החתול של שרדינגר כתב:
Noam כתב:
למה הגנו? מה יש להגן?
אני לא רוצה שתמונות עירום שלי יופצו אז אף פעם לא הצטלמתי בעירום. לא משנה באיזו מסגרת הייתי, אם זה עבודה, צבא או חברים. מה מכבי אחראית לתמונות שהעובדים שלה מצלמים ומפיצים אחד לשני?
"מעביד חייב לנקוט אמצעים סבירים, בנסיבות העניין, כדי למנוע הטרדה מינית או התנכלות במסגרת יחסי עבודה, על ידי עובדו, או על ידי ממונה מטעמו אף אם אינו עובדו, ולטפל בכל מקרה כאמור, ולשם כך עליו:
(1) לקבוע דרך יעילה להגשת תלונה בשל הטרדה מינית או התנכלות (לרבות פגיעה לפי חוק שוויון הזדמנויות בעבודה) ולבירור התלונה
(2) לטפל ביעילות במקרה של הטרדה מינית או התנכלות שידע אודותיהם, וכן לעשות כל שביכולתו כדי למנוע את הישנות המעשים האמורים וכדי לתקן את הפגיעה שנגרמה למתלונן עקב ההטרדה או ההתנכלות."
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/95DA ... 564B71.htmעצם קיומן של תמונות נוספות לא נותן לגיטימציה לזה, והעובדה שהוא שהוא לא התלונן לא רלוונטית במיוחד כשהם לא יכולים להתמם ולהגיד שבגלל שהוא לא התלונן הם לא ידעו על זה.
ושוב, יכול להיות שבית דין מטעם ההתאחדות יקבע שמה שמכבי עשתה זה מספיק(וכנראה שזה אכן המצב). אגב, קנס לכל המעורבים זה כולל את רייכרט עצמו?
למה התנכלות? על מה התנכלות?
צילמו תמונה בחדר ההלבשה, כולם משתפים פעולה וכולם גם נראים מאוד שמחים. בן אדם שלא היה מסכים לכזאת תמונה לא היה מגיע למצב שהראש של בן בסט קרוב לו כל כך לזין פרק זמן מספיק כדי להוציא טלפון ולצלם.
צילמו תמונה בחבר'ה, שלחו אותה בקבוצת ווטסאפ של השחקנים, מישהו הוציא החוצה.
אם אני ג'ורדי, 2000 שקל קנס לרייכרט, בן בסט, הצלם ומעלה התמונה, 4000 שקל למדליף אם מוצאים אותו וסוף לסאגה האידיוטית.
וזה גם כנראה בערך מה שהוא עשה
זאת בטח לא אשמתו של הצלם שהיום התמונה בפורום של השחקן ה12.