הוקיץ' כתב:
דבר ראשון, הסגל הישראלי שלנו ממש לא היה עד כדי כך נורא. כמו שאמר פז יש כאן קצת תופעת הדשא של השכן.
הסגל הישראלי שלנו בוודאות היה טוב משל גליל, אשדוד וחולון ובעיני גם משל נס ציונה ונהריה.
דבר שני, הבאה של יבזורי גוררת כך או כך עלייה בתקציב הישראלים כשברור שהדבר הכי חשוב בליגה הזאת זה זרים טובים.
לבסוף כמו שאמרתי כבר הבאה של יבזורי משאירה אותך עם בעיות קשות בסגל וחוסר איזון משווע.
וכמובן שפה מדובר על המצב האידיאלי בו אנחנו מצליחים להביא את יבזורי מה שכרגע לא נראה לי כל כך סביר.
הסגל הישראלי תרם יותר משל גליל, לא תרם יותר משל אשדוד של סיום העונה. חולון? מי תרם יותר העונה - הרוש, רוזפלט וגוני או הישראלים שלנו? כמה משחקים טובים נתנו מתן ויהונתן וכמה הרוש?
ואני לא מדבר על קבוצות כמו אילת, חיפה ורישון, שלהם היו ישראלים שתורמים באופן די קבוע.
להפועל העונה היה ישראלי אחד שנתן תפוקה של בכיר. רביב לימונד.
יהונתן נתן אולי ארבעה משחקים טובים. ומצטער, אם זו התפוקה שלו - אז אני מוותר עליו (תלוי בתחליף, כמובן), בשורה התחתונה הוא כבר ארבע עונות מאכזב ולא מצדיק את התקוות שתולים בו.
מתן העונה עבר ממצב של ישראלי בכיר לישראלי משלים.
סקוורר באמת נתן אחלה עונה. ואני מרוצה ממנו. אבל אם ויתור עליו יביא לנו את כדיר או יבזורי זה שווה בהחלט.
ולגבי חוסר האיזון. אתה צודק. אבל בתקציב של הפועל צריך לקחת הימור. בעיני אם יש לך את יבזורי או כדיר ביחד עם לימונד, וזה אומר שתמיר בלאט ישחק קצת יותר - זה הימור שאני לוקח. אני מעדיף את זה על פני לתת קרדיט לישראלים שמקבלים אחלה שכר ולא תורמים, כמו יהונתן.