תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 04:25 
שחקנים ברמה של סקוט שנותנים עונה כזאת בארץ בדרך כלל מאבדים כי אי אפשר להשאיר - לא יאמן שויתרנו על שחקן כזה מבחירה.
פשוט טעות מקצועית קשה מאוד. אפשר יהיה להתגבר עליה, אבל זו נקודת פתיחה רעה מאוד לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
מניח שרוצים ללכת על 3 "קלאסי" ולהביא רכז מנהל משחק כשרביב משחק 2.
לא מאוד מופרך.

לצערי הרב בכדורסל של היום כמעט ואין יותר קלאסי בשום עמדה כולם קומבואים טווינרים וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 07:30 
חבל חבל חבל.
הסיכוי למצוא מישהו ברמתו קטן.
הסיכוי למצוא מישהו מחויב למועדון כמוהו, אוהב את המועדון כמוהו, שנלחם כמוהו - אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
נכון.
אבל כמו שאני ורבים אמרנו הסיכוי למצוא מישהו מתאים יותר גדול. סקוט שחקן גדול אבל הוא לא ה3 או מוביל הכדור שאנחנו צריכים ליד רביב. ובמתכונת הנוכחית שאין לנו יכולת להביא ישראלי גבוה אין לנו ברירה ללכת על 3 גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 08:03 
הבעיה העיקרית היא שאנחנו צריכים להביא 2 גבוהים שאחד מהם לחמישיה.
השוק של הגבוהים הרבה יותר בעייתי וצריך לשמור את רוב הכסף בשביל זה. למצוא גבוה טוב לחמישיה במחיר שגייטס קיבל השנה זה קשה מאוד.
אני מניח שזה היה אחד השיקולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 08:23 
לא חושב שהתגובות כאן מוצדקות.

סקוט נתן עונה סבירה, אבל במהלכה הוא הצליח לבעוט בדלי הרבה יותר פעמים אשר למלא אותו. הוא שחקן שיכול להיות כינור שלישי או שני במקרה הטוב. הקליעה שלו מבחוץ בינונית מאד, קבלת ההחלטות שלו בינונית מאד. לא שחקן שאתגעגע אליו באופן מיוחד אם יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 10:03 
red pepper כתב:
הבעיה העיקרית היא שאנחנו צריכים להביא 2 גבוהים שאחד מהם לחמישיה.
השוק של הגבוהים הרבה יותר בעייתי וצריך לשמור את רוב הכסף בשביל זה. למצוא גבוה טוב לחמישיה במחיר שגייטס קיבל השנה זה קשה מאוד.
אני מניח שזה היה אחד השיקולים

כל הקבוצות בארץ מביאות 2 גבוהים זרים, אין כאן שום דבר יוצא דופן.
למצוא גבוה טוב במחיר של גייטס זה קשה? מה? גייטס היה אחד הזרים הכי יקרים בליגה. להיפך, כל ההתרעמות הייתה ששפכנו את כל התקציב ובנינו את הקבוצה סביב שחקן לא מתאים ולא מספיק טוב.
בקיצור, טיעונים שלא מחזיקים מים. החלטה אומללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 10:14 
אם רוצים 3 קלאסי אז להביא את ג'יימס נאנלי ועכשיו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 10:15 
1. גייטס ממש לא היה אחד הזרים היקרים בליגה. בטח לא בעמדה שלו.
2. לרוב הקבוצות שמביאות שני גבוהים זרים יש תקציב גבוה משלנו או לחילופין תקציב ישראלים + צוות מקצועי נמוך יותר.

כדי לקבוע אם זו החלטה אומללה או לא, צריך לדעת את כל הנתונים.
אני לא מתיימר לדעת את כולם, אתה כנראה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 10:24 
red pepper כתב:
1. גייטס ממש לא היה אחד הזרים היקרים בליגה. בטח לא בעמדה שלו.
2. לרוב הקבוצות שמביאות שני גבוהים זרים יש תקציב גבוה משלנו או לחילופין תקציב ישראלים + צוות מקצועי נמוך יותר.

כדי לקבוע אם זו החלטה אומללה או לא, צריך לדעת את כל הנתונים.
אני לא מתיימר לדעת את כולם, אתה כנראה שכן.

מצד אחד אתה לא מתיימר, מצד שני אתה קובע פה שתי קביעות שמתבססות על כלום.
1. מצטער אתה פשוט טועה ומטעה וזה שתחזור על זה לא יעזור.
2.על מה אתה מדבר? לאיזה קבוצה בליגה לא היו שני גבוהים זרים? היחידות שאני יכול לחשוב עליהן אלה אילת, נס ציונה וחולון (ממש קבוצות עניות) וגם הן פשוט שיחקו עם זר שהוא 3-4 בתור גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 10:25 
מחוץ למכבי וירושלים גייטס היה אחד הזרים היקרים בליגה.
ואין שום סיבה שלהפועל תל אביב יהיה תקציב זרים של פחות מ400 אלף דולר. אם תקציב הזרים יהיה פחות זה כישלון עצום.
והעונה בליגה היו זרים יותר טובים מגייטס שלא עלו יותר ממנו. ובוודאי היו עם גישה מתאימה יותר להפועל תל אביב
בנוגע לסקוט:
1. המבחן הוא כמובן אם יביאו שחקן מתאים יותר. סקוט לטעמי לא מתאים לשחק ליד רביב. הוא שחקן טוב, אבל לא מתאים לסגל הנוכחי.
2. זה שלא מימשו את האופציה לא אומר בהכרח שהוא לא יישאר. ייתכן שהאופציה לא מומשה כי מחכים לראות איזה סגל ישראלי יהיה (בתקווה שבסגל הישראלי של הפועל יהיו שינויים משמעותיים. כי עם הסגל של העונה שעברה, לדעתי, לא נגיע רחוק)
3. זה שהאופציה לא מומשה גם לא אומר בהכרח שלא רוצים את סקוט. אולי רוצים אותו אבל בסכום נמוך מהאופציה?
4. אני בכל מקרה חושב שהפועל צריכה סוג שחקן אחר. נניח שאיכשהו יבזורי יחתום בהפועל, והיו מממשים את האופציה על סקוט - ברור שסקוט הוא לא השחקן המתאים ליד יבזורי ולימונד - אלה דברים מורכבים.
נכונות ההחלטה תיבחן כשנראה את הסגל הולך ומתגבש.
אה, ועוד משהו: אני חושב שאחד הדברים העצובים הוא שבשנים בליגת העל הרגילו את האוהדים של הפועל ליותר מדיי זרים מביכים בכסף קטן, עד שהם לא מאמינים שבכסף סביר לזרים - 100 אלף דולר לזר - אשכרה אפשר להביא שחקנים טובים. ולכן הם חושבים שאין שום סיכוי בעולם להביא שחקן ברמה של סקוט.
סקוט שחקן טוב מאוד. אבל אפשר להביא שחקנים ברמתו שגם יתאימו יותר מקצועית. לא כל הזרים בעולם זה ריון בראון ומאט בולדין ווינסנט קאונסיל וג'רון מיימון וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 10:59 
עניין של דיעה, אבל לדעתי זו טעות גדולה ואנחנו כנראה נצטער עליה. הטיעון היחיד שתופס מבחינתי זה שאולי רוצים להביא ישראלי בכיר כמו יבזורי (הלוואי), ואז סקוט פחות מתאים. אבל האמת שאני די סקפטי לגבי זה. כל שאר הטיעונים לא רלוונטיים בעיני. אסור לשחרר שחקן כמו סקוט שיש עליו אופציה, ואף אחד לא מבטיח לך שהוא פתאום יחתום עוד חודש בפחות כסף או בכלל (זה מאוד לא סביר בעיני). הדרך היחידה בה נוכל להגיד שזו החלטה סבירה זה אם נביא איכשהו את יבזורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:03 
אני מתיימר לדעת חלק מהנתונים. לא את כולם.
אם תבדוק את הגבוה הזר היקר בכל אחת מ12 הקבוצות בליגה, למכבי, לירושלים, לאילת, לראשון, לבני הרצליה, לנס ציונה, ולחיפה היה זר יקר יותר. לגבי חולון אני לא בטוח.
סתומרת 7-8 קבוצות.
אתה חושב שאני טועה? סבבה עניין שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
עניין של דיעה, אבל לדעתי זו טעות גדולה ואנחנו כנראה נצטער עליה. הטיעון היחיד שתופס מבחינתי זה שאולי רוצים להביא ישראלי בכיר כמו יבזורי (הלוואי).

פז סקוט מתאים רק אם מביאים גובה ישראלי נוסף ובכיר יותר משולדי, שאר האופציות הן בעיתיות עבורינו ועבורו.

סקוט ענק אין ספק, שומר מעולה, קולע באחוזים טובים, רץ את המגרש וכו', אבל הוא לא שחקן שינצח לך משחק בשניות הסיום וראינו את זה לא מעט השנה.
אנחנו יודעים מהליגה הזאת שהרבה פעמים משחקים בה סמול בול, עם 3 גבוה שהוא על תקן 4, ואלו גם השחקנים שקטש אוהב (פאלמר, נאנאלי וכו'). שחקן
בכיוון הזה אמור להיות הזר לעמדה מס' שלוש שלנו וסקוט בפרוש לא מתאים להיות הזר שיוביל את הכדור לי רביב (וראינו את זה כל העונה).
לכן סקוט בסיטואציה שנוצרה יכול להיות מקסימום הזר שעולה מהספסל ולזה האופציה איתו יקרה מידי, אלא אם כאמור היו מביאים את כדיר ואז יכלת לשחק עם 3
נמוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
Fez כתב:
עניין של דיעה, אבל לדעתי זו טעות גדולה ואנחנו כנראה נצטער עליה. הטיעון היחיד שתופס מבחינתי זה שאולי רוצים להביא ישראלי בכיר כמו יבזורי (הלוואי).

פז סקוט מתאים רק אם מביאים גובה ישראלי נוסף ובכיר יותר משולדי, שאר האופציות הן בעיתיות עבורינו ועבורו.

סקוט ענק אין ספק, שומר מעולה, קולע באחוזים טובים, רץ את המגרש וכו', אבל הוא לא שחקן שינצח לך משחק בשניות הסיום וראינו את זה לא מעט השנה.
אנחנו יודעים מהליגה הזאת שהרבה פעמים משחקים בה סמול בול, עם 3 גבוה שהוא על תקן 4, ואלו גם השחקנים שקטש אוהב (פאלמר, נאנאלי וכו'). שחקן
בכיוון הזה אמור להיות הזר לעמדה מס' שלוש שלנו וסקוט בפרוש לא מתאים להיות הזר שיוביל את הכדור לי רביב (וראינו את זה כל העונה).
לכן סקוט בסיטואציה שנוצרה יכול להיות מקסימום הזר שעולה מהספסל ולזה האופציה איתו יקרה מידי, אלא אם כאמור היו מביאים את כדיר ואז יכלת לשחק עם 3
נמוך יותר.

אין שום היגיון במה שאתה אומר.
הרי בסגל הישראלים הנוכחי צריך זר לעמדה 4-5, בנוסף לשולדבראנד בעמדה 4, ומתן שבפועל משחק בעמדה 4. ועל זה אתה רוצה להוסיף שחקן לעמדות 3-4? ארבעה שחקנים על עמדה 4 ושלושה שחקנים בלבד לעמדות 1-2? ואתה עוד מדבר על סמול בול?
ברור שאם הסגל הישראלי נשאר כמו שהוא יגיע שחקן בדיוק בעמדה של סקוט. הסיבה היחידה היא שקטש לא אוהב את סקוט, וכמו שהוא גרם לנו נזק לאורך כל העונה עם ייבוש שלו לטובת שחקנים הרבה פחות טובים שגררו באופן ישיר רשימה ארוכה של הפסדים (נהריה, ראשל"צ, אילת, נס ציונה, ההארכה בירושלים) כך הוא גורם לנו נזק גם לעונה הבאה עם השחרור שלו.
וגם ברור שקטש לא רוצה את סקוט, על שחקן ששיחק אצלך ואתה רוצה שיישאר אתה לא מוותר בשביל 10-15 אלף דולר ובטח לא מודיע לו שאתה מוותר עליו ואז מבקש ממנו לחתום בפחות כסף חודשיים אחר כך. וגם אם ייתקעו עוד חודשיים בלי שחקן נורמלי בעמדה שלו אז יגלו שיש קבוצות שכן מעריכות שחקן שנתן עונה כמו שהוא נתן ויציעו לו הצעה לא פחות טובה מהאופציה שהייתה לנו עליו (אולי אפילו פה בליגה).
אבל נו, אני כבר מחכה לראות איזה זר טוב ו-"מתאים" יחתימו במקומו.

red pepper כתב:
אני מתיימר לדעת חלק מהנתונים. לא את כולם.
אם תבדוק את הגבוה הזר היקר בכל אחת מ12 הקבוצות בליגה, למכבי, לירושלים, לאילת, לראשון, לבני הרצליה, לנס ציונה, ולחיפה היה זר יקר יותר. לגבי חולון אני לא בטוח.
סתומרת 7-8 קבוצות.
אתה חושב שאני טועה? סבבה עניין שלך.

אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר.
גייטס היה הזר הכי יקר מחוץ לירושלים ומכבי (עלות כוללת, לא עלות פר חודש לשחקנים שהגיעו לחצי עונה), אולי חוץ מיוטר בגלל המס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:08 
סבבה.
שחקן של 100-110 אלף דולר לעונה (וזה אתם אמרתם לא אני)
הוא הזר היקר בליגה חוץ ממכבי וירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
סבבה.
שחקן של 100-110 אלף דולר לעונה (וזה אתם אמרתם לא אני)
הוא הזר היקר בליגה חוץ ממכבי וירושלים.

נו, ספר לנו אילו זרים הרוויחו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:22 
אמרתי קודם.
אז אני אגיד שוב עכשיו ושוב תגידו שאני לא יודע מה אני מדבר. אז מה הטעם?
לא שאני אומר שהרוויחו הרבה יותר אבל לא פחות.
אגב, לפי מה שאתם אומרים אם נשאיר את סקוט אז הוא יהיה הזר הכי יקר בליגה מחוץ למכבי וירושלים.

נערך לאחרונה על ידי red pepper בתאריך 16 יוני 2015, 14:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:25 
אל דוד מה לעשות שאני לא מסכים שסקוט לא מתאים
גם בסגל הישראלי הנוכחי וגם עם כדיר במקום שולדבראנד אתה צריך סמול שהוא 2-3
הטיעון מגוחך כי העונה הסגל הישראלי הזה שיחק עם זרים בעמדות 1-2 (אובנון), 2-3 (סקוט), 3-4 (תומפסון) ו-5 (גייטס) - אז פתאום בעונה הבאה צריך גם שני 4-5 וגם 3-4?
המקרה היחיד בו אתה צריך 3-4 זה אם יבזורי בא במקום שולדבראנד (לא ממש סביר)

סקוט שחקן מצוין וכל הקשקושים של ״לא מתאים״ זה לדעתי תיאוריות בשקל
סקוט שחקן מאוד מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות ולשמור על כמה עמדות, הוא מאפשר יותר גמישות (״התאמה״) מרוב השחקנים והאשליות כאילו מחר נוחת פה שחקן יותר ״מתאים״ הן ווישפול ת׳ינקינג נטו
שיהיה לנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל את דעתי הל מתן אמרתי ממזמן 4 הוא לא, ונכון לשנתיים + האחרונות הוא גם לא מסוגל לשחק 3מוביל בליגה (ואני חולה עליו אין לזה קשר), ככה שאין מה להכניס אותו לחישובים.
לדעתי צריכים 2 זרים גבוהים שאחד מהם סנטר ואחד 4 אתלטי שמשחק בפנים ואת שולדי (בהנחה שהוא נשאר), לזה צריכים עוד שחקן שמסוגל לשמור על מספרי 4, כי שולדי לא תמיד מסוגל,
ולכן צריך עוד 3 גבוה.

בעמדה 3 יהיה את מתן כמחליף, ואת הזר, ויחד איתם בקו האחורי את רביב אסא וזר נוסף.

חמישיה של רכז זר, רביב, 3 גבוה, שולדי, וזר.

על הספסל, אסא, מתן, ו 4 זר. לזה תוסיף את גוט וורקמן או מי שלא ישאר.

אני שוב אומר סקוט שחקן ענק, ואם היה לנו את כדיר שהוא מניה הרבה יותר בטוחה ויציבה משולדי אולי היה כדאי להשאיר אותו כי הוא באמת נכס לכל קבוצה,
אני פשוט חושב שבמצב הקיים הוא לא מה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
ושוב אני אגיד לך שאין היגיון בסגל עם שלושה שחקנים בלבד בעמדות 1-2 וגם אין סיכוי שזה יקרה כך שזה לא רלוונטי לעניין השחרור של סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:50 
יובל כתב:
א.ב כתב:
הלוואי שקרלון יחליף אותו בתור 3 ונביא עוד גארד סקורר שיכול להחזיק כדור.
ריאלי בכלל?

מה שריאלי זה שיגיע שחקן הרבה פחות טוב מסקוט.
כל הזרים שקטש החתים בשנתיים האחרונות (חוץ מטריקו ווייט שהגיע לפה לשלושה חודשים) לא מתקרבים לרמה שלו. גם אלה שעלו יחסית הרבה.

בלי שום קשר, העמדה הכי טבעית לקרלון היא משבצת הקומבו-גארד, הוא לא 3.

אני יודע מה ה"קלאסי" שלו, אבל בליגה שלנו לדעתי ממש מתאים לו להיות 3. אם תביא גם גארד מתאים יהיו לך שלושה שחקנים שיכולים להוביל כדור וגם לייצר נקודות, בסוף אלה השחקנים שמנצחים כאן משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
http://m.espn.go.com/ncb/playercard?pla ... rc=desktop

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:

http://www.gomarquette.com/sports/m-bas ... 03476.html

גם אחותו כדורסלנית

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2865750
הפועל תל אביב: שרון אברהמי מונה לעוזר המאמן
מאמנה של אליצור קרית אתא חוזר לקבוצה אותה העלה מהליגה הארצית עד לחצי גמר גביע המדינה. בקבוצה ינסו לצרף ישראלי בכיר לסגל

בקבוצה כעת יתפנו לנסות לסגור את הסגל הישראלי לפני שיבחנו את שוק השחקנים הזרים.
רביב לימונד, שיחתום על חוזה חדש בתקופה הקרובה, יהונתן שולדבראנד, יחזקאל סקוורר, גולן גוט ותמיר בלאט מחזיקים בחוזה לעונה הבאה כשמתן נאור צפוי לחתום בימים הקרובים על חוזה חדש גם כן.
עם זאת, ייתכנו שינויים גם בין השחקנים שמחזיקים בחוזה. בקבוצה מעוניינים לצרף ישראלי בכיר כשבין השמות שעלו נמצאים דגן יבזורי, אלישי כדיר, אייזיק רוזפלט ורוברט רות'בארט.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 08:06 
ברוך השב שרון.... שדרוג רציני בעמדת העוזר.
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אם יביא אפילו זר אחד נורמלי כמו שהביא לנו בזמנו את אסברי ויוטר, כבר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 08:18 
שניהם כבר שיחקו בארץ לפני כן, זה לא היה הימור גדול מדי.
נראה לי שדווקא בזרים הוא מעדיף "קלפים בטוחים". אבל הוא יכול לתרום בהרבה אספקטים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 08:32 
סקוורר שוחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 08:34 
סקוורר שוחרר מהפועל.
וואו.
לזה לא ציפיתי, חבל, כי לדעתי מעבר היותו בין השומרים הטובים בקבוצה (השומר הישראלי בוודאי הכי טוב), ואחד שנותן הכל על הפרקט כראוי להפועל, זה מדלל לנו את הקו האחורי, גם אם נביא שני זרים לעמדות 1-2.
לא חושב שבלאט יכול למלא את המקום שלו אפילו בצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: