ידיעה באחת המקומונים החיפאיים:
ציטוט:
לגבאי יש חוזה של 165 אלף דולר כאשר חלקו הארי (145 אלף דולר) מובטח לשחקן גם אם יישב ביציע כל העונה. גבאי מחוזר ע"י הפועל ת"א ואם חיפה תרצה לשחררו היא תצטרך לפצותו בסכום מכובד שכן בהפועל ת"א לא ששים לשלם לשחקן את הסכומים שהוא מרוויח בחיפה.
האמת שהעלויות לא כאלה גבוהות ביחס להחתמות האחרות, אני מקווה שיביאו אותו. הוא לא כזה גדול כמו שכולם חשבו אחרי העונה בק"ש, אבל עדיין שחקן לא רע. הוא לא משהו הגנתית ואולי גם שחקן לא כל כך חכם, אבל הוא כישרון התקפי יותר מרוב המגנים בליגה. אני בדרך כלל לא אוהב שאומרים על שחקנים שהם רק צריכים ביטחון, אבל דווקא הוא אולי שחקן שבסיטואציה יותר טובה ממה שהיה לו בחיפה צריך להיות יותר טוב. הוא גם נחשב שחקן מקצוען שעובד קשה ולא עושה בעיות. עופר ורטה לעומת זאת נראה לי סתם שחקן חלש מקבוצה גרועה, אם זה בין שניהם אז גבאי עדיף בהרבה.
לגבי בן סהר, אני גם לא מחזיק ממנו שחקן ענק ולהציע לו חוזה כמו שפורסם זה הימור גדול, מצד שני אי אפשר להפוך אותו לשחקן רע והשאלה מה האלטרנטיבות. נראה לי שיש הסכמה שהוא עדיף על כל שאר החלוצים הישראלים חוץ מדמארי וטוטו, אבל שניהם הרבה פחות ריאליים.
מה שאני מקווה שיקרה עכשיו זה שיסגרו את ההעברות של ארסו ואנטאל, שאני אישית לא כמעט לא ראיתי אותם מעבר לתקצירים, אבל ממה ששמעתי וקראתי מאוהדי בית"ר הם מעריצים אותם ואומרים שהם שחקנים גדולים. ביחד עם פינטילי, בומבה ולינגאנה זו חמישיית זרים הכי חזקה לפחות מאז 08/09 (הייתי אומר שלפחות על הנייר, אבל הזרים שלנו מאז היו כל כך חלשים שאין מצב שזה לא יהיה נכון גם במציאות). לסגור את חוליית ההגנה עם אבו עביד וגבאי, ומעבר לזה כל ישראלי שיגיע בכסף גדול - רייכרט, בן סהר, דמארי - זה באמת בונוס שאף אחד לא ציפה לו.
דבר שאני חייב לציין, זה שאשכול הדיונים הזה הוא נוראי וזה בולט במיוחד לנוכח ההתרגשות מהקבוצה בימים האחרונים. במקום שיהיה אשכול נפרד לכל נושא (למשל, אשכול ייעודי לכל מועמד, אשכול על כל מינוי מקצועי של המועדון וכו') שיאפשר לפתח דיונים נורמליים, כל הפורום מנוקז לאשכול אחד מבולגן של מיליון עמודים שמתעסקים בו באלף נושאים שונים. לא יודע מאיפה זה הגיע אבל זה מסרס את הפורום. אותו דבר בפורום הכדורסל עם אשכול אחד של 90 עמודים שדוחפים לשם כל דבר אפשרי ושום דבר מעבר לזה. אם יש פה אדמין פעיל הוא צריך לעשות משהו לטובת הפורום ולטפל בזה.