תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויים
הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
היי, עד מתי נשמר הזכות קנייה למנויים ותיקים לשער 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
עד 29.6 אם אני זוכר נכון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 05:59 
30.6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 06:18 
yosimo כתב:
רואה שחורות כתב:
yosimo כתב:
zink כתב:
או שתקנו ל-8

ידידי
זה לא המחיר של 150 שקל תוספת למבוגר
או 30 שקלים תוספת למנוי לבן.
זה ההפרדה בין מנוי למנוי
ואני לא מוכן להשתתף בזה.

WTF? הרי זה בדיוק הרעיון של ההנהלה, שמעתה יהיה מאגר אוהדים רחב וארוך-זיכרון.
לפי ההיגיון שלך אתה כנראה לא תהיה יותר מנוי של הפועל עד שארית חייך.

במצב הזה אני ושני הילדים לא נעשה מנוי.

yosimo
אני אענה לך במספר מישורים ואני מכיר אותך
הרי הפועל זו אהבה ,אומרים שזה כמו סם ,אנחנו מכורים ,היא שורפת לבבות,
אז בסוף אתה תעשה הכל כדי להגיע למשחקים עם כל הכעס,
ואז יצא שכרו בהפסדו
גם אני כמחדש עולה לי 200 ש"ח יותר ובאוטומט כעסתי ,אבל לקחתי קצת חמצן למוח הקטן שלי ובחשבון פשוט שהוא לא מתמטי בהכרח
החלטתי בלב שלם ,לא לוותר על האהבה הכי גדולה שלי
ברור שההוצאה שלך גדולה ,כי מדובר בך ובעוד 2 ילדים וזה לא מעט ,ואני יודע זאת מקרוב משום שהייתי עושה ל3 איש עד לא מזמן (לי יש עוד לעשות 2 מינויי כדורסל+חברי עמותה),
כן זה סוג של משכמתא,אבל השנה זה סוג של שינוי שמורגש ומתבטא במעשים בשטח .
אז יכול להיות שהיה צריך לעשות זאת קצת שונה,אבל אני חושב שבסופו של דבר כמו שצינק אמר
תבלע את העלבון/כעס/אכזבה או כל מה שתבחר ותעשה כמו שעשית שנים
מקומך ביציע ולא מחוצה לו
בהצלחה איש :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 06:50 
יש פה אוהדים שחושבים שההנהלה יכולה לעשות לכל אוהד מנוי custom made שמתומחר לפי הסיטואציה הספציפית והאינדיבידואלית שלו, ובוחרים לקחת את זה אישית כשזה לא המצב. מה לעשות שזו גישה לא פרקטית. נלקחה החלטה כללית לציבור הרחב של האוהדים (החלטה נכונה מבחינה שיווקית לתת הנחה למחדשים שמטרתה ליצור קהל המשכי ונאמן) והיא אף פעם לא יכולה להתחשב בכל מקרה ומקרה או בכל סיטואציה אינדיבידואלית. גם לנו במשפחה היו כל השנים 3 מנויים ושנה שעברה 2, אז מה? נקנה השנה מנוי אחד במחיר מלא וזהו.
גם כשהחליטו לסגור את שער 5 למנויים היו הרבה שקיטרו ונעלבו (וגם אני די התבאסתי על זה בזמנו), אבל בראייה לאחור זו אחת ההחלטות הנכונות שנלקחו. זה חבל ועצוב שיש אנשים שלא מסוגלים להסתכל על התמונה הרחבה אלא רק על המקרה הפרטני שלהם ולקחת הכל אישית, כאילו אומרים להם שהם אוהדים פחות טובים או שמנסים לדפוק אותם.
ברור לי שאי אפשר (וגם לא נכון) לדרוש מכל אוהד ראיה מערכתית, אבל המינימום של לנסות להסתכל על דברים מזווית קצת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 07:27 
הרבה יותר חבל ועצוב שהגישה הישראלית של תקיפה כתגובה היא השלטת, של כניסות אישיות באנשים, של ביקורת מזלזלת, והתיצבות אוטומטית לצד הנהלות ולא האוהדים. עצוב? מגעיל ומחליא בעיניי, אבל זה מה יש פה בלבנט. בהחלט צריך לנסות להסתכל על דברים מזווית קצת אחרת, באמת הגיע הזמן, אבל לא מצד אנשים כמו יוסימו אלא מצד הרוב שנמצא כאן ומבקר אותו או דומיו, או ממליץ לו בפטרוניות לבלוע את הרוק ולעשות כי זה כולה עוד מאתיים שקל.
התמונה הרחבה היא שאנשים כמו יוסימו שהיו מנויים נאמנים לאורך שנים ולא יכלו לסבול יותר את המצב שהביאה אותנו הנהלת המועדון, בחרו לא לעשות בעונה שעברה, ומדובר באלפים. כמו כן הייתה קיימת מדיניות מנויים מתמשכת של ארגונים, ויש מדיניות הנחות שערורייתית שקיימת רק בישראל ( נשים כן, גמלאים לא, סטודנטים חלקי ). התמונה הרחבה הייתה צריכה להיות להחזיר את אותם אלפי מנויים שאיבדו אמון ורובם אני מניח היו רוצים לחזור, במקום זה מה שאמרו להם כפי שכתב יוסימו היא שאתם חדשים וצריכים לשלם קנס. אז ראשית אף אחד לא אמר שמחדשים צריכים לשלם פחות, זה לא נהוג בהכרח במועדונים רבים מעבר לים אלא מנויים מקבלים יתרון בשמירת המנוי שלהם. שנית, גם אם החליטו שכך הם רוצים לעשות, וזכותם, היו יכולים להתייחס לעונה האחרונה כלא קיימת ולהתעלם ממנה או להחיל רצף אחורה יותר ( לדוגמא למי שהיה מנוי בשתיים משלוש השנים האחרונות ) בהתחשב בנסיבות. שינוי חשיבה, לא? אם נוסיף את השינוי- המבורך כשלעצמו- של הוצאת הארגונים מחיינו ושכופה גם על אנשים שהם בגדר מחדשים תוספת, ואת מה שקורה מסביבנו במועדונים אחרים, התמונה הרחבה הייתה יכולה וצריכה להיות שונה. לא אומר שאין דברים טובים במדיניות, בטח מה שקרה בשער 13 עם המחירים להורה+ילדים, אבל לאור המחירים לחדשים ( וגם למחדשים היה צריך יותר נמוך יותר לטעמי ) העובדה שאין שינוי גדול במדיניות ההנחות או שאין התייחסות לפינות של שער 2 ו13 שהן מוצר נפרד לחלוטין ממרכז השערים, ההנהלה החדשה כשלה כאן. חבל, לאור כל הדברים הנהדרים שהיא עשתה עד עכשיו, אבל זה כשלון גם לאור זה שאני בטוח שיהיו מספרים מאוד יפים של מנויים. וגם אם אנשים כמו יוסימו יעשו בסוף, הדחף והגעגועים חזקים ורובנו מכורים קשים, התחושה המרירה לא תעזוב אותם. את התחושה הזו שמלווה אותנו כל השנים במפגש מול המועדון היה צריך להכחיד. אולי בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
אני קטעתי שנה שעברה רצף של 7 שנים, ואפילו לא חשבתי לרגע שמגיע לי השנה מנוי של מחדש. כנראה שזה אינדיבידואלי.

בכל אופן באמת שעושים דברים יפים, ובאמת שצריך לטפל בעוד דברים כמו הפינות של 13 ו2, הגושים מאחורי העמודים ועוד. אם האנשים האלה ישארו פה גם עונה הבאה אני בטוח שהם יגיעו לזה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
יש מישהו מהמחדשים שעשה העברת בעלות על המנוי וכבר קיבל שיחה מלאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 08:04 
joshsoos כתב:
הרבה יותר חבל ועצוב שהגישה הישראלית של תקיפה כתגובה היא השלטת, של כניסות אישיות באנשים, של ביקורת מזלזלת, והתיצבות אוטומטית לצד הנהלות ולא האוהדים. עצוב? מגעיל ומחליא בעיניי, אבל זה מה יש פה בלבנט. בהחלט צריך לנסות להסתכל על דברים מזווית קצת אחרת, באמת הגיע הזמן, אבל לא מצד אנשים כמו יוסימו אלא מצד הרוב שנמצא כאן ומבקר אותו או דומיו, או ממליץ לו בפטרוניות לבלוע את הרוק ולעשות כי זה כולה עוד מאתיים שקל.
התמונה הרחבה היא שאנשים כמו יוסימו שהיו מנויים נאמנים לאורך שנים ולא יכלו לסבול יותר את המצב שהביאה אותנו הנהלת המועדון, בחרו לא לעשות בעונה שעברה, ומדובר באלפים. כמו כן הייתה קיימת מדיניות מנויים מתמשכת של ארגונים, ויש מדיניות הנחות שערורייתית שקיימת רק בישראל ( נשים כן, גמלאים לא, סטודנטים חלקי ). התמונה הרחבה הייתה צריכה להיות להחזיר את אותם אלפי מנויים שאיבדו אמון ורובם אני מניח היו רוצים לחזור, במקום זה מה שאמרו להם כפי שכתב יוסימו היא שאתם חדשים וצריכים לשלם קנס. אז ראשית אף אחד לא אמר שמחדשים צריכים לשלם פחות, זה לא נהוג בהכרח במועדונים רבים מעבר לים אלא מנויים מקבלים יתרון בשמירת המנוי שלהם. שנית, גם אם החליטו שכך הם רוצים לעשות, וזכותם, היו יכולים להתייחס לעונה האחרונה כלא קיימת ולהתעלם ממנה או להחיל רצף אחורה יותר ( לדוגמא למי שהיה מנוי בשתיים משלוש השנים האחרונות ) בהתחשב בנסיבות. שינוי חשיבה, לא? אם נוסיף את השינוי- המבורך כשלעצמו- של הוצאת הארגונים מחיינו ושכופה גם על אנשים שהם בגדר מחדשים תוספת, ואת מה שקורה מסביבנו במועדונים אחרים, התמונה הרחבה הייתה יכולה וצריכה להיות שונה. לא אומר שאין דברים טובים במדיניות, בטח מה שקרה בשער 13 עם המחירים להורה+ילדים, אבל לאור המחירים לחדשים ( וגם למחדשים היה צריך יותר נמוך יותר לטעמי ) העובדה שאין שינוי גדול במדיניות ההנחות או שאין התייחסות לפינות של שער 2 ו13 שהן מוצר נפרד לחלוטין ממרכז השערים, ההנהלה החדשה כשלה כאן. חבל, לאור כל הדברים הנהדרים שהיא עשתה עד עכשיו, אבל זה כשלון גם לאור זה שאני בטוח שיהיו מספרים מאוד יפים של מנויים. וגם אם אנשים כמו יוסימו יעשו בסוף, הדחף והגעגועים חזקים ורובנו מכורים קשים, התחושה המרירה לא תעזוב אותם. את התחושה הזו שמלווה אותנו כל השנים במפגש מול המועדון היה צריך להכחיד. אולי בעונה הבאה.

כהרגלך אתה רואה הכל בשחור לבן. אנחנו נגד ההם. אוהדים מול הנהלה. אוהדים ״מאיתנו״ מול אוהדים ״לא מאיתנו״.
אז לא, אין פה ״התייצבות אוטומטית לצד הנהלות ולא אוהדים״. ואין פה בכלל הנהלות נגד אוהדים. יש פה הפועל תל אביב. וזו בדיוק הגישה שבגללה צריך להיות משוגע כדי לעשות את מה שכבירי עושה ולהכנס למקום שבו לא משנה מה תעשה ועם כמה כוונות טובות, תמיד יהיו כאלה שיראו אותך בתור ״אחד מהרעים״.
וכן, יש פה מדיניות לגיטימית לחלוטין (ולדעתי נכונה) שמתחילים ליישם ותבחן בטווח הארוך. מכל תיאוריך הדרמטיים על פגיעה עמוקה ברגשות האוהדים ותחושה מרירה שתמשך לנצח, אין שום סיבה שההנהלה תלך שנים אחורה לבדוק מי היה מנוי מתי (הרי אין לזה סוף) - ההחלטה שהתקבלה היא הבסיסית והטריוויאלית (לתת את ההנחה למחדשים) כפי שנהוג בתחום הזה כבר שנים. כמו שאם לא עשיתי מנוי לשער 5 שנה שעברה, השנה לא ישמרו לי מקום ולא משנה שלפני זה הייתי מנוי 20 שנה. זה בדיוק אותו דבר. אין פה שום דבר אישי, זה לא אומר ששמים עלי זין וזה לא אומר שחושבים שאני לא אוהד טוב.

עכשיו תמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
בעונה הבאה הם יצטרכו להתמודד עם דבר אחר וקשה יותר - איך לא מאבדים כ-30-40 אחוז מהמנויים בעקבות השיפוץ בבלומפילד.
ובפורום אנחנו נצטרך להתמודד עם טענות "בגלל שלא עשיתי מנוי שנה אחת כי לא יכולתי להגיע לפ"ת/נתניה דופקים אותי במחיר של מנוי חדש לבלומפילד המשופץ ולא נותנים לי קדימות למנוי בשער 5?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 08:38 
אכן. בלי ציניות, זו תהיה בעיה קשה. וזה דוקא יתרון למדיניות החדשה, שאולי תעזור קצת להתמודד עם הבעיה הזאת.
כמובן שמעבר לכל מדיניות, מה שבעיקר ישפיע זה איך תראה העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 08:43 
אנטיגונה כתב:
בעונה הבאה הם יצטרכו להתמודד עם דבר אחר וקשה יותר - איך לא מאבדים כ-30-40 אחוז מהמנויים בעקבות השיפוץ בבלומפילד.
ובפורום אנחנו נצטרך להתמודד עם טענות "בגלל שלא עשיתי מנוי שנה אחת כי לא יכולתי להגיע לפ"ת/נתניה דופקים אותי במחיר של מנוי חדש לבלומפילד המשופץ ולא נותנים לי קדימות למנוי בשער 5?".

בכל עונה דוחים את השיפוץ בבלומפילד, ואין סיבה לחשוב שזה לא יקרה גם הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 08:45 
אדום תלאביבי כתב:
אנטיגונה כתב:

בכל עונה דוחים את השיפוץ בבלומפילד, ואין סיבה לחשוב שזה לא יקרה גם הפעם.

אבל בסוף זה יקרה. נראה לי שתצטרך להיות איזשהי הידברות עם ההנהלה כדי שבשנה שלאחר מכן יהיו מחירים אחידים לאור זה שהרבה אנשים גם אם היו מאוד רוצים לעשות מנוי כדי לשבת בנתניה זה לא מסתדר להם פיזית.
מקווה שזה יסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 09:50 
Fez כתב:
joshsoos כתב:

כהרגלך אתה רואה הכל בשחור לבן. אנחנו נגד ההם. אוהדים מול הנהלה. אוהדים ״מאיתנו״ מול אוהדים ״לא מאיתנו״.
אז לא, אין פה ״התייצבות אוטומטית לצד הנהלות ולא אוהדים״. ואין פה בכלל הנהלות נגד אוהדים. יש פה הפועל תל אביב. וזו בדיוק הגישה שבגללה צריך להיות משוגע כדי לעשות את מה שכבירי עושה ולהכנס למקום שבו לא משנה מה תעשה ועם כמה כוונות טובות, תמיד יהיו כאלה שיראו אותך בתור ״אחד מהרעים״.
וכן, יש פה מדיניות לגיטימית לחלוטין (ולדעתי נכונה) שמתחילים ליישם ותבחן בטווח הארוך. מכל תיאוריך הדרמטיים על פגיעה עמוקה ברגשות האוהדים ותחושה מרירה שתמשך לנצח, אין שום סיבה שההנהלה תלך שנים אחורה לבדוק מי היה מנוי מתי (הרי אין לזה סוף) - ההחלטה שהתקבלה היא הבסיסית והטריוויאלית (לתת את ההנחה למחדשים) כפי שנהוג בתחום הזה כבר שנים. כמו שאם לא עשיתי מנוי לשער 5 שנה שעברה, השנה לא ישמרו לי מקום ולא משנה שלפני זה הייתי מנוי 20 שנה. זה בדיוק אותו דבר. אין פה שום דבר אישי, זה לא אומר ששמים עלי זין וזה לא אומר שחושבים שאני לא אוהד טוב.

עכשיו תמשיך.

כהרגלך, למרות שהתבגרת קצת, אתה מתנשא. להמשיך אני אמשיך, לא איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 10:02 
בשביל לפתור את הבעיה של השיפוצים צריך לשחק בפ"ת ולא בנתניה, למי שמגיע לבלומפילד יהיה יותר קל להגיע לפ"ת מלנתניה, בנוסף להוציא הסעות מבלומפילד לפ"ת למשחקי בית עבור מי שיכל להגיע לבלומפילד ולא לפ"ת. נתניה זה אסון גם אם יעשו הסעות לכל משחק ומשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 10:04 
נכתב איפשהו שעוברים לפ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 10:05 
Adom Bdam כתב:
בשביל לפתור את הבעיה של השיפוצים צריך לשחק בפ"ת ולא בנתניה, למי שמגיע לבלומפילד יהיה יותר קל להגיע לפ"ת מלנתניה, בנוסף להוציא הסעות מבלומפילד לפ"ת למשחקי בית עבור מי שיכל להגיע לבלומפילד ולא לפ"ת. נתניה זה אסון גם אם יעשו הסעות לכל משחק ומשחק.

לא יודע כמה זה אסון, עדיין יגיע 4000 לכל משחק, אבל אני מסכים עם רוח הדברים.
לשחק בפ"ת זה משהו שיכול למזער את הזעזוע. אבל זה לא נראה לי ישים אחרי שמכבי כבר סגרו שהם משחקים שם ויש לך עוד את שתי הפתח תקוואיות בליגה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 10:37 
ע"פ המכירה מלאן עושה רושם
שאזלו כל המנויים לשערים 4-5
ונשאר פחות מ 300 אחרונים לשער 7

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י המכירה בלאן שער 5 לא זמין לקניה, ולשער 7 מוכרים את ה-300-400 מקומות ריקים מהעונה שעברה.
רק כשתסתיים השמירה למנויים אפשר יהיה לדבר על מספרים, וגם זה בערבון מוגבל בחסות אבי מסינג וצוות עובדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 11:38 
בוריס כתב:

כרגע חידשתי בטלפון 3 מנויים ל5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 11:50 
בוריס כתב:

אין סיכוי.
בטח כל מה ששמור מסומן כמכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
היה לי מנוי מ'חבר' שכבר העברתי אותו על שמי
אתמול הוא עוד הופיע באתר והיום באתי לחדש והוא נעלם
מה עושים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 12:18 
MoToBOy כתב:
מה עושים??

איך העברת אותו על שמך ? בטופס באינטרנט או שהלכת ללאן ?
בכל אופן תנסה להתקשר ללאן ולבדוק מה הסטטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 12:21 
Amit כתב:
Amit כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
MoToBOy כתב:
מה עושים??

איך העברת אותו על שמך ? בטופס באינטרנט או שהלכת ללאן ?
בכל אופן תנסה להתקשר ללאן ולבדוק מה הסטטוס.

באינטרנט, שנה שעברה עוד
היה רשום את שמי וליד זה היה רשום חבר
אני אתקשר אליהם נראה מה עושים

עריכה:
חידשו לי בטלפון על השם שלי בלי יותר מידי בעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
Amit כתב:
Amit כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
כן. המשתמש Amit.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
כן,נכון.הם התקשרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2015, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
מנוי סטודנט זה אך ורק לשער 8?
אם אני רוצה מנוי ל7 אני צריך לשלם מחיר מלא?
:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: