו.

ממה שפורסם וידוע זה שהוא ערב לחלק מהחובות ואת מה שהוא ערב לטביב שנמצא בנאמנות, כבירי קונה לאט לאט וכרגע הגיע ל30 אחוז. נכון?

כבירי לא קונה את המניות, הוא מקבל בתמורה להשקעה שלו בקבוצה.
לנו זה לא באמת משנה, מבנה הבעלות בהפועל ישתנה רק אם מישהו יבוא ויתן למני מספיק כסף שיכסה גם את החובות וגם את ההשקעה שלו לאורך השנים בהפועל.
נסתפק בינתיים במישהו שיודע לנהל ומוכן לשים כסף חי מהכיס שלו בהפועל, שני דברים שלא קרו בתקופה של רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אתם מדברים כאילו גוטליב הוא איזה בלם מדהים ומנוסה, יכול להיות שזה יוכח בהמשך אבל אני הייתי מעדיף לראות את דגני עם בלם זר ושגוטליב יהיה בספסל בהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: