עומרי קנדה כתב:
Red or Dead כתב:
נועם שחם כתב:
GATE7 כתב:
אני רק מתבאס שחוזרים לשיטת "כוכבי העבר" התחיל כאן משהו רציני של שחקנים צעירים ובעלי פוטנציאל בהסתכלות רחבה לשנים קדימה.
שוב לשבור את הקופה על טוטו, שהר / שכטר,ורמוט / *צמד כלשהו מעונת הדאבל* ? לא נמאס מזה כבר?
לא הולכים לקחת אליפות השנה ואין לנו מספיק כסף בשביל להתחרות במשחק הכוכבים הזה אז חבל.
מסכים בעקרון, אבל מצד שני גם לא רוצה לראות בשנה הבאה חוד של דודו ביטון ושלומי אזולאי.
אני לא מבין את ההשוואה
קודם כל, לא מדובר בסכומים בסדר גודל של הסכומים שהוצאו על ורמוט ושכטר
דבר שני, בניגוד לשני אלו, טוטו ובן עשו עונה טובה(טוטו אפילו טובה מאוד) אשתקד ובכל מקרה, כדי לחזור ולהיות פקטור בצמרת צריך להביא שחקנים ישראלים בכירים לקבוצה.
ההרגשה שלי היא שאתם קצת בטראומה מהנפילה עם שכטר, חוששים שזה שוב יתפוצץ לנו בפרצוף ולא זוכרים שחצי שנה לפני העסקה ההיא ויתרנו על איזה אחד שהלך למכבי והפך אותם לאלופה
בסופו של דבר, אם יש אופציה להביא את אחד מהם בלי להשתגע כלכלית צריך לעשות את זה(העדפה אישית שלי - טוטו).
לא נפלנו מקצועית עם שכטר, לא נתנו לו זמן להתאקלם, הנפילה הייתה ההתאבדות הכלכלית על שכטר, החשש שלי הוא נטו כלכלי.
אם אנחנו לא קופצים מעל הפופיק ועומדים בזה כלכלית גם במקרה שאנחנו לא מצליחים השנה ומסיימים בפלייאוף תחתון אז שיגיע בהרבה יותר משמחה.
אם הולכים להפיל עליו ציפיות משוגעות ולצפות שפתאום ניהיה מועמדים לאליפות אז אפשר לוותר.
יכול להיות ששכטר יחזור מתישהו ליכולת המדהימה שלו מהעונת הדאבל, אבל צריך להודות שמאז הוא שחקן אחר לגמרי
לא הצליח בסוונזי, לא הצליח אצלנו, בנאנט היה חלש וגם בחיפה עד עכשיו הוא לא עשה דבר
הקבוצה היחידה בה יש לו נסיבות מקלות היא קייזרסלאוטרן שם הוא התחיל מצוין והמאמן הדביל שלהם הוציא אותו מההרכב בשביל שחקן הרבה פחות טוב
אף אחד לא ידרוש אליפות, אני חושב שכולם פה מצפים לקבוצה טובה שתרוץ בצמרת ומבינים שכל הקבוצה הוחלפה ויהיו תקלות בדרך
לפי הסכומים המדוברים בתקשורת לא מדובר על סכומים דומים לאלו שהושקעו בשכטר, הפועל צריכה חלוץ טוב וצריכה ישראלים בכירים ובמידה ונצליח להגיע לעסקה טובה אחד מהם צריך לנחות כאן.