el dudernio כתב:
Fez כתב:
עניין של דיעה, אבל לדעתי זו טעות גדולה ואנחנו כנראה נצטער עליה. הטיעון היחיד שתופס מבחינתי זה שאולי רוצים להביא ישראלי בכיר כמו יבזורי (הלוואי).
פז סקוט מתאים רק אם מביאים גובה ישראלי נוסף ובכיר יותר משולדי, שאר האופציות הן בעיתיות עבורינו ועבורו.
סקוט ענק אין ספק, שומר מעולה, קולע באחוזים טובים, רץ את המגרש וכו', אבל הוא לא שחקן שינצח לך משחק בשניות הסיום וראינו את זה לא מעט השנה.
אנחנו יודעים מהליגה הזאת שהרבה פעמים משחקים בה סמול בול, עם 3 גבוה שהוא על תקן 4, ואלו גם השחקנים שקטש אוהב (פאלמר, נאנאלי וכו'). שחקן
בכיוון הזה אמור להיות הזר לעמדה מס' שלוש שלנו וסקוט בפרוש לא מתאים להיות הזר שיוביל את הכדור לי רביב (וראינו את זה כל העונה).
לכן סקוט בסיטואציה שנוצרה יכול להיות מקסימום הזר שעולה מהספסל ולזה האופציה איתו יקרה מידי, אלא אם כאמור היו מביאים את כדיר ואז יכלת לשחק עם 3
נמוך יותר.
אין שום היגיון במה שאתה אומר.
הרי בסגל הישראלים הנוכחי צריך זר לעמדה 4-5, בנוסף לשולדבראנד בעמדה 4, ומתן שבפועל משחק בעמדה 4. ועל זה אתה רוצה להוסיף שחקן לעמדות 3-4? ארבעה שחקנים על עמדה 4 ושלושה שחקנים בלבד לעמדות 1-2? ואתה עוד מדבר על סמול בול?
ברור שאם הסגל הישראלי נשאר כמו שהוא יגיע שחקן בדיוק בעמדה של סקוט. הסיבה היחידה היא שקטש לא אוהב את סקוט, וכמו שהוא גרם לנו נזק לאורך כל העונה עם ייבוש שלו לטובת שחקנים הרבה פחות טובים שגררו באופן ישיר רשימה ארוכה של הפסדים (נהריה, ראשל"צ, אילת, נס ציונה, ההארכה בירושלים) כך הוא גורם לנו נזק גם לעונה הבאה עם השחרור שלו.
וגם ברור שקטש לא רוצה את סקוט, על שחקן ששיחק אצלך ואתה רוצה שיישאר אתה לא מוותר בשביל 10-15 אלף דולר ובטח לא מודיע לו שאתה מוותר עליו ואז מבקש ממנו לחתום בפחות כסף חודשיים אחר כך. וגם אם ייתקעו עוד חודשיים בלי שחקן נורמלי בעמדה שלו אז יגלו שיש קבוצות שכן מעריכות שחקן שנתן עונה כמו שהוא נתן ויציעו לו הצעה לא פחות טובה מהאופציה שהייתה לנו עליו (אולי אפילו פה בליגה).
אבל נו, אני כבר מחכה לראות איזה זר טוב ו-"מתאים" יחתימו במקומו.
red pepper כתב:
אני מתיימר לדעת חלק מהנתונים. לא את כולם.
אם תבדוק את הגבוה הזר היקר בכל אחת מ12 הקבוצות בליגה, למכבי, לירושלים, לאילת, לראשון, לבני הרצליה, לנס ציונה, ולחיפה היה זר יקר יותר. לגבי חולון אני לא בטוח.
סתומרת 7-8 קבוצות.
אתה חושב שאני טועה? סבבה עניין שלך.
אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר.
גייטס היה הזר הכי יקר מחוץ לירושלים ומכבי (עלות כוללת, לא עלות פר חודש לשחקנים שהגיעו לחצי עונה), אולי חוץ מיוטר בגלל המס.