תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויים
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 14:56 
Fez כתב:
המחירים סבירים ובעיקר הוגנים. תמיד יהיו טענות, תמיד יהיו תלונות, ותמיד אנשים יחשבו שהם יודעים יותר טוב.

מה בטוב הוא שבמקרה הזה מבחן התוצאה הוא באמת חזות הכל. ימכרו לפי הציפיות - הצליחו. לא ימכרו - נכשלו.
כל עוד יבינו שבמקרה של כשלון אין מה להאשים את הקהל, אין לי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 14:57 
הדיון פה על המחיר מטופש ושכולם יכנסו לפרופורציה כבר
כמה כסף היה עושה אותכם מאושרים 150 שקל פחות??
הנהלה חדשה שבאמת מראה רצינות ואכפתיות מבקשות הקהל, זה המבחן הראשון שלנו - לקנות מנויים
כל אחד מאיתנו מבזבז הרבה יותר כסף על שטויות אחרות שלא מסבות לו חצי מההנאה שהפועל גורמת , למה שזה מגיע לכאן לכולם פתאום קשה לשלם ?
יש מבצעים למשפחות , יש מנויים מוזלים יש הכל רק תבואו

אני לא יודע מה ההרגשה שלכם אבל שלי היא שזה המבחן הראשון שלנו עם ההנהלה שבאמת רוצה עתיד טוב יותר
אם נמלא את בלומפילד בסופו של שבר הקבוצה תרוויח מזה ומכאן רק נעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:01 
העניינים האלה כמעט אף פעם לא משתנים לאורך השנים, אותם אנשים ואותן דעות. ה'בכיינים', או בתרגום חופשי אלה שמעניין אותם שבלומפילד יתמלא ואכפת להם מכלל האוהדים, יילכו לכיוון מדיניות מחירים שפויה. ה'לא בכיינים', או אלה שמעניין אותם התחת של עצמם, יגנו על ההנהלה והמדיניות שלה. זה לא כלל של 100% אבל לא רחוק. ככה זה מיום שאני מכיר את הפורום הזה, למעלה מעשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:03 
joshsoos כתב:
העניינים האלה כמעט אף פעם לא משתנים לאורך השנים, אותם אנשים ואותן דעות. ה'בכיינים', או בתרגום חופשי אלה שמעניין אותם שבלומפילד יתמלא ואכפת להם מכלל האוהדים, יילכו לכיוון מדיניות מחירים שפויה. ה'לא בכיינים', או אלה שמעניין אותם התחת של עצמם, יגנו על ההנהלה והמדיניות שלה. זה לא כלל של 100% אבל לא רחוק. ככה זה מיום שאני מכיר את הפורום הזה, למעלה מעשור.

או שנבחן כל מקרה לגופו ונחליט אם טוב או רע, גם אופציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:06 
joshsoos כתב:

אני מסכים עם הקו הכללי, אבל אני לא באמת חושב שאלה שחושבים שהמחירים בסדר כמו שהם לא היו רוצים שבלומפילד יהיה מלא.
ברור שכל הצדדים רוצים את זה, ההבדל הוא שצד אחד חושב שאפשר להשיג את זה גם במחירים שפורסמו.
אני חושב שרק הזמן באמת יכול יהיה להגיד אם ההחלטה הזאת היתה נכונה כי אני חושב שהמטרה המוצהרת היא 10,000 מנויים וזה מדיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:10 
joshsoos כתב:

תגיד לי על מה אתה מדבר ?
כלל האוהדים ? תשמע אחי אנחנו חיים באותה מציאות, אתה לא יכול לבוא ולהגיד שלאנשים אין כסף למנוי
נגיד ואתה רוצה לשלם עבור 3 נפשות לבלומפילד - המחיר שתשלם לא יתקרב לשום הוצאת פנאי אחת , הוא יהיה הרבה יותר נמוך
אם תלך כל סופ״ש שני לסרט יצא לך הרבה יותר כסף ממשחקי כדורגל
אם תלך לארוחה אפילו למקדונלס פעם בשבועיים יצא לך יותר יקר בסה״כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:10 
המטרה של הקבוצה היא לא למלא את המגרש, אלא ליצור איזון בין מקסום הכנסות לבין כמות שנמכרת. אם ימלאו במחיר של 100 שקל למנוי, זה לא אומר שזה המחיר שצריך למכור בו. וגם עם מחשבה קדימה, אי אפשר עכשיו למלא את המגרש במחירים סופר זולים, ובשנה הבאה להעלות את המחיר ב50% גם אם המגרש יתמלא אחרי ההעלאה. זה לא יהיה הוגן. זה תמיד צריך להיות סביב אותו סדר גודל.

מצד שני, בהחלט יכול להיות שיש ממש פה כמה וכמה אנשים, שמבלי לראות שום נתון, יודעים יותר טוב מאנשי המקצוע שהביאו למועדון. לא פוסל את זה על הסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
להסתכל על האוהד כעל "מנוי" זו בדיוק הטעות הכלכלית שרוב המועדונים (פרט למכבי) עושים בארץ.
אוהד כדורגל הוא הלקוח הכי שבוי שיש לעסק בעולם, וההוכחה לזה היא שבאנגליה, ספרד וגרמניה, רוב האוהדים קונים כל שנה גם מנוי וגם חולצות משחק חדשות.
לעניות דעתי כבר שנים שצריך לשווק את מחיר המנוי יחד עם חולצת משחק חדשה כדי ליצור חיבור והכנסה גבוהה יותר.
בפועל אנחנו מגיעים למצב שהכרוז אומר לאנשים "יש חולצות משחק רוצו לקנות" שזה בערך כמו שהקופאית בסופר אומרת "מבצע 2 חבילות אורז ב-20 שקלים" ומצפה שאתה תרוץ לדוכן של האורז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:17 
joshsoos כתב:

או, הנה עוד גאון.
אין כמו קצת ראיית שחור ולבן, דיכוטומית במיוחד, כדי לזהות אדם על רמה שכולו חשיבה רציונלית.
ואם אפשר לתבל בקצת "Us Versus Them", מה טוב.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 יוני 2015, 15:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:19 
אולי בפירסומים של המועדון שבו הם אומרים שאחת המטרות של המהלך זה לחזק את הקשר הרציף לאוהדים לזה הם מתכוונים ? אפשר רק לקוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:20 
יש דוכן לאורז????

סתם, האדס, אתה חביב, והרעיון מגניב, אבל חולצות משחק זו הוצאה גדולה מאוד למועדון, בטח באלפיהן. משהו כמו מיליון שקל במקרה הטוב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יש דוכן לאורז????

סתם, האדס, אתה חביב, והרעיון מגניב, אבל חולצות משחק זו הוצאה גדולה מאוד למועדון, בטח באלפיהן. משהו כמו מיליון שקל במקרה הטוב.

תגיד, מה זה עלויות גבוהות?
אתה מוכר מנויים גם ככה איזה חודש מראש,
כל אוהד שמבצע את ההזמנה אומר אם הוא רוצה מנוי פלוס חולצה (למשל X+150) או מנוי בלי חולצה.
אתה יכול להגיד שהמבצע של ההנחה על החולצות הוא עד תאריך מסוים שלוקח לייצר כמות גדולה של חולצות (למשל עד שבועיים למשחק הראשון) ואז להוציא הוראה לספק לייצר לך את הכמות חולצות.
אני לא כלכלן גדול, אבל איך אפשר להפסיד על זה כסף?
הדרך היחידה להפסיד כסף זה לייצר 1000 חולצות ולשים אותם בבוטקה מאחורי שער 2. את זה כבר עושים עשרות שנים ועדיין אנשים מסתובבים עם חולצות משנת 2000 ביציע.
ולא, זה לא רק "חולצות מזל" זה פשוט מחסור באלטרנטיבה שהיא במרחק קליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנויים
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
לגבי ההכללה של גביע הטוטו בעלות המנוי-מה שהאוהדים משלמים עליו זה מנוי למשחקי הליגה של הקבוצה. כאלה יש 18, וגם זה בהנחה שמגיעים לפלייאוף העליון, אותו אוהד יכול להגיע למשחקי השזרוע והרדיוס בנתניה, אין משחקים בלי קהל, ולא סופרים את משחקי הגארבג' טיים שיותרנקל למצוא בהם ניקוב בחינם ממישהו שירצה לקחת אחד כזה. זה אומר בערך 65 למשחק, כשהמחיר הממוצע לכרטיס הוא בין 60 ל70(כי משחק בית מול רעננה במחזור ה25 מוכרים ב30, בין אם זה כי "חייבים למלא את בלומפילד!" ובין אם זה כי זה הסיכוי היחיד למכור מספר כרטיסים שהוא לא 0), זה אומר הנחה אפסית במקרה הטוב, ומחיר יותר יקר למנויים חדשים במקרה הרע.
ההנהלה יכולה לכלול את גביע הטוטו, את משחק האימון מול באבלסברג, את העלויות של השכרת מתחם חודורוב ליצורנירים, 80% הנחה על הכפכפים של ורמוט, ומשחק דמקה עם ישראל זגורי או שון מלכה לכל אוהד, וזה לא ישפיע בשום צורה על השווי של המוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:04 
יופי, אז תחליט שגם משחקים נגד קבוצות שהשם שלהן מתחיל בג' ובי' לא מעניינים.

זה נהיה מביך מרגע לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:11 
מושקוביץ כתב:
joshsoos כתב:

אני מסכים עם הקו הכללי, אבל אני לא באמת חושב שאלה שחושבים שהמחירים בסדר כמו שהם לא היו רוצים שבלומפילד יהיה מלא.
ברור שכל הצדדים רוצים את זה, ההבדל הוא שצד אחד חושב שאפשר להשיג את זה גם במחירים שפורסמו.
אני חושב שרק הזמן באמת יכול יהיה להגיד אם ההחלטה הזאת היתה נכונה כי אני חושב שהמטרה המוצהרת היא 10,000 מנויים וזה מדיד.

מההכרות שלי לאורך השנים, את רובם זה לא מעניין. לכן גם קוראים לך בכיין. הבכיין הזה למשל כותב אותם דברים פומבית כבר חמש עשרה שנה ( טורים שפרסמתי באדום לוהט ) והזכרון שלי מספיק טוב למה שקרה מאז.
ןכן, זה מדיד, ולך תדע אולי יעמדו במשימה למרות שבמדיניות הזו נראה קצת בעייתי אבל הדרך היא שמשנה. אנחנו בנקודת זמן ארכימדית, אחרי שנה טראומטית בה איבדנו אלפי מנויים שאיבדו אמון טוטאלי בהנהלה. במהלך די מדהים, נוצרה הזדמנות להחזיר לא מעט מהם ואפילו להביא חדשים, הכל בזכות התנהלות שעליה חלקתי שבחים רבים. ומה עושים? מתנהגים כמו ההנהלות הקודמות, מחפשים את הצ'אנס להוציא כסף מאוהדים במקום להחזיר אוהדים למגרש. וכשמוסיפים למצב שלנו גם את מה שקורה מסביב, ואוהדים רואים איך אוהדים בקבוצות כמו חיפה וב"ש, באצטדיונים חדשים עם מקומות מובטחים ותנאים מעולים וקבוצות עם תקציבים גדולים יותר משלמים פחות, זה עלול להוסיף בסבירות לא נמוכה לתחושת הניכור. ומה שאנחנו אמורים לרצות הוא ליצור חום, משפחתיות, קהילתיות, להחזיר ולהביא אוהדים הביתה. ולאף לקרוא לשער חבר'ה לא עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:19 
זה לא שאני לא מסכים אבל כמו שאמרתי קודם, אין לי ספק שכל אחד פה רוצה את בלומפילד כמה שיותר מלא.
שנית, אני חושב שמה שיקבע זה האם באמת יצליחו להביא 10k מנויים, וכפועל יוצא זה אומר בהכרח שכן הצליחו ליצור משפחתיות וקהילתיות ושהמחירים היו כן מקונפגים כמו שצריך.
אם אני אתייחס למה ש-19 כתב קודם לגבי זה שלמלא את האצטדיון זאת לא מטרה של המועדון, אני חושב שזאת כן צריכה להיות מטרה של המועדון והיא איפשהו באמת מטרה של המועדון מעבר להיבט הכלכלי של איזון בין הכנסות והוצאות כבר כמה שנים, מעבר להצהרות הריקות בדרך כלל של "צריך למלא את בלומפילד כי זה עוזר לשחקנים על הדשא". לתחושתי, אם יש מועדון בארץ (לא מהמועדונים העשירים מאוד) שכן עושה קולות לפעמים של לוותר על הכנסות בשביל שהמשחק יהיה בבלומפילד ובשביל שיהיו יותר אוהדים בבלומפילד, זה הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:25 
מושקוביץ כתב:
זה לא שאני לא מסכים אבל כמו שאמרתי קודם, אין לי ספק שכל אחד פה רוצה את בלומפילד כמה שיותר מלא.
שנית, אני חושב שמה שיקבע זה האם באמת יצליחו להביא 10k מנויים, וכפועל יוצא זה אומר בהכרח שכן הצליחו ליצור משפחתיות וקהילתיות ושהמחירים היו כן מקונפגים כמו שצריך.
אם אני אתייחס למה ש-19 כתב קודם לגבי זה שלמלא את האצטדיון זאת לא מטרה של המועדון, אני חושב שזאת כן צריכה להיות מטרה של המועדון והיא איפשהו באמת מטרה של המועדון מעבר להיבט הכלכלי של איזון בין הכנסות והוצאות כבר כמה שנים, מעבר להצהרות הריקות בדרך כלל של "צריך למלא את בלומפילד כי זה עוזר לשחקנים על הדשא". לתחושתי, אם יש מועדון בארץ (לא מהמועדונים העשירים מאוד) שכן עושה קולות לפעמים של לוותר על הכנסות בשביל שהמשחק יהיה בבלומפילד ובשביל שיהיו יותר אוהדים בבלומפילד, זה הפועל תל אביב.

נכון, לפעמים הוא עושה ויתורים, וזה האיזון.

למלא את המגרש במנויים של 100 שקל, על פני למכור 60% ב500, זה יכול לעשות גולדהאר. מועדון כמו הפועל לא יעשה את זה, ובצדק. הוא לא יתאבד על למלא את המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:28 
בדיוק. ההשוואה למועדונים אחרים בעייתית.
אם גולדהאר ושחר מחליטים, כיי יש להם מלא כסף, למכור מנויים ב100 שקל. הפועל אמורה לתת לזה משקל כשהיא מחשבת את המחיר שלה?

לחלוטין לא. ואין הבדל בין ה100 הזה ל600 שהם באמת לוקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:29 
joshsoos כתב:
מושקוביץ כתב:
joshsoos כתב:

מההכרות שלי לאורך השנים, את רובם זה לא מעניין. לכן גם קוראים לך בכיין. הבכיין הזה למשל כותב אותם דברים פומבית כבר חמש עשרה שנה ( טורים שפרסמתי באדום לוהט ) והזכרון שלי מספיק טוב למה שקרה מאז.
ןכן, זה מדיד, ולך תדע אולי יעמדו במשימה למרות שבמדיניות הזו נראה קצת בעייתי אבל הדרך היא שמשנה. אנחנו בנקודת זמן ארכימדית, אחרי שנה טראומטית בה איבדנו אלפי מנויים שאיבדו אמון טוטאלי בהנהלה. במהלך די מדהים, נוצרה הזדמנות להחזיר לא מעט מהם ואפילו להביא חדשים, הכל בזכות התנהלות שעליה חלקתי שבחים רבים. ומה עושים? מתנהגים כמו ההנהלות הקודמות, מחפשים את הצ'אנס להוציא כסף מאוהדים במקום להחזיר אוהדים למגרש. וכשמוסיפים למצב שלנו גם את מה שקורה מסביב, ואוהדים רואים איך אוהדים בקבוצות כמו חיפה וב"ש, באצטדיונים חדשים עם מקומות מובטחים ותנאים מעולים וקבוצות עם תקציבים גדולים יותר משלמים פחות, זה עלול להוסיף בסבירות לא נמוכה לתחושת הניכור. ומה שאנחנו אמורים לרצות הוא ליצור חום, משפחתיות, קהילתיות, להחזיר ולהביא אוהדים הביתה. ולאף לקרוא לשער חבר'ה לא עושה את זה.

ככה אני מרגיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:35 
מועדון שהמטרה שלו היא לא למלא את האצטדיון, הולך נגד עצמו. מגרש מלא מייצר כסף איך שלא תסתכל על זה, גם אם כדי שזה יקרה מוזילים מחירים. כי אנשים גם קונים אוכל ומרצ'נדייז וכל אוהד שממלא כסא גדל הסיכוי שיבוא שוב. במצב שלנו, זה בכלל קריטי כי אלפי אוהדים התייאשו לחלוטין מהמצב והתרחקו. ברור לי שעשו עבודה על המנויים ורוצים אוהדים, אבל גם שמגיעים מאותה נקודה מוטעית של הנהלות קודמות. אפילו לא צריך להגיע למחירים הגבוהים, רק מזה שלא נגעו בסוגית הפינות של 2 ו13 שאינן אותו מוצר כמו במרכזי השערים האלה אתה מבין את זה בקלות. אז כנראה שלא צריך לצפות שיבינו שחדשים לא צריכים לשלם יותר ממחדשים, כי רובם יהיו כאלה שנטשו רק בגלל ההתנהלות ומאוד רוצים לחזור ( אני לא חושב שבעקרון צריך לתת הנחה למחדשים, רק חלון זמנים לשמור על המקום שלהם אבל זה סיפור אחר ). שנה ארכימדית כאמור, בוא נחזיר אנשים הביתה, נתן אמון סוף סוף הנהלה באוהדים ועונה הבאה נדבר מה עושים הלאה. טוב נו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

זה נהיה מביך מרגע לרגע.

יופי, אז תחליט גם ש300 משחקי הפינג פונג רגל בין שי אבוטבול לשלומי אזולאי שכלולים במנוי לא מעניינים אותך, ושבעצם כל משחק במנוי יוצא 3 שקל ו41 אגורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
פעם ראשונה מזה המון שנים שמורידים מחירים. ולא סתם הורדה, אלא 200 שקל, שזה לא מעט כסף. פעולה יפה. אפילו אם מחשבים את זה פר משחק זה סבבה. מי שרוצה להתלונן תמיד ימצא על מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:49 
אני חושב שמעכשיו צריך לחשב רק את הדרבי. 950 שקל על משחק אחד!!! ביזיון!

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:49 
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:

זה נהיה מביך מרגע לרגע.

יופי, אז תחליט גם ש300 משחקי הפינג פונג רגל בין שי אבוטבול לשלומי אזולאי שכלולים במנוי לא מעניינים אותך, ושבעצם כל משחק במנוי יוצא 3 שקל ו41 אגורות.

זה מפעל רשמי של ההתאחדות שהפועל חייבת להשתתף בו, ועולה לה כסף, אז הוא מחושב במנוי. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:00 
דרך אגב צריך לדעתי לעשות עוד כמה סוגי מנויים ככה כל אחד יוכל לכוון למה שמתאים לו וזה גם יעזור לשווק יותר טוב את המנוי הממלא
מנוי למשחקים הגדולים מכבי,חיפה,בית"ר,ב"ש,ק"ש ב 90 ש"ח למשחק סה"כ 450
מנוי לכל המשחקים ללא מכבי,חיפה,בית"ר ב 650/700 ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:04 
19 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:

זה נהיה מביך מרגע לרגע.

זה מפעל רשמי של ההתאחדות שהפועל חייבת להשתתף בו, ועולה לה כסף, אז הוא מחושב במנוי. חבל.

מה גם שמאז שהשיטה בגביע הטוטו עברה לשיטת מחוזות, יש לפחות משחק מעניין אחד שיכול גם למלא איצטדיון (דרבי). חוץ מזה שבשנה שהקבוצה מתחדשת לגמרי, אותי באופן אישי כל המשחקים הראשונים בטוטו מעניינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:11 
סימרוטיץ כתב:
דרך אגב צריך לדעתי לעשות עוד כמה סוגי מנויים ככה כל אחד יוכל לכוון למה שמתאים לו וזה גם יעזור לשווק יותר טוב את המנוי הממלא
מנוי למשחקים הגדולים מכבי,חיפה,בית"ר,ב"ש,ק"ש ב 90 ש"ח למשחק סה"כ 450
מנוי לכל המשחקים ללא מכבי,חיפה,בית"ר ב 650/700 ש"ח

יכול להיות חכם למכור לשערים שלא יהיו מלאים 8 או 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנויים
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:13 
אין הגדרה אחרת חוץ מחבורת בכיינים. המחירים סבירים לחלוטין וכל אלה שקושרים אותם לתקציב, פשוט מחפשים סיבה להיות שליליים.
אני בטוח שנעבור את 8000 המנויים הרבה יותר מהר ממה שחושבים.
יש בקבוצה רוח חדשה, אבל הבכיינות כאן בפורום ישנה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:15 
Asafas כתב:
אין הגדרה אחרת חוץ מחבורת בכיינים. המחירים סבירים לחלוטין וכל אלה שקושרים אותם לתקציב, פשוט מחפשים סיבה להיות שליליים.

אני חושב ובטוח שלא נעבור את ה-7,000 מנויים.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:18 
red-toro כתב:
Asafas כתב:

אני חושב ובטוח שלא נעבור את ה-7,000 מנויים.

עוד רכש אחד שנראה טוב (אחרי אנטל) ועפים פה 5000 מנויים תוך יומיים, אין לך מושג כמה הקהל רעב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: