teknoboy כתב:
Fez כתב:
teknoboy כתב:
Fez כתב:
ג'ורדי יוצא פה אפס ומכבי יוצאים פה הכי גרוע שיש.
מועדון שהורס שחקנים, מועדון ששחקנים צעירים בורחים ממנו.
אנחנו מסתכלים על זה שרייכרט אוהד הפועל, אבל רייכרט זה קודם כל שחקן מבטיח שיובש חצי עונה ואז נשלח בהשאלה נגד רצונו תוך כדי איומים (ואני לא נכנס לסאגת החוזה שנתנו לו שאני מניח שידונו בה בבוררות) למרות המצב הרגיש שלו עם הקהל וההתעללויות שעבר. אח"כ ניסה לבקש שחרור ולא רק שלא התייחסו אליו, אלא התעלמו לחלוטין מהבקשה כאילו היא לא התרחשה, שיקרו פעם אחר פעם לציבור והעמידו אותו במצב בלתי אפשרי.
רייכרט לא סתם מנסה לעזוב את מכבי כי הוא אוהד הפועל. רייכרט מנסה לעזוב את מכבי קודם כל כי הם עשו לו את המוות, התעללו בו, והעמידו אותו במצבים בלתי אפשריים פעם אחר פעם. וגם כי זה פשוט לא טוב לקריירה שלו.
אתה אומר את זה מידיעה, אתה מסיק את זה מהמספר העצום של צעירים מבטיחים שמחרימים את האימונים כדי להשתחרר ממכבי, או שזה פשוט wishful thinking?
ציטטת הודעה שלמה וענית איזו תגובה לא קוהרנטית שלא ברור למה היא מתייחסת. מה אני אומר מידיעה? לאיזה חלק אתה מתכוון?
שרייכרט לא עוזב את מכבי כי הוא אוהד הפועל אלא בגלל איך שהתייחסו אליו שם בשילוב רצון לקבל דקות משחק ומעמד? שאם במכבי היו מתנהלים אחרת הוא עדיין היה משחק שם? שהרבה שחקנים צעירים מעדיפים לא להגיע למכבי אלא למקום אחר שבו הם ישחקו (כולל אדי גוטליב שחתם אצלך)?
לחלק שהוא עוזב בגלל דקות משחק ולא בגלל שהוא אוהד.
נכון שהתחכמתי ושאלתי שאלה רטורית לגבי גל עזיבת הצעירים שלא היה, אבל מעבר לזה אני אישית באמת לא מצליח להבין את הסיפור של רייכרט.
עד היום שמעתי מלא מעט משתמשים פה שהוא רוצה לעבור אלינו כי הוא אוהד שרוף וכו' וכו'.
עכשיו פתאום נהייה מקובל להגיד שהוא בכלל רוצה את הפועל מסיבות מקצועיות (שחקנים מבטיחים מהצעירה, צוות מקצועי משובח ומעובה, מעמד מקצועי שלו, וכו' וכו').
לי זה לא חשוב במיוחד, שני הדברים מרגשים באותה מידה.
סתם התענייתי לדעת מאיפה הפסקנות שלך, ואם זה מבוסס על משהו שאתה יודע או שפשוט ככה נראה לך.
(אם הטון של השאלה המקורית היה עוקצני מדי אז אני מקווה שתקבל את התנצלותי על שפגעתי בך) ברור שזו דעתי האישית. לא חושב שיש כאן איזה ידע ממקור ראשון אפילו ברמה התיאורטית, כי אני לא בטוח שרייכרט עצמו יכול באופן מושכל ומפוכח לחלק לאחוזים את הסיבות שהוא רוצה לעזוב את מכבי. החלטה כזאת זה סיפור מורכב שמתגבש לאורך תקופה ארוכה ואנשים גם לא תמיד מודעים למניעים האמיתיים שלהם ב-100%. בגלל זה אני לא מבין מה זה "פתאום נהיה מקובל להגיד", אין פה שום דבר שהוא בגדר אמת אבסולוטית מבחינתי.
רייכרט אוהד הפועל, הכל טוב ויפה. הוא אוהב ללבוש אדום, אוהב לשחק באדום, זה עושה לו נעים בלב ומגשים לו חלום ילדות. אבל יש מספיק אוהדי הפועל אחרים (לא פחות מרייכרט) שהצליחו ליישב את הסתירה הפנימית בינם לבין עצמם והפכו לגדולי המכביסטים. הסיבה שרייכרט לא הצליח קשורה לכל מה שקרה מסביב - גם מבחינת היחס שקיבל וגם ברמה המקצועית.
אגב, לא אמרתי שיש "גל בריחה של צעירים ממכבי" (למרות שאוהדי מכבי משוכנעים שיש וגם פתחו על זה נושא בפורום שלהם), אלא שברמה התדמיתית מכבי יוצאת פה גרוע בתור מועדון שהורס שחקנים, שמחזיק אותם בכוח, ששחקנים צעירים רוצים לברוח ממנו וכו'. זה בקונטקסט של ההודעה.