תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:23 
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:
לא מבין את ההחלטה ללכת על חלוץ ישראלי בהנחה שלא נראה פה את בן סהר ודמארי.
זה על הפנים להתחיל עונה עם דודו ביטון בתור חלוץ. גם אם כל הזרים הטובים שהוזכרו יבואו לקישור זה לא שווה כלום.
צריך חלוץ זר טוב, ואני לא מבין איך לא משקיעים דווקא שם כסף גדול. סליחי זה אופציה שאני לא עף עליה.

אני דווקא כן יכול להבין. לא יודע מה יביאו בסוף, אבל שבונים קבוצה מהתחלהכמו בהפועל השנה. אז הקישור (האחורי וההתקפי) די יקבעו איך הקבוצה תעמוד ותיראה. ברור שחלוץ טוב הוא חשוב, אבל 2 חלוצי ליגה ישראלים טובים (דודו ביטון כאלה) בתוספת יחזקאל ואולי עוד איזה ילד, יכולים להספיק לעונה ראשונה כזו. ברור שזה לא אופטימלי, אבל בהנחה שאליפות לא ניקח השנה, אז עם קישור טוב אפשר להסתדר.
אני מנסה להיזכר בק"ש של האליפות ואם אני לא טועה הם בדיוק היו עם 3 חלוצים ישראלים סבירים.

אני לגמרי לא מסכים, ודיברתי על זה פה לא פעם
כשאתה בונה קבוצה חדשה, עם מאמן חדש, אז אתה במצב רגיש, מלחיץ ונפיץ מאוד.
יש סבירות גבוהה שאתה לא תתחבר במחזורים הראשונים וחלוץ טוב יכול להיות ההבדל אם לא תתחבר ותנצח או לא תתחבר ולא תנצח.
לא תתחבר ולא תנצח- המערכת תהיה בלחץ, המאמן יהיה בלחץ והעסק יכול להתפרק.
אף אחד לא יודע מה היה קורה בעונת לוזון אם במקום אסולין היה חלוץ נורמלי שמבקיע באחד על אחד מול בית"ר.
אבל גם הוא וגם ג'וניור לא תיפקדו ולא הבקיעו, לא במשחק הזה ולא במשחקים האחרים, לא ניצחנו מחזורים שלמים והעסק התפרק.
כדורגל זה קודם כל משחק של חלוצים ולא יעזור כלום. רק אחר כך באים הקשרים המגנים והבלמים

אני מסכים לגבי המשפט הראשון שלך, בשום אופו לא לגבי האחרון. בכדורגל הקבוצות החזקות הן בד"כ הקבוצות של האמצע. שים את החלוץ הכי טוב בעולם, בלי קישור שנותן לו כדורים ושחקנים שעושים תנועה אין לו מה לחפש בכלל.
אני כבר לא מדבר שיש שחקני קישור התקפי או כנפיים שגם יודעים לתת גולים, אבל בוא נגיד שאתה לא בונה שיתנו במספרים של חלוצים.
ולגבי עונת לוזון, אני אגיד לך מה היה קורה, כנראה אותו דבר. שהגיע גוטמן ראית הבדל בין קבוצה שיודעת לעמוד על המגרש בצורה בסיסית לבין אוסף השחקנים שהעמיד לוזון (ואני רחוק מלהיות מחסידי גוטמן).
אני כן מסכים שהמחזורים הראשונים חשובים לבטחון, אבל גם הקבוצה של אלי כהן ב-98 שהיה לה חלוץ אחד שהתחיל להבקיע במחזור 6 היתה חיה על הקישור שלה, במיוחד האחורי ודרסיליה רב העונה. שטרית נתן עונה גדולה וסימרוטיץ גם תרם, אבל זו היתה קבוצה של החזקת כדור, שליטה במשחק שידעה שאם נותנת גול אחד היא ניצחה.

אין לי ספק שאתה יכול להיות קבוצה טובה בלי חלוץ תותח
הרי הגענו להישגים ושיחקנו לא רע במשך תקופה ארוכה בה החלוץ המרכזי שלנו היה אוגבונה.
העניין הוא שפה אתה מדבר על קבוצה חדשה לגמרי, ולכן אתה צריך חלוץ שכשהוא יקבל כדור קרן ישר לראש, הוא יעשה מזה גול בסבירות של 80% ולא של 40%. אחד כזה שאתה יודע שאת ה10-15 שערים בעונה הוא ייתן לך, סתם כי הוא חלוץ טוב שיודע לנצל מצבים גם בלי משחק קישור מבריק.
למכבי חיפה השנה לא היה את זה, הם החזיקו כמות גדולה של חלוצים בינוניים, לא שמו גולים במשחקי הפתיחה למרות ששיחקו לא רע, נכנסו ללחץ ונדפקה להם העונה.
בגלל זה במקום ההנהלה כן הייתי סוגר את הפינה הזו ולא אומר לעצמי "יש לנו את ביטון, יחזקל ואזולאי, נסתדר" כי זה יכול להיות משמעותי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:34 
pogi כתב:

אין לי ספק שאתה יכול להיות קבוצה טובה בלי חלוץ תותח
הרי הגענו להישגים ושיחקנו לא רע במשך תקופה ארוכה בה החלוץ המרכזי שלנו היה אוגבונה.
העניין הוא שפה אתה מדבר על קבוצה חדשה לגמרי, ולכן אתה צריך חלוץ שכשהוא יקבל כדור קרן ישר לראש, הוא יעשה מזה גול בסבירות של 80% ולא של 40%. אחד כזה שאתה יודע שאת ה10-15 שערים בעונה הוא ייתן לך, סתם כי הוא חלוץ טוב שיודע לנצל מצבים גם בלי משחק קישור מבריק.
למכבי חיפה השנה לא היה את זה, הם החזיקו כמות גדולה של חלוצים בינוניים, לא שמו גולים במשחקי הפתיחה למרות ששיחקו לא רע, נכנסו ללחץ ונדפקה להם העונה.
בגלל זה במקום ההנהלה כן הייתי סוגר את הפינה הזו ולא אומר לעצמי "יש לנו את ביטון, יחזקל ואזולאי, נסתדר" כי זה יכול להיות משמעותי מאוד.

השגים עם אוגבונה, נו מילא.... בוא נגיד שהקבוצות שלנו עם אוגבונה זה לא המודל שלי להצלחה והשגים.
אני חושב שזה פחות ההנהלה, יותר המאמן ושמע, הלוואי שיביאו חלוץ ברמה גבוהה. אני רק לא חושב שזה בהכרח הפתרון לפתיחת עונה טובה או קבוצה טובה. אני כבר לא מדבר על זה שחלוץ, בטח זר זה הרבה עניין של בטחון ועד שהוא מתאקלם לוקח זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי חלוץ זר זה הימור שבמצבנו כדאי לקחת רק על אחד שכבר משחק בליגה,
סליחי יכול להתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:58 
אין מצב לדעתי שישאירו גם את ביטון וגם את אזולאי. מניח שאחד מהם ישאר בתור חלוץ מחליף (או לפחות מקווה), שזה סבבה.
השאלה את מי נביא בתור חלוץ בכיר להרכב, וכרגע (בניגוד לשאר העמדות) לא נראה שיש מועמדים טובים, בהנחה שבן שהר ועומר דמארי לא פרקטיים.
נראה שאנחנו מעדיפים להשקיע את רוב הכסף בקישור.

צריך לזכור שאצל חלוצים זה הרבה עניין של עונה/תקופה, וזה דבר שקשור גם לביטחון (מרכיב קריטי לחלוץ) וגם לקישור שמשחק מאחורי החלוץ ולדינמיקה בקבוצה. אני חושב שאין עמדה שהיא פחות "יציבה" מאשר עמדת החלוץ. אולי ברמות הגבוהות יש חלוצים שנותנים תפוקה קבועה, אבל בארץ רוב החלוצים זה עונה אסל עונה בסל. שנה אחת הם נותנים 15 גולים ושנה אח"כ יגידו שהם לא קשורים לענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:02 
מאור הראל מצטרף להפועל. מקווה שנתקדם כמו בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
אתם מדברים על חלוץ זר כאילו זה וודו.
תביא חלוץ עם רקורד טוב שמתאים לסגנון שהמאמן רוצה ליישם, אחד שעולה כסף ולא בא בשכר רעב והסיכוי שלו להצליח גבוה.
סליחי בן 32, הוא אומנם כובש גולים יפים פה ושם אבל הוא רחוק מלהיות יציב. לתת לחלוץ כזה את המושכות בהתקפה זה מבחינתי הימור יותר גדול.
לתת לביטון את המושכות אחרי שהבן אדם כבר שנתיים לא פוגע בכלום ונראה בחצי עונה פה כמו עדי סבג ביום טוב זה לא הימור, זה כישלון בטוח. חוץ מזה שהמשכורת שלו יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
לא מובן בעיני איך מדברים פה על חלוצים כל כך בינוניים כישועה שלנו לעונה הקרובה (ביטון?!) במקום לנסות להביא את עמאשה בחינם, פורסם השבוע שהוא כבר מדבר עם בני סכנין שזה בוודאי מקום פחות אטרקטיבי מהפועל, אז אין ספק שאם נרצה בו הוא גם יגיע. יותר טוב מסליחי, יותר טוב מתורג'מן ובטח יותר טוב מביטון. אם אח"כ יקרה איזה נס ודמארי או שהר יגיעו לפה, זה רק יהפוך את החוד שלנו מטוב לקטלני, כרגע הויכוח שלנו הוא על מי פחות גרוע. לא לנסות להחתים את עמאשה כששוק החלוצים בישראל כל כך עלוב (הטובים או בחו"ל או מחלידים ביציע של מכבי ת"א וחיפה) זה מחדל ענק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

בכלל נראה שהחליפו את כל המורדי והשכונה באנשי מקצוע. מדהים.
זה לא אומר שנצליח על המגרש, אבל זה כבר כיוון מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:43 
לדעתכם זה אומר שאסולין קרוב מתמיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:48 
בתור חלוץ מחליף ישראלי יש את אזולאי, תורג'מן וביטון לא שדרוג בקטע הזה וחבל לבזבז משכורת כזו על חלוץ שלישי. לשים כסף טוב על חלוץ זר, למשל זה שהולכים לשים על אסולין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:50 
בעיניי, אסולין כרגע זה אלרואי2 עד שיוכח לי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 15:59 
החמאת לו. שחקן שבקושי שיחק בשנה שעברה בקבוצת תחתית בליגה השנייה בספרד, ליגה שמכילה בתוכה כל מיני אימפריות ידועות כמו לוגו, סאבאדל ומירנדס. לא רואה שום סיבה להביא אותו להפועל חוץ מהייפ הברצלונה שנוצר סביבו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

טוב מאוד.
באיזה תפקיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
בר קולמוסא כתב:

טוב מאוד.
באיזה תפקיד?

מנהל מותג.
רויטל אליהו יגיל מונתה לסמנכ"לית תפעול:
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%9E%D7%95%D ... 9C-%D7%AA/

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:29 
האדום הצורר כתב:
החמאת לו. שחקן שבקושי שיחק בשנה שעברה בקבוצת תחתית בליגה השנייה בספרד, ליגה שמכילה בתוכה כל מיני אימפריות ידועות כמו לוגו, סאבאדל ומירנדס. לא רואה שום סיבה להביא אותו להפועל חוץ מהייפ הברצלונה שנוצר סביבו.

עכשיו גרמת לי להתחיל לדאוג. לא רוצה שיוכח לי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
האדום הצורר כתב:

בסה"כ בברצלונה ב' הוא באמת היה כוכב, שיחק ברמה גבוה מאוד.
מעצבן בו שהבעיטה שלו חלשה יחסית לשחקן כנף וכולו שברירי וחלש פיזית - יפול הרבה.
בהצלחה מקווה שיביא איתו יכולת טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:50 
אם דני עמוס באמת מצא קבוצה בבלגיה אפשר לסגור את הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

בליגה הבלגית אלי טביב יכול היה להיות השריף והסמל מס' 1 של שלטון החוק. קשה להתרגש מהפרסומים האלו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 16:57 
שונא ביטר ירושלים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
האדום הצורר כתב:

מצד אחד - גם לבניון יש בעיטה חלשה והוא חלש פיזית, אבל מסירה אחת שלו יכולה לגמור משחק,
מצד שני - לך תדע מה יש לו בקופסה, אם הוא יותר קרוב לבניון או לאלרואי... :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 17:22 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
KingAlpaca כתב:
בר קולמוסא כתב:

טוב מאוד.
באיזה תפקיד?

מנהל מותג.
רויטל אליהו יגיל מונתה לסמנכ"לית תפעול:
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%9E%D7%95%D ... 9C-%D7%AA/

יהרוג מישהו לכתוב בעברית? אולי ימנו סמנכ"ל שידאג לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 17:22 
יוסי בניון בגיל 24 הבקיע מול ריאל בברנבאו. יחי ההבדל הקטן מגיא אסולין.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
אסור שביטון, אזולאי וזגורי יישארו.
אגב, אני אישית חושב שסליחי יכול להיות רכש מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
ביטון, אזולאי וזגורי יכולים להישאר כמחליפים. כשחקני הרכב הם לא מתאימים.
הקטע עם אסולין ממש מבאס. אנחנו נטצער על זה בזמן שמוגרבי שוב יתן עונה טובה בקבוצה אחרת.
סליחי כחלוץ ראשון גם כן החלטה רעה.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 16 יוני 2015, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:13 
עד המ!!ת הפועל כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
האדום הצורר כתב:

מצד אחד - גם לבניון יש בעיטה חלשה והוא חלש פיזית, אבל מסירה אחת שלו יכולה לגמור משחק,
מצד שני - לך תדע מה יש לו בקופסה, אם הוא יותר קרוב לבניון או לאלרואי... :LOMASHOO:

אין ספק שאם הוא גאון כדורגל, זה יכול לפצות על החולשה והרכות שלו. במיוחד אם יש לו אופי מסוים (שעד עכשיו הוא ממש לא הוכיח שיש לו). זה לא נראה סביר ממהלך הקריירה שלו בשנים האחרונות, אבל אי אפשר לדעת עד שישחק בארץ.
סה"כ הוא לא בא בכסף גדול, לא בונים עליו בתור איזה כוכב גדול, ונראה שיהיו לו תחליפים לא רעים. כך שגם אם הוא פלופ, הוא לא יהיה פלופ ענק ולא עליו נקום וניפול. אבל הוא לא נראה כל כך מתאים לקונספט שנבנה. אולי כן במובן שהוא שחקן צעיר ש-"חונך באירופה", אבל בטח לא ברמה הפיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:36 
הכתבה על בומבה בוואן היא פשוט שכפול של הכתבה מרומניה שרדפוקס הביא פה אתמול כבר
לא מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:37 
יכולה להיות בעיה עם השקעה גדולה בחלוץ אם מנדיונדו מושפע מכך שבארסה והנבחרת הצליחו גם כאשר שיחקו ללא סקורר קלאסי ולפעמים בכלל בלי חלוץ.
לגבי בארסה, הסיכון שבשיטה מקובל כשיש מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:39 
100%anti beitar כתב:

לא כתוב איזה ליגה. כנראה בליגה למקומות עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
אז לפי ONE בתוך הכתבה אימון הפתיחח ב2.7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:46 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 18:47 
מוסקרון, ליגה ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: