תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גם כשמתחייבים למשכורות ל10 חודשים כנראה אין מספיק כסף ביד לשלם הכל מחר. מה ההבדל? גם כשאתה קונה בית או אוטו אין לך לרוב הכל על המקום. מה האלטרנטיבה? מי שאין לו מיליון וחצי מזומן לא יקנה בית?

נו, זו התממות קצת לא?
השאלה היא האם זה יעיק עלינו בשנה הבאה, והאם נצטרך לקחת את זה בחשבון כשנבנה את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
גם כשמתחייבים למשכורות ל10 חודשים כנראה אין מספיק כסף ביד לשלם הכל מחר. מה ההבדל? גם כשאתה קונה בית או אוטו אין לך לרוב הכל על המקום. מה האלטרנטיבה? מי שאין לו מיליון וחצי מזומן לא יקנה בית?

נו, זו התממות קצת לא?
השאלה היא האם זה יעיק עלינו בשנה הבאה, והאם נצטרך לקחת את זה בחשבון כשנבנה את הקבוצה.

ברור, בשביל זה מביאים הרבה צעירים ומחתימים אותם על חוזים ארוכים שלא נצטרך לבנות קבוצה מאפס שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:42 
ram כתב:

תשלומים זה הלוואה ממועדון אחר (או בעל עסק, אם אתה קונה משהו בתשלומים...).
במקום לשלם עכשיו הכל, אתה מתחייב לכמה שנים וזה לא משנה אם היית לוקח הלוואה מבנק בריבית נמוכה ומשלם בכסף הזה על השחקן או ״פריסת תשלומים״ ממועדון (שסביר להניח שמעלה קצת את המחיר בעקבות הפריסה, אבל זו לא הנקודה).

בשורה התחתונה אם בקיץ האופורי הקודם שרמון רק הגיע וכולנו הלכנו לאירוע משמח והצטלמנו איתו בוולפסון הייתה את אותה ההתנהלות, היית עדיין משלם היום למועדונים מהם קנית את דני עמוס, איתי שכטר, קולין ושות׳.

יקירי, תשלומים זה תשלומים והלוואה זה הלוואה, אלו שני דברים שונים בתכלית ואני לא אסביר לך עכשיו את ההבדלים ביניהם.
בלי קשר, הרוב המוחלט של העסקאות שמתבצעות היום במשק מתבצעות בתשלומים, בטח עסקאות בסדר גודל של מאות אלפי/ מליוני שקלים כמו בכדורגל. נדיר מאוד למצוא היום עסקה שמתבצעת כולה בתשלום אחד כשהסיבות לכך שונות ומגוונות ורובן לא קשורות בכלל ליכולת הכלכלית של המשלם.
לכולנו יש טראומה מחיים רמון אבל בסוף יש את הבקרה התקציבית שגובה ערבויות מהבעלים על כל החוזים לאורך כל התקופה.
ובלי קשר, היו"ר שלנו היה סמנכ"ל הכספים של בנק הפועלים, נראה לי שיש לו ניסיון בתכנון תקציבים של גופים קצת יותר גדולים מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:45 
זה יעיק כמו המשכורת בשנה השנייה בחוזה של שיימן. שגם עליה התחייבת.

לא מכיר הרבה עסקים שמתנהלים בלשלם הכל מראש במכה אחת, בלי התחייבויות קדימה. לא מבין מאיפה הרצון שזה יהיה המצב מגיע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:59 
בכתבה בוואלה על בית"ר כתוב שהפועל מציעה 300 אלף יורו לאנטל שהיום בערב אמור להשיג את השחרור מהקבוצה הטורקית. בית"ר גם מציעים חוזה לסדריק קמבון הבלם הצרפתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:07 
pogi כתב:
ram כתב:

תשלומים זה הלוואה ממועדון אחר (או בעל עסק, אם אתה קונה משהו בתשלומים...).
במקום לשלם עכשיו הכל, אתה מתחייב לכמה שנים וזה לא משנה אם היית לוקח הלוואה מבנק בריבית נמוכה ומשלם בכסף הזה על השחקן או ״פריסת תשלומים״ ממועדון (שסביר להניח שמעלה קצת את המחיר בעקבות הפריסה, אבל זו לא הנקודה).

בשורה התחתונה אם בקיץ האופורי הקודם שרמון רק הגיע וכולנו הלכנו לאירוע משמח והצטלמנו איתו בוולפסון הייתה את אותה ההתנהלות, היית עדיין משלם היום למועדונים מהם קנית את דני עמוס, איתי שכטר, קולין ושות׳.

יקירי, תשלומים זה תשלומים והלוואה זה הלוואה, אלו שני דברים שונים בתכלית ואני לא אסביר לך עכשיו את ההבדלים ביניהם.
בלי קשר, הרוב המוחלט של העסקאות שמתבצעות היום במשק מתבצעות בתשלומים, בטח עסקאות בסדר גודל של מאות אלפי/ מליוני שקלים כמו בכדורגל. נדיר מאוד למצוא היום עסקה שמתבצעת כולה בתשלום אחד כשהסיבות לכך שונות ומגוונות ורובן לא קשורות בכלל ליכולת הכלכלית של המשלם.
לכולנו יש טראומה מחיים רמון אבל בסוף יש את הבקרה התקציבית שגובה ערבויות מהבעלים על כל החוזים לאורך כל התקופה.
ובלי קשר, היו"ר שלנו היה סמנכ"ל הכספים של בנק הפועלים, נראה לי שיש לו ניסיון בתכנון תקציבים של גופים קצת יותר גדולים מהפועל.

יקירי, אין שום הבדל ברמת ההתחייבות וברמת ההשפעה שתהיה על התקציב ועל ההתחייבויות שיש לך בשנים הקרובות.
כמו שאמרתי, מהבחינה הזאת המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע. הלוואות בעלים הפכו לשטרי הון - מה שלא יכול לקרות עם התשלומים.

מועדון כדורגל הוא לא עסק כלכלי והוא כפוף לחוקים שונים - כמו חוקי הפייר פליי שכבר עברנו עליהם פעם אחת...
הבקרה התקציבית הייתה קיימת גם בתקופת חיים רמון ותראה לאן הגענו.

בסופו של דבר לקחת התחייבות עתידית זה סיכון, אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה בשביל העונה, אני לא הייתי מוכן אם זה היה תלוי בי. לפני שנתיים היו לך שחקנים על הנייר לא פחות מבטיחים מהשנה ומאמן עם רזומה מכובד והתרסקת. אם היית עוד צריך לשלם את הלוואות הבעלים השנה היה לך הרבה פחות כסף לרכש וזה יהיה המצב בשנים הבאות במידה שהניסוי לא יצליח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
למען הסדר הטוב, לפני שנתיים נבנה תקציב של 55-60 מיליון שקל עם הכנסות בטוחות של 20 מיליון שקל.
השנה, עד כמה שידוע, נבנה תקציב של 28-32 מיליון שקלים עם הכנסות בטוחות של 18-20 מיליון שקל.

בהתחשב בעובדה שההוצאות התפעוליות של המועדון נאמדות בכ-14 מיליון שקלים בעונה, ויש לנו הלוואה מדיסקונט שצריך להחזיר בכל שנה בערך מיליון שקלים בגינה, אתה למעשה מציע שהפועל ת"א תעמיד תקציב שחקנים של 5 מיליון שקלים ותרד ליגה. פספסתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:15 
Eros Ramazzotti כתב:
למען הסדר הטוב, לפני שנתיים נבנה תקציב של 55-60 מיליון שקל עם הכנסות בטוחות של 20 מיליון שקל.
השנה, עד כמה שידוע, נבנה תקציב של 28-32 מיליון שקלים עם הכנסות בטוחות של 18-20 מיליון שקל.

בהתחשב בעובדה שההוצאות התפעוליות של המועדון נאמדות בכ-14 מיליון שקלים בעונה, ויש לנו הלוואה מדיסקונט שצריך להחזיר בכל שנה בערך מיליון שקלים בגינה, אתה למעשה מציע שהפועל ת"א תעמיד תקציב שחקנים של 5 מיליון שקלים ותרד ליגה. פספסתי משהו?

28-32 כולל התחייבויות עתידיות של רכש שחקנים?
אתה באמת חושב שבלי לעשות עסקאות תשלומים עם טובורק ואשדוד נרד ליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:16 
איך אתה משווה? היו שם חוזים מטורפים.
אין בעיה עקרונית לבנות מדיניות על בסיס שימוש באשראי. ככה עובד העולם.
חשוב לבדוק קיומם של שני דברים:
1. ניהול מסודר עם תוכנית עבודה לטווח ארוך - על פניו עושה רושם שזה בהחלט המקרה.
2. ערבויות אמיתיות למקרה ש… - אין לי מושג מה הסיפור פה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 23 יוני 2015, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ram כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

לא יודע מה איתך, עד כמה שאני יודע התחייבויות של מועדון לא נכללות בתקציב העונתי שלו.
כמו שנאמר כאן, יש לנו גם התחייבויות לחוזים של שחקנים ל-4 שנים. למה את זה אתה לא מחשיב? גם הם לא יהפכו את החוב לשטר הון. גם את בלומפילד כנראה נצטרך להמשיך להשכיר בעונה הבאה (או אצטדיון אחר), למה אתה לא מכניס את זה? מה עם ארנונה בוולפסון לכל החיים?
אי אפשר לנהל קבוצה כמו שאתה מציע. אני בספק אם אפילו בנאדם יכול להתנהל בשיטה הזו.

אם ההצעה שלך היא לא ליטול התחייבויות בכלל - אז כן, היינו יורדים ליגה בוודאות.
אם ההצעה שלך היא ליטול פחות התחייבויות - אני לא יודע אם אני מסכים, אבל זה כבר דיון לגיטימי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:21 
אני מודה שזה נראה הרבה יותר מסודר.

עם זאת, התחייבויות עתידיות זה דבר מאוד מאוד בעייתי. שחקנים כמו ורטה (אם הידיעה נכונה), גוטליב, אלטמן ואבו עביד, הם לא מניות בטוחות. יש סיכוי שתשחרר חלק מהם כבר בינואר ותמשיך לשלם עליהם בשנים הבאות על חשבון הבאת שחקנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
הדמיון בין הלוואה לפריסת תשלומים לשנתיים-שלוש קדימה הוא שאנחנו מעמידים תקציב על חשבון התקציב של העונות הבאות.
המקרה הזה שונה בעיקר כי הפעם זה יותר קרוב להשקעה בנדל"ן מאשר בכרטיסי לוטו, שהפעם זה שמהמר הוא גם זה שערב להימור, ובמיוחד שנראה שיש מישהו שבאמת מתכוון להיות ערב לזה ומשקיע לתווך הארוך.
ועדיין נשאר החשש שנמצא את עצמנו מוכרים את כל מי שיהיה שווה משהו כדי שיהיה אפשר לשלם את המשכורות ודמי ההעברה של אלה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:24 
Eros Ramazzotti כתב:
ram כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

לא יודע מה איתך, עד כמה שאני יודע התחייבויות של מועדון לא נכללות בתקציב העונתי שלו.
כמו שנאמר כאן, יש לנו גם התחייבויות לחוזים של שחקנים ל-4 שנים. למה את זה אתה לא מחשיב? גם הם לא יהפכו את החוב לשטר הון. גם את בלומפילד כנראה נצטרך להמשיך להשכיר בעונה הבאה (או אצטדיון אחר), למה אתה לא מכניס את זה? מה עם ארנונה בוולפסון לכל החיים?
אי אפשר לנהל קבוצה כמו שאתה מציע. אני בספק אם אפילו בנאדם יכול להתנהל בשיטה הזו.

אם ההצעה שלך היא לא ליטול התחייבויות בכלל - אז כן, היינו יורדים ליגה בוודאות.
אם ההצעה שלך היא ליטול פחות התחייבויות - אני לא יודע אם אני מסכים, אבל זה כבר דיון לגיטימי לגמרי.

ההצעה שלי היא להתנהל בצורה הכי שפוייה שאפשר כדי לאפשר רוכש בעתיד שלא יצטרך לשבור את הראש עם חובות עבר. אז כן, המינימום שאתה יכול בשביל להעמיד קבוצה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם לשחק עם כל קבוצת הנוער במשכורת חייל ולרדת ליגה עד שייסגר הגרעון. ואז נראה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:26 
Eros Ramazzotti כתב:
אפשר גם לשחק עם כל קבוצת הנוער במשכורת חייל ולרדת ליגה עד שייסגר הגרעון. ואז נראה כבר.

נכון זה או זה או זה. מצד שני אפשר להגיד גם - אפשר לקחת הלוואה של שמונים מליון ולהתחרות על אליפות - אבל לא זה ולא זה ריאליים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:26 
ram כתב:

עם זאת, התחייבויות עתידיות זה דבר מאוד מאוד בעייתי. שחקנים כמו ורטה (אם הידיעה נכונה), גוטליב, אלטמן ואבו עביד, הם לא מניות בטוחות. יש סיכוי שתשחרר חלק מהם כבר בינואר ותמשיך לשלם עליהם בשנים הבאות על חשבון הבאת שחקנים אחרים.

החלופה היא להביא שחקנים שהם מניות בטוחות בחוסר ההצלחה שלהם. כלומר לנסות לא לרדת ליגה.

אני מעדיף את האופציה הראשונה. ברור שאם אתה נכשל בכל הרכש המצב שלך גרוע.
במצב הנורמלי שבו רוב השחקנים הם בסדר, 1-2 הם נפילה, ואחד הוא שיחוק שאתה אולי גם יכול למכור ברווח של פי 2-3 אחרי שנה, אתה מאוזן. ובין לבין, גם עם קבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:27 
NARKOTIKA כתב:
ram כתב:

החלופה היא להביא שחקנים שהם מניות בטוחות בחוסר ההצלחה שלהם. כלומר לנסות לא לרדת ליגה.

במצב הנורמלי שבו רוב השחקנים הם בסדר, 1-2 הם נפילה, ואחד הוא שיחוק שאתה אולי גם יכול למכור ברווח של פי 2-3 אחרי שנה, אתה מאוזן. ובין לבין, גם עם קבוצה טובה.

מקווה מאוד מאוד שזה יילך. לפני שנתיים זה לא הלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אז אחרי שהתנהלנו בצורה שפויה 15 שנים והצלחנו להגיע למצב שאין חובות עבר, ניצלנו 10 פעמים מירידת ליגה, סיימנו מקום 9 בשאר העונות, העפלנו פעם אחת לחצי גמר הגביע והגיע הרוכש המיוחל, מה קורה עכשיו? מותר לקחת הלוואות? מה ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:30 
אז זהו, שלא הגיע הרוכש המיוחל.
הגיע מישהו שעושה רושם שעושה עבודת ניהול מדהימה ואני מאוד חושש מהסיכונים שהוא לוקח עכשיו לשנים קדימה (לגיטימי לחלוטין שחושבים אחרת ממני, אבל שזה יהיה ברור שתשלומים זה אשראי ואשראי זה סיכון). הרוכש שאנחנו מייחלים לו, לא יצטרך אשראי בשביל להעמיד תקציב של 30 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:33 
בתור התחלה בוא נחכה שהם יסבירו את הדברים, כמו שהבטיחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:34 
ציטוט:
דיווח:סוכנת השחקנים ויקי וקנין שהיא הסוכנת גם של ליביו אנטל,דיווחה הערב כי הפועל הציעה את ההצעה הכי אטרקטיבית שהיא בגודל של 800 אלף יורו עבור הקשר הרומני.

800 אלף יורו? מוגזם מאוד,הוא שחקן ענק לדעתי אבל זה לא שיש לנו הרכב מושלם חוץ ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן, קשה להאמין שיש איש צדדי שתורם כסף בכוונה להכנס למועדון, שכן לא מעט רכישות שחקנים מקבוצותיהם מתבצעות בתשלומים ארוכי טווח. גוטליב, אבו עביד ישולמו באיזה שנתיים(אבו עביד שלוש שנים) לינגאנה כמה תשלומים.
היום פורסם שעל עופר ורטה מאשדוד הציעו סכום כסף לאשדוד בתשלומים ארוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:35 
בוא נשים דברים בפרופורציה- התשלומים הם על לינגאנה, גוטליב ועכשיו הצטרף אבו עביד.

שלושתם ביחד מגרדים את המיליון שקל בעונה, לא משהו שמפיל קבוצה. לצורך העניין, רמון לקח הלוואה של 10 מיליון, והוציא אותה בעונה אחת. את החוב שם בפריסה ל10 שנים ועדיין סיים את השנה שלו בחובות.
היקף הסיכונים פה הוא קטן יותר, השחקנים שהגיעו מבטיחים יותר.
כשאתה מביא את גרזציץ' בן 29 ועוד 2 בלמים בממוצע גילאים של 31 אתה אחרי שנה תצטרך להשקיע שוב ואז ההלוואה תסבך אותך.
כשאתה מביא רומני בן 21 שמראה פוטנציאל ועוד 2 ישראלים מהנבחרת הצעירה החתימה שלהם היום תחסוך לך השקעה בשנים הבאות, גם אם אחד מהם יהיה נפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:40 
זו לא אליפות המונופול ומותר מדי פעם להוציא יותר ממה שנכנס כל עוד זה לא מרסק אותך. יש שנים כאלה ויש כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:45 
NARKOTIKA כתב:
בוא נשים דברים בפרופורציה- התשלומים הם על לינגאנה, גוטליב ועכשיו הצטרף אבו עביד.

שלושתם ביחד מגרדים את המיליון שקל בעונה, לא משהו שמפיל קבוצה. לצורך העניין, רמון לקח הלוואה של 10 מיליון, והוציא אותה בעונה אחת. את החוב שם בפריסה ל10 שנים ועדיין סיים את השנה שלו בחובות.
כשאתה מביא את גרזציץ' בן 29 ועוד 2 בלמים בממוצע גילאים של 31 אתה אחרי שנה תצטרך להשקיע שוב ואז ההלוואה תסבך אותך.
כשאתה מביא רומני בן 21 שמראה פוטנציאל ועוד 2 ישראלים מהנבחרת הצעירה החתימה שלהם היום תחסוך לך השקעה בשנים הבאות, גם אם אחד מהם יהיה נפילה.

אל תשכח את החוזים המטורפים של הבוגד ושכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מצד שני, אז זה היה הימור די סביר שנגיע לבתים, שזה היה שווה יותר מכל ההלוואה ההיא.
ומדברים גם על להביא את ורטה בתשלומים, וזה נשמע כאילו כל שחקן שיגיע עכשיו לא בהעברה חופשית יהיה בתשלומים.
וברור שהעונה ההתנהלות בריאה בהרבה מאז, אבל מי שנכווה ברותחין וכ'.

ואם מדברים על 800 אלף יורו לאנטל זה כנראה השכר הכולל ל3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:53 
ram כתב:

יקירי, אין שום הבדל ברמת ההתחייבות וברמת ההשפעה שתהיה על התקציב ועל ההתחייבויות שיש לך בשנים הקרובות. אז קודם כל תקרא לתשלומים התחייבות ולא הלוואה, כי תשלומים זה התחייבות, זה לא הלוואה (למרות שגם היא כמובן סוג אחר של התחייבות) .
כמו שאמרתי, מהבחינה הזאת המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע. הלוואות בעלים הפכו לשטרי הון - מה שלא יכול לקרות עם התשלומים.

מועדון כדורגל הוא לא עסק כלכלי והוא כפוף לחוקים שונים - כמו חוקי הפייר פליי שכבר עברנו עליהם פעם אחת...
הבקרה התקציבית הייתה קיימת גם בתקופת חיים רמון ותראה לאן הגענו. מועדון כדורגל הוא עסק כלכלי לכל דבר ולפייר פליי אין שום קשר לשאלה אם אתה משלם על שחקן בתשלומים או לא.

בסופו של דבר לקחת התחייבות עתידית זה סיכון ואם תשלם את כל הבוחטה בבת אחת? זה לא סיכון?
, אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה בשביל העונה, אני לא הייתי מוכן אם זה היה תלוי בי למזלנו זה לא תלוי לא בי ולא בך אלא במישהו שכן מוכן לקחת את הסיכון . לפני שנתיים היו לך שחקנים על הנייר לא פחות מבטיחים מהשנה ומאמן עם רזומה מכובד והתרסקת. אם היית עוד צריך לשלם את הלוואות הבעלים השנה היה לך הרבה פחות כסף לרכש וזה יהיה המצב בשנים הבאות במידה שהניסוי לא יצליח...

אתה מדבר שטויות בכמות מסחרית
אולי אתה לא יודע אבל כל השקעה בכל דבר שקיים בעולם כרוכה בסיכונים. על אחת כמה וכמה שמדובר בשחקני כדורגל. אז לפי מה שאתה אומר בו נחפש איזה מליארדר שמוכן בכל עונה לשלם במזומן ובמיידי את כל ההתחייבויות שלו קדימה (אני בספק אם תמצא אחד כזה בכל העולם) ועד אז נחתים שחקנים זולים לעונה אחת (שחס וחלילה לא נתקע עם החוזים שלהם גם שנה הבאה) ונשמח בחלקנו.

לפי הפרסומים יש בן אדם שהשווי שלו מוערך בסביבות המאה מיליון דולר ויש כאלה שסוברים (ואני ביניהם) שיחד איתו יש עוד מישהו או משהו שמזרים גם הוא כסף. האחריות שלהם היא להיות הבעלים ואני רוצה להאמין שהם לא חיים רמון ולא לוקחים על עצמם מעבר למה שהם מתכוונים להשקיע כי בסוף זה הכסף והערבויות שלהם ובשביל זה יש בקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 22:57 
The Insider ‏@TheinsiderIL 13 שעותלפני 13 שעות
שי אבוטבול מחזיק ב3 הצעות: בני יהודה, אשקלון וקביליו יפו. באופן מפתיע או שלא, ההצעה הכספית הטובה ביותר היא מיפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 23:04 
NARKOTIKA כתב:
ram כתב:

:ROSE:

אגב זה נקרא cash flow וזה בדיוק מה שצריך לעשות עם מועדון בתקציב שלנו ובעלים ביכולות שלו.
עבודה יותר ממדהימה עד עכשיו, עולה על כל הציפיות שהיו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 23:08 
pogi כתב:
ram כתב:

יקירי, אין שום הבדל ברמת ההתחייבות וברמת ההשפעה שתהיה על התקציב ועל ההתחייבויות שיש לך בשנים הקרובות. אז קודם כל תקרא לתשלומים התחייבות ולא הלוואה, כי תשלומים זה התחייבות, זה לא הלוואה (למרות שגם היא כמובן סוג אחר של התחייבות) .

הבקרה התקציבית הייתה קיימת גם בתקופת חיים רמון ותראה לאן הגענו. מועדון כדורגל הוא עסק כלכלי לכל דבר ולפייר פליי אין שום קשר לשאלה אם אתה משלם על שחקן בתשלומים או לא.

בסופו של דבר לקחת התחייבות עתידית זה סיכון ואם תשלם את כל הבוחטה בבת אחת? זה לא סיכון?
, אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה בשביל העונה, אני לא הייתי מוכן אם זה היה תלוי בי למזלנו זה לא תלוי לא בי ולא בך אלא במישהו שכן מוכן לקחת את הסיכון . לפני שנתיים היו לך שחקנים על הנייר לא פחות מבטיחים מהשנה ומאמן עם רזומה מכובד והתרסקת. אם היית עוד צריך לשלם את הלוואות הבעלים השנה היה לך הרבה פחות כסף לרכש וזה יהיה המצב בשנים הבאות במידה שהניסוי לא יצליח...

אתה מדבר שטויות בכמות מסחרית
אולי אתה לא יודע אבל כל השקעה בכל דבר שקיים בעולם כרוכה בסיכונים. על אחת כמה וכמה שמדובר בשחקני כדורגל. אז לפי מה שאתה אומר בו נחפש איזה מליארדר שמוכן בכל עונה לשלם במזומן ובמיידי את כל ההתחייבויות שלו קדימה (אני בספק אם תמצא אחד כזה בכל העולם) ועד אז נחתים שחקנים זולים לעונה אחת (שחס וחלילה לא נתקע עם החוזים שלהם גם שנה הבאה) ונשמח בחלקנו.

לפי הפרסומים יש בן אדם שהשווי שלו מוערך בסביבות המאה מיליון דולר ויש כאלה שסוברים (ואני ביניהם) שיחד איתו יש עוד מישהו או משהו שמזרים גם הוא כסף. האחריות שלהם היא להיות הבעלים ואני רוצה להאמין שהם לא חיים רמון ולא לוקחים על עצמם מעבר למה שהם מתכוונים להשקיע כי בסוף זה הכסף והערבויות שלהם ובשביל זה יש בקרה.

עריכה: מציע לך למתן את הטון ולהצטרף לדיון התרבותי שהיה פה קודם גם עם מי שלא מסכים עם דעתי (ניכר שאתה לא ממש מבין בנושא אז לא כל כך מבין מאיפה ההתנשאות הזאת...).

נערך לאחרונה על ידי ram בתאריך 24 יוני 2015, 00:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: