מושקוביץ כתב:
joshsoos כתב:
העניינים האלה כמעט אף פעם לא משתנים לאורך השנים, אותם אנשים ואותן דעות. ה'בכיינים', או בתרגום חופשי אלה שמעניין אותם שבלומפילד יתמלא ואכפת להם מכלל האוהדים, יילכו לכיוון מדיניות מחירים שפויה. ה'לא בכיינים', או אלה שמעניין אותם התחת של עצמם, יגנו על ההנהלה והמדיניות שלה. זה לא כלל של 100% אבל לא רחוק. ככה זה מיום שאני מכיר את הפורום הזה, למעלה מעשור.
אני מסכים עם הקו הכללי, אבל אני לא באמת חושב שאלה שחושבים שהמחירים בסדר כמו שהם לא היו רוצים שבלומפילד יהיה מלא.
ברור שכל הצדדים רוצים את זה, ההבדל הוא שצד אחד חושב שאפשר להשיג את זה גם במחירים שפורסמו.
אני חושב שרק הזמן באמת יכול יהיה להגיד אם ההחלטה הזאת היתה נכונה כי אני חושב שהמטרה המוצהרת היא 10,000 מנויים וזה מדיד.
מההכרות שלי לאורך השנים, את רובם זה לא מעניין. לכן גם קוראים לך בכיין. הבכיין הזה למשל כותב אותם דברים פומבית כבר חמש עשרה שנה ( טורים שפרסמתי באדום לוהט ) והזכרון שלי מספיק טוב למה שקרה מאז.
ןכן, זה מדיד, ולך תדע אולי יעמדו במשימה למרות שבמדיניות הזו נראה קצת בעייתי אבל הדרך היא שמשנה. אנחנו בנקודת זמן ארכימדית, אחרי שנה טראומטית בה איבדנו אלפי מנויים שאיבדו אמון טוטאלי בהנהלה. במהלך די מדהים, נוצרה הזדמנות להחזיר לא מעט מהם ואפילו להביא חדשים, הכל בזכות התנהלות שעליה חלקתי שבחים רבים. ומה עושים? מתנהגים כמו ההנהלות הקודמות, מחפשים את הצ'אנס להוציא כסף מאוהדים במקום להחזיר אוהדים למגרש. וכשמוסיפים למצב שלנו גם את מה שקורה מסביב, ואוהדים רואים איך אוהדים בקבוצות כמו חיפה וב"ש, באצטדיונים חדשים עם מקומות מובטחים ותנאים מעולים וקבוצות עם תקציבים גדולים יותר משלמים פחות, זה עלול להוסיף בסבירות לא נמוכה לתחושת הניכור. ומה שאנחנו אמורים לרצות הוא ליצור חום, משפחתיות, קהילתיות, להחזיר ולהביא אוהדים הביתה. ולאף לקרוא לשער חבר'ה לא עושה את זה.