תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:08 
אגב, אבי נמני לב לב לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:10 
אם יש דבר שאני יותר שונא מהמועדון שלהם,זה את האוהדים הכאלו סמרטוטים ועיוורים כמו שיש להם.
שמח שאני הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:15 
teknoboy כתב:
Fez כתב:
ג'ורדי יוצא פה אפס ומכבי יוצאים פה הכי גרוע שיש.
מועדון שהורס שחקנים, מועדון ששחקנים צעירים בורחים ממנו.
אנחנו מסתכלים על זה שרייכרט אוהד הפועל, אבל רייכרט זה קודם כל שחקן מבטיח שיובש חצי עונה ואז נשלח בהשאלה נגד רצונו תוך כדי איומים (ואני לא נכנס לסאגת החוזה שנתנו לו שאני מניח שידונו בה בבוררות) למרות המצב הרגיש שלו עם הקהל וההתעללויות שעבר. אח"כ ניסה לבקש שחרור ולא רק שלא התייחסו אליו, אלא התעלמו לחלוטין מהבקשה כאילו היא לא התרחשה, שיקרו פעם אחר פעם לציבור והעמידו אותו במצב בלתי אפשרי.
רייכרט לא סתם מנסה לעזוב את מכבי כי הוא אוהד הפועל. רייכרט מנסה לעזוב את מכבי קודם כל כי הם עשו לו את המוות, התעללו בו, והעמידו אותו במצבים בלתי אפשריים פעם אחר פעם. וגם כי זה פשוט לא טוב לקריירה שלו.

אתה אומר את זה מידיעה, אתה מסיק את זה מהמספר העצום של צעירים מבטיחים שמחרימים את האימונים כדי להשתחרר ממכבי, או שזה פשוט wishful thinking?

ציטטת הודעה שלמה וענית איזו תגובה לא קוהרנטית שלא ברור למה היא מתייחסת. מה אני אומר מידיעה? לאיזה חלק אתה מתכוון?
שרייכרט לא עוזב את מכבי כי הוא אוהד הפועל אלא בגלל איך שהתייחסו אליו שם בשילוב רצון לקבל דקות משחק ומעמד? שאם במכבי היו מתנהלים אחרת הוא עדיין היה משחק שם? שהרבה שחקנים צעירים מעדיפים לא להגיע למכבי אלא למקום אחר שבו הם ישחקו (כולל אדי גוטליב שחתם אצלך)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו בסוף נחטוף תביעה על מגעים עם שחקן תחת חוזה ונקבל קנסות ועונשים.
זה לא יגמר טוב כל הסיפור הזה.

הילד מטומטם לגמרי ולא החלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:19 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
אנחנו מסתכלים על זה שרייכרט אוהד הפועל, אבל רייכרט זה קודם כל שחקן מבטיח שיובש חצי עונה ואז נשלח בהשאלה נגד רצונו תוך כדי איומים (ואני לא נכנס לסאגת החוזה שנתנו לו שאני מניח שידונו בה בבוררות) למרות המצב הרגיש שלו עם הקהל וההתעללויות שעבר. אח"כ ניסה לבקש שחרור ולא רק שלא התייחסו אליו, אלא התעלמו לחלוטין מהבקשה כאילו היא לא התרחשה, שיקרו פעם אחר פעם לציבור והעמידו אותו במצב בלתי אפשרי.
רייכרט לא סתם מנסה לעזוב את מכבי כי הוא אוהד הפועל. רייכרט מנסה לעזוב את מכבי קודם כל כי הם עשו לו את המוות, התעללו בו, והעמידו אותו במצבים בלתי אפשריים פעם אחר פעם. וגם כי זה פשוט לא טוב לקריירה שלו.

אין ספק שההתנהלות של מכבי מול רייכרט הייתה מזעזעת. לדברים שכתבת הייתי מוסיף גם את חוסר ההתייחסות שלהם לטב"ח שאמר לאוהדים שקיללו את רייכרט שהוא מבין אותם.
לצערי כמו שמכבי כדורסל מלמדת אותנו, הדברים האלה לא באמת עושים אימפקט על המוניטין של מועדון והרצון של שחקנים להגיע לשם.

למזלנו כדורגל זה לא כדורסל. ועדיין בשביל שחקנים ישראלים הרצון לצאת לאירופה ולהצליח שם הוא חלום גדול פי 10 מאשר לשחק במכבי. יש לא מעט שחקנים ישראלים שמעדיפים לשחק במקום שיתן להם חשיפה לאירופה מאשר להתייבש על הספסל במכבי. בכדורסל זה לא תופס, למעט מקרים בודדים של שחקנים שרוצים NBA כמו גל מקל שבאמת שם זין על מכבי פעם אחר פעם, עד הפגרה הנוכחית שהוא כנראה יתייאש ויחתום שם. וכמובן שון דאוסן שאתה רואה בימים אלה שהוא יודע שדרך מכבי הוא לא יגיע ל-NBA והוא מסרב להצעות ענק משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:22 
הם מאוד מנסים לא להוציא דברים שיפריעו להם בבוררות.
כמו "אנחנו מצפים שיחזור הוא שחקן חשוב" אחרי ההודעה שלו בבוקר.

האילוץ הזה לוידאו כשהם כולם מסביבו באימון יכול להיות הפאשלה שלהם בקטע הזה.
מעניין מה הלך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:23 
RedFox כתב:

איזה מגעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:

איזה מגעים?

נו עזוב אותך, מכבי לא יוותרו בקטע הזה, אם אתם חושבים שזה יסתיים בזה שתהיה בוררות יקבע מחיר סביר נרכוש את רייכרט והוא יהיה שחקן הפועל אתם קצת תמימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:25 
RedFox כתב:

כמו שג'ורדי חטף 100 תביעות על זה שהוא שולח הודעות SMS כמו סטוקר בן 15 לכל שחקן בליגה שמצליח למסור פס?
אה לא, אצלו אלה היו רק "שיחות ידידותיות"
הוא צריך להיכנס לכלא על הטרדה מינית לא על מגעים תחת חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:26 
הגלמוד מלוד כתב:
'בסביבתו של הקשר אמרו: "בן שלח הודעות ברורות לאנשי מכבי שהוא סיים עם מכבי סופית. היה ברור שאחרי שאילצו אותו לעבור להפועל ת"א בינואר, הוא כבר לא יוכל לחזור. סרטון הווידאו נבע מדרישה אגרסיבית של מכבי, עוד במגרש החניה שיגיד את מה שיגיד. הוא לא ייצא למחנה האימונים, אף אחד לא יידע איפה הוא עד מחר בערב. הוא גמר את הסיפור במכבי, שיפנימו".'

וואו הם כאלה מביכים. ויש פה עוד כאלה שמעריצים את ג'ורדי וה"ניהול האירופאי ג'נטלמני" שלו.
דון שימון.
שיישרפו.
הם יוצאים כל כך גרוע מכל הסיפור הזה, אגב.

עוד נספח לרשימת ההתעללויות. לקחת בן אדם בכוח במגרש החניה ולהכריח אותו להצטלם לסרטון כמו בדאעש. אותו בן אדם שכבר ספג אינספור איומים והתעללויות מהאוהדים כולל מקרה שקרעו לו את החולצה ומכות שהוא חטף, ששחקנים בקבוצה אמרו לאוהדים שהם מבינים אותם שמקללים אותו ואף אחד בקבוצה לא הגן עליו, שההנהלה הכריחה אותו לעבור לקבוצה בהשאלה תוך כדי איומים ואחר כך גם התעלמה מכל בקשה שלו לעזוב ושיקרה במצח נחושה לו ולציבור.
אני במקום אוהדי מכבי לא כל כך משוכנע מה יגידו על כל זה בבוררות. אבל נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:30 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:

איזה מגעים?

נו עזוב אותך, מכבי לא יוותרו בקטע הזה, אם אתם חושבים שזה יסתיים בזה שתהיה בוררות יקבע מחיר סביר נרכוש את רייכרט והוא יהיה שחקן הפועל אתם קצת תמימים.

הכל תלוי בהוכחות שיש למכבי ביד. להערכתי אין להם כלום.
מזכיר לך שהקרב פה הוא בין בן למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:

איזה מגעים?

נו עזוב אותך, מכבי לא יוותרו בקטע הזה, אם אתם חושבים ש זה יסתיים בזה שתהיה בוררות יקבע מחיר סביר נרכוש את רייכרט והוא יהיה שחקן הפועל אתם קצת תמימים.

למה אתה חושב שזה לא כזה פשוט? על מה מכבי לא יוותרו?
חוץ מה"מחיר סביר" במה שהדגשתי הכל נכון, מה מכבי יכולים לעשות בעניין הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:33 
Fez כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
'בסביבתו של הקשר אמרו: "בן שלח הודעות ברורות לאנשי מכבי שהוא סיים עם מכבי סופית. היה ברור שאחרי שאילצו אותו לעבור להפועל ת"א בינואר, הוא כבר לא יוכל לחזור. סרטון הווידאו נבע מדרישה אגרסיבית של מכבי, עוד במגרש החניה שיגיד את מה שיגיד. הוא לא ייצא למחנה האימונים, אף אחד לא יידע איפה הוא עד מחר בערב. הוא גמר את הסיפור במכבי, שיפנימו".'

וואו הם כאלה מביכים. ויש פה עוד כאלה שמעריצים את ג'ורדי וה"ניהול האירופאי ג'נטלמני" שלו.
דון שימון.
שיישרפו.
הם יוצאים כל כך גרוע מכל הסיפור הזה, אגב.

עוד נספח לרשימת ההתעללויות. לקחת בן אדם בכוח במגרש החניה ולהכריח אותו להצטלם לסרטון כמו בדאעש. אותו בן אדם שכבר ספג אינספור איומים והתעללויות מהאוהדים כולל מקרה שקרעו לו את החולצה ומכות שהוא חטף, ששחקנים בקבוצה אמרו לאוהדים שהם מבינים אותם ואף אחד בקבוצה לא הגן עליו, שההנהלה הכריחה אותו לעבור לקבוצה בהשאלה תוך כדי איומים ואחר כך גם התעלמה מכל בקשה שלו לעזוב ושיקרה במצח נחושה לו ולציבור.
אני במקום אוהדי מכבי לא כל כך משוכנע מה יגידו על כל זה בבוררות. אבל נראה.

הקטע עם אותו אירוע בקפריסין ש*כבי וטבח עשו הכל כדי להוכיח שטבח אמר את הדברים על רייכרט ולא על ראדי.
זה בסדר להצדיק קללות של קהל לשחקן של הקבוצה כל עוד הוא לא ערבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאוד שבהפועל עשו הכל בדיסקרטיות מוחלטת ולמכבי אין הוכחות.
אני מאוד מקווה שיקבע תג מחיר סביר ושהוא ילבש אדום רק בשביל שלאוהדים המלוכלכים שלהם יהיה שחקן שמעורר בהם סלידה וחלחלה לפחות כרבע ממה שמעורר בנו ערן זהבי.
אני רק לא חושב שזה יהיה כל כך פשוט וחלק אבל מקווה להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:38 
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:

איזה מגעים?

אתה לא זה שאמרת שלשום שעורך הדין שלו עושה שרירים כדי שהוא יקבל מקום בהרכב של מכבי? ואחר כך שהסרטון סותם את הגולל על כך שהוא נשאר במכבי ובכלל לא היו דברים מעולם?

מה עד עכשיו בהערכות שפיזרת פה לגבי הפרשה הזאת גורם לך לחשוב שאתה צודק?

ואגב, אני ממש לא חושב שהולך להיות קל והופ רייכרט שחקן הפועל. ממש לא. אבל לשחק אותה שכולם חוץ ממך נאיבים אחרי כל ההערכות השגויות שפיזרת פה רק ביומיים האחרונים זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שההערכות שלי היו הזויות יותר מהפרשה הזאת עצמה שהיא הזויה מאוד ומלאה בטוויסטים.
כל מה שכתבתי זאת דעתי האישית ולא מן הנמנע שאני אטעה לא פעם ולא פעמיים שאכתוב את דעתי, יכול להיות שבפעם השלישית אני אהיה צודק ויכול להיות שאני אטעה שוב.
אתה מתנגח בי אישית כאילו אנחנו לא באותו צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
teknoboy כתב:
Fez כתב:

אתה אומר את זה מידיעה, אתה מסיק את זה מהמספר העצום של צעירים מבטיחים שמחרימים את האימונים כדי להשתחרר ממכבי, או שזה פשוט wishful thinking?

ציטטת הודעה שלמה וענית איזו תגובה לא קוהרנטית שלא ברור למה היא מתייחסת. מה אני אומר מידיעה? לאיזה חלק אתה מתכוון?
שרייכרט לא עוזב את מכבי כי הוא אוהד הפועל אלא בגלל איך שהתייחסו אליו שם בשילוב רצון לקבל דקות משחק ומעמד? שאם במכבי היו מתנהלים אחרת הוא עדיין היה משחק שם? שהרבה שחקנים צעירים מעדיפים לא להגיע למכבי אלא למקום אחר שבו הם ישחקו (כולל אדי גוטליב שחתם אצלך)?

לחלק שהוא עוזב בגלל דקות משחק ולא בגלל שהוא אוהד.

נכון שהתחכמתי ושאלתי שאלה רטורית לגבי גל עזיבת הצעירים שלא היה, אבל מעבר לזה אני אישית באמת לא מצליח להבין את הסיפור של רייכרט.
עד היום שמעתי מלא מעט משתמשים פה שהוא רוצה לעבור אלינו כי הוא אוהד שרוף וכו' וכו'.
עכשיו פתאום נהייה מקובל להגיד שהוא בכלל רוצה את הפועל מסיבות מקצועיות (שחקנים מבטיחים מהצעירה, צוות מקצועי משובח ומעובה, מעמד מקצועי שלו, וכו' וכו').
לי זה לא חשוב במיוחד, שני הדברים מרגשים באותה מידה.
סתם התענייתי לדעת מאיפה הפסקנות שלך, ואם זה מבוסס על משהו שאתה יודע או שפשוט ככה נראה לך.
(אם הטון של השאלה המקורית היה עוקצני מדי אז אני מקווה שתקבל את התנצלותי על שפגעתי בך)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:48 
RedFox כתב:

ובגלל זה טוב שאנחנו לא מתערבים או מציעים לו משו ושותקים בעניין כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:50 
RedFox כתב:
לא חושב שההערכות שלי היו הזויות יותר מהפרשה הזאת עצמה שהיא הזויה מאוד ומלאה בטוויסטים.
כל מה שכתבתי זאת דעתי האישית ולא מן הנמנע שאני אטעה לא פעם ולא פעמיים שאכתוב את דעתי, יכול להיות שבפעם השלישית אני אהיה צודק ויכול להיות שאני אטעה שוב.
אתה מתנגח בי אישית כאילו אנחנו לא באותו צד.

ממש לא התכוונתי להתנגח, אני גם לא חושב שבאמת "טעית" אלא יותר שבסופו של דבר להרבה מאיתנו יש מנגנוני הגנה שאנחנו לא רוצים לקחת דברים כאלה ברצינות, ואנחנו אומרים שהכל שטויות ולא מפתחים ציפיות.
זה תופס גם אלי וגם אני לא חושב שדברים ילכו חלק. אני מאמין שרייכרט לא ישחק במכבי אבל אני בספק גדול אם ישחק בהפועל.
רק לא אהבתי איך שאתה מפמפם פה בביטחון שכולם נאיבים, אחרי שרק שלשום כתבת פה דברים שהיום הוכח שלא יכולים להיות יותר רחוקים מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:00 
teknoboy כתב:
Fez כתב:
teknoboy כתב:
Fez כתב:

לחלק שהוא עוזב בגלל דקות משחק ולא בגלל שהוא אוהד.

נכון שהתחכמתי ושאלתי שאלה רטורית לגבי גל עזיבת הצעירים שלא היה, אבל מעבר לזה אני אישית באמת לא מצליח להבין את הסיפור של רייכרט.
עד היום שמעתי מלא מעט משתמשים פה שהוא רוצה לעבור אלינו כי הוא אוהד שרוף וכו' וכו'.
עכשיו פתאום נהייה מקובל להגיד שהוא בכלל רוצה את הפועל מסיבות מקצועיות (שחקנים מבטיחים מהצעירה, צוות מקצועי משובח ומעובה, מעמד מקצועי שלו, וכו' וכו').
לי זה לא חשוב במיוחד, שני הדברים מרגשים באותה מידה.
סתם התענייתי לדעת מאיפה הפסקנות שלך, ואם זה מבוסס על משהו שאתה יודע או שפשוט ככה נראה לך.
(אם הטון של השאלה המקורית היה עוקצני מדי אז אני מקווה שתקבל את התנצלותי על שפגעתי בך)

ברור שזו דעתי האישית. לא חושב שיש כאן איזה ידע ממקור ראשון אפילו ברמה התיאורטית, כי אני לא בטוח שרייכרט עצמו יכול באופן מושכל ומפוכח לחלק לאחוזים את הסיבות שהוא רוצה לעזוב את מכבי. החלטה כזאת זה סיפור מורכב שמתגבש לאורך תקופה ארוכה ואנשים גם לא תמיד מודעים למניעים האמיתיים שלהם ב-100%. בגלל זה אני לא מבין מה זה "פתאום נהיה מקובל להגיד", אין פה שום דבר שהוא בגדר אמת אבסולוטית מבחינתי.
רייכרט אוהד הפועל, הכל טוב ויפה. הוא אוהב ללבוש אדום, אוהב לשחק באדום, זה עושה לו נעים בלב ומגשים לו חלום ילדות. אבל יש מספיק אוהדי הפועל אחרים (לא פחות מרייכרט) שהצליחו ליישב את הסתירה הפנימית בינם לבין עצמם והפכו לגדולי המכביסטים. הסיבה שרייכרט לא הצליח קשורה לכל מה שקרה מסביב - גם מבחינת היחס שקיבל וגם ברמה המקצועית.

אגב, לא אמרתי שיש "גל בריחה של צעירים ממכבי" (למרות שאוהדי מכבי משוכנעים שיש וגם פתחו על זה נושא בפורום שלהם), אלא שברמה התדמיתית מכבי יוצאת פה גרוע בתור מועדון שהורס שחקנים, שמחזיק אותם בכוח, ששחקנים צעירים רוצים לברוח ממנו וכו'. זה בקונטקסט של ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:10 
סמל אישי של המשתמש

:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:19 
יגמר כל כך עצוב הסיפור הזה כשאנשים יראו שהוא ימשיך לשחק במכבי או יעבור פשוט לקבוצה אחרת (בית'ר בעסקת דסה?).
הפועל צריכה להפסיק להתעסק עם השחקן הזה ושישבור את הראש לבד יחד עם הסוכן הגרמני שלו. לא הגיוני שאנחנו יורדים לרמת זנות כזאת שמתחננים שיבוא אלינו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
מקקי משחררים את אייבינדר כמהלך נואש להראות לרייכרט שהוא בתוכניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
רייכרט הודיע לנמני: "הלכתי עם הלב, מקווה שתבין אותי"
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/139366

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב, יש פה שאלה פרקטית שכרגע בכלל לא מתעסקים בה. אנחנו חודשיים לפני תחילת הליגה, שבוע לפני תחילת האימונים. עד שיוחלט על בוררות, עד שתיקבע בוררות, עד שתהיה החלטת בוררות, עד שיוחלט לגבי ערעור - זה לא תהליך קצר וספק אם מכבי (בניגוד לרייכרט) תרצה לתקתק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
פשכצקי:
ציטוט:
החלטת רייכרט להחרים את אימוני מכבי ת"א נובעת מהבטחה אישית שקיבל השחקן מהפועל ת"א. לפיה, המועדון עומד מאחוריו ומעוניין בו בכל מחיר. לפי גורם בהפועל ת"א, לאחרונה רייכרט שוחח לא פעם עם אדם בכיר בקבוצה והביע את רצונו לשחק רק בהפועל ת"א.

"מה שקורה איתי במכבי ת"א זה משהו שאני לא מאחל לשונאים שלי", אמר רייכרט באותן שיחות, "מאיימים על חיי, לא מקבלים אותו, נותנים לי הרגשה של אויב העם, דורשים ממני להוציא סרטונים שאני לא מאמין בהם. קשה לי''.

''ג'ורדי קרויף אמר לי אלף פעמים ששחקן שלא רוצה להיות במועדון שהוא מנהל - לא יהיה שם. אני מקווה שהוא יעמוד במילה שלו".

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92471.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:26 
לא אוהב שהפועל מתעסקים בזה,טוב לא ייצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אגב, יש פה שאלה פרקטית שכרגע בכלל לא מתעסקים בה. אנחנו חודשיים לפני תחילת הליגה, שבוע לפני תחילת האימונים. עד שיוחלט על בוררות, עד שתיקבע בוררות, עד שתהיה החלטת בוררות, עד שיוחלט לגבי ערעור - זה לא תהליך קצר וספק אם מכבי (בניגוד לרייכרט) תרצה לתקתק אותו.

זה נכון שעדיף היה אם כל הסגל היה סגור לפני שיוצאים למחנה אימונים,
אבל בהתחשב בזה שאין לנו אירופה על הראש, שלא בונים על לקחת העונה אליפות, ושהחתמת רייכרט היא קודם כל לטווח הארוך,
זה לא כזה קריטי אם הוא יחתום מחר או בספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:27 
ערן כתב:

לדעתי בוררות כזאת תגמר מהר מאוד
לא רואה את כל הסאגה הזאת נמשכת עכשיו חצי שנה.
חודש גג חודשיים זה יסגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:27 
red-toro כתב:
יגמר כל כך עצוב הסיפור הזה כשאנשים יראו שהוא ימשיך לשחק במכבי או יעבור פשוט לקבוצה אחרת (בית'ר בעסקת דסה?).
הפועל צריכה להפסיק להתעסק עם השחקן הזה ושישבור את הראש לבד יחד עם הסוכן הגרמני שלו. לא הגיוני שאנחנו יורדים לרמת זנות כזאת שמתחננים שיבוא אלינו.

א. לא אף אחד לא ירגיש רע חוץ מרייכרט.
ב. השחקן רוצה שחרור לא העברה אז אם הוא ינצח במלחמה שלו ג'ורדי לא יכול פשוט "להעביר אותו" לקבוצה שהכי מתחשק לו.
ג. הפועל לא מתעסקת בזה ולא מתחננת שיבוא אליה ולא משנה כמה פעמים אתה וכמוך יגידו את זה זה לא יהיה נכון. המלחמה היא של רייכרט מול מכבי הבן אדם לא רוצה לשחק שם ואם זה לא היה ככה בכלל לא היה על מה לדבר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: