תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 12:28 
אני רק מתבאס שחוזרים לשיטת "כוכבי העבר" התחיל כאן משהו רציני של שחקנים צעירים ובעלי פוטנציאל בהסתכלות רחבה לשנים קדימה.
שוב לשבור את הקופה על טוטו, שהר / שכטר,ורמוט / *צמד כלשהו מעונת הדאבל* ? לא נמאס מזה כבר?
לא הולכים לקחת אליפות השנה ואין לנו מספיק כסף בשביל להתחרות במשחק הכוכבים הזה אז חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 12:49 
redrony כתב:
Fez כתב:
אני לא מכיר את קריספין בכלל, אבל זה בן אדם שאין לו קשר להפועל והאינטרסים שלו לא ממש ברורים, גם כסף הוא לא מוכן לשים. זה נראה שהוא בא בשביל פרסום ובשביל לשחק מנג׳ר, הוא לא נראה כל כך רציני.
כבירי זה האיש עם החזון לטווח ארוך, עם המחויבות למועדון, עם ההשקעה הכספית, והוא גם זה שנמצא פה מהסיבות הנכונות.

לא שאני באמת יודע, אבל הדיווחים על קריספין היו שהוא חי כדורגל, יש לו קשרים, מכיר את הכדורגל הישראלי כולל שחקנים צעירים עם פוטנציאל.
אם זה אכן כך, זה אדם שמקצועית היית רוצה לראות במערכת שלך, לאו דווקא בתור שותף.
מצד שני, אם הוא מדליף, ברור זה בעיתי

את זה אמרו גם על דודו דהאן... אני לא נגד מנהל מקצועי, אבל אם כבר אז שיהיה כמו שצריך ולא כל מיני תפקידים נגועים באינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
שני ושלישי ימים מאוד חמים להחתמות ולא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
סבירות שעד יום שישי יוחתמו שניים-שלושה שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 13:33 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני לא מכיר את קריספין בכלל, אבל זה בן אדם שאין לו קשר להפועל והאינטרסים שלו לא ממש ברורים, גם כסף הוא לא מוכן לשים. זה נראה שהוא בא בשביל פרסום ובשביל לשחק מנג׳ר, הוא לא נראה כל כך רציני.
כבירי זה האיש עם החזון לטווח ארוך, עם המחויבות למועדון, עם ההשקעה הכספית, והוא גם זה שנמצא פה מהסיבות הנכונות.

בדיוק. ובנוסף לכל זה נראה שהרבה פעמים שיקולים של יחסים כאלה או אחרים עם שחקן מסויים הטו את הכף בלי קשר לסיבה מקצועית אהם אהם גיא אסולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 13:54 
GATE7 כתב:
אני רק מתבאס שחוזרים לשיטת "כוכבי העבר" התחיל כאן משהו רציני של שחקנים צעירים ובעלי פוטנציאל בהסתכלות רחבה לשנים קדימה.
שוב לשבור את הקופה על טוטו, שהר / שכטר,ורמוט / *צמד כלשהו מעונת הדאבל* ? לא נמאס מזה כבר?
לא הולכים לקחת אליפות השנה ואין לנו מספיק כסף בשביל להתחרות במשחק הכוכבים הזה אז חבל.

מסכים בעקרון, אבל מצד שני גם לא רוצה לראות בשנה הבאה חוד של דודו ביטון ושלומי אזולאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
נגיד והסיפור אמיתי, וכבירי עלה על זה שקריספין הוא המדליף, ורוצה להעיף אותו על זה. נגיד.
מי הדליף את הסיפור הזה לעיתונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:10 
red in blood כתב:
נגיד והסיפור אמיתי, וכבירי עלה על זה שקריספין הוא המדליף, ורוצה להעיף אותו על זה. נגיד.
מי הדליף את הסיפור הזה לעיתונות?

מדליף ממדליף פטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

מסכים בעיקרון אבל המחשבה להביא שחקן וותיק שהיה פה כבר היא מחשבה נכונה.
אני חושב שאפילו אם טוטו/שהר יגיע אנחנו צריכים עוד שחקן ישראלי וותיק באמצע/בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:18 
נועם שחם כתב:
GATE7 כתב:

מסכים בעקרון, אבל מצד שני גם לא רוצה לראות בשנה הבאה חוד של דודו ביטון ושלומי אזולאי.

אני לא מבין את ההשוואה
קודם כל, לא מדובר בסכומים בסדר גודל של הסכומים שהוצאו על ורמוט ושכטר
דבר שני, בניגוד לשני אלו, טוטו ובן עשו עונה טובה(טוטו אפילו טובה מאוד) אשתקד ובכל מקרה, כדי לחזור ולהיות פקטור בצמרת צריך להביא שחקנים ישראלים בכירים לקבוצה.
ההרגשה שלי היא שאתם קצת בטראומה מהנפילה עם שכטר, חוששים שזה שוב יתפוצץ לנו בפרצוף ולא זוכרים שחצי שנה לפני העסקה ההיא ויתרנו על איזה אחד שהלך למכבי והפך אותם לאלופה
בסופו של דבר, אם יש אופציה להביא את אחד מהם בלי להשתגע כלכלית צריך לעשות את זה(העדפה אישית שלי - טוטו).

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
נועם שחם כתב:
GATE7 כתב:

אני לא מבין את ההשוואה
דבר שני, בניגוד לשני אלו, טוטו ובן עשו עונה טובה(טוטו אפילו טובה מאוד) אשתקד ובכל מקרה, כדי לחזור ולהיות פקטור בצמרת צריך להביא שחקנים ישראלים בכירים לקבוצה.
ההרגשה שלי היא שאתם קצת בטראומה מהנפילה עם שכטר, חוששים שזה שוב יתפוצץ לנו בפרצוף ולא זוכרים שחצי שנה לפני העסקה ההיא ויתרנו על איזה אחד שהלך למכבי והפך אותם לאלופה
בסופו של דבר, אם יש אופציה להביא את אחד מהם בלי להשתגע כלכלית צריך לעשות את זה(העדפה אישית שלי - טוטו).

לא נפלנו מקצועית עם שכטר, לא נתנו לו זמן להתאקלם, הנפילה הייתה ההתאבדות הכלכלית על שכטר, החשש שלי הוא נטו כלכלי.
אם אנחנו לא קופצים מעל הפופיק ועומדים בזה כלכלית גם במקרה שאנחנו לא מצליחים השנה ומסיימים בפלייאוף תחתון אז שיגיע בהרבה יותר משמחה.
אם הולכים להפיל עליו ציפיות משוגעות ולצפות שפתאום ניהיה מועמדים לאליפות אז אפשר לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה דמיון בין שכטר לתמוז, שכטר זה היה מו״מ מוזר שהתנהל בקבוצות וואטסאפ ועמודי פייסבוק בין מאות אוהדים לשחקן, עם כל מיני הבטחות להשתתפויות בהבאתו ואפילו העלאה של מחירי המנויים כדי לאפשר זאת, וכל זה עבור שחקן על תקן All-Star, כשברקורד של כל הקריירה שלו יש בדיוק עונה גדולה אחת. מה גם שאת ההחתמה של שכטר עשינו בעיקר כי זה שכטר, לא בגלל שזו הייתה העמדה במגרש שבה היה לנו את הבור הכי גדול וחשבנו שעליה תקום או תיפול העונה.

אם תמוז יגיע זה יהיה על תקן חלוץ מעולה, כזה שכמעט בכל עונה בקריירה שלו נתן מספרים יפים מאוד ושמר על יציבות יחסית, והוא לא בא לפה כבן אובד שמתאבדים על החזרתו. הכל בין ההנהלה לשחקן, בערוצים הרלוונטיים ובמסגרת התקציב של הקבוצה. הקבוצה נבנתה בצורה מאוד ראויה על פניו עם איזון נכון בכל מיני עמדות במגרש ואפילו עם עומק מסויים בספסל, עמדת החלוץ זועקת לשחקן ברמה גבוהה כדי לתת לקבוצה הזאת פוטנציאל אמיתי לרוץ חזק, אף אחד לא רוצה להביא את תמוז כי זה תמוז וזה סמל שחייבים להתאבד עליו, אלא בגלל שהוא משתלב בומבה לתוך המערך של הקבוצה.

אי אפשר להתלונן על כך שהגיל הממוצע של ההרכב שלנו בעונה הבאה הוא מתחת ל- 24 ובמקביל להתלונן על כך שרוצים להביא שחקן מנוסה יותר שכבר עשה את הפריצה שלו. לא שזה יפריע למישהו פה להתלונן, אבל עדיין לא משהו שאני מסוגל להבין.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 14:48 
עומרי קנדה כתב:
Red or Dead כתב:
נועם שחם כתב:
GATE7 כתב:

אני לא מבין את ההשוואה

לא נפלנו מקצועית עם שכטר, לא נתנו לו זמן להתאקלם, הנפילה הייתה ההתאבדות הכלכלית על שכטר, החשש שלי הוא נטו כלכלי.
אם אנחנו לא קופצים מעל הפופיק ועומדים בזה כלכלית גם במקרה שאנחנו לא מצליחים השנה ומסיימים בפלייאוף תחתון אז שיגיע בהרבה יותר משמחה.
אם הולכים להפיל עליו ציפיות משוגעות ולצפות שפתאום ניהיה מועמדים לאליפות אז אפשר לוותר.

יכול להיות ששכטר יחזור מתישהו ליכולת המדהימה שלו מהעונת הדאבל, אבל צריך להודות שמאז הוא שחקן אחר לגמרי
לא הצליח בסוונזי, לא הצליח אצלנו, בנאנט היה חלש וגם בחיפה עד עכשיו הוא לא עשה דבר
הקבוצה היחידה בה יש לו נסיבות מקלות היא קייזרסלאוטרן שם הוא התחיל מצוין והמאמן הדביל שלהם הוציא אותו מההרכב בשביל שחקן הרבה פחות טוב
אף אחד לא ידרוש אליפות, אני חושב שכולם פה מצפים לקבוצה טובה שתרוץ בצמרת ומבינים שכל הקבוצה הוחלפה ויהיו תקלות בדרך
לפי הסכומים המדוברים בתקשורת לא מדובר על סכומים דומים לאלו שהושקעו בשכטר, הפועל צריכה חלוץ טוב וצריכה ישראלים בכירים ובמידה ונצליח להגיע לעסקה טובה אחד מהם צריך לנחות כאן.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 15:01 
הייתי מעדיף את השחקן הבא שיצא ויצליח באירופה ולא את זה שחוזר מאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 15:31 
Red or Dead כתב:
נועם שחם כתב:
GATE7 כתב:

אני לא מבין את ההשוואה

350 אלף דולר לעונה זה די להשתגע כלכלית. אנחנו עדין מלקקים את הפצעים של הנפילה הכלכלית האחרונה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 15:48 
אני לא קפצתי על העגלה של מוגרבי עד עכשיו, אבל האמת שאם אסולין ואנטל לא מגיעים הוא לגמרי מתבקש.
יושב בול על העמדה החסרה באגף ימין (בומבה בשמאל, אלטמן באמצע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
אנשים הגזימו עם ההבדלים בין טוטו לסהר. צריך לזכור שטוטו הוא שחקן מועד לפציעות ועם השנים זה רק הופך להיות יותר מסוכן. לא עניין של מה בכך לבנות את כל ההתקפה על שחקן כזה, שאין ספק שכשהוא כשיר, הוא שחקן יותר טוב ויותר מתאים.
הרבה יותר חשוב שיגיע אחד מהם, וגם שבסופו של דבר אנטל כן יגיע - אנחנו צריכים באנקר אחד בקישור ההתקפי ליד כל הילדים בעמדות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:06 
אני פשוט לא מצליח להבין את הלוזריות הבסיסית שעושה רושם שטבועה בקרב כמה אוהדי הפועל.
לוותר על טוטו כי אין סיכוי לאליפות, לא להחליף את מיימון כי אין סיכוי לקחת אליפות ממכבי. מה זה השטויות האלה?
זה לא מנג'ר, זאת קבוצת ספורט מקצוענית שאמורה לעשות את המקסימום עם התקציב שיש לה. עם הגישה הזאת באמת לא ניקח אליפות לעולם.
הבעיה עם שכטר לא הייתה בזה שהביאו ליגיונר. הביאו שחקן בן 26 שרק שנתיים לפני עוד היה החלוץ הטוב בליגה, מבחינה מקצועית נטו מדובר ברכישה מצוינת. אף אחד לא יכל לחזות שמדובר בשחקן גמור.
הבעיה הייתה שבנו קבוצה עם תקציב של 50 מיליון על בסיס הכנסות של 20 מיליון. איפה זה ואיפה אנחנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
In Lutzi we trust!
יאללה תביא לנו וולקאם חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:31 
אם טוטו חותם אני גומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:32 
למה ככה סתם באמצע החיים היו צרכים לעלות את הכתבה הזאת וליצור סתם ציפיה..
איזה באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
לא אומרים יש! לפני גול
לא אומרים יש! לפני גול
לא אומרים יש! לפני גול
לא אומרים יש! לפני גול
לא אומרים יש! לפני גול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
יש פה פוטנציאל לטוטו ואנטל תוך יומיים מצד אחד, ולאסולין ודודו ביטון מצד שני.
בבקשה כבירי, אופציה א'. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

הפועל ת"א תיפגש הערב (ד') עם חלוצה של פלוישט הרומנית, טוטו תמוז, ותציע לו לחתום מיידית על חוזה במועדון, כך נודע ל-ynet ספורט.

הבעלים המיועד של האדומים, אמיר כבירי, נחוש לצרף את תמוז ואף עשוי להציע לו את סרט הקפטן. אמנם זה עוד נראה רחוק בשלב זה, אך בהפועל רוצים להציג את תמוז כבר במסיבת העיתנואים שתתקיים מחר כשחקן הרכש ה-15 של המועדון.

תמוז מחזיק אמנם בחוזה לעונה נוספת בפלוישט אבל לקבוצתו אין את היכולת לעמוד בתנאי השכר שלו בשל קשיים כלכליים מהם היא סובלת. ייתכן והקבוצה תוותר על השחקן בתמורה לאי תשלום שכרו עדל סיום העונה.

משיחות סגורות עם אנשי הפועל, תמוז נחוש לחזור לקבוצה בה שיחק לפני המעבר לרוסיה. למרות ההערכות המוקדמות כי יחסיו המתוחים עם עוזר המאמן וואליד באדיר עלולים להפריע, בפועל הדבר לא יפגע בסיכויי הגעתו. גם מכבי ת"א פוזלת לעברו של תמוז, אך רק בתנאי שהמגעים מול מואנס דאבור לא יבשילו לכדי חתימה.

בהפועל בחרו באופציית תמוז נוכח ההשתהות של שהר וחתימתו של עומר דמארי ברד בול זלצבורג. שכרו של תמוז צפוי לנוע סביב 250 אלף יורו לעונה והחוזה שיוצע לו הוא לארבע שנים.

הפועל כבר מכרה למעלה מ-5,000 מנויים בתוך שישה ימי מכירה בלבד, זאת עוד טרם פתיחת המכירה לכלל השערים. מועד חידוש המנויים יסתיים הערב והמכירה לכלל הקהל תחל ביום חמישי הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
מתי הוא רב עם באדיר?
בכל אופן נראה שלא העיפו את כל המדליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:39 
IdanTheLittle כתב:
מתי הוא רב עם באדיר?
בכל אופן נראה שלא העיפו את כל המדליפים.

90% מהפעמים המדיליפים בכלל מגיעים מהצד של השחקן.
אם זה לא הסוכן או השחקן עצמו אז זה מקורב לשחקן .
מדינה קטנה , אין שום סיכוי להחתים כוכב בסדר גודל כזה בלי שידעו על כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:47 
המדליף שוב פעם בפעולה?
חבל שהדברים האלה לא נעשים בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
מהרגע שיש מו"מ עם שחקן - כמות המדליפים יכולה רק לעלות בעיקר כשמדובר בשחקן שיש לו מספר הצעות.
ככל שהלחץ על כבירי להחתים את טוטו יעלה - ככה טוטו יוכל להשיג דברים יותר טובים בחוזה.
הדבר המועדד פה הוא שכנראה - טוטו מעדיף כרגע להגיע להפועל מהסיבות שלו (נוחות, קהל, כסף, תחרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 16:59 
סעממק עוד לילה ללא שינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 17:42 
ועדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: