בוריס כתב:
אתה מעייף
אני טענתי שבשלב זה בקריירה שלו, המקום הכי טוב בשבילו מקצועית זה הפועל תל אביב
מה אתה מביא לי שהוא שיחק בחיפה לפני 4 שנים שזה היה אגב שנה לפני שהם ירדו ליגה ולפני שהם נהיו מועדון גדול ומפואר. מה זה רלוונטי
או שהוא שיחק כמה דקות במכבי (באמת כמה דקות, 6 ליתר דיוק) עד שבעטו אותו, סקוורר עשה בבוגרים של מכבי קדנציה לא פחות מרשימה כל הכבוד לו שהסכים לקחת צעד אחורה בקריירה ולהגיע להפועל שנה שעברה.
אתה צודק בזה שהוא עשה קריירה יפה מאוד,ללא וויכוח
אבל כרגע מה לעשות כמה שזה מצחיק,אם יגיע לירושלים זה יהיו בשבילו צעד אחורה.
תשמע, זה די גיבוב שטויות מה שרשמת, אז זה פעם אחרונה שאני אתייחס.
סקוורר היה נער פוסטר במכבי וקיבל דקות ויחס בהתאם. כדיר הגיע על חוזה ענק אחרי שהיה שחקן העונה, ומן הסתם ציפו ממנו להרבה יותר. זה שלא יצא מזה כלום זה משהו אחר, אבל לאמר שהוא הגיע לשם באותו מעמד כמו סקוורר זה מגוחך.
מכבי חיפה עונה לפני זה הם היו מקום 4. זאת די התקופה התקופה בקיצור שהם דווקא התחילו להמריא. היתה באותה עונה של כדיר דווקא קבוצה שנבנתה עם לא מעט כסף, ופשוט לא התחברה. היו שם שחקני ליגה טובים כמו לנדסברג, קילינגסוורת, גם אובנון וכאמור כדיר.
כך שעם כל הכבוד ללהגיע לקבוצה שסיימה מקום 7 שנה שעברה ועם תקציב מרכז טבלה - אפעס איך לאמר, שיא הקריירה שלו זה לא יהיה, והכי טוב מקצועית בשבילו אולי זה יהיה רק אם הוא מתעקש להישאר בארץ, וגם זה קרה רק כי אילת התפרקה עכשיו במפתיע, אחרת היה בכלל נשאר שם וזה היה הכי טוב בשבילו.
ובכלל יפה שאתה שוב לא מתייחס לזה שהיה שנתיים שחקן מוביל בהפועל ירושלים, ולקח אליפות בגליל והיה שחקן העונה. תהיה רציני בוריס. עשה כמה דברים בקריירה שלו כדיר, הוא כולה בן 28 ובשביל גבוה זה אומר עוד הרבה שנות משחק. זהז שאנחנו אוהדים לא אומר שצריך להסתכל על המציאות במשקפיים ורודות ולייפות את מצבנו עד כדי כך.