תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: החרם מנויים מפברואר
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
באיזה מידה אתם רוצים את הסטייק שלכם מחיים רמון עד אלי טביב?

*אין כסף לשחקנים - יולי 14 (נאום ה"פראייר" של רמון)
*אין כסף לורמוט פברואר 15 (נאום ה"חיסכון" של רמון)
*חרם מנויים אם לא יהיה פירוק או רוכש פברואר 15 (הודעת האולטראס)

בפועל -
לאף אחד שוב אין מושג כמה הבור התקציבי.
לאף אחד אין מושג איך סוגרים אותו.
שוב חותמים הסכמים ארוכי טווח עם שחקנים על סמך מגדי עתידות כאלה ואחרים.
אין בעל בית, אין שקיפות.

אז תגידו לי, על מי אתם עובדים?

אההה באוגוסט נדע הכל, מזל שחיימק'ה קנה אותנו בקיץ 2012 שנדע את הכל.... אוטוטו.

*ההודעה לא נועדה לצורך הקנטה או הקטנה של האוהדים פה, אני באמת לא מבין את השמחה המוגזמת שלכם נוכח ההחתמות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החרם מנויים מפברואר
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כבירי הולך להיות הבעלים בעוד כמה ימים, ההון שלו ידוע.
כל שדרת הניהול הוחלפה. כל החונטה והשכונה נשלחו הביתה.
כל ההחלטות שהתקבלו עד עכשיו היו סופר מקצעויות וראויות.

אבל אם אפשר לקטר למה לא... בכיף.

* הכותב החרים שנה שעברה את משחקי הקבוצה ואיבד את כיסאו הנוח בשער 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

* הכותב החרים שנה שעברה את משחקי הקבוצה

אמיר כבירי קונה כמה אחוזים מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
IdanTheLittle כתב:

קנה 10, הולך לקנות עוד 20 ואחרי זה עוד 20
שבסוף אמור להגיע ל50 אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
והולך לקבל את זכויות הניהול, שזה החלק הכי משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:02 
מתוכננת ישיבה בעוד כחודש חודשיים
שבה יציגו את הכל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אישית אני לא מחדש עד שאני שומע שזכויות הניהול הועברו, כבר ראיתי הכל בהפועל, הפעם אני הולך על בטוח למרות שהכל באמת נראה מצויין עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 02:25 
אבו-דגל כתב:

בפועל -
לאף אחד שוב אין מושג כמה הבור התקציבי.
לאף אחד אין מושג איך סוגרים אותו.
שוב חותמים הסכמים ארוכי טווח עם שחקנים על סמך מגדי עתידות כאלה ואחרים.
אין בעל בית, אין שקיפות.

Says who?
אבו דגל מפורום שדים?
סבבה, תן לי לעבור לדום.

יש מושג מה ״הבור התקציבי״ ויש תכנית לסגור אותו. זה שלך אין מושג בתור אוהד לא אומר שלכבירי או בארי בן זאב אין מושג. אתה קצת מתבלבל. זה שאתה לא יודע ממש לא אומר שבמועדון לא יודעים, וזה שמחתימים שחקנים לטווח ארוך ממש לא סותר את זה (להפך). בפעם המאה, אי אפשר לנהל שום עסק בלי לקחת התחיבויות וסיכונים. ניהול טוב לא אומר להמנע מהתחיבויות וסיכונים אלא לעשות אותם בצורה מחושבת (מה שכרגע עושים) ולדעת להתמודד עם יותר מתסריט אחד בהמשך.
יש ועוד איך בעל בית (וזה ברור לכל מי שעוקב אחרי המועדון לפי כמות השינויים הניהוליים-תפעוליים שקרתה פה בחודשים האחרונים), יש אובר שקיפות (אף אחד לא חייב לך בתור אוהד פירוט על התכנית הכלכלית של המועדון ובכל זאת רוצים לתת לך דין וחשבון). ואם אתה מצפה ליותר אז אתה צריך לדעתי לתאם את הציפיות שלך, כי אם אתה מחרים עד שיערבו אותך בכל פרט קטן במועדון ותדע הכל מהכל על כל התכניות לעכשיו ולעתיד, החרם שלך ימשך הרבה זמן.

בקיצור, כל אחד מוזמן להחרים מה שבא לו, לקטר כמה שבא לו ולפתוח אשכולות דרמטיים ומיותרים כפי שבא לו. נקווה שישאר לכם מקום בבלומפילד אחר כך.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 06:06 
אבו-דגל כתב:
.

*ההודעה לא נועדה לצורך הקנטה או הקטנה של האוהדים פה, אני באמת לא מבין את השמחה המוגזמת שלכם נוכח ההחתמות האחרונות.

אם כל השינוי שאתה מסמן זה "ההחתמות האחרונות", אתה צריך ללכת לאופטומטריסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 08:57 
חבל שבכל דיון כולם פה תוקפים את כולם. לא מבין למה זה נחוץ.

לעניין האשכול - גם לטעמי, יש הרבה שאלות פתוחות, בנוגע להעברת זכויות הניהול, בנוגע לאחוזי הבעלות, וגם בנוגע לחוסנו הכלכלי של כבירי. ולשאול שאלות זה לגיטימי לפני שקונים מנוי (או כל דבר אחר). מי שנכווה ברותחין (רמון/טביב/תאומים/מישבאלכם/ברקו/חג'ג'/משיחבןדוד), נזהר גם בצוננין (כולל "איש חזק" שיש לו משתמש בפורום).

נכון שלא הכל אמור להיות גלוי לאוהדים, אבל זה לא אומר שהכל בסדר והכל ורוד. אף אחד מאיתנו לא רוצה למצוא את עצמנו במצב של מכבי נתניה בעוד חצי שנה, נכון? גם שם כולם היו בטוחים שהמשיח הגיע, ובסוף התברר שלא. וגם לנו יש היסטוריה ענפה של משיחי שקר.

אני קהל שבוי, וסביר שגם אם ביבי ובנט היו הבעלים של הפועל, הייתי עושה מנוי (אולי הגזמתי? לא יודע), אבל לחשוב שהכל פיקס בזכות זה שבפברואר סגרו עם מאמן (אגב, מי בדיוק סגר איתו בפברואר?) ובתחילת יוני הביאו רומנים, זה קצת תמים מדי לטעמי. מותר להיות ספקנים. בטח ובטח בכל מה שקשור לכדורגל הישראלי.

גילוי נאות:
אני מחבב את האחיינית של אבו-דגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:12 
אל באנדי כתב:
אבו-דגל כתב:
IdanTheLittle כתב:

קנה 10, הולך לקנות עוד 20 ואחרי זה עוד 20
שבסוף אמור להגיע ל50 אחוז

כרגע הוא קונה 30%, הוא לא מעוניין לקנות 20% נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:17 
IdanTheLittle כתב:

* הכותב החרים שנה שעברה את משחקי הקבוצה ואיבד את כיסאו הנוח בשער 13

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:26 
אדום תלאביבי כתב:
חבל שבכל דיון כולם פה תוקפים את כולם. לא מבין למה זה נחוץ.

לעניין האשכול - גם לטעמי, יש הרבה שאלות פתוחות, בנוגע להעברת זכויות הניהול, בנוגע לאחוזי הבעלות, וגם בנוגע לחוסנו הכלכלי של כבירי. ולשאול שאלות זה לגיטימי לפני שקונים מנוי (או כל דבר אחר). מי שנכווה ברותחין (רמון/טביב/תאומים/מישבאלכם/ברקו/חג'ג'/משיחבןדוד), נזהר גם בצוננין (כולל "איש חזק" שיש לו משתמש בפורום).

נכון שלא הכל אמור להיות גלוי לאוהדים, אבל זה לא אומר שהכל בסדר והכל ורוד. אף אחד מאיתנו לא רוצה למצוא את עצמנו במצב של מכבי נתניה בעוד חצי שנה, נכון? גם שם כולם היו בטוחים שהמשיח הגיע, ובסוף התברר שלא. וגם לנו יש היסטוריה ענפה של משיחי שקר.

אני קהל שבוי, וסביר שגם אם ביבי ובנט היו הבעלים של הפועל, הייתי עושה מנוי (אולי הגזמתי? לא יודע), אבל לחשוב שהכל פיקס בזכות זה שבפברואר סגרו עם מאמן (אגב, מי בדיוק סגר איתו בפברואר?) ובתחילת יוני הביאו רומנים, זה קצת תמים מדי לטעמי. מותר להיות ספקנים. בטח ובטח בכל מה שקשור לכדורגל הישראלי.

גילוי נאות:
אני מחבב את האחיינית של אבו-דגל.

יכול להיות שהכל יתחרבש, הכל יהרס, נלך לפירוק ונרד 5 ליגות. ברור שזה יכול לקרות.
לשים מקלות בגלגלים של מי שמנסה לעשות דברים אחרת (ולפחות בכוונות שלו אני מקווה שלא מטילים ספק), להסתכל עליו כמו מישהו שבא לעבוד על כולנו, לקרוא למי שמעז לתת לו צ׳אנס בכינויים כמו סטייק, ולעודד אנשים לחרם מנויים - זו בטח לא הדרך להמנע מהמצב הזה. זו הדרך לזרז את המצב הזה.
לדעתי, עם כל הסקפטיות וכל הדברים שעברנו בשנים האחרונות, אנחנו כקהל לא יכולים להגיע למצב שאנחנו הופכים את החיים לבלתי אפשריים עבור בן אדם שמנסה לשקם את המועדון. גם אם נכוונו ברותחין וכו׳. אחרת אין מזה יציאה. זאת הסיבה שאני כאן כביכול ״מגן״ על ההנהלה לדעת כמה אנשים. צריך לתת צ׳אנס לבן אדם (שבינתיים הוכיח את עצמו מעל ומעבר) לעשות את הדברים כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:40 
חרם המנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:43 
כל מה שפז אמר * 10.

בניגוד לשנים קודמות, התחושה היא כרגע שיש שינוי אמיתי בדרך הניהול של המועדון, גם אם יש עדין חלקים לא ברורים וגם אם לא כל התמונה ברורה, מבחינתי ההנהלה הנוכחית מצדיקה מתן קרדיט.

אני בספק אם כרגע יש מישהו שיכול לשפוך יותר אור על מצב המועדון מעבר למה שכבר פורסם, או אם יש איזה טעם בכך. אני גם די בטוח שאפילו לכבירי ויתר החברים אין כרגע תמונה ברורה לגבי כל הנושאים (בעיקר ענין רמון-טביב) והם צריכים להתנהל בזהירות כדי להגן על המועדון ועל עצמם. אבל מה שהם עשו עד היום, כן נותן את התחושה שיש כאן דרך חדשה.

אולי היא לא תצליח, אולי יכשילו אותה, אבל לנו כאוהדים אין שום יכולת כרגע להשפיע על זה. הדרך היחידה היא לתת גיבוי של 100% להנהלה הנוכחית (בהנחה שאנחנו מאמינים בה - ואני מאמין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לזכור שתמיד כשעוסקים במניות ואחוזים בהפועל תל-אביב הכוונה היא לבעלות על החברה שמנהלת את המועדון ולא על המועדון עצמו (למיטב ידיעתי עוד נקראת "הראל אחזקות"), אבל מה שחשוב בפועל הוא מי מחזיק בזכויות הניהול. כך היה גם בתקופתו של מוני כשקיבל לידיו את זכויות הניהול מתאומים ורק בהמשך עברה אליו הבעלות על המועדון. לכמות האחוזים שמחזיק כבירי בכל שלב נתון יש הרבה פחות משמעות בהנתן שהוא מחזיק בזכויות הניהול באופן בלעדי. כדי להמחיש את הדברים, לפני שנה-שנתיים יכולת לראות את המעורבות של חג'ג' מכוח זה שניתנה לו הזכות לנהל את הפועל בשיתוף עם רמון, וכל זה כשהוא מחזיק רק ב- 5% ממניות הקבוצה בלבד, לעומתו לעמותת האוהדים יש 20% ועדיין אין לה שום Say בעניין ניהול המועדון.

אז לכבירי יש זכויות ניהול ובאופן הדרגתי גם יגדיל את אחוז הבעלות שלו, בפועל נראה שהוא עושה מה שלא עשו פה שנים וזה בכלל לא קשור לרכש כזה או אחר. היה ברור לכל בר-דעת שהבעיה הכי גדולה בהפועל מאז ומעולם זה לא בונדר או קנדה אלא העסקנים והמנהלים למיניהם שמושכים בחוטים ודוחפים את המועדון הזה למקומות הכי גרועים שיש, ופה בדיוק הגדולה של כבירי ומבחינתי רק על זה הוא ראוי למנדט אמיתי מאיתנו לעשות את הדברים כפי שהוא רואה לנכון.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:55 
נועם שחם כתב:
בניגוד לשנים קודמות, התחושה היא כרגע שיש שינוי אמיתי בדרך הניהול של המועדון, גם אם יש עדין חלקים לא ברורים וגם אם לא כל התמונה ברורה, מבחינתי ההנהלה הנוכחית מצדיקה מתן קרדיט.

אותם טקסטים מהפעם ההיא שרמון לקח את המועדון לפני שלוש שנים וכמעט פירק אותה לחתיכות. היו טקסטים דומים גם כשמוני לקח את הקבוצה.
גם ההנהלה הנוכחית חטאה בכל מיני דברים, למשל השקרים לגבי האופציה על רייכרט. אני יודע שהם לא יזמו את העסקה ובאמת קטונתי מלהציע הצעות יותר טובות לאיך לנהל כזה משבר מול האוהדים בלי לשקר, אבל אני מדבר עובדתית.
אני לא אומר שהדברים לא נראים טוב בנתיים אבל תנסו להבין אוהדים שהפכו לחשדניים ורוצים לחכות קצת כדי לוודא שלא מדובר באותו ריטואל.
עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חרם המנויים מפברואר
הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
1.הנושא הוא לא קריאה לחרם מנויים אם זה לא ברור וגם לא מסקנה אישית שאסור לעשות מנוי \ לתמוך בהנהלה החדשה, קצת סקפטיות, יש אנשים שרואים הרבה אפור ובטח על סמך מה שקרה כאן ממש על דפי הפורום הזה ב5 שנים האחרונות, אני רק אזכיר שהמילה "פירוק" היתה שגורה במקלדות של לא מעט משתמשים כאן ממש לפני 4 חודשים.

2.אמיר כבירי ראוי קודם כל מכך שלא ידוע לי שיש לאדם עבר פלילי כלשהו וזה כבר שינוי מרענן על כל הלך הרוח של המועדון.

3.FEZ הטקסט הזה נכתב כל קיץ ב4 שנים האחרונות ואגב לשים מקלות בגלגלים זה טו מאץ' ריספקט.

הגיע קיסר חדש אבל חכו לפני שתכתירו אותו למשיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
מישהו שמביא לצוות את מאור הראל, מעיף את שי אבוטבול מהקבוצה, קובע מחירי מנוי של פחות מ1000 שקלים אחרי כל עמלות לאן ושמאנפרנד אותי בפייסבוק הרבה לפני שהוא נהיה קשור להפועל בדרך כלשהי ראוי מבחינתי לאמון וגם למנוי.
שכל אחד יעשה כרצונו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 10:45 
מושקוביץ כתב:
נועם שחם כתב:

אותם טקסטים מהפעם ההיא שרמון לקח את המועדון לפני שלוש שנים וכמעט פירק אותה לחתיכות. היו טקסטים דומים גם כשמוני לקח את הקבוצה.
גם ההנהלה הנוכחית חטאה בכל מיני דברים, למשל השקרים לגבי האופציה על רייכרט. אני יודע שהם לא יזמו את העסקה ובאמת קטונתי מלהציע הצעות יותר טובות לאיך לנהל כזה משבר מול האוהדים בלי לשקר, אבל אני מדבר עובדתית.
אני לא אומר שהדברים לא נראים טוב בנתיים אבל תנסו להבין אוהדים שהפכו לחשדניים ורוצים לחכות קצת כדי לוודא שלא מדובר באותו ריטואל.
עוד קצת.

מציע שלא תתמקד בטקסטים. תתמקד במה שקורה רגע במועדון. באיוש המשרות, באיוש הסגל, בהחלטות מקצועיות וניהוליות שמתקבלות. אני לא יכול לדעת לאן זה ילך, אבל אי אפשר להתעלם מכך שיש תחושה של שינוי גדול ביחס לאופן שבו הדברים התנהלו ב-5 השנים האחרונות. לא אמרתי שצריך לצאת בתופים ובמחולות, אבל אפשר גם להפחית במינוני הפראנויה והלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 12:00 
נועם שחם כתב:
מושקוביץ כתב:
נועם שחם כתב:

עוד קצת.

מציע שלא תתמקד בטקסטים. תתמקד במה שקורה רגע במועדון. באיוש המשרות, באיוש הסגל, בהחלטות מקצועיות וניהוליות שמתקבלות. אני לא יכול לדעת לאן זה ילך, אבל אי אפשר להתעלם מכך שיש תחושה של שינוי גדול ביחס לאופן שבו הדברים התנהלו ב-5 השנים האחרונות. לא אמרתי שצריך לצאת בתופים ובמחולות, אבל אפשר גם להפחית במינוני הפראנויה והלחץ.

אפשר גם לתת מקום לאנשים שבפראנויה ובלחץ בלי לנסות להמיר אותם מתחושת הסקנדל לתחושת הפסטיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מושקוביץ כתב:
נועם שחם כתב:

עוד קצת.

אם לומר את האמת,זה לא שהיה לנו עוד כל כך לאן להתדרדר מבחינה ניהולית ומבחינת יכולת מקצועית....
אבל עם כל השינויים והדם החדש זורם בעוקי המועדון,עדיין יש לו וואחד סתימה בדמותם של לפחות 50 אחוזים מהמועדון שלא ברור למי הם שייכים,כמה הם שווים
ומה יהיה איתם בעתיד,ואיך שלא תגלגל את זה,זאת עדיין עננה לא קטנה שרובצת על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אבל עם כל השינויים והדם החדש זורם בעוקי המועדון,עדיין יש לו וואחד סתימה בדמותם של לפחות 50 אחוזים מהמועדון שלא ברור למי הם שייכים,כמה הם שווים ומה יהיה איתם בעתיד,ואיך שלא תגלגל את זה,זאת עדיין עננה לא קטנה שרובצת על הקבוצה.

למה לא ברור? ברגע שכבירי ישלים את הרכישה יהיו לו את ה50% שהיו עד עכשיו אצל נאמן מטעם טביב/רמון, ואז הכל יהיה מאוד ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 13:00 
IdanTheLittle כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אבל עם כל השינויים והדם החדש זורם בעוקי המועדון,עדיין יש לו וואחד סתימה בדמותם של לפחות 50 אחוזים מהמועדון שלא ברור למי הם שייכים,כמה הם שווים ומה יהיה איתם בעתיד,ואיך שלא תגלגל את זה,זאת עדיין עננה לא קטנה שרובצת על הקבוצה.

למה לא ברור? ברגע שכבירי ישלים את הרכישה יהיו לו את ה50% שהיו עד עכשיו אצל נאמן מטעם טביב/רמון, ואז הכל יהיה מאוד ברור.

ומדובר על זה שהתהליך הזה יסתיים בסיום העונה, נכון ? עוד משהו כמו 11 חודשים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
IdanTheLittle כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

סוף השנה, לא העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 13:14 
IdanTheLittle כתב:
מושקוביץ כתב:
IdanTheLittle כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

סוף השנה, לא העונה.

אז חצי שנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2015, 14:06 
שער 7 הוא אדום כתב:
נועם שחם כתב:
מושקוביץ כתב:
נועם שחם כתב:

עוד קצת.

אם לומר את האמת,זה לא שהיה לנו עוד כל כך לאן להתדרדר מבחינה ניהולית ומבחינת יכולת מקצועית....
אבל עם כל השינויים והדם החדש זורם בעוקי המועדון,עדיין יש לו וואחד סתימה בדמותם של לפחות 50 אחוזים מהמועדון שלא ברור למי הם שייכים,כמה הם שווים
ומה יהיה איתם בעתיד,ואיך שלא תגלגל את זה,זאת עדיין עננה לא קטנה שרובצת על הקבוצה.

לא חושב שזו כזו עננה. בטח לא כזו שאמורה להדיר שינה מעיני האוהדים או לגרום לי להתעסק בה או לחשוש ממנה.

אני רוצה לקוות שההנהלה החדשה תטפל בנושא הזה באותה רצינות שהיא מראה ביחס לנושאים אחרים. וגם אם לא, אז זה שאהיה בלחץ לא יעזור. יש פה תסבוכת משפטית וכלכלית לא פשוטה, אבל לרוב המכריע של הנוגעים בדבר יש אינטרס לסיים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: