מחוויותיי בקופות לאן:
היות והייתי צריך פרוצדורה יחסית מסובכת בבחידוש המנוי - העברת בעלות מאח שלי אליי, ומעבר יציע מ13 ל5, ומחוסר הבהירות באינטרנט סביב הקשר בין העברת הבעלות ומעבר היציע, החלטתי להצטייד בצילומי התעודות הנדרשים ולגשת לקופת לאן בדיזינגוף.
ההמשך שאתם מדמיינים, בהסתמך על היכרות העבר עם לאן והנהלת הפועל, הוא פקידים אטומים שלא בקיאים בנהלים, מעבר מנציג אחד לאחר, תורים ארוכים וכאב ראש שלא נגמר.
היום היה ההיפך המוחלט. בקופה הראשית ישבו הנציגים הרגילים + תגבור של כ-10 נציגים שעונים לטלפון בלי הפסקה, שם מחדשים את המנויים בנוהל ה"רגיל", בלי העברות הבעלות והמקרים המסובכים. כשהסברתי לנציג את העניין הוא הציע לי למלא את הטפסים ולעבור את כל התהליך דרך האינטרנט, או לגשת לאגף הספורט שלהם שיושב מעבר לכביש, שם הנציגים הייעודיים יטפלו בי.
נכנסתי למוקד השני, גם בו מספר דו ספרתי של נציגים, חלקם בטלפונים וחלקם עוזרים לאוהדים שהגיעו פיזית, ואחד מאור הראל (לב לב לב). אחרי 3 דקות של המתנה קיבל אותי נציג באדיבות, מילא ביחד עם מאור את כל הפרטים שלי בהעברת הבעלות, ברמת דייקנות של לוודא שהוא איית נכון את השם הפרטי שלי. כששמע שאני רוצה לעבור ל5 הסביר לי שכרגע השער "סגור", אבל הוא יכול לרשום אותי על בסיס מקום פנוי, דהיינו אני אחדש מנוי ל13 וכשתסתיים הקפאת המנויים ל5 הם יעבירו אותי אוטומטית, כשהוא גם מוודא שבכל דרך תשלום יזכו אותי בהפרש המחיר בין המנויים, וגם שיהיה לי פתרון במידה ויימכרו כל המנויים ל5, ואוכל לעבור לשער אחר.
בשורה התחתונה, כל מי שהתקשר ללאן ולא ענו לו שיידע שהם וההנהלה משקיעים מאמצים גדולים כדי לעזור לכולם (בדומה לפורמט שהיה בכדורסל עם המעבר לדרייב-אין), כל מי שמסתבך עם הפעולות האינטרנטיות או שיש לו בעיות עם מעברי היציעים יכול להרים טלפון למוקד או לבוא לקופות בדיזינגוף, והנציגים יעזרו לו.
ובשורה העוד יותר תחתונה, אני מאמין שאנשים מההנהלה קוראים פה, אז חשוב לי לומר להם כל הכבוד. כשמגיע אז מגיע.
לאן
מאור הראל
ההנהלה