תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 08:43 
יופי ששרון בא
חבל שסקוורר הולך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2865828
הפועל תל אביב: יחזקאל סקוורר צפוי לעבור לנס ציונה
הרכז (26, 1.80) קיבל הודעה מהאדומים כי הם מעוניינים לשחררו, והקבוצה של נדב זילברשטיין עושה מאמצים על מנת לצרפו.
דגן יבזורי סומן כמטרה העיקרית לחיזוק לקבוצה של קטש

בהפועל תל אביב סימנו את דגן יבזורי כשחקן הישראלי הבכיר שברצונם לצרף לסגל על מנת להתחזק לקראת העונה הבאה.
יבזורי מבוקש גם על ידי מכבי תל אביב והפועל ירושלים, והאדומים מתל אביב מקווים למשוך אותו על ידי הקשר המצוין שלו עם עודד קטש.
רביב לימונד צפוי לחתום על חוזה חדש בקרוב, כשיהונתן שולדבראנד, ווילי וורקמן ותמיר בלאט מחזיקים בחוזה וימשיכו.
גולן גוט, שגם כן מחזיק בחוזה, עשוי לעזוב כמו סקוורר. מתן נאור יחתום על חוזה לעונה נוספת בימים הקרובים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אם הידיעה הזאת נכונה, אז יש פה מגמה בעייתית. אנחנו בעצם הולכים להעמיק עוד יותר את ההשקעה שלנו בישראלים, כי יבזורי בין היקרים בליגה, והכסף שנקבל מהשחרור של סקוורר וגוט לא מתקרב לכסות את העלות שלו.
שלא לדבר על הבעיה האמיתית שהיא המשך התלות ביונתן כגבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:28 
וגם העובדה ששני הישראלים הכי יקרים על אותה עמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:35 
הפועל כתב:
אם הידיעה הזאת נכונה, אז יש פה מגמה בעייתית. אנחנו בעצם הולכים להעמיק עוד יותר את ההשקעה שלנו בישראלים, כי יבזורי בין היקרים בליגה, והכסף שנקבל מהשחרור של סקוורר וגוט לא מתקרב לכסות את העלות שלו.
שלא לדבר על הבעיה האמיתית שהיא המשך התלות ביונתן כגבוה

שכחת גם שהגדלנו גם את ההשקעה בצוות המקצועי. ואני מניח שהיא גדלה בצורה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
וגם העובדה ששני הישראלים הכי יקרים על אותה עמדה

יבזורי לא באמת רכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:47 
אז כנראה שיונתן אכן ממשיך כמו שאמרתי, הגדלה בתקציב הישראלים (לדעתי יבזורי לא שווה את ההבדל, כשיש את רביב בתור ספק נקודות עיקרי בעמדות 1-2),
וכנראה שוב קיצוץ בתקציב הזרים.

נערך לאחרונה על ידי ranjef בתאריך 22 יוני 2015, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
איך שאני רואה את המצב עם יבזורי - אם ירושלים ירצו אותו (במכבי כנראה אין לו מקום), הם יכולים לשלם לו בלי בעיה 200 אלף דולר ואין לנו סיכוי להביא אותו, אלא אם אנחנו משלמים לו סכומים מופרכים שבאמת אין שום סיבה לעשות את זה. מצד שני, אם הם מחליטים שאין להם צורך בו, אז ליבזורי אין ממש אופציות בשכר גבוה. לאילת יש את אפיק ניסים ועמית שמחון והם לא יציעו לו הצעה שתגרום לו לרצות להגיע לשם. חיפה כבר סגרו עם ארבעה ישראלים של בערך 100 אלף דולר כ"א, לא סביר שבנוסף לזה הם יציעו חוזה גבוה ליבזורי, שיקפיץ את השכר של הישראלים בלבד לאיזור החמישה מיליון, הרבה מעבר למה שג'ף רוזן משקיע. ראשון סגורים בעמדה שלו עם חנוכי ודוסון. יכול להיות שאפשר להביא אותו בסכום נמוך יחסית או שאי אפשר להביא אותו בכלל?

הפועל, גם רביב לא. שניהם 2 קלאסי, לא 1-2 ולא 2-3. לדעתי אם משחררים את שולדבראנד וסקוורר בשביל יבזורי אנחנו מקבלים שני ישראלים בכירים על אותה עמדה ואת הספסל ביי פאר הכי חלש בליגה, ועם זה לא נגיע לכלום. אם יש אפשרות להביא את יבזורי במקום סקוורר (בשכר יותר גבוה כמובן) ועדיין להישאר עם גבוה ישראלי נורמלי זה כבר משהו אחר. בלי קשר ליבזורי, אם אפשר להחליף את שולדבראנד ברוזפלט בלי להוסיף הרבה כסף, ולהחליף את סקוורר בגארד אחר, זה יכול להיות שדרוג מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:01 
מה שאי אפשר זה להמשיך עם הסגל הישראלי הזה, ולקוות שאחרי ארבע עונות יהונתן פתאום ייתן תפוקה של ישראלי בכיר.
לטעמי אם הולכים לחמישייה של רביב ויהונתן פלוס שלושה זרים - זה חסר סיכוי. אלא אם יבואו זרים באמת ברמה מאוד גבוהה.
הדבר הנכון הוא להביא ישראלי נוסף ברמה לחמישייה. יבזורי, כדיר. מישהו כזה. ובשביל מישהו כזה אני בהחלט מוכן לקבל שתמיר יקבל יותר דקות.
נניח חמישייה של רביב, יבזורי, גארד-פורוורד סטייל קרלון, שיכול להוביל כדור ולרכז (ליד רביב ויבזורי זה התפקיד הכי חשוב בקבוצה), ושני גבוהים זרים.
מהספסל יהיו מתן, תמיר, זר (שפה צריך לחשוב אם רוצים 3-4 כזה, או דווקא קומבו או רכז) ואפשר לנסות להביא גבוה ישראלי שרק נותן גוף, בכסף קטן, ויהונתן מור.

לדעתי זה כיוון בהחלט נכון.

ואם כדיר יבוא אז חמישייה של גארד זר, רביב, זר, כדיר וזר.
מהספסל: מתן, תמיר, גבוה זר, גולן.

זה עדיף על להשקיע בארבעה ישראלים שרק אחד מהם באמת נותן תפוקה של בכיר. אני מבין את הבאסה מהעזיבה של סקוורר, כי הוא נתן אחלה עונה והוא לוחם ואני הייתי מרוצה ממנו.
אבל אם צריך לוותר עליו ועל יהונתן בשביל יבזורי או כדיר, אני עושה את זה עכשיו. זה הדבר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:04 
לגבי יבזורי וירושלים: ברור שהם יכולים להציע לו כסף יותר טוב. אבל השאלה היא האם לצד הלפרין, טימור, דונטה ועוד שני זרים כדאי לו מבחינה מקצועית לבוא. או שעדיף לו לקבל שכר קצת יותר נמוך ולהיות שחקן חמישייה בהפועל תל אביב.
אני יודע מה אני הייתי בוחר
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שהיו משחררים את סקוורר בלי לדעת שיבזורי סגור בהפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:07 
אז מה עם קרלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אין סיכוי שעושים את זה בשביל גארד ישראלי אחר (רכז) כמו רוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
לגבי יבזורי וירושלים: ברור שהם יכולים להציע לו כסף יותר טוב. אבל השאלה היא האם לצד הלפרין, טימור, דונטה ועוד שני זרים כדאי לו מבחינה מקצועית לבוא. או שעדיף לו לקבל שכר קצת יותר נמוך ולהיות שחקן חמישייה בהפועל תל אביב.

מעבר לזה, הפועל כנראה תציע לו חוזה ארוך טווח, כמו עם לימונד בזמנו. הוא כבר בן 30, יכול להיות שיעדיף לסיים את הקריירה בצורה מכובדת בהפועל מאשר מי יודע כמה זמן בירושלים.
כל אחד ושיקוליו כמובן, לימונד בנקודה דומה בקריירה בחר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 12:29 
הפועל כתב:
purvis short כתב:

מעבר לזה, הפועל כנראה תציע לו חוזה ארוך טווח, כמו עם לימונד בזמנו. הוא כבר בן 30, יכול להיות שיעדיף לסיים את הקריירה בצורה מכובדת בהפועל מאשר מי יודע כמה זמן בירושלים.
כל אחד ושיקוליו כמובן, לימונד בנקודה דומה בקריירה בחר בהפועל.

מסכים ומקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 14:38 
צריך לזכור שרביב הגיע אלינו אחרי שכבר היה בירושלים ובמכבי. יבזורי לא. זה הבדל משמעותי.
לא רואה אותו מסרב לירושלים האמת. השאלה כמה הם רוצים אותו אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אין סיכוי שעושים את זה בשביל גארד ישראלי אחר (רכז) כמו רוט?

אני די חושש מהמהלכים המקצועיים בקבוצה, אבל אין שום סיכוי שנעשה החתמה גרועה כמו מורן רוט.
אני חושב שגם גארד אחר בסדר גודל של סקוורר לא יגיע, כי קטש אוהב את סקוורר והוא לא היה עושה החלפה ישירה בשחקן אחר. השחרור שלו הוא כחלק משינוי המבנה בסגל (גם בוואלה כתוב אותו דבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:21 
יובל כתב:

הפועל, גם רביב לא. שניהם 2 קלאסי, לא 1-2 ולא 2-3. לדעתי אם משחררים את שולדבראנד וסקוורר בשביל יבזורי אנחנו מקבלים שני ישראלים בכירים על אותה עמדה ואת הספסל ביי פאר הכי חלש בליגה, ועם זה לא נגיע לכלום. אם יש אפשרות להביא את יבזורי במקום סקוורר (בשכר יותר גבוה כמובן) ועדיין להישאר עם גבוה ישראלי נורמלי זה כבר משהו אחר. בלי קשר ליבזורי, אם אפשר להחליף את שולדבראנד ברוזפלט בלי להוסיף הרבה כסף, ולהחליף את סקוורר בגארד אחר, זה יכול להיות שדרוג מצוין.

זו אחת הסיבות שאני חושב שכל סיפור העמדות הזה מפספס את הנקודה (במיוחד בליגה שלנו). אולי רביב 2 ואולי יבזורי 2 אבל אין ספק שיבזורי משלים את רביב הרבה יותר טוב מרכזים כמו רוט, נעימי או אפיק ניסים (שהם מתכון לפיצוץ ליד רביב). למעשה מבין כל הגארדים הישראלים הבכירים אני חושב שיבזורי אחד היחידים שמתאים.
אני מאוד מחזיק מיבזורי, הרבה יותר מכדיר (דיעה אישית שאולי הרבה לא יסכימו איתה) ולדעתי בשורה התחתונה הוא נותן יתרון יותר גדול למרות נושא העמדה. אני לא נגד כדיר (ברור שעדיף על יהונתן בהרבה) אבל לדעתי אם היה מגיע (לא יקרה) הרבה פה היו מתאכזבים ממנו תוך שנה ואומרים שהוא לא שווה את הכסף, על יבזורי אין לי ספק שזה לא היה קורה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 22 יוני 2015, 15:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
יבזורי יכול לשחק 3?
איך הוא בהגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
יבזורי רע בערך בהכל,
אני באמת לא מבין את ההתלהבות של פז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.israelhayom.co.il/article/224465
קטש על יבזורי בראיון שערכו איתו אחרי שהוא חתם אצלנו :
נתקלת בשחקן שהזכיר לך אותך?
"כן, והתשובה שלי תפתיע אותך. דגן יבזורי, ששיחק אצלי בגלבוע/גליל. אני לא מדבר על סגנון המשחק דווקא, אלא על החיבור לכדור ועל האהבה למשחק. לדעתי, הוא הפספוס הכי גדול של הכדורסל הישראלי. אם הוא היה גדל בסביבה אחרת, הוא היה מגיע הרבה יותר רחוק, סוג של חואן קרלוס נבארו ישראלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:44 
KingAlpaca כתב:
יבזורי רע בערך בהכל,
אני באמת לא מבין את ההתלהבות של פז.

כל כך רע, שהוא יותר טוב מכל הישראלים שלנו (למעט רביב) בהרבה.
אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 15:51 
יבזורי שחקן גדול. שחקן שגם יכול לנצח משחקים לבד וגם עושה את הקבוצה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:

זו אחת הסיבות שאני חושב שכל סיפור העמדות הזה מפספס את הנקודה (במיוחד בליגה שלנו). אולי רביב 2 ואולי יבזורי 2 אבל אין ספק שיבזורי משלים את רביב הרבה יותר טוב מרכזים כמו רוט, נעימי או אפיק ניסים (שהם מתכון לפיצוץ ליד רביב). למעשה מבין כל הגארדים הישראלים הבכירים אני חושב שיבזורי אחד היחידים שמתאים.
אני מאוד מחזיק מיבזורי, הרבה יותר מכדיר (דיעה אישית שאולי הרבה לא יסכימו איתה) ולדעתי בשורה התחתונה הוא נותן יתרון יותר גדול למרות נושא העמדה. לדעתי אם כדיר היה מגיע (לא יקרה) הרבה פה היו מתאכזבים ממנו תוך שנה ואומרים שהוא לא שווה את הכסף, על יבזורי אין לי ספק שזה לא היה קורה.

מצד אחד אתה צודק בזה שהם שחקנים מאוד מנוגדים בתכונות שלהם, כמעט הפכים, ולכן משלימים זה את זה בצורה טובה יחסית לשני שחקנים שמשחקים על אותה עמדה. מהבחינה הזאת הם לא שני שחקנים שלא יכולים לדרוך על מגרש ביחד.
מצד שני אתה מתעלם מכך שאף אחד מהם לא יכול לרכז. שניהם קיבלו אחריות כזו העונה, מי פחות (יבזורי) ומי יותר (לימונד), וזה נראה לא טוב עבור שניהם. בטח תחת קטש אתה חייב רכז אמיתי שיריץ את הפיק אנד רול ואת זה אף אחד משניהם לא יכול. בלי שחקן פיק-אנד-רול ברמה גבוהה לא נגיע רחוק. ואם אתה שם את שניהם ליד רכז, אין לך אף שחקן שיכול לשמור את הסמול פורוורד של היריבה. ושוב חוזרים לנקודה שצריך רכז עם סייז של סמול פורוורד בשביל להשלים את שניהם, וגם זה רחוק מלהיות אידאלי. זה עדיין יוצר קבוצה נמוכה. ומה תעשה כשהשחקן הזה שתביא יצטרך לנוח? איזה הרכבים תוכל להעמיד? ושוב, זה רק אם אתה מצליח להביא שחקן מיוחד כמו קרלון בראון או מארדי קולינס שיכולים לשחק לפחות ב-3 עמדות בלי בעיה. אם אתה מביא לידם "סתם" רכז, אפילו טוב, או "סתם" סמול פורוורד, יש לך בעיה גדולה.
אני לא בטוח בכלל ששחקן כמו נעימי לא יכול להשלים את רביב יותר טוב, אבל הנקודה היותר מרכזית היא ששני גארדים ישראלים הם פשוט לא מספיק טובים בשביל להשלים אחד את השני בצורה מספיק טובה ולכן כל הקבוצות מביאות גארד זר ליד גארד ישראלי מוביל. אני חושב שכדיר ויבזורי יכולים להשפיע בתור שחקנים מובילים על קבוצה בסדר גודל שלנו בערך באותה רמה (ליבזורי יש פוטנציאל להיות שחקן משלים הרבה יותר אפקטיבי בקבוצה יותר גדולה), ומבחינת הבנייה של הסגל אנחנו צריכים שחקן בעמדה של כדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 16:51 
לא הבנתי את השורה ״מה יהיה כשהרכז הזר יצטרך לנוח״. רביב משחקן שריכז והריץ את הפיק אנד רול 40 דקות כבר לא יכול לעשות את זה אפילו דקה? מה הבעיה של הרכז הזר לנוח?
כן צריך במצב כזה גארד גבוה כמו דיאנטה גארט שהצעתי או קרלון או טריקו ווייט או עוד הרבה שחקנים אחרים. ואם אין כסף אפשר להמר על איזה דיאנדרה קיין שנתן עונה נחמדה בבלגיה. אבל שורה תחתונה אני קונה אפילו את רביב ויבזורי ליד שחקן כמו סקוט. לא אידיאלי אבל לדעתי אפשר לבנות קבוצה טובה סביב זה.
בכל אופן זה מאוד תיאורטי. אבל אם היינו יכולים להביא שחקן כמו יבזורי לדעתי עושים את זה ואז מביאים זרים בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 16:54 
בדיוק<br/>

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 20:05 
בהנחה שמביאים את יבזורי, לא ברור לי מי מהגארדים יעשה הגנה. השנה היה את רביב סקוט ואסה. רביב השומר הכי פחות טוב מביניהם וגם הוא סביר. אסה וסקוט הלכו, ואם מביאים את יבזורי שרק עומד בהגנה, צריך להביא זרים שגם יוכלו לשמור גארדים מהירים ואתלטים כמו שיש בערך לכל הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
מתי לעזאזל יחתימו כבר את איש השום? העם דורש!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

ציטוט:
הפועל ת"א רוצה את כדיר, סקוורר יחתום בנס ציונה

הפועל תל אביב ממשיכה לפנות תקציבים במטרה להחתים את פורוורד הפועל אילת אלישי כדיר בעונה הבאה, כפי שנחשף ב-ONE. הראשון שיעזוב את הקבוצה הוא רכז האדומים יחזקאל סקוורר, שיחתום בשורות עירוני נס ציונה על חוזה לשנתיים ללא נקודות יציאה, כך גורם בכתומים אישר ל-ONE.

סקוורר בן ה-26 מחזיק בחוזה לעונה נוספת בת"א, אולם שני הצדדים הגיעו לסיכום בו הפועל תשלם פיצוי של 50 אלף ש"ח והכתומים ישלימו את יתרת החוזה בעלות של 220 אלף ש"ח לעונה. סקוורר העמיד העונה 5.2 נקודות, 1.8 ריבאונדים ו-2.5 אסיסטים בממוצע ב-32 הופעות.

הסגל של נס ציונה כולל את אור סולומון, טל דן ומיטשל וואט שמחזיק בחוזה לעונה הבאה, אך צפוי לממש את סעיף היציאה עבור 50 אלף דולר. בתוך כך, הרכז הוותיק מאיר טפירו ככל הנראה ימשיך לעונה נוספת במועדון כאשר המהלך ירקום עור וגידים עם חזרתו מחופשת הפגרה בפנמה.

עוד נודע ל-ONE כי ראשי הפועל ת"א הציעו להפועל חולון עסקת טרייד במהלכה יונתן שולדברנד יעבור לצהובים-סגולים והסנטר המתאזרח אייזיק רוזפלט יגיע לדרייב-אין. אלעד חסין סירב בתוקף לשחרר את רוזפלט שסיפק העונה ממוצעים של 11.4 נקודות ו-9.1 ריבאונדים למשחק ונבחר למשחק האוסלטאר. אגב, חוזהו של שולדברנד בהפועל מסתיים רק ב-2017 ומנגד האפשרות היחידה שרוזפלט יעזוב את חולוניה תהיה להפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: