אדום תלאביבי כתב:
חבל שבכל דיון כולם פה תוקפים את כולם. לא מבין למה זה נחוץ.
לעניין האשכול - גם לטעמי, יש הרבה שאלות פתוחות, בנוגע להעברת זכויות הניהול, בנוגע לאחוזי הבעלות, וגם בנוגע לחוסנו הכלכלי של כבירי. ולשאול שאלות זה לגיטימי לפני שקונים מנוי (או כל דבר אחר). מי שנכווה ברותחין (רמון/טביב/תאומים/מישבאלכם/ברקו/חג'ג'/משיחבןדוד), נזהר גם בצוננין (כולל "איש חזק" שיש לו משתמש בפורום).
נכון שלא הכל אמור להיות גלוי לאוהדים, אבל זה לא אומר שהכל בסדר והכל ורוד. אף אחד מאיתנו לא רוצה למצוא את עצמנו במצב של מכבי נתניה בעוד חצי שנה, נכון? גם שם כולם היו בטוחים שהמשיח הגיע, ובסוף התברר שלא. וגם לנו יש היסטוריה ענפה של משיחי שקר.
אני קהל שבוי, וסביר שגם אם ביבי ובנט היו הבעלים של הפועל, הייתי עושה מנוי (אולי הגזמתי? לא יודע), אבל לחשוב שהכל פיקס בזכות זה שבפברואר סגרו עם מאמן (אגב, מי בדיוק סגר איתו בפברואר?) ובתחילת יוני הביאו רומנים, זה קצת תמים מדי לטעמי. מותר להיות ספקנים. בטח ובטח בכל מה שקשור לכדורגל הישראלי.
גילוי נאות:
אני מחבב את האחיינית של אבו-דגל.
יכול להיות שהכל יתחרבש, הכל יהרס, נלך לפירוק ונרד 5 ליגות. ברור שזה יכול לקרות.
לשים מקלות בגלגלים של מי שמנסה לעשות דברים אחרת (ולפחות בכוונות שלו אני מקווה שלא מטילים ספק), להסתכל עליו כמו מישהו שבא לעבוד על כולנו, לקרוא למי שמעז לתת לו צ׳אנס בכינויים כמו סטייק, ולעודד אנשים לחרם מנויים - זו בטח לא הדרך להמנע מהמצב הזה. זו הדרך לזרז את המצב הזה.
לדעתי, עם כל הסקפטיות וכל הדברים שעברנו בשנים האחרונות, אנחנו כקהל לא יכולים להגיע למצב שאנחנו הופכים את החיים לבלתי אפשריים עבור בן אדם שמנסה לשקם את המועדון. גם אם נכוונו ברותחין וכו׳. אחרת אין מזה יציאה. זאת הסיבה שאני כאן כביכול ״מגן״ על ההנהלה לדעת כמה אנשים. צריך לתת צ׳אנס לבן אדם (שבינתיים הוכיח את עצמו מעל ומעבר) לעשות את הדברים כמו שצריך.