תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:51 
נכון להיום, למעט אלירן עטר אין חלוץ ברמה של בן שהר בליגה.
הלוואי ויגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאני שומע מחבריי מהנוער של הפועל שמתאמנים בבוגרים ליאנגה בולט מאוד והוא אחד הטובים באימונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
דיי מוזר לי להגיד את זה אבל אני בכלל בכלל לא מתלהב עם בן שהר יגיע בסכומים האלו.

אז עוד עונה עם ביטון את אזולאי?
ומה הבעיה עם שהר? שחקן מצויין. לא יגיע בכל מקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
ממה שאני שומע מחבריי מהנוער של הפועל שמתאמנים בבוגרים ליאנגה בולט מאוד והוא אחד הטובים באימונים

מה הם מדווחים על אורנת'ל ג'יימס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

מה שבאמת מעניין לשמוע מהם זה איך הצוות הספרדי והאימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
iHapoelist כתב:

מה הם מדווחים על אורנת'ל ג'יימס?

מניח שזה נע בין דרעק לבינוני מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:14 
mbracha כתב:
pogi כתב:
RedFox כתב:
Fez כתב:
מי זה החלוץ הזרתותח המדובר שכל כך קל להביא? אני יודע שחיפה מחפשים אותו כבר שנים ולא ממש מוצאים.
חלוץ זו אחת העמדות שהכי קשה למצוא בה זרים טובים. אחוזי הצלחה נמוכים מאוד גם לשחקנים בכסף גדול (בניגוד לבלם או שוער שכל זר כמעט יותר טוב מהתחליף המקומי). מאוד לא טריוויאלי להביא חלוץ זר טוב ואני הייתי הרבה יותר רגוע עם טוטו או סהר.

ב-300 אלף דולר שהציעו לסהר וטוטו אפשר להביא אחלה של חלוץ ואני גם מאמין שיש סוף סוף אנשים במועדון שיודעים לאתר כזה חלוץ.
וה-300 אלף דולר האלה עולים הרבה פחות שאתה משקיע אותם על זר ולא על ישראלי כי אין מיסוי.

300 אלף דולר זה סכום שלא מבטיח כלום במיוחד אצל חלוצים
קרויף עם תקציב גדול יותר מחפש חלוץ בנרות בכל מיני ליגות משנה והחלוץ הזר היחיד שהצליח לו הגיע לפה בגיל 33.
חיפה משקיעה כל שנה סכומים גדולים בחלוצים מבטיחים ובסוף נופלת איתם (כמו החלוץ מהבונדסליגה שהגיע עונה שעברה).
בהפועל, החלוץ המוצלח האחרון שהגיע מחו"ל היה סימרוטיץ (שגם הוא איבד את הכיוון אחרי שנה).
לעומת זאת כל החלוצים הזרים שהצליחו אצלנו היו כאלה שהגיעו מקבוצות אחרות בליגה (קלשצ'נקו, יבוריאן ויבואה).
לכן הייתי נרגע קצת עם השאיפות ל"חלוץ זר" כאילו כל התותחים של אירופה מחכים להצטרף.
מה שאנחנו צריכים בשלב הראשון זה שחקן שייתן את ה-10 גולים בעונה ויעזור לנו להתייצב.
וזה יכול להיות גם ביטון או סליחי

הפועל נפלה עם חלוצים זרים (ובכלל עם זרים שלא שיחקו לפני כן בישראל) בעיקר כי כבר שנים יש לנו בעלימים שמקצים לטובת העניין הזה סביב ה- 1.90 ש"ח, את הכסף הגדול הורידו תמיד על שמות ישראליים שכנראה ימשכו מנויים ולא על שחקן שבאמת ישדרג קבוצה. בנוסף לזה, שרשרת המאמנים הישראליים שהיו לנו בהרבה שנים האחרונות נגועים במחלה של המאמן הישראלי המצוי - הבאת שחקנים זרים בעסקה סיבובית עם סוכן. אני לא מדבר על אף אחד ספציפית ולא מוציא דיבתו של איש, זה נאמר בכלליות וסופר על כך לא מעט בתקשורת ה"אלטרנטיבית" (הרי לא תקרא על זה תחקיר מעמיק בוואן או בספורט5).

כרגע בהפועל יש גם בעלים שאכפת לו באמת להעמיד קבוצה ראויה, גם אנשי מקצוע שעושים רושם של מקצוענים וכאלו שבאים לעבוד, ובנוסף לזה למיטב ידיעתנו יש יכולת תקציבית להקצות שכר של 300 אלף דולר לחלוץ ישראלי (אפקטיבית זה הרבה יותר מכך במושגים של זר, בוודאי כשסוגרים חוזה ביורו). לא חסר חלוצים מצויינים באירופה שאתה יכול להנחית פה בסכומים כאלו, והסיכוי שלך ליפול עם שחקן עם קבלות הם דיי נמוכים. אם הצלחנו להביא לפה שמות כמו בומבה ופינטילי אין שום סיבה בעולם שלא תוכל להביא חלוץ בקליבר דומה, מהליגה הרומנית או מליגות אחרות (עם מה שקורה ביוון הייתי מנסה להביא דווקא שחקן משם).

אפשרי ונכון מאוד להביא חלוץ זר תותח במקום 2 הפרימדונות שלא מתיחסות אפילו לכספים של שחר. ובודאי שבעזרת התקציב לאנטל.
אבל, ויש אבל קטן, דרוש קשר לסוכנים מגוונים או מערך סקאוטינג חו"ל שיקר לנו.
כבר נכתב שמרגיש שגם העבודה הנהדרת שנעשתה בקבוצה נעשה בספקטרום הצר של מומחה לרומניה וסוכנים סטנדרטים העובדים עם יותר מקבוצה אחת בישראל. בעיקר שיש לנו צוות עם קשרים בספרד ועוד. וסביר שיש סדקים בשוק היווני.

רומא לא נבנתה ביום אחד. יש לי סבלנות לבניה מחדש של הקבוצה שצריכה להוסיף נדבך של קשר לסוכנים מגוונים (כולל לגילאי הנוער). גם העונה אפשר להביא חלוץ זר תותח, רק שנראה שכרגע ניזדקק גם למעט מזל כמו בקשר הרומני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:16 
קונה עכשיו בלם זר,אנטל,חלוץ זר וביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
קונה עכשיו בלם זר,אנטל,חלוץ זר וביטון.

מותר 5 זרים בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:22 
ובכלל, אולי צריך להגיד ברכת הגומל שלא הסתייע חוזה ארוך לאחת מ-2 הפרימדונות החשודות גם באוברייטיות כולל הנטיה לפציעות של טוטו וחלומות שהרורים על אירופה.
וצריך להחתים חלוץ זר על חוזה חד פעמי לשנתיים שיתנו זמן למצוא ו/או לגדל חלוץ ישראלי צעיר וצנוע שיחליף אותו בעתיד.
הארי קיין הישראלי.
אגב, מונס דאבור העדיף לבוא אלינו ועבר למכבי בחסות העבודה הנהדרת של טביב. 3 החתמות הנוער ממכבי, כולל יחזקאל, מחזקות אפשרות זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
אין לנו מה לעשות איתו. זו האמת. הוא לא שחקן יוצר.. פשוט בזבוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:52 
כשיש דיבור - הלוואי יגיעו.
כשאין דיבור - פרימדונות עצלנים שילכו למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:09 
התקרבות במשא ומתן בין בש לבין שהר לפי ספורט 5
מציעים 350 אלף יורו....
לא נראה לי שבן יחתום אצלינו...אם הוא היה רוצה הפועל הוא כבר היה חותם, הוא ילך לאן שיישלמו לו יוצר גם אם בהפרש קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
0NE העלו שתי כתבות מוזמנות, אחת על כמה לרייכרט אין סיכוי בבוררות ושהוא לא קורבן.
הכתבה השנייה זה תרגום של כתבה שעלתה עם קלאודיו בומבה, אממה, הם תרגמו את זה למה שנוח לאינטרסים שלהם.

בראיון האמיתי קלאודיו בומבה אומר שהוא היה חייב לעבור להפועל כי המצב הכלכלי ברומניה ובקבוצה שלו בפרט היה רע מאוד. וואן תרגמו: "עברתי להפועל בכוח".
הוא אומר שהליגה הישראלית לא יותר חלשה מרומניה ושיש מסורת של קבוצות ישראליות באירופה. וואן תרגמו: "הרמה ברומניה גבוהה יותר".

שמישהו יתבע אותם דיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:13 
RedFox כתב:
0NE העלו שתי כתבות מוזמנות, אחת על כמה לרייכרט אין סיכוי בבוררות ושהוא לא קורבן.
הכתבה השנייה זה תרגום של כתבה שעלתה עם קלאודיו בומבה, אממה, הם תרגמו את זה למה שנוח לאינטרסים שלהם.

בראיון האמיתי קלאודיו בומבה אומר שהוא היה חייב לעבור להפועל כי המצב הכלכלי ברומניה ובקבוצה שלו בפרט היה רע מאוד. וואן תרגמו: "עברתי להפועל בכוח".
הוא אומר שהרמה בישראל לא יותר חלשה מרומניה ושיש מסורת של קבוצות ישראליות באירופה. וואן תרגמו: "הרמה ברומניה גבוהה יותר".

שמישהו יתבע אותם דיבה.

זה לא רק וואן, הוא מצוטט ככה בכל האתרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
silver-net כתב:
מציעים 350 אלף יורו....
לא נראה לי שבן יחתום אצלינו...אם הוא היה רוצה הפועל הוא כבר היה חותם, הוא ילך לאן שיישלמו לו יוצר גם אם בהפרש קטן

מה מצב החלוצים שם אצל בעלה של אלונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
RedFox כתב:

הוא אומר שהרמה בישראל לא יותר חלשה מרומניה ושיש מסורת של קבוצות ישראליות באירופה. וואן תרגמו: "הרמה ברומניה גבוהה יותר".

שמישהו יתבע אותם דיבה.

זאת ליצנות, מילא זה שהכריחו אותו לעבור להפועל, אפשר עוד לפרש את זה ככה.
אבל הוא בפירוש אומר שהכדורגל בישראל לא חלש יותר מרומניה ובכל האתרים מתרגמים את זה לדברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:15 
RedFox כתב:

הוא אומר שהליגה הישראלית לא יותר חלשה מרומניה ושיש מסורת של קבוצות ישראליות באירופה. וואן תרגמו: "הרמה ברומניה גבוהה יותר".

שמישהו יתבע אותם דיבה.

מקווה שמישו שיודע רומנית אם הכתבה ברומנית יתרגם את הכל כמו שצריך ויעשה תביעה נגד ONE, גם צילום מסך או איזה תמונת פייסבוק זה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
RedFox כתב:

שמישהו יתבע אותם דיבה.

איזה אתרים? עברתי אחד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:18 
dino כתב:
Meitar כתב:
RedFox כתב:

שמישהו יתבע אותם דיבה.

איזה אתרים? עברתי אחד אחד.

http://sports.walla.co.il/item/2870310
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 24&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
silver-net כתב:
מציעים 350 אלף יורו....

מה מצב החלוצים שם אצל בעלה של אלונה?

ארבייטמן וזהו.
ברדה משחק שם קשר מאחורי החלוץ, נראה לי שגם וואקמה מתופקד בערך אותו דבר.
היה להם את דובב גבאי אבל הוא עבר לבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:07 
Yalla Hapoel כתב:
דיי מוזר לי להגיד את זה אבל אני בכלל בכלל לא מתלהב עם בן שהר יגיע בסכומים האלו.

ואם הוא יגיע בסכומים נמוכים אז כן תתלהב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:15 
באופן אישי אני חושב שהוא אוברייטד. שחקן בסדר. לא מה שעושים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
בן זונה לוציפר ובן זונה מי שהדליף לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:22 
איזה טוויסט בחצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:24 
איך הכל מודלף פה...
פרטים עליו בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4676958,00.html

הפועל ת"א במו"מ מתקדם עם בלם פרטיזן בלגרד
פרסום ראשון: מילוש אוסטוייץ' קיבל דד ליין של 48 שעות על מנת להשיב להצעה שהאדומים הגישו בפניו. התקדמות משמעותית במגעים עם ליביו אנטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי ויקי ועקנין (שעובדת הקיץ חזק מאוד עם הפועל בשוק הרומני והסרבי) מדליפה את זה מסיבות ברורות. במידה ואני צודק, קצת מוזר שהפועל לא מצליחה לעשות לזה סוף במסגרת ההתנהלות החדשה. בכל מקרה יש המון שיטות לאתר מדליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
בן 23,
עוד שחקן צעיר לעמדה שזקוקה נואשות ל"מבוגר אחראי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
שחקן בן 24 שלא שיחק כל העונה אחרי ששבר את הרגל.
נשמע כמו ההחתמה הכי גרועה שאפשר לעשות. מקווה מאוד שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: