תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 16:28 
רז אמיר זה בדיוק הסיבה שאני שונא את "אוהדי הפועל" בתקשורת
אני לא מדבר על טורי דעה שיודעים בדיוק את מי הכתב האוהד
אבל תראו איך אוהד מכבי, שכולם חוץ מהקוראים שלא קיבלו גילוי נאות יודעים שהוא אוהד מכבי, מרשה לעצמו לעשות למכבי שירות במסווה של כתבת חדשות. הוא אפילו מכניס שם עקיצה להפועל עם אבוקסיס כסמל. ולנו? לנו יש את אסף אבולעפיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 10:01 
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001050964

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 10:02 
בן רייכרט ילד טמבל. מאמין שהסכום יהיה גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
אם יקבעו שהוא נשאר במכבי יהיה שמייח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 10:35 
אוגוסטוס היל כתב:

הוא ממש לא ילד טמבל. בן אדם אמיץ. נקווה שהתוצאות של האומץ שלו יהיו חיוביות. אין סיבה שלא יהיו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הוא ממש לא ילד טמבל. בן אדם אמיץ. נקווה שהתוצאות של האומץ שלו יהיו חיוביות. אין סיבה שלא יהיו.

אני לא יודע אם אין סיבה שלא יהיו. בשורה התחתונה לשחקן יש חוזה בקבוצה. אם הקבוצה לא רוצה למכור אותו להפועל זו זכותה.

אם המקרה היה הפוך היינו זועקים בפורום על הדורסנות של מכבי והנסיון לחטוף שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 10:46 
אם היינו מקללים את בן רייכרט בכל פעם שהוא על המגרש וגם באימונים בגלל שהוא אוהד מכבי, תאמין לי שלרוב הגדול פה לא הייתה הצביעות להתעצבן עליו שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה.

אז לא צריך לכפות על המציאות דברים שלא התרחשו ולא יתרחשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
סתם תהיה-על מכבי כמעסיק לא מוטלת החובה למנוע ולפעול נגד תקיפות מיניות של השחקנים שלה על ידי עובדים אחרים בזמן העבודה, כמו למשל הפצת תמונות שצולמו והופצו ללא הסכמתם, במיוחד כשכולם במכבי כנראה יודעים עליה וגם יודעים מי צילם והפיץ אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 12:32 
בכל קבוצת ווטסאפ של חיילים/ילדים בני 17/שחקני כדורגל או כל קבוצה אחרת שההורמונים והיצרים המיניים בה גבוהים מהממוצע סבירות גבוהה שהופצה תמונת עירום אחת או יותר של אחד מחבריה.
רק שפה אלה שחקנים מפורסמים ככה שאפקט הרייטינג גרם לזה שברגע שהתמונה זלגה החוצה היא הופכת לנחלת הכלל.
אין עניין למכבי בנושא, מלבד דאגה, בתור ארגון שתופס מעצמו מסודר ורציני, שתמונות כאלה לא יצולמו, ובעקבות זה גם לא יופצו ויביכו את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
לא, זה לא רק עניין של התדמית של מכבי, זה גם חוק פלילי שמחייב את המעסיק לטפל במקרים של הטרדות/תקיפות מיניות במסגרת העבודה. התמונה צולמה בחדר ההלבשה של מכבי ככה שהתנאי שהתנאי שהתקיפה התקיימה במסגרת העבודה מתקיים, אישור מהשחקן לצלם ולהפיץ את התמונה בטח שאין, ומה שחסר זה הוכחה שבהנהלת מכבי ידעו על הפצת התמונה(כלומר לא חיו במאדים מאז ועד שהוא החרים את האימון) ולא טיפלו בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 13:29 
זאת דווקא נראית כמו תמונה שצולמה בהסכמה מלאה, ואפילו לא רואים בה את הפנים שלו.
התמונה עצמה ,והלך הרוח סביב הנושא אותו היא הציגה (לא חושב שצריך לפרט), מביאה לנקודת הנחה שמדובר בבדיחה פנימית בווטסאפ בין שחקני הקבוצה. רצה הגורל וזה דלף למישהו לא נכון, ומשם זה כבר אבוד.
מכבי טיפלה בזה מיד במישור המשמעתי, ע"י קנסות לשחקנים המעורבים ואיסור על הכנסת טלפונים לחדר ההלבשה, וזה המישור הראוי והתגובה ההולמת למקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 13:59 
החתול של שרדינגר כתב:
סתם תהיה-על מכבי כמעסיק לא מוטלת החובה למנוע ולפעול נגד תקיפות מיניות של השחקנים שלה על ידי עובדים אחרים בזמן העבודה, כמו למשל הפצת תמונות שצולמו והופצו ללא הסכמתם, במיוחד כשכולם במכבי כנראה יודעים עליה וגם יודעים מי צילם והפיץ אותה?

אם זאת היתה הפעם היחידה בחיים שלו שמישהו צילם לו את הזין אז אולי אם הייתי בורר שכרגע עושה הסמכה בבוררות בלימודי ערב במכללה האקדמית ערערה אז הייתי אוכל את הטיעון הזה.
אבל החלק הראשון של המשפט לא נכון והחלק השני של המשפט לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:11 
מושקוביץ כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אם זאת היתה הפעם היחידה בחיים שלו שמישהו צילם לו את הזין אז אולי אם הייתי בורר שכרגע עושה הסמכה בבוררות בלימודי ערב במכללה האקדמית ערערה אז הייתי אוכל את הטיעון הזה.
אבל החלק הראשון של המשפט לא נכון והחלק השני של המשפט לא יהיה.

הא? לא הבנתי מילה מההודעה שלך, בהן צדקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:14 
זאת הייתה הודעה מאוד נהירה. תפריד בפסיק את שני החלקים של המשפט הראשון, ואחר כך תקח כל חלק במשפט השני ותקשר אותו אל החלק שאליו הוא מתייחס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
לא ידוע לי על סעיף בחוק שקובע שאחרי x פעמים שהצטלמת בעירום תמונות עירום שלך הופכות לנחלת הכלל.
אבל יכול להיות שהתגובה של מכבי שנועם תיאר תהיה תגובה מספקת מבחינת הבוררים אם הנושא יעלה שם. מצד שני, אם לא אז זאת תהיה הוכחה שבמכבי ידעו על זה ולא הגנו עליו(ונתנו לו עונש במקום?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:39 
למה הגנו? מה יש להגן?
אני לא רוצה שתמונות עירום שלי יופצו אז אף פעם לא הצטלמתי בעירום. לא משנה באיזו מסגרת הייתי, אם זה עבודה, צבא או חברים. מה מכבי אחראית לתמונות שהעובדים שלה מצלמים ומפיצים אחד לשני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
למה הגנו? מה יש להגן?
אני לא רוצה שתמונות עירום שלי יופצו אז אף פעם לא הצטלמתי בעירום. לא משנה באיזו מסגרת הייתי, אם זה עבודה, צבא או חברים. מה מכבי אחראית לתמונות שהעובדים שלה מצלמים ומפיצים אחד לשני?

אנשי הPC הולכים להשמיד אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:54 
החתול של שרדינגר כתב:
לא ידוע לי על סעיף בחוק שקובע שאחרי x פעמים שהצטלמת בעירום תמונות עירום שלך הופכות לנחלת הכלל.

לא נחלת הכלל אבל יש פה דפוס. הבנאדם אוהב שמצלמים אותו בלי תחתונים, אז הבנאדם הזה לא יכול להשתמש בזה בתור דוגמא לאיך פגעו בו.
עריכה - מה גם שלמיטב זכרוני מכבי קנסה את כל המעורבים.
עריכה2 - ראיתי עכשיו שנועם כבר כתב את זה.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 08 יולי 2015, 14:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
לא, זה לא רק עניין של התדמית של מכבי, זה גם חוק פלילי שמחייב את המעסיק לטפל במקרים של הטרדות/תקיפות מיניות במסגרת העבודה. התמונה צולמה בחדר ההלבשה של מכבי ככה שהתנאי שהתנאי שהתקיפה התקיימה במסגרת העבודה מתקיים, אישור מהשחקן לצלם ולהפיץ את התמונה בטח שאין, ומה שחסר זה הוכחה שבהנהלת מכבי ידעו על הפצת התמונה(כלומר לא חיו במאדים מאז ועד שהוא החרים את האימון) ולא טיפלו בנושא.

השחקן עצמו צריך להתלונן. אחרת אין עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
למה הגנו? מה יש להגן?

"מעביד חייב לנקוט אמצעים סבירים, בנסיבות העניין, כדי למנוע הטרדה מינית או התנכלות במסגרת יחסי עבודה, על ידי עובדו, או על ידי ממונה מטעמו אף אם אינו עובדו, ולטפל בכל מקרה כאמור, ולשם כך עליו:
(1) לקבוע דרך יעילה להגשת תלונה בשל הטרדה מינית או התנכלות (לרבות פגיעה לפי חוק שוויון הזדמנויות בעבודה) ולבירור התלונה
(2) לטפל ביעילות במקרה של הטרדה מינית או התנכלות שידע אודותיהם, וכן לעשות כל שביכולתו כדי למנוע את הישנות המעשים האמורים וכדי לתקן את הפגיעה שנגרמה למתלונן עקב ההטרדה או ההתנכלות."
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/95DA ... 564B71.htm

עצם קיומן של תמונות נוספות לא נותן לגיטימציה לזה, והעובדה שהוא שהוא לא התלונן לא רלוונטית במיוחד כשהם לא יכולים להתמם ולהגיד שבגלל שהוא לא התלונן הם לא ידעו על זה.

ושוב, יכול להיות שבית דין מטעם ההתאחדות יקבע שמה שמכבי עשתה זה מספיק(וכנראה שזה אכן המצב). אגב, קנס לכל המעורבים זה כולל את רייכרט עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:08 
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הוא טמבל.

א. בזה שעבר למכבי לא מחק את ההיסטוריה שלו בפייסבוק שהעידה על אהדתו להפועל ועל הסטטוסים שלו נגד מכבי.
ב. בזה שבינואר הוא חתם על הסכם חדש במכבי.
ג. בכל ההתנהלות שלו הפגרה, כאשר החרים אימונים, סרטון על עניין העו"ד שלו.

חכם הוא לא.
שחקן טוב הוא כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:14 
החתול של שרדינגר כתב:
Noam כתב:
למה הגנו? מה יש להגן?

"מעביד חייב לנקוט אמצעים סבירים, בנסיבות העניין, כדי למנוע הטרדה מינית או התנכלות במסגרת יחסי עבודה, על ידי עובדו, או על ידי ממונה מטעמו אף אם אינו עובדו, ולטפל בכל מקרה כאמור, ולשם כך עליו:
(1) לקבוע דרך יעילה להגשת תלונה בשל הטרדה מינית או התנכלות (לרבות פגיעה לפי חוק שוויון הזדמנויות בעבודה) ולבירור התלונה
(2) לטפל ביעילות במקרה של הטרדה מינית או התנכלות שידע אודותיהם, וכן לעשות כל שביכולתו כדי למנוע את הישנות המעשים האמורים וכדי לתקן את הפגיעה שנגרמה למתלונן עקב ההטרדה או ההתנכלות."
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/95DA ... 564B71.htm

עצם קיומן של תמונות נוספות לא נותן לגיטימציה לזה, והעובדה שהוא שהוא לא התלונן לא רלוונטית במיוחד כשהם לא יכולים להתמם ולהגיד שבגלל שהוא לא התלונן הם לא ידעו על זה.

ושוב, יכול להיות שבית דין מטעם ההתאחדות יקבע שמה שמכבי עשתה זה מספיק(וכנראה שזה אכן המצב). אגב, קנס לכל המעורבים זה כולל את רייכרט עצמו?

למה התנכלות? על מה התנכלות?
צילמו תמונה בחדר ההלבשה, כולם משתפים פעולה וכולם גם נראים מאוד שמחים. בן אדם שלא היה מסכים לכזאת תמונה לא היה מגיע למצב שהראש של בן בסט קרוב לו כל כך לזין פרק זמן מספיק כדי להוציא טלפון ולצלם.
צילמו תמונה בחבר'ה, שלחו אותה בקבוצת ווטסאפ של השחקנים, מישהו הוציא החוצה.
אם אני ג'ורדי, 2000 שקל קנס לרייכרט, בן בסט, הצלם ומעלה התמונה, 4000 שקל למדליף אם מוצאים אותו וסוף לסאגה האידיוטית.
וזה גם כנראה בערך מה שהוא עשה
זאת בטח לא אשמתו של הצלם שהיום התמונה בפורום של השחקן ה12.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 08 יולי 2015, 16:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:16 
אתה מבין את ההבדל בין להסכים להצטלם ללהסכים שזה יופץ?

לא שזה באמת משנה משהו וזה לא רלוונטי למקרה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:17 
אין הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:17 
ברור שיש הבדל. מוזר שצריך להסביר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:20 
צריך לשים דברים בקונטקסט. אם מישהו מפיץ תמונות שחברה שלו שלחה לו כדי להתנקם בה זה פלילי. אם הוא מאיים עליה שהוא יפיץ זה גם פלילי.
בן אדם שמצטלם לתמונה ושולח לקבוצה של 30 חברים, קל וחומר שחקני כדורגל, שלא יתפלא שזה ייצא החוצה אחר כך, ושלא יבוא לאף אחד בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:20 
מי שמפרש כל סטייה קטנה מההתנהלות הלכאורה נורמטיבית כטמבליות, ללא התחשבות בנסיבות שסביב, צריך לבדוק את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:21 
אגב, לצורך העניין, הוא גם לא בא לאף אחד בטענות.
שזה קצת מחזק את מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
חתוליקו, חוקי העבודה של מדינת ישראל לא ממש רלבנטיים למוסדות הבוררות של ההתאחדות לכדורגל.
תביעות כמו שאתה מתאר צריך להגיש בבית דין לעבודה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 16:23 
אם הוא שלח, אז הוא המפיץ, ואז באמת יש לו לבוא בטענות רק לעצמו. מי קבע שזה הוא ששלח?

אם מישהו שלח בלי אישור שלו, זו עבירה. גם אם הוא הסכים להצטלם. לא מבין איך זה לא מובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: