תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 21:03 
pogi כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
יש הבדל בין לרצות להתפטר, לבין לרצות לעבור מארגון אחד לארגון אחר, ששניהם (והשחקן) נמצאים תחת פיקוח ותחום הסמכות של גוף אחד - פיפ"א במקרה הזה.
אם ההתאחדות (כשלוחה של פיפ"א) ומוסדותיה לא יקבעו לו סעיף שחרור הם לא עוברים על שום חוק, כי הם לא אוסרים עליו להתפטר, אלא רק אוסרים עליו ללכת לעבוד בארגונים שנמצאים תחת שליטתה, כל עוד יש לו חוזה תקף בארגון שגם הוא נמצא תחת שליטתה. הוא רוצה להתפטר מעבודתו במכבי תל אביב ולפתוח בקריירה כרואה חשבון? הוא יכול ללכת לבית דין לעבודה או לכל גוף אחר שיכול לקבוע את גובה הפיצוי שהוא יצטרך לשלם אם בכלל, או ליתר דיוק הוא יכול להתפטר ולהתחיל לעבוד בכל עבודה שהוא רוצה ואחר כך שמכבי ירדפו אחריו בבתי דין, ופיפ"א או ההתאחדות לא יכולים לעשות לו כלום. רק אחר כך הוא לא יכול להתחרט וללכת לעבוד שוב בארגון אחר שמפוקח על ידי פיפ"א.

אני לא אומר שההתאחדות לא תקבע לו סעיף שחרור כלשהו, אני משער שכן, אבל אם לא זה לא אומר שהם עוברים על איזשהו חוק.

איך הגעת למסקנה שיש הבדל ביניהם? אם מישהו עובד במשרד עורכי דין אחד ולא רוצה להמשיך לעבוד שם, ויודע שיכולים לשכור אותו במשרד עורכי דין אחר, אבל הוא מחויב בחוזה, יש לו זכות (למיטב ידיעתי) זכות לפצות את המעסיק שלו וללכת לעבוד איפה שבא לו, בלי קשר לתחום בו הוא ממשיך.

א. מה שרשמת לא ממש מדויק (יש תניות אי-תחרות שעשויות למנוע מאותו עורך דין לעבוד במשרד אחר למשך תקופה מסוימת).
ב. זה בכלל לא רלוונטי לכדורגל כי פה השחקנים כפופים באופן ישיר לחוקי ההתאחדות וחוקי פיפ"א ובתי הדין שלהם (רייכרט כמובן יכול לפנות לבית דין אזרחי בטענה של הפרת חוקי עבודה אבל לדעתי השופט יעיף אותו מכל המדרגות ולכן לא הייתי עושה את זה).

על בוסמן שמעת?
זה הכל עניין של עד כמה רחוק אתה לוקח את זה... אין שום ספק שלחוקי המדינה יש יותר משמעות בקביעת מעמד העובד מאשר לחוקי ההתאחדות לכדורגל.
בכל מקרה, זה לא מקרה סטנדרטי. לבן רייכרט יש סיבות מוצדקות לרצות ללכת לבוררות, ונראה לי שבמובן מסוים כולם יודעים את זה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
הסיפור של רייכרט הרבה יותר גדול מהשחקן עצמו או מ-200 אלף דולר שתשלם הפועל עבורו, או מעט יותר.
יש כאן עניין עקרוני שלא בטוח ש"חוזה מחייב" יכול לגבור על חוק יסוד: חופש העיסוק.

במכבי חוששים (וגם בחיפה שחר מביט בחשש על הנעשה בקרית שלום) שרייכרט יביא לתקדים בו כל שחקן שיש לו חוזה ויבקש לעזוב, יוכל לעשות זאת באמתלה כזו או אחרת, באמצעות בוררות וכיו"ב. כי הרי לא חסרים ולא יחסרו שחקנים ממורמרים על הספסל וביציע של מכבי וחיפה.
רייכרט אמנם "מתבל" את העניין שלו באהדת נעוריו להפועל, אבל גם זהבי היה אדום פעם ובסופו של דבר מדובר במקצוענים, לא ביושבי שער 5.
לכן התירוץ יפה אבל התקדים עקרוני הרבה יותר.

רק לחשוב איך היה הכדורגל לפני ז'אן-מארק בוסמן. בני גילי והמבוגרים יותר בוודאי זוכרים כיצד שחקן היה מסיים חוזה אבל עדיין היה קשור בעבותות לקבוצה שלו. היום זה נשמע לא הגיוני בעליל, נגמר חוזה? יאללה או שמחדשים או שממשיכים הלאה לקבוצה אחרת. אבל לפני 20 שנה דברים היו אחרת (גם עניין הזרים - פתאום כל אירופה מדינה אחת - מי זוכר שבמילאן הגדולה היו "זרים" הולנדיים כמה שנים לפני כן - ואן באסטן, חוליט ורייקארד).

בקיצור, אולי הגיע הזמן שלפחות בחלקת האלהים הקטנה שלנו לחופי הים התיכון, יאפשרו לשחקן כדורגל לשחק לפי בחירתו וליבו, ולא לפי חוזים קרים של עו"ד ומנג'רים זרים וכו'. ואז, בעוד 20 שנה, נוכל גם אנחנו לומר, זוכרים אנו איך היה פה פעם, לפני בן רייכרט, לפני "חוק רייכרט" ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 21:50 
האדום הצורר כתב:

על בוסמן שמעת?
זה הכל עניין של עד כמה רחוק אתה לוקח את זה... אין שום ספק שלחוקי המדינה יש יותר משמעות בקביעת מעמד העובד מאשר לחוקי ההתאחדות לכדורגל.
בכל מקרה, זה לא מקרה סטנדרטי. לבן רייכרט יש סיבות מוצדקות לרצות ללכת לבוררות, ונראה לי שבמובן מסוים כולם יודעים את זה.

זה לא משנה שלחוקי המדינה יש יותר משמעות כי חוקי ההתאחדות לכדורגל גם הם נחשבים ל"חוקי מדינה" שמתייחסים ספציפית לשחקני כדורגל בישראל.
כמו שהסבירו לך פה אף אחד לא פוגע לבנאדם בזכות יסוד כי הוא יכול לעסוק באיזה מקצוע שבא לו, אבל אם הוא נשאר בעולם הכדורגל אז הוא נשאר כפוף להתאחדות לכדורגל, לחוקי ההתאחדות לכדורגל, לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל ולחוזים תחתיהם הוא חתום.
ייתכן שבנוגע לרייכרט יש נסיבות ספציפיות שמצדיקות שחרור דרך הליך של בוררות, אבל הטענות ששחקנים שלא בא להם לשחק בקבוצה שלהם יכולים "להתפטר" על סמך חוקי יסוד למיניהם לא תופסות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 21:58 
pogi כתב:
האדום הצורר כתב:

על בוסמן שמעת?

זה לא משנה שלחוקי המדינה יש יותר משמעות כי חוקי ההתאחדות לכדורגל גם הם נחשבים ל"חוקי מדינה" שמתייחסים ספציפית לשחקני כדורגל בישראל.
כמו שהסבירו לך פה אף אחד לא פוגע לבנאדם בזכות יסוד כי הוא יכול לעסוק באיזה מקצוע שבא לו, אבל אם הוא נשאר בעולם הכדורגל אז הוא נשאר כפוף להתאחדות לכדורגל, לחוקי ההתאחדות לכדורגל, לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל ולחוזים תחתיהם הוא חתום.
ייתכן שבנוגע לרייכרט יש נסיבות ספציפיות שמצדיקות שחרור דרך הליך של בוררות, אבל הטענות ששחקנים שלא בא להם לשחק בקבוצה שלהם יכולים "להתפטר" על סמך חוקי יסוד למיניהם לא תופסות כאן.

יש משהו לא הגיוני במה שאתה אומר, כי אם אתה עובד בחברת הייטק ועוזב את החברה ישנו סעיף שאומר שאסור לך לעבוד בחברות המתחרות כשנה - שנתיים, מחשש להעברת מידע עסקי. אם אין חשש כזה, יש תשלום על תקופת ההכשרה שנקבעת בחוזה. אמן יכול להפר את החוזה מול חברת תקליטים בתמורה לפיצוי שתקבל חברת התקליטים.

רק בכדורגל יכול להיות מצב שלאדם אסור לשחק כדורגל בגלל שהוא לא מסתדר בקבוצה, יחד עם זאת מושקעים כאן סכומים עצומים, זהו מצב בעייתי ממש.
מקרה דמארי שנה שעברה (שאמר שהוא לא רוצה להגיע לשחק במכבי) רייכרט השנה, רונן חרזי בעבר ועוד מקרים חוזרים מעמידים את FIFA בסימן שאלה, ולאו דווקא את ההתאחדות הישראלית.

והפתרון לבעיה היא הכנסת סעיף יציאה בכל החתמה של שחקן שיהיה דיפרנציאלי ביחס ולפיצויים לקבוצה הקודמת (סעיף יציאה הינו פיצוי) לתפוקה, דקות משחק וכו'.
במקרה הנוכחי מכבי צריכה להכריז מה סעיף היציאה של רייכרט וצריך שהוא יהיה הגיוני ביחס לגיל ולדקות המשחק שקיבל לאורך העונה.
כאן בנוסף יש את הקייס של גרימת עוול, התעללות נפשית וכו'...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 22:06 
.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 28 יוני 2015, 22:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 22:22 
אגב, גם בשוק העסקי ברוב המקרים תקופת צינון לא תקפה.
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 80,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
הסרט זה פשוט אין דברים כאלו
זהבי מונה לשמור על התאומות חחחח
:BOW: :LOL2: :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 22:38 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
יש הבדל בין לרצות להתפטר, לבין לרצות לעבור מארגון אחד לארגון אחר, ששניהם (והשחקן) נמצאים תחת פיקוח ותחום הסמכות של גוף אחד - פיפ"א במקרה הזה.
אם ההתאחדות (כשלוחה של פיפ"א) ומוסדותיה לא יקבעו לו סעיף שחרור הם לא עוברים על שום חוק, כי הם לא אוסרים עליו להתפטר, אלא רק אוסרים עליו ללכת לעבוד בארגונים שנמצאים תחת שליטתה, כל עוד יש לו חוזה תקף בארגון שגם הוא נמצא תחת שליטתה. הוא רוצה להתפטר מעבודתו במכבי תל אביב ולפתוח בקריירה כרואה חשבון? הוא יכול ללכת לבית דין לעבודה או לכל גוף אחר שיכול לקבוע את גובה הפיצוי שהוא יצטרך לשלם אם בכלל, או ליתר דיוק הוא יכול להתפטר ולהתחיל לעבוד בכל עבודה שהוא רוצה ואחר כך שמכבי ירדפו אחריו בבתי דין, ופיפ"א או ההתאחדות לא יכולים לעשות לו כלום. רק אחר כך הוא לא יכול להתחרט וללכת לעבוד שוב בארגון אחר שמפוקח על ידי פיפ"א.

אני לא אומר שההתאחדות לא תקבע לו סעיף שחרור כלשהו, אני משער שכן, אבל אם לא זה לא אומר שהם עוברים על איזשהו חוק.

:ROSE:

אני לא בטוח שזאת דוגמא טובה
נראה לי שחוק יסוד חופש העיסוק אומר שצריך לאפשר לאדם לעבוד במקצוע שלו
(מאלף אריות אסיאתים, יופי, מאוד בוגר)
וברצינות, אחרת כל ארגון היה יכול להתגונן בבית המשפט ולטעון שהוא לא מנע ממאן דהו לעבוד בתחום אחר ...

ושאלה למי שאולי יודע, אם הוא מקבל תג מחיר, זה תקדים?
כאילו הוא הולך על המהלך הזה בלי שיש מקרה עבר? אם כן, אז לילד הזה יש באמת ביצים מברזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

אני לא בטוח שזאת דוגמא טובה
נראה לי שחוק יסוד חופש העיסוק אומר שצריך לאפשר לאדם לעבוד במקצוע שלו
(מאלף אריות אסיאתים, יופי, מאוד בוגר)
וברצינות, אחרת כל ארגון היה יכול להתגונן בבית המשפט ולטעון שהוא לא מנע ממאן דהו לעבוד בתחום אחר ...

ושאלה למי שאולי יודע, אם הוא מקבל תג מחיר, זה תקדים?
כאילו הוא הולך על המהלך הזה בלי שיש מקרה עבר? אם כן, אז לילד הזה יש באמת ביצים מברזל

לא אוסרים עליו לעבוד במקצוע שלו. יש לו חוזה שהוא חתם עליו מרצונו החופשי, אתה לא יכול גם להפר אותו בלי שום סיבה מוצדקת וגם ללכת מיד לארגון מתחרה. מותר גם לגוף שעובד מסוים רוצה להשתייך אליו להטיל על אותם עובדים מגבלות תעסוקתיות באותו תחום, בגבולות סבירים (שלעתים נקבעים בבתי משפט ובעימותים עם גופים ממשלתיים).
זה כמו שתגיד על גוף שהשעה לכל החיים ספורטאי שלקח סטרואידים, שהוא פגע לאותו ספורטאי בחופש העיסוק. לא. מותר לו לקבוע גבולות.
סעיף 17 בתקנון ההעברות של פיפ"א קובע ששחקן יכול להשתחרר מקבוצה (תמורת פיצוי) בלי סיבה מוצדקת רק אחרי 3 שנים אם הוא מתחת לגיל 28 או אחרי שנתיים אם הוא מעל גיל 28, והוא נוצר אחרי איומים של הנציבות האירופית לבטל את חוקי ההעברות של פיפ"א. סעיף זה ידוע כחוק וובסטר שהיה הראשון להשתמש בו ולהעמיד אותו למבחן, הוא מאוד שנוי במחלוקת ובודדים המקרים שבהם השתמשו בו מאז שהוא נוצר.
בן רייכרט לא עומד בקריטריונים לשחרור לפי הסעיף הזה, ולכן מוסד הבוררות צריך להחליט שיש סיבה מוצדקת שבגינה הוא יכול להשתחרר ממכבי (שוב, בהחלט יכול להיות ואפילו סביר שזה יקרה). אם הוא יחליט שלא, רייכרט לא יכול להשתחרר.

ומעניין איך כל לוחמי החופש שטוענים בתוקף שקבוצה לא יכולה להחזיק אף שחקן בכוח וכל שחקן שרוצה לעזוב יכול להשתחרר תמורת סכום כלשהו (אני לא מדבר על הנסיבות המיוחדות של רייכרט שאולי מצדיקות שחרור ואולי לא), היו מגיבים אם שחקן משמעותי בהפועל שנמצא תחת חוזה היה עושה הכל כדי להשתחרר ולעבור למכבי, טוען שמאמללים אותו, כולאים אותו, עושים לו את המוות, לא נותנים לו להגשים את החלום וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 23:37 
יובל כתב:

ומעניין איך כל לוחמי החופש שטוענים בתוקף שקבוצה לא יכולה להחזיק אף שחקן בכוח וכל שחקן שרוצה לעזוב יכול להשתחרר תמורת סכום כלשהו (אני לא מדבר על הנסיבות המיוחדות של רייכרט שאולי מצדיקות שחרור ואולי לא), היו מגיבים אם שחקן משמעותי בהפועל שנמצא תחת חוזה היה עושה הכל כדי להשתחרר ולעבור למכבי, טוען שמאמללים אותו, כולאים אותו, עושים לו את המוות, לא נותנים לו להגשים את החלום וכו'.

נכון, ובכל זאת במקרה של רייכרט יש נסיבות מקלות. לאף אחד מהשחקנים שלנו שעזבו לא עשו כאן את המוות, ואף אחד לא קיבל איומים שאם הוא יעיז ללבוש את החולצה של הקבוצה (שלו) שוב אז יעשו לו ככה וככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 23:50 
יש פה, ככל הנראה, נסיבות שעוזרות לרייכרט. אם באמת יש הקלטות ותיעוד של איומים של ג'ורדי עליו, המצב שלו מצויין כי מכבי לא יירצו שזה ייצא החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

לדעתי עדיין יש אפשרות להסגר שזה המקביל להתניות אי תחרות/תקופת צינון. לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אין צורך לתהות יותר מדי, זה קרה(או לפחות מספיק אוהדים קנו את הנסיון של ההנהלה להציג שזה קרה) עם אביחי ידין, והקריאות פה נעו בין לשלוח אותו ליציע לבין למכורהאותו לכל קבוצה שהיא לא מכבי. למרות שהמקרה של רייכרט שונה מהותית מבחינת הנסיבות והסיבות שבגינן השחקן לכאורה דורש שחרור(כביכול חוזה מובטח במכבי אתל ידין, לעומת רייכרט שאצלו מדובר בקללות ואיומים מצד האוהדים, תמיכה של שחקני הקבוצה באוהדים הללו, גיבוי של השחקנים מצד ההנהלה, איומים מצד ההנהלה בנוגע להשאלה שהפכה את מצבו בקבוצה לאפילו יותר גרוע, ואולי גם הפרת חוזה מצד הקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
KingAlpaca כתב:
האמת שאם אני הדיין,
ואני אובייקטיבי לגמרי,
אני דופק למכבי קנס עצבני,
להפועל קנס יותר עצבני,
ואת רייכרט מרחיק מכדורגל לכמה חודשים טובים.

כזה ביזיון מחליא מה שקורה פה.

זו בוררות ולא משפט, בין שני צדדים שלהפועל אין דבר וחצי דבר איתם. אין לבורר שום זכות או יכולת לקשר אותנו לעניין הזה, בוודאי לא על סמך כתבות אצל אופירה וצנציפר.

אני יודע,
לכן אמרתי דיין ולא בורר ויצרתי מצב היפוטתי לגמרי.

וכל מילה של יובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות:
שחקנים וקרויף ניסו לשכנע את רייכרט לצאת למחנה האימון ללא הצלחה. במכבי כבר נערכים למאבק משפטי מולו. הנושא יוכרע כנראה במוסד לבוררות, ומכבי תטען כי רייכרט הפר חוזה בכך שלא יצא למחנה האימונים.
בסביבה של רייכרט הזכירו את מקרה אבוקסיס שחתם על חוזה, התחרט, ושילם פיצוי של חצי מיליון ש"ח.
במכבי אומרים ש"זה הולך להיות קרב ארוך. רייכרט יבין מי זו מכבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
רייכרט נגד מכבי. דוד נגד גוליית. הוא יבין מי זו מכבי?! בסופו של דבר מכבי תבין שיש גבול לדורסנות ולכוח שלה. גולדהאר יכול אולי לקנות שחקנים אבל לא יכול לרכוש את ליבם ונפשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
וואליד באדיר :HEART2:
איזה כיף שהוא משלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
רייכרט נגד מכבי. דוד נגד גוליית. הוא יבין מי זו מכבי?! בסופו של דבר מכבי תבין שיש גבול לדורסנות ולכוח שלה. גולדהאר יכול אולי לקנות שחקנים אבל לא יכול לרכוש את ליבם ונפשם.

הם יעדיפו להפסיד כסף מלהפסיד את השחקן להפועל.
כסף הרי לא חסר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 08:49 
Charlie כתב:
רייכרט נגד מכבי. דוד נגד גוליית. הוא יבין מי זו מכבי?! בסופו של דבר מכבי תבין שיש גבול לדורסנות ולכוח של ה. גולדהאר יכול אולי לקנות שחקנים אבל לא יכול לרכוש את ליבם ונפשם.

אתה חדש פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שאחרי האיום עם האסמסים רייכרט יקבל שיחרור מהר יותר ממה שנראה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
נשאר להם רק לנסח הודעה בסגנון של "אנחנו מועדון מכבי ת"א הגדול, שכבוד גדול להשתייך אליו וכולם גאים בו ומעריצים אותו, אבל אם יש שחקן אחד שמשום מה לא רוצה להיות חלק מהמועדון הזה, למרות שקיבל מעל ומעבר - הן ביחס והן בשדרוג השכר והארכת החוזה, אז הוא לא יהיה איתנו.
ההפסד הוא כולו שלו. מועדון מכבי ת"א הצליח לפני רייכרט וימשיך להצליח גם אחריו.
כנראה שיש שחקנים שמתאימים לקבוצות גדולות כמו מכבי וכאלה שמתאימים לקבוצות פלייאוף תחתון.
(הוראות למסיבת העיתונאים - להתחמק ולהסיט את הדיון במקרה ותישאל אם השחרור נבע מהפחד שרייכרט יחשוף חומר מוקלט, שלכאורה היו בו איומים כלפיו מצד ראשי מכבי ת"א)."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 14:33 
על איזה איום במסרונים אתם מדברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
לוץ:
ציטוט:
בן רייכרט צפוי להגיש בימים הקרובים תביעת בוררות נגד מכבי כשהמטרה שלו שייקבע סכום שחרור מהמועדון. סוכנו אבי נמני היה זה ששכנע אותו להגיע לאימוני פתיחת העונה ולא היה מיודע להחלטה שלקח עם משפחתו בהחרמת האימונים ומחנה האימונים באוסטריה. רייכרט צפוי לפרט בכתב התביעה את השיחות שניהל בתקופה האחרונה עם קרויף, בהן הבהיר לטענתו כי ביקש לעזוב את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 14:35 
zink כתב:
על איזה איום במסרונים אתם מדברים?

אומרים שרייכרט איים לחשוף את הדברים שנאמרו בשיחות איתו והמסרונים ששלחו לו ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2015, 14:36 
הוא אמר שיש לו מסרונים ושיחות מוקלטות של גו'רדי שיעשו לו לא כל כך כיף בקרחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: