תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויים
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:23 
tsach כתב:
מי שלא רואה בחשבון שלו את המנוי משנה שעברה, תנסו להיכנס עם מספר המנוי, ולא עם האימייל.
לי קרה אותו דבר, וכשניסיתי להיכנס עם מספר המנוי ולעשות "שכחתי סיסמא" קיבלתי לאימייל שלי סיסמא חדשה עם אימייל שונה מהמייל שלי, כשהכנסתי את המייל השונה והסיסמא הגעתי לראות את המנויים שלי.

עבד לי. תודה. חודשו שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:27 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
55 דק׳ ונותקה השיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנויים
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה הסיבה לזה, אבל לקח לי בערך 6 דקות לחדש בטלפון. אחר כך התקשרתי לשאול עוד שאלה וגם אז ענו אחרי איזה דקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:41 
חידשתי 3 מנויים מתוך ה-4 שיש לי.
המנוי הרביעי נקנה מאוהד לפני שנתיים וחודש דרך "חבר" בשנה שעברה.
התשובה שקיבלתי מלאן זה שאני צריך ליצור קשר עם אותו אוהד ושהוא יעביר לי צילום של ת.ז. שלו וכך אוכל לעשות העברת בעלות.
תשובה מוזרה לחלוטין, למזלי הבחור הסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:45 
19 כתב:
tsach כתב:
מי שלא רואה בחשבון שלו את המנוי משנה שעברה, תנסו להיכנס עם מספר המנוי, ולא עם האימייל.
לי קרה אותו דבר, וכשניסיתי להיכנס עם מספר המנוי ולעשות "שכחתי סיסמא" קיבלתי לאימייל שלי סיסמא חדשה עם אימייל שונה מהמייל שלי, כשהכנסתי את המייל השונה והסיסמא הגעתי לראות את המנויים שלי.

עבד לי. תודה. חודשו שניים.

אבל אין סיסמה ככה (ואופציית "שכחתי סיסמא" לא עובדת במצב כזה...)

מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:52 
עובדת, אני קיבלתי ישר מייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:57 
שעה וארבעים דקות מרתקות שנבסוף נגמרו במנוי חדש
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 13:03 
שיחה שנמשכה שעה ו 27 דק נותקה מצידי
שיחה שנייה לקחה 5 דקות וענו לי באורח פלא
יש מנוי :hapoel:
בהצלחה הפועל 2016

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
IdanTheLittle כתב:
כמה זה נורא להיות שורה אחת מאחורי העמודים?

נורא.
יש מקומות שיותר מסתיר וכאלה שפחות.
בשביל זה צריך לבדוק קודם בשטח.
וזה מקום גבוה מדי לטעמי.
אבל אם אתה רואה בזה השקעה לטווח ארוך - כלומר שגובה לא מפריע לך ואתה רוצה שזה יהיה המקום הקבוע שלך אחרי השיפוץ שהעמודים יעופו אז תקנה.

עוד מישהו יכול לתת את דעתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 13:12 
מחוויותיי בקופות לאן:
היות והייתי צריך פרוצדורה יחסית מסובכת בבחידוש המנוי - העברת בעלות מאח שלי אליי, ומעבר יציע מ13 ל5, ומחוסר הבהירות באינטרנט סביב הקשר בין העברת הבעלות ומעבר היציע, החלטתי להצטייד בצילומי התעודות הנדרשים ולגשת לקופת לאן בדיזינגוף.
ההמשך שאתם מדמיינים, בהסתמך על היכרות העבר עם לאן והנהלת הפועל, הוא פקידים אטומים שלא בקיאים בנהלים, מעבר מנציג אחד לאחר, תורים ארוכים וכאב ראש שלא נגמר.
היום היה ההיפך המוחלט. בקופה הראשית ישבו הנציגים הרגילים + תגבור של כ-10 נציגים שעונים לטלפון בלי הפסקה, שם מחדשים את המנויים בנוהל ה"רגיל", בלי העברות הבעלות והמקרים המסובכים. כשהסברתי לנציג את העניין הוא הציע לי למלא את הטפסים ולעבור את כל התהליך דרך האינטרנט, או לגשת לאגף הספורט שלהם שיושב מעבר לכביש, שם הנציגים הייעודיים יטפלו בי.
נכנסתי למוקד השני, גם בו מספר דו ספרתי של נציגים, חלקם בטלפונים וחלקם עוזרים לאוהדים שהגיעו פיזית, ואחד מאור הראל (לב לב לב). אחרי 3 דקות של המתנה קיבל אותי נציג באדיבות, מילא ביחד עם מאור את כל הפרטים שלי בהעברת הבעלות, ברמת דייקנות של לוודא שהוא איית נכון את השם הפרטי שלי. כששמע שאני רוצה לעבור ל5 הסביר לי שכרגע השער "סגור", אבל הוא יכול לרשום אותי על בסיס מקום פנוי, דהיינו אני אחדש מנוי ל13 וכשתסתיים הקפאת המנויים ל5 הם יעבירו אותי אוטומטית, כשהוא גם מוודא שבכל דרך תשלום יזכו אותי בהפרש המחיר בין המנויים, וגם שיהיה לי פתרון במידה ויימכרו כל המנויים ל5, ואוכל לעבור לשער אחר.
בשורה התחתונה, כל מי שהתקשר ללאן ולא ענו לו שיידע שהם וההנהלה משקיעים מאמצים גדולים כדי לעזור לכולם (בדומה לפורמט שהיה בכדורסל עם המעבר לדרייב-אין), כל מי שמסתבך עם הפעולות האינטרנטיות או שיש לו בעיות עם מעברי היציעים יכול להרים טלפון למוקד או לבוא לקופות בדיזינגוף, והנציגים יעזרו לו.
ובשורה העוד יותר תחתונה, אני מאמין שאנשים מההנהלה קוראים פה, אז חשוב לי לומר להם כל הכבוד. כשמגיע אז מגיע.
לאן :ROSE:
מאור הראל :ROSE:
ההנהלה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 13:14 
Noam כתב:
מחוויותיי בקופות לאן:
היות והייתי צריך פרוצדורה יחסית מסובכת בבחידוש המנוי - העברת בעלות מאח שלי אליי, ומעבר יציע מ13 ל5, ומחוסר הבהירות באינטרנט סביב הקשר בין העברת הבעלות ומעבר היציע, החלטתי להצטייד בצילומי התעודות הנדרשים ולגשת לקופת לאן בדיזינגוף.
ההמשך שאתם מדמיינים, בהסתמך על היכרות העבר עם לאן והנהלת הפועל, הוא פקידים אטומים שלא בקיאים בנהלים, מעבר מנציג אחד לאחר, תורים ארוכים וכאב ראש שלא נגמר.
היום היה ההיפך המוחלט. בקופה הראשית ישבו הנציגים הרגילים + תגבור של כ-10 נציגים שעונים לטלפון בלי הפסקה, שם מחדשים את המנויים בנוהל ה"רגיל", בלי העברות הבעלות והמקרים המסובכים. כשהסברתי לנציג את העניין הוא הציע לי למלא את הטפסים ולעבור את כל התהליך דרך האינטרנט, או לגשת לאגף הספורט שלהם שיושב מעבר לכביש, שם הנציגים הייעודיים יטפלו בי.
נכנסתי למוקד השני, גם בו מספר דו ספרתי של נציגים, חלקם בטלפונים וחלקם עוזרים לאוהדים שהגיעו פיזית, ואחד מאור הראל (לב לב לב). אחרי 3 דקות של המתנה קיבל אותי נציג באדיבות, מילא ביחד עם מאור את כל הפרטים שלי בהעברת הבעלות, ברמת דייקנות של לוודא שהוא איית נכון את השם הפרטי שלי. כששמע שאני רוצה לעבור ל5 הסביר לי שכרגע השער "סגור", אבל הוא יכול לרשום אותי על בסיס מקום פנוי, דהיינו אני אחדש מנוי ל13 וכשתסתיים הקפאת המנויים ל5 הם יעבירו אותי אוטומטית, כשהוא גם מוודא שבכל דרך תשלום יזכו אותי בהפרש המחיר בין המנויים, וגם שיהיה לי פתרון במידה ויימכרו כל המנויים ל5, ואוכל לעבור לשער אחר.
בשורה התחתונה, כל מי שהתקשר ללאן ולא ענו לו שיידע שהם וההנהלה משקיעים מאמצים גדולים כדי לעזור לכולם (בדומה לפורמט שהיה בכדורסל עם המעבר לדרייב-אין), כל מי שמסתבך עם הפעולות האינטרנטיות או שיש לו בעיות עם מעברי היציעים יכול להרים טלפון למוקד או לבוא לקופות בדיזינגוף, והנציגים יעזרו לו.
ובשורה העוד יותר תחתונה, אני מאמין שאנשים מההנהלה קוראים פה, אז חשוב לי לומר להם כל הכבוד. כשמגיע אז מגיע.
לאן :ROSE:
מאור הראל :ROSE:
ההנהלה :BOW:

מחזק, אומנם הייתי איתם על הקו במשך שעה אבל היחס והשירות היו מעולים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 13:25 
אדום מטלי כתב:
למה בשער 7 אין אפשרות להורה+ילד או הורה + 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 14:12 
[quote="Noam"]מהוא יכול לרשום אותי על בסיס מקום פנוי, דהיינו אני אחדש מנוי ל13 וכשתסתיים הקפאת המנויים ל5 הם יעבירו אותי אוטומטית, כשהוא גם מוודא שבכל דרך תשלום יזכו אותי בהפרש המחיר בין המנויים, וגם שיהיה לי פתרון במידה ויימכרו כל המנויים ל5, ואוכל לעבור לשער אחר.
ההנהלה :BOW:[/quo

אני רציתי לעבור משער 7 ל - 5 והסברתי את המקרה שלך ושרשמו אותך על בסיס מקום פנוי והם אמרו שאין דבר כזה.
הם אמרו לי להתקשר ב30/06 ואם יהיה מקום לשער 5 אז הם יחדשו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 14:20 
19 כתב:
עובדת, אני קיבלתי ישר מייל.

אז זה אומר שהמנוי שלך כן מקושר לחשבון עם כתובת מייל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 14:24 
גמד לשעבר כתב:
Noam כתב:
מהוא יכול לרשום אותי על בסיס מקום פנוי, דהיינו אני אחדש מנוי ל13 וכשתסתיים הקפאת המנויים ל5 הם יעבירו אותי אוטומטית, כשהוא גם מוודא שבכל דרך תשלום יזכו אותי בהפרש המחיר בין המנויים, וגם שיהיה לי פתרון במידה ויימכרו כל המנויים ל5, ואוכל לעבור לשער אחר.
ההנהלה :BOW:[ /quo

אני רציתי לעבור משער 7 ל - 5 והסברתי את המקרה שלך ושרשמו אותך על בסיס מקום פנוי והם אמרו שאין דבר כזה.
הם אמרו לי להתקשר ב30/06 ואם יהיה מקום לשער 5 אז הם יחדשו לי.

משונה.
בכל מקרה, אני לא מאמין שייגמרו המנויים ל-5 עד ה30 לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
חוזרים לשבע. סעמק שיתחיל כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 15:23 
tsach כתב:
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
לעשות מנוי לשער 8 זאת מצווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 16:28 
dino כתב:
לעשות מנוי לשער 8 זאת מצווה.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
איך הגיוני שמספר המנוי שלי לא מוכר במערכת ומה עושים? מילא סיסמה שגויה, אבל מספר המנוי רשום לי מול העיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 17:05 
רואה שחורות כתב:
איך הגיוני שמספר המנוי שלי לא מוכר במערכת ומה עושים? מילא סיסמה שגויה, אבל מספר המנוי רשום לי מול העיניים

זה דווקא לא כל כך מפתיע, בגלל כל הבלגאנים שהיו כל השנים עם מנויים שנקנו מבחוץ ולא רק מלאן, בטח לא מילאו מספרי מנוי בקביעות במסד נתונים שלהם ולאף אחד לא היה אכפת.
אני מעריך שייקח עוד עונה או שתיים עד שזה יתייצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 17:12 
...

נערך לאחרונה על ידי אדום-עולה בבלומפילד בתאריך 23 יוני 2015, 18:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:07 
20 שנה ויותר עשיתי מנוי (בעשר השנים האחרונות 2 מנויים)
שנה שעברה לא חידשתי בעקבות הגעת ברקוביץ.
ועכשיו רוצים מחיר מלא בגלל שנה אחת
שלא חודש המנוי.
שיחפשו את החברים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
yosimo כתב:
שלא חודש המנוי.
שיחפשו את החברים שלהם.

האמת שאני במצב דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:17 
סומך כתב:
yosimo כתב:
שלא חודש המנוי.
שיחפשו את החברים שלהם.

האמת שאני במצב דומה.

המלצה בלבד:
תבלעו את העלבון ותוציאו את ה-100 שקל אקסטרא מהכסף שחסכתם בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
רואה שחורות כתב:

זה דווקא לא כל כך מפתיע, בגלל כל הבלגאנים שהיו כל השנים עם מנויים שנקנו מבחוץ ולא רק מלאן, בטח לא מילאו מספרי מנוי בקביעות במסד נתונים שלהם ולאף אחד לא היה אכפת.

אני כן הצלחתי לחדש דרך האתר.
כשהסתכלתי על מספר המנוי שמופיע באתר ועל מספר המנוי שרשום לי על הפלסטיק גיליתי שלא הייתה ספרה אחת זהה ביניהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:22 
לא שאני חושב ש-150 שקל זה לא כסף , ולכולם פה כבר יצא מהתחת לשמוע מה אני חושב על המחירים של המנויים (1100 למנוי חדש זה יקר, היה יכול להיות יותר זול ואני מבין אנשים שלא עושים מנוי חדש כי 1100 זה יקר) אבל אם אתה לא מחדש בגלל ההפרש בין 950 ל-1100 אני רק יכול להציע לחלק את ה-150 שקלים האלה ב-18 משחקים, אני לא מחשיב את גביע הטוטו, אז בתמונה הגדולה זה פחות מתשעה שקלים למשחק.
מקווה שזה קצת עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:23 
ItaiH6 כתב:
מושקוביץ כתב:
רואה שחורות כתב:

אני כן הצלחתי לחדש דרך האתר.
כשהסתכלתי על מספר המנוי שמופיע באתר ועל מספר המנוי שרשום לי על הפלסטיק גיליתי שלא הייתה ספרה אחת זהה ביניהם.

וואלה גם זה לא מפתיע אותי כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:24 
zink כתב:
סומך כתב:
yosimo כתב:
שלא חודש המנוי.
שיחפשו את החברים שלהם.

האמת שאני במצב דומה.

המלצה בלבד:
תבלעו את העלבון ותוציאו את ה-100 שקל אקסטרא מהכסף שחסכתם בעונה שעברה.

אין לי בעיה לשלם את 150 השקלים.
העיקרון פה מנחה אותי
מה גם שלא חסכתי מי יודע מה
מאז שברקוביץ עזב הגעתי לכל משחק במחיר מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איזה פרינציפ יותר מטומטם, לא לעשות מנוי בגלל אייל ברקוביץ׳ או לא לעשות מנוי על 150 שקל בגלל שנפלת בין הכיסאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: