תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:30 
ranjef כתב:
זה לא מריח לי כאילו יבוא להפועל, ואז השחרור של סקוורר ייראה עוד יותר מרתיח.

וואן: "ירושלים "מתאבדת" על כדיר. הפוינט-פורוורד המצוין של הפועל אילת אלישי כדיר מחוזר ע״י האלופה - הפועל ירושלים, הפועל ת״א והקבוצה הדרומית. כדיר יכריע בקרוב אם ימשיך לשחק באילת, ישוב לבירה, או שמה יקצץ בשכרו ויעבור לקבוצה של עודד קטש שהגישה את ההצעה הכי נמוכה מבין שלושת הקבוצות. פרנקו אימן את כדיר בצעירותו ברמת גן, וכעת דוחף לאיחוד מחודש שינחית את קפטן הפועל לשעבר בירושלים."

איפה ראית כתבה כזו בוואן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:36 
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=253618

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:37 
הפועל כתב:
כדיר שיחק לא מעט בירושלים, וזה מועדון יותר גדול מהפועל היום, עם יותר קהל, יותר כסף, וגם אירופה. במכבי לא שיחק הרבה ,אבל היה שם. זאת עובדה. וגם מכבי חיפה מועדון גדול לא פחות מהפועל היום. ואליפות זה אליפות. גם באליצור בית שמש.
אם הוא רוצה לעשות משהו מעניין בגיל המופלג של 28 כאחד הגבוהים הישראלים המובילים, אני מבטיח לך שלא תהיה לו שום בעיה. לא בארץ, ולא בחו".

אתה מעייף
אני טענתי שבשלב זה בקריירה שלו, המקום הכי טוב בשבילו מקצועית זה הפועל תל אביב
מה אתה מביא לי שהוא שיחק בחיפה לפני 4 שנים שזה היה אגב שנה לפני שהם ירדו ליגה ולפני שהם נהיו מועדון גדול ומפואר. מה זה רלוונטי
או שהוא שיחק כמה דקות במכבי (באמת כמה דקות, 6 ליתר דיוק) עד שבעטו אותו, סקוורר עשה בבוגרים של מכבי קדנציה לא פחות מרשימה כל הכבוד לו שהסכים לקחת צעד אחורה בקריירה ולהגיע להפועל שנה שעברה.
אתה צודק בזה שהוא עשה קריירה יפה מאוד,ללא וויכוח
אבל כרגע מה לעשות כמה שזה מצחיק,אם יגיע לירושלים זה יהיו בשבילו צעד אחורה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:40 
פאקינג ג'ייק כהן הרוויח בשנה שעברה 290 אלף דולר נטו.
אנחנו לא יכולים להתחרות בשוק המשוגע הזה של הישראלים.
עדיף להשאר עם מה שיש ולהשקיע בזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:43 
red pepper כתב:

וואו, איזה גיבוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 17:08 
נראה שבסוף נשאר בשוק רוברט רות'בארט, על פי חצי השנה האחרונה שלו, נראה כהחתמה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אתה מעייף
מה אתה מביא לי שהוא שיחק בחיפה לפני 4 שנים שזה היה אגב שנה לפני שהם ירדו ליגה ולפני שהם נהיו מועדון גדול ומפואר. מה זה רלוונטי
או שהוא שיחק כמה דקות במכבי (באמת כמה דקות, 6 ליתר דיוק) עד שבעטו אותו, סקוורר עשה בבוגרים של מכבי קדנציה לא פחות מרשימה כל הכבוד לו שהסכים לקחת צעד אחורה בקריירה ולהגיע להפועל שנה שעברה.

תשמע, זה די גיבוב שטויות מה שרשמת, אז זה פעם אחרונה שאני אתייחס.
סקוורר היה נער פוסטר במכבי וקיבל דקות ויחס בהתאם. כדיר הגיע על חוזה ענק אחרי שהיה שחקן העונה, ומן הסתם ציפו ממנו להרבה יותר. זה שלא יצא מזה כלום זה משהו אחר, אבל לאמר שהוא הגיע לשם באותו מעמד כמו סקוורר זה מגוחך.
מכבי חיפה עונה לפני זה הם היו מקום 4. זאת די התקופה התקופה בקיצור שהם דווקא התחילו להמריא. היתה באותה עונה של כדיר דווקא קבוצה שנבנתה עם לא מעט כסף, ופשוט לא התחברה. היו שם שחקני ליגה טובים כמו לנדסברג, קילינגסוורת, גם אובנון וכאמור כדיר.

כך שעם כל הכבוד ללהגיע לקבוצה שסיימה מקום 7 שנה שעברה ועם תקציב מרכז טבלה - אפעס איך לאמר, שיא הקריירה שלו זה לא יהיה, והכי טוב מקצועית בשבילו אולי זה יהיה רק אם הוא מתעקש להישאר בארץ, וגם זה קרה רק כי אילת התפרקה עכשיו במפתיע, אחרת היה בכלל נשאר שם וזה היה הכי טוב בשבילו.

ובכלל יפה שאתה שוב לא מתייחס לזה שהיה שנתיים שחקן מוביל בהפועל ירושלים, ולקח אליפות בגליל והיה שחקן העונה. תהיה רציני בוריס. עשה כמה דברים בקריירה שלו כדיר, הוא כולה בן 28 ובשביל גבוה זה אומר עוד הרבה שנות משחק. זהז שאנחנו אוהדים לא אומר שצריך להסתכל על המציאות במשקפיים ורודות ולייפות את מצבנו עד כדי כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 18:03 
הפועל כתב:
בוריס כתב:
אתה מעייף

תשמע, זה די גיבוב שטויות מה שרשמת, אז זה פעם אחרונה שאני אתייחס.
סקוורר היה נער פוסטר במכבי וקיבל דקות ויחס בהתאם. כדיר הגיע על חוזה ענק אחרי שהיה שחקן העונה, ומן הסתם ציפו ממנו להרבה יותר. זה שלא יצא מזה כלום זה משהו אחר, אבל לאמר שהוא הגיע לשם באותו מעמד כמו סקוורר זה מגוחך.
מכבי חיפה עונה לפני זה הם היו מקום 4. זאת די התקופה התקופה בקיצור שהם דווקא התחילו להמריא. היתה באותה עונה של כדיר דווקא קבוצה שנבנתה עם לא מעט כסף, ופשוט לא התחברה. היו שם שחקני ליגה טובים כמו לנדסברג, קילינגסוורת, גם אובנון וכאמור כדיר.

כך שעם כל הכבוד ללהגיע לקבוצה שסיימה מקום 7 שנה שעברה ועם תקציב מרכז טבלה - אפעס איך לאמר, שיא הקריירה שלו זה לא יהיה, והכי טוב מקצועית בשבילו אולי זה יהיה רק אם הוא מתעקש להישאר בארץ, וגם זה קרה רק כי אילת התפרקה עכשיו במפתיע, אחרת היה בכלל נשאר שם וזה היה הכי טוב בשבילו.

ובכלל יפה שאתה שוב לא מתייחס לזה שהיה שנתיים שחקן מוביל בהפועל ירושלים, ולקח אליפות בגליל והיה שחקן העונה. תהיה רציני בוריס. עשה כמה דברים בקריירה שלו כדיר, הוא כולה בן 28 ובשביל גבוה זה אומר עוד הרבה שנות משחק. זהז שאנחנו אוהדים לא אומר שצריך להסתכל על המציאות במשקפיים ורודות ולייפות את מצבנו עד כדי כך.

תמשיך להכניס לי מילים לפה, טקטיקה אדירה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
לפי אור שקדי ב-103FM, בהפועל חושבים שכדיר יישאר באילת שמציעה לו יותר כסף.

לגבי רות'בארט, אין ספק נתן עונה גדולה, אבל יש איתו נספר בעיות לא פשוטות.

הבעיה הכי גדולה איתו זה הסכנה מפציעות. שחקן במימדים שלו זו תמיד סכנה גדולה, ואכן הקריירה שלו מלאת פציעות. רק בעונה האחרונה הוא היה פצוע פעמיים, פציעה בברך שמנעה ממנו להתחיל את העונה ודורבן ברגל שגמר לו את העונה מוקדם. גם בשלבים מוקדמים יותר של הקריירה היו לו פציעות קשות בברך ובכתף. בשביל קבוצה עשירה ועמוקה שמביאה אותו בתור אופציה מהספסל זו סיכון מסוים. בשביל קבוצה כמונו עם שמיכה הרבה יותר קצרה, שנראה שהולכים בכל הכוח על ישראלי לחמישייה, בונים סגל של כנראה משהו כמו שבעה שחקנים ומוותרים כמעט לחלוטין על ספסל, פציעה של שחקן כזה היא כבר סיפור שונה לגמרי. משחק שבו שחקן כזה פצוע ולא יכול לשחק (וע"פ ההיסטוריה שלו, בוודאות די גבוהה יהיו לפחות כמה כאלה בעונה) זה משחק אבוד מראש. פציעה ארוכה או ברגעים קריטיים בעונה (שלבים מאוד בגביע, פלייאוף) יכולה לגמור עונה שלמה.

הבעיה השנייה היא ההגנה שלו - הוא לא ממש מסוגל לשמור. בפוסט הוא עוד איכשהו שומר בסדר (לא חזק פיזית אבל הגובה שלו יכול להקשות על יריבים), אבל הוא פשוט לא יכול לצאת מהצבע. הוא לא יכול לשמור פיק אנד רול, בטח שלא יכול לעשות שום חילוף. נהריה העונה שיחקו איזורית בעיקר בשבילו ובכלל אפשר להגיד שהם לא שמרו כל העונה, ואת כל הניצחונות שלהם השיגו בההתקפה. אמנם הוא מביא איום חסימה מסוים אבל זה מתגמד לעומת המגרעות ההגנתיים שלו. יש פה סימן שאלה גדול האם שחקן שלא שומר יכול להיות שחקן מוביל בקבוצת צמרת שרוצה לנצח בעקביות, בשונה מקבוצת תחתית שהמטרה שלה היא לגרד כמה ניצחונות לאורך העונה.

יש עוד כל מיני סימני שאלה לגבי האופי שלו, העקביות שהוא יכול לתת וכו', אבל אלה לא חסרונות שמהווים משקל מול היתרונות (הגדולים מאוד, אין ספק) שלו. שחקן שמתחילת הסיבוב השני כשקיבל מקום בהרכב נתן מעל 16 נקודות ו-11 ריבאונדים ב-30 דקות, גם זרים לא נותנים מספרים כאלה. כאמור, הבעיות האמיתיות הן ההגנה ובעיקר בעיקר החשש מפציעות. שחקן כמו כדיר למשל הוא עם upside הרבה פחות גדול אבל מצד שנייה מנייה הרבה יותר בטוחה. אם כי בשורה התחתונה כמובן השאלה העיקרית היא מי מהם, אם בכלל, יהיה זמין עבורנו בסכום שאנחנו יכולים לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
הוא תמיד הרשים אותי כשחקן מאוד רך, למרות שהשנה הוא נראה שהשתפר.
אגב, עוד נקודה בעייתית היא הצמיחה של שיער הפנים שלו, הזקן שלו מתחיל מאוד נמוך בצוואר, זה מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 19:41 
הבעייתיות אצלו זה בעיקר המצב הבריאותי, כשהוא בריא הוא שחקן ברמה מעל כדיר.
הלוואי ויגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
רק שלא יחתימו אותו ושוב נשמע על זה ש"סומכים על הקהל שיכניס אותו לטירוף", כי אז כולנו נתאבד במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 20:18 
בסוף נשאר עם שולדברנד ונשמע על זה שסומכים על הקהל שיכניס אותו לטירוף....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 20:18 
צריך לזכור שיש רצוי ויש מצוי, ובמידה וכדיר לא מגיע אז רותבארט הוא המצוי. וגם זה בספק, כי אם כדיר נשאר באילת כנראה ירושלים יחתימו אותו במקום יניב גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 20:44 
לא מאמין שרותבארט או כדיר יבואו, זה נראה די בכיוון של להשאר עם שולדבראנד
כל ההתפתחויות היו לרעתנו עד עכשיו
מסתמנת פגרה לא משהו מבחינתנו אלא אם יהיו הפתעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

הכל שאלה של איזה זרים יביאו. סה טו.
לא יודע כמה זה אפשרי מבחינת סכומים, וזה אפילו לא עלה כאופציה בתקשורת - אבל למיטב הבנתי בכדורסל אפיק ניסים יכול להיות לנו מושלם ביחד עם רביב. יוריד מרביב את הכדור ( בלי קשר שאפיק ניסים מעולה בפני עצמו) . תקנו אותי אם אני טועה לגבי ההתאמה או המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
Fez כתב:

לא יודע כמה זה אפשרי מבחינת סכומים, וזה אפילו לא עלה כאופציה בתקשורת - אבל למיטב הבנתי בכדורסל אפיק ניסים יכול להיות לנו מושלם ביחד עם רביב. יוריד מרביב את הכדור ( בלי קשר שאפיק ניסים מעולה בפני עצמו) . תקנו אותי אם אני טועה לגבי ההתאמה או המחיר.

ממש לא נכון ש"הכל שאלה של זרים". בחוק הישראלי גם הישראלים חשובים ואתה צריך לפחות שני ישראלים טובים.
קח לדוגמה את חולון, בשלוש השנים האחרונות היו שם זרים מצוינים אבל סגל ישראלים עלוב, והם לא הגיעו לשום מקום (פעמיים הפסידו 3:1 ברבע גמר הפלייאוף ופעם אחת לא הגיעו לפלייאוף בכלל).

אפיק ניסים כבר די גמור. היו לו איזה שניים וחצי משחקים טובים נגד מכבי שבאופן טבעי העלו אותו לכותרות, אבל רוב העונה הוא היה חלש, כולל בפלייאוף האחרון, ברוב הסדרה נגד חיפה הוא היה חושך וגם בשני משחקי הגמר נגד ירושלים. הוא אחד השומרים הכי גרועים בליגה, לא יכול לשמור על אף שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום שרוף100 כתב:
Fez כתב:

ממש לא נכון ש"הכל שאלה של זרים". בחוק הישראלי גם הישראלים חשובים ואתה צריך לפחות שני ישראלים טובים.
קח לדוגמה את חולון, בשלוש השנים האחרונות היו שם זרים מצוינים אבל סגל ישראלים עלוב, והם לא הגיעו לשום מקום (פעמיים הפסידו 3:1 ברבע גמר הפלייאוף ופעם אחת לא הגיעו לפלייאוף בכלל).

אפיק ניסים כבר די גמור. היו לו איזה שניים וחצי משחקים טובים נגד מכבי שבאופן טבעי העלו אותו לכותרות, אבל רוב העונה הוא היה חלש, כולל בפלייאוף האחרון, ברוב הסדרה נגד חיפה הוא היה חושך וגם בשני משחקי הגמר נגד ירושלים. הוא אחד השומרים הכי גרועים בליגה, לא יכול לשמור על אף שחקן.

תודה על ההסברים. אם הייתי מבין בכדורסל שמינית ממה שאני מבין בכדורגל זה היה טוב. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נשמע בול הטעם של קטש

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 02:01 
אפיק ניסים בטוח לא, מה גם שעכשיו כשהרציקוביץ נשאר אנחנו לא יכולים להתחרות עם אילת.

אבל אני כבר מתחיל לשקול את מורן רוט, אם הוא מסכים לבוא לתפקיד מוגדר מהספסל במחיר סביר. נראה כמו האופציה היחידה שנשארה לחזק את הסגל הישראלי.
וזה לא שחקן שאני אוהב במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אפיק ניסים בטוח לא, מה גם שעכשיו כשהרציקוביץ נשאר אנחנו לא יכולים להתחרות עם אילת.

אבל אני כבר מתחיל לשקול את מורן רוט, אם הוא מסכים לבוא לתפקיד מוגדר מהספסל במחיר סביר. נראה כמו האופציה היחידה שנשארה לחזק את הסגל הישראלי.

קטש ורוט מסוכסכים אחרי שקטש זרק אותו מהגליל, נראה לי שזאת האופציה הכי קלושה מכל הישראלים בלי חוזה.
מה גם שהוא הרבה אחרי השיא, לא יכול לשמור על קונוס והוא בעיקר עסוק בלהיפצע (מהזיכרון, ארבע פציעות בעונה וחצי האחרונות). אם נשארים עם שולדבראנד ומסתפקים בגארד לספסל אני מעדיף את בן שימול שהוא גם יותר זול. וכאמור לדעתי בכל מקרה רוט לא רלוונטי בגלל קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני בעד אפיק, אבל הדי גמור הזה נתן עונה יותר טובה מכל ישראלי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 03:17 
יובל כתב:
Fez כתב:

קטש ורוט מסוכסכים אחרי שקטש זרק אותו מהגליל, נראה לי שזאת האופציה הכי קלושה מכל הישראלים בלי חוזה.
מה גם שהוא הרבה אחרי השיא, לא יכול לשמור על קונוס והוא בעיקר עסוק בלהיפצע (מהזיכרון, ארבע פציעות בעונה וחצי האחרונות). אם נשארים עם שולדבראנד ומסתפקים בגארד לספסל אני מעדיף את בן שימול שהוא גם יותר זול. וכאמור לדעתי בכל מקרה רוט לא רלוונטי בגלל קטש.

לא באמת מסוכסכים, זה היה לפני כמעט 10 שנים ולא בטוח כמה מה שקרה שם היה קטש וכמה עמית גל. לדעתי סתם משהו שניפחו בסלניוז. היה שם מקרה לא נעים אבל זה לא ימנע מרוט לשחק בהפועל.
אין לי בעיה עם בן שימול (אופציה טובה) אבל הוא לא קולע מבחוץ וזה שילוב בעייתי עם רביב. הוא גם כן לא בדיוק בשיאו, לא גדול השומרים ולא מהבריאים בשחקנינו. רוט עדיין שחקן טוב ממנו, שחקן שיכול לעשות הבדל וגם יותר מתאים לתפקיד של אינסטנט אופנס מהספסל. בסדרה מול אילת בפלייאוף הוא החזיק את חיפה עם 15 נק' למשחק. ואני באמת לא אוהב את רוט, וחושב שהוא סיכון בעיקר מבחינה חברתית וענייני אגו. אבל אם נשארים עם יהונתן אז אני לא רואה עוד ישראלי שאפשר להביא כדי להציל במשהו את הסגל הישראלי החלש שלנו, שבינתיים רק הולך ונחלש (עם ההתבגרות של מתן-רביב-יהונתן והשחרור של סקוורר). הפועל צריכה להחתים ישראלי משמעותי ונראה שזה לא הולך להיות אחד השמות שפינטזנו עליהם. בן שימול זה נחמד אבל ישראלי מוביל הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

לא באמת מסוכסכים, זה היה לפני כמעט 10 שנים ולא בטוח כמה מה שקרה שם היה קטש וכמה עמית גל. לדעתי סתם משהו שניפחו בסלניוז. היה שם מקרה לא נעים אבל זה לא ימנע מרוט לשחק בהפועל.
אין לי בעיה עם בן שימול (אופציה טובה) אבל הוא לא קולע מבחוץ וזה שילוב בעייתי עם רביב. הוא גם כן לא בדיוק בשיאו, לא גדול השומרים ולא מהבריאים בשחקנינו. רוט עדיין שחקן טוב ממנו, שחקן שיכול לעשות הבדל וגם יותר מתאים לתפקיד של אינסטנט אופנס מהספסל. בסדרה מול אילת בפלייאוף הוא החזיק את חיפה עם 15 נק' למשחק. ואני באמת לא אוהב את רוט, וחושב שהוא סיכון בעיקר מבחינה חברתית. אבל אם נשארים עם יהונתן אז אני לא רואה עוד ישראלי שאפשר להביא כדי להציל במשהו את הסגל הישראלי החלש שלנו, שבינתיים רק הולך ונחלש (עם ההתבגרות של מתן-רביב-יהונתן והשחרור של סקוורר). הפועל צריכה להחתים ישראלי משמעותי ונראה שזה לא הולך להיות אחד השמות שפינטזנו עליהם.

אני לא חושב שזה ניפוח אלא משהו די רציני, זו גם הייתה הסיבה לדעת כולם שבגללה רוט לא היה בנבחרת בשנות השיא שלו כשקטש היה העוזר של שיבק, מה שהחריף עוד יותר את הסכסוך. אני לא רואה אותו מגיע להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 03:59 
אין לי מושג מה קורה שם, אבל גם אם זה רציני אני לא מאמין שזה ימנע מרוט (שכל שאר האופציות הרציניות די סגורות בפניו) לשחק בהפועל.
אם כן אז זאת די בעיה שהשחקנים שכן מיודדים עם קטש (יבזורי וכדיר) זה השחקנים שאנחנו בכל מקרה לא מצליחים להביא, והשחקנים שבכסאח עם קטש (נעימי ורוט) זה השחקנים הבכירים היחידים שאפשר להביא. הכדורסל הישראלי זאת ביצה קטנה מאוד וכזאת שאתה לא יכול להרשות לעצמך בה יותר מדי אויבים בתור מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:58 
שורה תחתונה כרגע הסגל הישראלי שלנו נחלש לעומת שנה שעברה. אפילו לא נשאר כמו שהוא.
גם אם נביא את בן שימול (שהוא עדיף על רוט האידיוט), אני לא בטוח שזה שדרוג לעומת סקוורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:02 
רוט לא יהיה עם קטש.
ואם אין מה להביא אז יאללה גל איתן ולהשקיע מה שיש בזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 13:49 
שמועות מדברות על התעניינות של אשדוד בוורקמן.

בסוף קטש ירשם כמאמן שחקן להשלים את הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:03 
להפועל יש כרגע ישראלי אחד שמתאים לחמישייה בליגת העל. מפה צריך להתקדם הפועל צריכה עוד ישראלי שיכול לשחק 25-30 דקות סערב ושאפשר לסמוך עליו.
שולדבראנד הוכיח בארבע העונות שלו בהפועל שהוא מוכשר, שלעתים הוא מפתיע, שיש לו יכולות, אבל שאי אפשר לבנות עליו. לקדם אותו לחמישייה במצב הזה זה הזוי בעיני.
אפשר להגיד הרבה דברים על מורן רוט. אני לא ממעריציו. אבל את כמות העונות הטובות שהוא נתן בליגת העל עד היום, יהונתן כבר לא ייתן. וגם בעונה שעברה הוא היה טוב ברוב המשחקים בחיפה. הוא יחסית ישראלי בכיר שאפשר לסמוך עליו.
אפשר ללכת לליגה עם רביב יהונתן בחמישייה, ומתן מהספסל. רק שיעדכנו את המטרות למקומות 7-9 עם אופציה ללמטה מזה. כדי שלא יהיו מופתעים.
זרים זה חשוב. הכי חשוב. אבל בלי שני ישראלים שאפשר להישען עליהם (ובגלל זה אם כדיר יבוא אני מוכן שתמיר יקבל יותר דקות) אין מה לפתח ציפיות, כי זה גרוע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 14:29 
אני מסכים עם פרוויס, ובכל מקרה לא הבנתי את ההתבטאויות לגבי "שינוי הקונספציה" והתמקדות בזרים. הבעיה השנה בהפועל לא הייתה הזרים, היא הייתה הישראלים שנתנו תפוקה שפשוט לא הספיקה בשביל להחזיק אותנו למעלה, בטח עם החוק הרוסי. ירושלים למשל חייבת הרבה מהאליפות שלה להלפרין, אליהו, וההשתפרות של טימור בסוף העונה. אפשר לראות גם כמה ההעדרות של לנדסברג פגעה במכבי.
אנחנו נתקענו עם מתן בעונה רעה, עם רביב בעונה פחות טובה מזו שלפני שנתיים ועם יהונתן שבעיניי לא שותף מספיק לאורך זמן, כששחקני הספסל הישראלים שלנו פשוט לא מספיק טובים. דווקא הזרים בעונה שעברה, במיוחד סקוט וגייטס, היו בחירות לא רעות בכלל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: