תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:59 
שנה שעברה להיות חלוץ בהפועל ת"א ולהיכשל הייתה משימה קלה מאוד, עם קישור מבחיל בניצוח שי ואפס תרומה התקפית מזגורי ושות' מה רצית שביטון יעשה ב 11 משחקים? 10 גולים? עם קבוצה יותר אקטיבית והתקפית היעילות שלו תוכל לגדול, הוא חלוץ טוב ואדם טוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אדמין לא היה מעורב בזה בשנה שעברה
אלה המשתמש טלקיסקי
שהיה מפצל אשכולות ומעדכן ועורך כל אשכול
לכל דבר בתקופת הפגרה
לצערי אף אחד לא לקח יוזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

דבר שאני חייב לציין, זה שאשכול הדיונים הזה הוא נוראי וזה בולט במיוחד לנוכח ההתרגשות מהקבוצה בימים האחרונים. במקום שיהיה אשכול נפרד לכל נושא (למשל, אשכול ייעודי לכל מועמד, אשכול על כל מינוי מקצועי של המועדון וכו') שיאפשר לפתח דיונים נורמליים, כל הפורום מנוקז לאשכול אחד מבולגן של מיליון עמודים שמתעסקים בו באלף נושאים שונים. לא יודע מאיפה זה הגיע אבל זה מסרס את הפורום. אותו דבר בפורום הכדורסל עם אשכול אחד של 90 עמודים שדוחפים לשם כל דבר אפשרי ושום דבר מעבר לזה. אם יש פה אדמין פעיל הוא צריך לעשות משהו לטובת הפורום ולטפל בזה.

מסכים מאוד.

מסכים. המינימום של המינימום זה לפתוח אשכול על כל שחקן שחתם, ואפילו את זה לא עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:05 
שכטר בעונת הדאבל היה בחלק מהמשחקים גם שחקן שפיץ.
אני ממש לא מתלהב מאנאטל או מארסו, במיוחד אם הסכומים נכונים.
לגבי גבאי- זו משכורת מאוד גבוהה כי המס על הישראלים גבוה מאוד, לעומת זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:08 
RedFox כתב:
בוריס כתב:
אנשים צריכים לרדת לקרקע ולקווץ את האף ומהר
הפועל צריכה חלוץ ישראלי ופתאום שחקנים כמו בן שהר,אבוחצירא,ביטון לא מספיק טובים בשביל להיות בהפועל
שכחתם שעד לפני חצי שנה הייתה לנו את קבוצת ההתקפה החלשה שנראתה פה ואפילו חלוץ רדוד כמו שלומי אזולאי הצליח להיות מלך שערים

אין מה לצאת להרפתקאות עם חלוצים יקרים ישראלים אני חושב שדודו ביטון מתאים לאיוש העמדה

נכון לפני חצי עונה הייתה פה את קבוצת ההתקפה הכי חלשה שהייתה פה אי פעם ודודו ביטון היה חלוץ פותח בקבוצה הזאת.
מה שמשתמע מזה - דודו ביטון לא מספיק טוב בשביל להיות בהפועל ששואפת להיות קבוצת התקפה טובה משנה שעברה.

איך בדיוק זה משתמע? ביטון היה חלש בהפועל, אבל כמה הוא כבר שיחק פה? 12 משחקים בלחץ? בקושי שליש עונה. והוא שיחק פה באמת עם הקישור הכי גרוע וחסר יצירתיות שהיה בהפועל מזה שנים (אחרי העזיבה של ורמוט). אי אפשר לקבור כל שחקן שנותן כמה משחקים לא טובים.
לא שאני חושב שביטון חלוץ גדול, אבל שכחו שבגיל 22 הוא נתן פה 12 גולים בחצי עונה לפני שיצא לאירופה, ושכבר סביב גיל 20-21 הוא היה שווה 10 גולים בעונה בליגה. שכחו שגם באירופה היו לו כמה תחנות לא רעות בכלל (שרלרואה, ויסלה קרקוב, אפואל ניקוסיה) שהוא היה בהן אחלה חלוץ עם קצב של 10+ שערים לעונה. שכחו שלא כל כך מזמן, כולם פה דיברו עליו בתור מחליף לטוטו. אבל פתאום הוא "בכושר שיא מקביל לאיציק כהן".
אז ברור שביטון הוא לא דמארי ולא אלירן עטר, לא קרוב אפילו, וגם לא בן שהר. וברור שהוא לא חלוץ לרוץ איתו לאליפות. אבל בסיטואציה הנכונה (כשהוא לא עובר מדינה כל חצי שנה) הוא גולר לא רע. אם אפשר להביא אותו במחיר טוב, אני הייתי רוצה לתת לו עוד צ'אנס בתור חלוץ שני שיתמודד על מקום בהרכב.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 יוני 2015, 11:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:10 
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

דבר שאני חייב לציין, זה שאשכול הדיונים הזה הוא נוראי וזה בולט במיוחד לנוכח ההתרגשות מהקבוצה בימים האחרונים. במקום שיהיה אשכול נפרד לכל נושא (למשל, אשכול ייעודי לכל מועמד, אשכול על כל מינוי מקצועי של המועדון וכו') שיאפשר לפתח דיונים נורמליים, כל הפורום מנוקז לאשכול אחד מבולגן של מיליון עמודים שמתעסקים בו באלף נושאים שונים. לא יודע מאיפה זה הגיע אבל זה מסרס את הפורום. אותו דבר בפורום הכדורסל עם אשכול אחד של 90 עמודים שדוחפים לשם כל דבר אפשרי ושום דבר מעבר לזה. אם יש פה אדמין פעיל הוא צריך לעשות משהו לטובת הפורום ולטפל בזה.

מסכים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

מסכים מאוד.

מסכים.
השאלה היא האם יורחק זה שיפתח אשכול על אלטמן לדוגמא. האדמינים לא באמת פעילים פה ואולי אפשר לשנות את זה פשוט בהתנהלות בשטח.
כי זה די סיוט. שמונה מאות עמודים, וביום כמו אתמול שכל שניה זה עמוד חדש, ואלפי דיונים מסתעפים, אי אפשר לעקוב אחרי כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
למה שמישהו יורחק? לא ראיתי איזה הודעה שאוסרת על פתיחת אשכולות על שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שיש מקום לפתוח נושא על כל שחקן שמועמד או שחקן רכש חדש, זה דיי מיותר.
מה שכן, בתקופה היפה של הפורום היה פה אשכול דיונים לכל יום ולא לכל חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
מה נסגר עם הבדיקות הרפואיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:22 
ההודעה של המועדון- וואו (בהנחה שבאמת ידברו שם)
למרות שהייתי מעדיף איזשהי סקירה רשמית באתר הרשמי על פני שיחה פתוחה אבל מה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:28 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
הבעיה בבן שהר היא פחות האיכות שלו, אלא יותר הסגנון. לא יודע אם הוא מתאים לשחק חלוץ בודד, הוא יותר שחקן כנף (זה העמדה שהוא שיחק בה נגיד בעונה האחרונה בהולנד וגם במשחק האחרון של הנבחרת) או חלוץ שני שבא אחורה ולצדדים (כמו שהוא שיחק בהפועל, טוטו היה החלוץ 9).
זה כבר קרה לנו עם שכטר שרב"ש החליט שהוא חלוץ 9 והוא בבירור לא התאים לזה.

זה כבר לשיקול מנדיונדו...
בהנחה שהולכת להיות חמישיית זרים חזקה , עקב האכילס הוא כרגע
בישראלים דרג א.
בכלל לא בטוח שאם שהר אכן יבוא הוא החלוץ המוביל ...
כישראלי חשוב להביא אותו .
ואת רייכרט ואסולין וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:29 
אולי עדיף להפוך את זה לאשכולות שבועיים?
אין באמת חדשות יומיות אבל באמת בפורמט החודשי זה כבר נהיה מבולגן מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה מצדיק אשכול חדש,
אבל אני אשמח לשמוע את חכמי הפורום לגבי המערך המסתמן.
ראיתי שיש איזה מיני קונצנזוס שנשחק ב4-5-1 בגלל ריבוי הקשרים.
האם לא יותר סביר שנשחק 4-3-3 ?
נשמע שבומבה, אלטמן, גם שהר אם יבוא, הם שחקנים שיכולים לשחק בכנפיים. אולי יתאימו יותר לשיטה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
מה ההבדל בין אשכול דיונים חודשי לשבועי חוץ ממספר העמודים? גם ככה כשאתה נכנס אתה מגיע ישר להודעה האחרונה שקראת
מה שצריך לעשות לדעתי זה לפתוח אשכול על כל נושא רציני (שחקן שחותם, שמועה רצינית) כדי שיוכל להתפתח עליו דיון, ולהשאיר את האשכול הכללי לדברים יותר קטנים וכלליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
נשמע שבומבה, אלטמן, גם שהר אם יבוא, הם שחקנים שיכולים לשחק בכנפיים. אולי יתאימו יותר לשיטה כזאת?

כרגע השחקן קישור אמצע היחידי שלנו זה לינגאה. אם גם פינטילי וגם רייכרט יחתמו אז סביר מאוד שנשחק עם שלישייה באמצע, אבל כרגע נראה שאנחנו הולכים בעיקר על קשרים התקפיים (אלטמן, בומבה, אסולין, אנטל) ולכן ההנחה שנשחק 4-2-3-1. רק חתימה של רייכרט או שחקן בסגנון שלו תשנה את זה לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:39 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
מה ההבדל בין אשכול דיונים חודשי לשבועי חוץ ממספר העמודים? גם ככה כשאתה נכנס אתה מגיע ישר להודעה האחרונה שקראת
מה שצריך לעשות לדעתי זה לפתוח אשכול על כל נושא רציני (שחקן שחותם, שמועה רצינית) כדי שיוכל להתפתח עליו דיון, ולהשאיר את האשכול הכללי לדברים יותר קטנים וכלליים

שזה נפתח כי רצו אשכול ממוקד שאנשים יוכלו להתעדכן בו, ואח"כ פיצלו בין דיונים לחדשות כי אנשים קראו יותר מידי, בכל קיץ עמוס ותקין היינו על אשכול יומי או מקסימום שבועי ורק מהרגע שירדה הפעילות עברו לאשכול חודשי, לדעתי עדיף אשכול שבועי או יומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
בן סהר שחקן מעולה לליגה הישראלית, אבל כרגיל, אוהדי הפועל לא משנים רושם ראשוני.
שכטר כיכב מהרגע הראשון אז ממשיכים להסתכל עליו כשחקן ענק למרות שכבר חמש שנים הוא לא פוגע,
אבל לבן סהר לקח כמה חודשים להתאקלם אז גם 16 גולים בחצי עונה (+3 בליגת האלופות +1 בחצי גמר הגביע) לא ישנו את דעתכם.
אז מה אם הגיוני לחלוטין שייקח לו זמן להתאקלם כשהוא בן 21 בסה"כ, בעונה הראשונה שלו בליגת העל ובכלל העונה הראשונה שלו כשחקן הרכב בקבוצת בוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

כל דבר בעל משמעות מצדיק אשכול חדש. אם יהיה עניין סביבו אז יתפתח דיון ואם לא האשכול ישקע. רק אם זה אשכול כפול או נושא שלא מתאים לפורום הוא אמור להינעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:52 
כרגע כל עוד אנטל לא חתם אז יכול להיות שהחלוץ שיגיע יהיה זר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:01 
בוריס כתב:
כרגע כל עוד אנטל לא חתם אז יכול להיות שהחלוץ שיגיע יהיה זר

אני לא סגור על זה שאנטל יהיה חלוץ בכלל,לדעתי הוא אלטמן ובומבה יהיו שלושת הקשרים ההתקפיים שלנו בהרכב,פינטלי ולינגנה באמצע,וחלוץ שפיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
לוצי:
ציטוט:
בקבוצה לא מתכוונים להציע סכום של כ-400 אלף יורו בעבור בן שהר, כפי שקיבל מבאר-שבע. כמו כן, הבהירו במועדון כי אלעד גבאי אפילו לא מועמד מבחינתם לקראת העונה הבאה.

טוב נגמרה החגיגה.
אולי זה אומר שהולכים על אבו עביד כמגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה ואסולין וריירכארט באמת אמורים לחתום אני חושב שחבל להביא לקישור זר נוסף.
במצב כזה מה שחסר לקבוצה זה שני חלוצים טובים ומגן ימני, בעמדת המגן הימני מסתמן שהולכים על ישראלי.

ולכן אני חושב שעדיף להשתמש בזר הנוסף שנשאר לנו להחתים בעמדת החלוץ, לכן אם אנטל לא מתאים לעמדה הזאת
חבל להחתים אותו לדעתי. צריך לעשות מאמץ להביא חלוץ זר טוב ולנסות להחתים עוד ישראלי לעמדה הזאת.

בהקשר לחלוץ, ראיתי הרבה מהלכים של בומבה באמצעות פס יפה נותן לחלוצים שטח לרוץ ולכן אני חושב שחשוב להביא חלוץ מהיר.
בהקשר לעמדת הישראלי אם אנחנו מצליחים להחתים את סהר זה יהיה יפה, אם חיפה מחתימים אותו אולי אפשר לסגור איתם על שכטר,
כמו כן אולי מכבי יחליטו לשחרר את בן בסט או יצחקי, בקיצור יש הרבה תרחישים שאני חושב שבמסגרתן אולי יהיה אפשר להנחית חלוץ ישראלי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
לפי הכתבה בווינט אלעד גבאי אפילו לא מועמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:11 
לא יודע מה נכון ומה לא,אבל שווה לקרוא.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4670350,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם כבר האשכול הזה הפך לשכונה,
האם המשתמש מושקוביץ' עושה חייל בפורום השחקן ה-12 לאחרונה?
אשמח אם תגיב לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי טעות גדולה ששחררו את ליאור לוי אנחנו לא נמצא מגן ישראלי טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:18 
https://www.facebook.com/HapoelTelAvivF ... =1&theater

נשמע כנה ואמיתי ואם זה באמת יקרה אז זה באמת צעד בכיוון הנכון.
שלא ישתמע שאני צריך איזשהו עדכון פנים אל פנים ממועדון הכדורגל שלי כל חודש.
הם נותנים לי את הכדורגל, אני אוהד את הקבוצה וככה זה צריך להישאר.
אבל אני חושב שמפגש "איפוס" חד פעמי כזה במתכונת כפי שמוצגת יכול להיות דבר טוב.
ובעיקר - להמשיך בעבודה.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
ובכל זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
ובכל זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: