תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
מתוך ידיעה על חיפה בערוץ הספורט:
ציטוט:
גבאי מחכה להתפתחויות בהפועל תל אביב, ועשוי לעבור אליה ברגע שתגיע הצעה רצינית. המגן מקווה להשיג ממכבי חיפה שחרור חינם, מה שיקל על המשא ומתן עם האדומים, אם וכאשר ייפתח. גבאי רשם העונה רק 13 הופעות בליגת העלח ועוד אחת בגביע המדינה.

חיפה תמשיך להמתין לבן שהר, אך גם במידה שיחליט לחזור לארץ הצדדים יצטרכו לגשר על פערים גדולים מאוד והמו"מ צפוי להיות קשה. לחלוץ ווילם II הוצע לחתום לשנה או לשלוש שנים, ומאחר שהוא מגיע כשחקן חופשי הירוקים היו מוכנים לשדרג את ההצעה. עם זאת, לשחקן יש עדיין דרישות גבוהות יותר. בכל מקרה, שהר יבדוק קודם לכן את כל האופציות שלו באירופה לפני שיקבל החלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:53 
mbracha כתב:
בן סהר הוא אוברייטד, גם אם היה בכושר של העונה האחרונה שלו אצלנו, והוא מאוד רחוק מלהיות בכושר כזה. הוא גם לא ממש סוג החלוץ שאנחנו צריכים, יש קישור שעל הנייר נראה מאוד אטרקטיבי, אנחנו צריכים חלוץ שפיץ שיודע לעמוד נכון כדי לקבל את הכדור ולהכניס אותו לשער בלי לשאול שאלות, כמו ארבייטמן בעונה שלו בחיפה. בן סהר הוא חלוץ שחודר לרחבה מהצדדים וזה לא מה שאנחנו צריכים, במיוחד לא אם נשחק 4-5-1 (כ״כ הרבה קשרים בסגל, מה הסיכוי שלא נשחק ככה?).

מהבחינה הזאת תמוז או דמארי הרבה יותר מתאימים לנו, לא מוצא סיבה שהם יהיו פחות ריאליים מבן סהר. אם הייתי צריך להביא מישהו בארץ זה או את עמאשה בחינם או את איציק כהן מבית״ר שלטעמי אפשר להביא במחיר סביר (טביב בדרך לאקזיט). ואם כלו כל הקיצין אז חלוץ זר טוב, אבל להתאבד על בן סהר זה לטעמי לא נבון.

לגמרי. הוא חלוץ סביר. לא מעבר לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
~

נערך לאחרונה על ידי רואה שחורות בתאריך 19 יוני 2015, 09:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
בן סהר הוא אוברייטד, גם אם היה בכושר של העונה האחרונה שלו אצלנו, והוא מאוד רחוק מלהיות בכושר כזה. הוא גם לא ממש סוג החלוץ שאנחנו צריכים, יש קישור שעל הנייר נראה מאוד אטרקטיבי, אנחנו צריכים חלוץ שפיץ שיודע לעמוד נכון כדי לקבל את הכדור ולהכניס אותו לשער בלי לשאול שאלות, כמו ארבייטמן בעונה שלו בחיפה. בן סהר הוא חלוץ שחודר לרחבה מהצדדים וזה לא מה שאנחנו צריכים, במיוחד לא אם נשחק 4-5-1 (כ״כ הרבה קשרים בסגל, מה הסיכוי שלא נשחק ככה?).

מהבחינה הזאת תמוז או דמארי הרבה יותר מתאימים לנו, לא מוצא סיבה שהם יהיו פחות ריאליים מבן סהר. אם הייתי צריך להביא מישהו בארץ זה או את עמאשה בחינם או את איציק כהן מבית״ר שלטעמי אפשר להביא במחיר סביר (טביב בדרך לאקזיט). ואם כלו כל הקיצין אז חלוץ זר טוב, אבל להתאבד על בן סהר זה לטעמי לא נבון.

מסכים שבן שהר לא מדהים, אבל סה"כ השנתיים האחרונות שלו בכלל לא רעות - 7 גולים בבונדסליגה2 ובישול אחד, ו-7 גולים ושלושה בישולים בליגה ההולנדית הראשונה (ועוד שער בגביע). הוא בגיל טוב והוא מתאמן ומשחק באופן סדיר בליגות מצקועיות ותובעניות יותר מזו שלנו.
לגבי דמארי, הוא הרבה הרבה פחות ריאלי מבן שהר בכל פרמטר. לחשוב שאפשר להביא אותו זה מאוד יומרני כי סביר להניח שגם מכבי, אם תרצה, לא תצליח להביא אותו.
לגבי עמאשה ואיציק כהן, חלוצים ברמה שלהם כבר יש לך (דודו ביטון ו/או אזולאי) ואם הם יבואו זה יפגע בדקות של יחזקאל ודנין. מה שצריך זה חלוץ שברור שהוא החלוץ הפותח כל עוד הוא כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:59 
פרסמו תגובה של המועדון, לא נראה ששהר באמת ריאלי מבחינה כספית.
ותכלס, לא שווה להתאבד עליו ולקחת התחייבות בסכומים מטורפים ל-5 שנים.
שילך לחיפה מצדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:02 
אף פעם לא אבין את אתרי הספורט שכותבים כיביכול ידיעה מפוצצת, ובידיעה עצמה שמים תגובה רשמית של המועדון שסותר את הידיעה

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:03 
red-toro כתב:
אף פעם לא אבין את אתרי הספורט שכותבים כיביכול ידיעה מפוצצת, ובידיעה עצמה שמים תגובה רשמית של המועדון שסותר את הידיעה

מאוד פשוט: אם זה קורה, אז הם יכולים לכתוב "כפי שפרסמנו לראשונה עוד ב1997" ואם זה לא, אז אף אחד לא זוכר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
החתמה של בן שהר וגיא אסולין זה אמירה חדה וברורה: הולכים על אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:08 
מהפועל ת"א נמסר בתגובה לידיעה: "אנו קוראים לאוהדי הקבוצה לא להתייחס לספקולציות שונות ולכביכול התבטאויות מטעם המועדון אלא רק להודעות רשמיות של המועדון. אנו לא מנהלים ולא ננהל משא ומתן דרך התקשורת. הנהלת הקבוצה פועלת על פי תקציב שנקבע מראש ועל פי תקציב זה נמשיך להחתים שחקנים ולהשקיע ולא נחרוג מהתקציב בצורה בלתי אחראית ומיותרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:09 
האדס כתב:
החתמה של בן שהר וגיא אסולין זה אמירה חדה וברורה: הולכים על אליפות.

נסחפת קצת.
ואלו 2 השחקנים הכי פחות מרשימים מכל אלה שהבאנו עד עכשיו. אז דווקא הם זאת אמירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
מה דעתכם על חנן ממן? באמת שאין לי מושג אפילו מה דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
מה לא מרשים בבן שהר?
שחקן מעולה, מהיר וחד שכבר הוכיח שבליגה פה הוא שווה לפחות 15 גולים בעונה. לא זוכר שהיה לנו כזה בשנים האחרונות.
גיא אסולין זה אולי יותר הימור, אבל הימור שעשוי להשתלם באותה צורה כמו עמרי אלטמן.
בכל מקרה, הסכומים שנשפכים פה הם בטח לא תחת "תקציב שפוי", לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות 1+1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
נו כמה זמן לוקח לעשות בדיקות רפואיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:14 
רואה שחורות כתב:

יופי של צ'יפים
לא יודע איזה חוזה הוא דורש אבל אני רק יכול להעריך שזה לא שווה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
mbracha כתב:

מסכים שבן שהר לא מדהים, אבל סה"כ השנתיים האחרונות שלו בכלל לא רעות - 7 גולים בבונדסליגה2 ובישול אחד, ו-7 גולים ושלושה בישולים בליגה ההולנדית הראשונה (ועוד שער בגביע). הוא בגיל טוב והוא מתאמן ומשחק באופן סדיר בליגות מצקועיות ותובעניות יותר מזו שלנו.
לגבי דמארי, הוא הרבה הרבה פחות ריאלי מבן שהר בכל פרמטר. לחשוב שאפשר להביא אותו זה מאוד יומרני כי סביר להניח שגם מכבי, אם תרצה, לא תצליח להביא אותו.
לגבי עמאשה ואיציק כהן, חלוצים ברמה שלהם כבר יש לך (דודו ביטון ו/או אזולאי) ואם הם יבואו זה יפגע בדקות של יחזקאל ודנין. מה שצריך זה חלוץ שברור שהוא החלוץ הפותח כל עוד הוא כשיר.

דודו ביטון בכושר שיא מקביל לאיציק כהן, אבל ממה שראיתי מביטון בשנה שעברה אני בספק אם הוא יכול לתת את מה שאנחנו מקווים שיתן, יש כאלו שאחרי ביקור באירופה לא חוזרים לעצמם (שכטר למשל). עמאשה הוא סקורר אמיתי, גם היום, אי אפשר בכלל להשוות אותו לביטון ואזולאי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בן שהר, כתבת סוכן עם אקסטרא קאש בפרונט. כנראה שהוא רוצה ששחר יעשה את החיים שלו פחות קשים (של הסוכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:17 
האדס כתב:
מה לא מרשים בבן שהר?
שחקן מעולה, מהיר וחד שכבר הוכיח שבליגה פה הוא שווה לפחות 15 גולים בעונה. לא זוכר שהיה לנו כזה בשנים האחרונות.
גיא אסולין זה אולי יותר הימור, אבל הימור שעשוי להשתלם באותה צורה כמו עמרי אלטמן.
בכל מקרה, הסכומים שנשפכים פה הם בטח לא תחת "תקציב שפוי", לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות 1+1.

היה פה עונה אחת, והוא כבש בה 15 גולים.
זה ממש לא "הוכיח שהוא שווה פה לפחות 15 גולים בעונה". אני לא מחזיק ממנו, והרבה אחרים לא מחזיקים ממנו. שחקן בסדר.
גיא אסולין זה נעלם אחד גדול, הרקורד שלו בקבוצות הבוגרות מאוד עלוב. בטח שהוא לא יכול להעביר הצהרה מצד הקבוצה שמחתימה אותו.

לגבי התקציב אתה צודק, אני חושב שאני כותב על זה הכי הרבה כאן. בוא נגיד שאם עוד את 2 הרומנים אפשר להכניס למסגרת תקציב "שפויה" של קצת יותר מ30 מיליון, אבל אם ההחתמות הבאות (אנטל, חלוץ) יהיו יקרות, נראה לי שאפשר כבר להגיד בביטחון מלא שיש פה איזה מיליארדר מאחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:22 
בן סהר חלוץ מצויין הלוואי ויבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:28 
רואה שחורות כתב:

שווה את השני גולים נגדינו. חוץ מזה פלופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:43 
צריך חלוץ ישראלי בקליבר רציני. דמארי ישאר בחו״ל בסבירות גבוהה מאוד וטוטו לא רוצה לחזור לארץ.
בן סהר אופציה טובה וראויה מאוד- שחקן חזק פיזית, יכולת נגיחה מעולה, בעיטה בשתי הרגליים ושווה בעונה טובה מעל ל-15 גולים. הלוואי ויגיע.

נערך לאחרונה על ידי Asafas בתאריך 19 יוני 2015, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
.....

נערך לאחרונה על ידי Asafas בתאריך 19 יוני 2015, 10:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אנשים צריכים לרדת לקרקע ולקווץ את האף ומהר
הפועל צריכה חלוץ ישראלי ופתאום שחקנים כמו בן שהר,אבוחצירא,ביטון לא מספיק טובים בשביל להיות בהפועל
שכחתם שעד לפני חצי שנה הייתה לנו את קבוצת ההתקפה החלשה שנראתה פה ואפילו חלוץ רדוד כמו שלומי אזולאי הצליח להיות מלך שערים

אין מה לצאת להרפתקאות עם חלוצים יקרים ישראלים אני חושב שדודו ביטון מתאים לאיוש העמדה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
הפועל צריכה חלוץ ישראלי ופתאום שחקנים כמו בן שהר,אבוחצירא,ביטון לא מספיק טובים בשביל להיות בהפועל
שכחתם שעד לפני חצי שנה הייתה לנו את קבוצת ההתקפה החלשה שנראתה פה ואפילו חלוץ רדוד כמו שלומי אזולאי הצליח להיות מלך שערים

אין מה לצאת להרפתקאות עם חלוצים יקרים ישראלים אני חושב שדודו ביטון מתאים לאיוש העמדה

נכון לפני חצי עונה הייתה פה את קבוצת ההתקפה הכי חלשה שהייתה פה אי פעם ודודו ביטון היה חלוץ פותח בקבוצה הזאת.
מה שמשתמע מזה - דודו ביטון לא מספיק טוב בשביל להיות בהפועל ששואפת להיות קבוצת התקפה טובה משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
ידיעה באחת המקומונים החיפאיים:
ציטוט:
לגבאי יש חוזה של 165 אלף דולר כאשר חלקו הארי (145 אלף דולר) מובטח לשחקן גם אם יישב ביציע כל העונה. גבאי מחוזר ע"י הפועל ת"א ואם חיפה תרצה לשחררו היא תצטרך לפצותו בסכום מכובד שכן בהפועל ת"א לא ששים לשלם לשחקן את הסכומים שהוא מרוויח בחיפה.

האמת שהעלויות לא כאלה גבוהות ביחס להחתמות האחרות, אני מקווה שיביאו אותו. הוא לא כזה גדול כמו שכולם חשבו אחרי העונה בק"ש, אבל עדיין שחקן לא רע. הוא לא משהו הגנתית ואולי גם שחקן לא כל כך חכם, אבל הוא כישרון התקפי יותר מרוב המגנים בליגה. אני בדרך כלל לא אוהב שאומרים על שחקנים שהם רק צריכים ביטחון, אבל דווקא הוא אולי שחקן שבסיטואציה יותר טובה ממה שהיה לו בחיפה צריך להיות יותר טוב. הוא גם נחשב שחקן מקצוען שעובד קשה ולא עושה בעיות. עופר ורטה לעומת זאת נראה לי סתם שחקן חלש מקבוצה גרועה, אם זה בין שניהם אז גבאי עדיף בהרבה.

לגבי בן סהר, אני גם לא מחזיק ממנו שחקן ענק ולהציע לו חוזה כמו שפורסם זה הימור גדול, מצד שני אי אפשר להפוך אותו לשחקן רע והשאלה מה האלטרנטיבות. נראה לי שיש הסכמה שהוא עדיף על כל שאר החלוצים הישראלים חוץ מדמארי וטוטו, אבל שניהם הרבה פחות ריאליים.

מה שאני מקווה שיקרה עכשיו זה שיסגרו את ההעברות של ארסו ואנטאל, שאני אישית לא כמעט לא ראיתי אותם מעבר לתקצירים, אבל ממה ששמעתי וקראתי מאוהדי בית"ר הם מעריצים אותם ואומרים שהם שחקנים גדולים. ביחד עם פינטילי, בומבה ולינגאנה זו חמישיית זרים הכי חזקה לפחות מאז 08/09 (הייתי אומר שלפחות על הנייר, אבל הזרים שלנו מאז היו כל כך חלשים שאין מצב שזה לא יהיה נכון גם במציאות). לסגור את חוליית ההגנה עם אבו עביד וגבאי, ומעבר לזה כל ישראלי שיגיע בכסף גדול - רייכרט, בן סהר, דמארי - זה באמת בונוס שאף אחד לא ציפה לו.

דבר שאני חייב לציין, זה שאשכול הדיונים הזה הוא נוראי וזה בולט במיוחד לנוכח ההתרגשות מהקבוצה בימים האחרונים. במקום שיהיה אשכול נפרד לכל נושא (למשל, אשכול ייעודי לכל מועמד, אשכול על כל מינוי מקצועי של המועדון וכו') שיאפשר לפתח דיונים נורמליים, כל הפורום מנוקז לאשכול אחד מבולגן של מיליון עמודים שמתעסקים בו באלף נושאים שונים. לא יודע מאיפה זה הגיע אבל זה מסרס את הפורום. אותו דבר בפורום הכדורסל עם אשכול אחד של 90 עמודים שדוחפים לשם כל דבר אפשרי ושום דבר מעבר לזה. אם יש פה אדמין פעיל הוא צריך לעשות משהו לטובת הפורום ולטפל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:51 
יובל כתב:

דבר שאני חייב לציין, זה שאשכול הדיונים הזה הוא נוראי וזה בולט במיוחד לנוכח ההתרגשות מהקבוצה בימים האחרונים. במקום שיהיה אשכול נפרד לכל נושא (למשל, אשכול ייעודי לכל מועמד, אשכול על כל מינוי מקצועי של המועדון וכו') שיאפשר לפתח דיונים נורמליים, כל הפורום מנוקז לאשכול אחד מבולגן של מיליון עמודים שמתעסקים בו באלף נושאים שונים. לא יודע מאיפה זה הגיע אבל זה מסרס את הפורום. אותו דבר בפורום הכדורסל עם אשכול אחד של 90 עמודים שדוחפים לשם כל דבר אפשרי ושום דבר מעבר לזה. אם יש פה אדמין פעיל הוא צריך לעשות משהו לטובת הפורום ולטפל בזה.

מסכים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:52 
RedFox כתב:
בוריס כתב:

נכון לפני חצי עונה הייתה פה את קבוצת ההתקפה הכי חלשה שהייתה פה אי פעם ודודו ביטון היה חלוץ פותח בקבוצה הזאת.
מה שמשתמע מזה - דודו ביטון לא מספיק טוב בשביל להיות בהפועל ששואפת להיות קבוצת התקפה טובה משנה שעברה.

אבל אם אנחנו באים מנקודת הנחה שהחלוץ ישראלי אי אפשר להתעלם מהעובדה שאין הרבה אלטרנטיבות
רק בימים האחרונים שמעתי פה פוסלים את אבוחצירא,דובב גבאי, תורג'מן, והרשימה לא גמורה
מצד שני יש כאלה שיקרים, דמארי, גדיר בן בסט, בן שהר אז אם הרשימה כזאת מזערית אז לנסות ''להתפשר'' על חלוץ כמו דודו ביטון היא ריאלית ביותר
אז הביא 10 משחקים חלשים ביג פאקינג דיל תנו לו צ'אנס, אפשר לחשוב בנזמה וניימאר עומדים בתור

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף להצעת הייעוץ של יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
דבר שאני חייב לציין, זה שאשכול הדיונים הזה הוא נוראי וזה בולט במיוחד לנוכח ההתרגשות מהקבוצה בימים האחרונים. במקום שיהיה אשכול נפרד לכל נושא שיאפשר לפתח דיונים נורמליים, כל הפורום מנוקז לאשכול אחד מבולגן של מיליון עמודים שמתעסקים בו באלף נושאים שונים. לא יודע מאיפה זה הגיע אבל זה מסרס את הפורום.

לכן נפתח כבר מזמן האשכול הזה:
viewtopic.php?f=4&t=110172
וחבל שאינו מנוצל מספיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה בבן שהר היא פחות האיכות שלו, אלא יותר הסגנון. לא יודע אם הוא מתאים לשחק חלוץ בודד, הוא יותר שחקן כנף (זה העמדה שהוא שיחק בה נגיד בעונה האחרונה בהולנד וגם במשחק האחרון של הנבחרת) או חלוץ שני שבא אחורה ולצדדים (כמו שהוא שיחק בהפועל, טוטו היה החלוץ 9).
זה כבר קרה לנו עם שכטר שרב"ש החליט שהוא חלוץ 9 והוא בבירור לא התאים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: