RedFox כתב:
בוריס כתב:
אנשים צריכים לרדת לקרקע ולקווץ את האף ומהר
הפועל צריכה חלוץ ישראלי ופתאום שחקנים כמו בן שהר,אבוחצירא,ביטון לא מספיק טובים בשביל להיות בהפועל
שכחתם שעד לפני חצי שנה הייתה לנו את קבוצת ההתקפה החלשה שנראתה פה ואפילו חלוץ רדוד כמו שלומי אזולאי הצליח להיות מלך שערים
אין מה לצאת להרפתקאות עם חלוצים יקרים ישראלים אני חושב שדודו ביטון מתאים לאיוש העמדה
נכון לפני חצי עונה הייתה פה את קבוצת ההתקפה הכי חלשה שהייתה פה אי פעם ודודו ביטון היה חלוץ פותח בקבוצה הזאת.
מה שמשתמע מזה - דודו ביטון לא מספיק טוב בשביל להיות בהפועל ששואפת להיות קבוצת התקפה טובה משנה שעברה.
איך בדיוק זה משתמע? ביטון היה חלש בהפועל, אבל כמה הוא כבר שיחק פה? 12 משחקים בלחץ? בקושי שליש עונה. והוא שיחק פה באמת עם הקישור הכי גרוע וחסר יצירתיות שהיה בהפועל מזה שנים (אחרי העזיבה של ורמוט). אי אפשר לקבור כל שחקן שנותן כמה משחקים לא טובים.
לא שאני חושב שביטון חלוץ גדול, אבל שכחו שבגיל 22 הוא נתן פה 12 גולים בחצי עונה לפני שיצא לאירופה, ושכבר סביב גיל 20-21 הוא היה שווה 10 גולים בעונה בליגה. שכחו שגם באירופה היו לו כמה תחנות לא רעות בכלל (שרלרואה, ויסלה קרקוב, אפואל ניקוסיה) שהוא היה בהן אחלה חלוץ עם קצב של 10+ שערים לעונה. שכחו שלא כל כך מזמן, כולם פה דיברו עליו בתור מחליף לטוטו. אבל פתאום הוא "בכושר שיא מקביל לאיציק כהן".
אז ברור שביטון הוא לא דמארי ולא אלירן עטר, לא קרוב אפילו, וגם לא בן שהר. וברור שהוא לא חלוץ לרוץ איתו לאליפות. אבל בסיטואציה הנכונה (כשהוא לא עובר מדינה כל חצי שנה) הוא גולר לא רע. אם אפשר להביא אותו במחיר טוב, אני הייתי רוצה לתת לו עוד צ'אנס בתור חלוץ שני שיתמודד על מקום בהרכב.