תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA 2014-2015
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 05:39 
מקריאה בפורום אפשר היה לחשוב שגולדן סטייט בדרך לסוויפ. הם לא אמורים להיות קבוצה חזקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 05:50 
הם כן.
מה שקליבלנד עושה בסדרה הזאת זו הפתעה גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 06:02 
זה פשוט הישג עצום מה שקליוולנד עושים בסדרה הזאת. שחקן על אחד. שחקן אליל מוגבל אחד שנותן את סדרת חייו בהגנה והיום גם בהתקפה. וליד חבורה של שחקנים בין מוגבלים למאוד מוגבלים. והם שני משחקים מאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 06:07 
אז מה שבלאט עושה בלי לאב וארווינג זה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
בלאט מכבי, לברון מכבי, אבל הלוואי שהפועל היו משחקים כמו קליבלנד.
אין סלים קלים, שחקנים מתאבדים על כל כדור, סגירה אדירה לריבאונד, התקפה של שלושה-ארבעה מהלכים שעובדים, שחקן אחד בשתי רמות מעל הקבוצה שכולם עובדים בשבילו אבל גם יודע לתת מהלכים הגנתיים כמו בהשתטחות על קרי, שחקנים שלא מנסים לעשות משהו שהם לא יודעים לעשות.
כדורסל בסיסי אבל כדורסל מנצח. עם כמה שהם מגעילים, כל הכבוד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:39 
הכדורסל מגעיל, אבל בינתיים עובד לו. אין ספק שמבחינת רוטציה וכמות כשרון בסגל אחרי הפציעות - זה מדהים.
היום הם הראו לקהל הרגוע של גולדן סטייט מה זה אולם ביתי, ומה זאת אווירה ביתית (שכמובן משפיעה גם על השופטים).
הגנת רצח שמשתקת את הקבוצה עם ההתקפה הטובה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:00 
כדורסל מגעיל או לא אני אוהב לראות את המשחק שלהם וכמו שקובסטר כתב הלוואי בהפועל היו משחקים ככה
7 שחקנים שמשאירים כל משחק את הכבד שלהם על הפרקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הם כן.
מה שקליבלנד עושה בסדרה הזאת זו הפתעה גדולה

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:31 
פחחח על זה שגולדן סטייט הקבוצה הכי טובה בליגה העונה או על זה שקליבלנד מנצחים זו הפתעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
שניהם, אבל בעיקר השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:35 
אדום כתב:
מקריאה בפורום אפשר היה לחשוב שגולדן סטייט בדרך לסוויפ. הם לא אמורים להיות קבוצה חזקה?

הם היו עד ש-19 עשה להם ראצ'ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת אלפקה, זה חתיחת הפתעה אחרי הפציעה של ארווינג השאלה היחידה הייתה אם זה נגמר 4:0 חלק או שהם ירצו לחגוג בבית ויסיימו את זה ב 4:1.
הדילמה הזאת לא הייתה רק בפורום אלא אצל כל פרשן NBA.

מה שכן גם הארדן הצליח לסחוב את הקבוצה 3 משחקים מאוד צמודים עד שסטיב קאר מצא את הפתרונות.
אם הוא הצליח למצוא את הדרך בה סטפן קרי יגיע לסדרה (והחצי השני היום של קרי היה מדהים), אני לא רואה את קליבלנד מנצחת.
מצד שני לברון הרבה יותר מוכן לקחת את זה מאשר הארדן, אבל גם הארדן נגמר בסוף הסדרה מולם, וזה נגמר עם שני משחקים של 20+
אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אני צריך לזוז, אז רק בקצרה:
1. מה לעשות, עובדתית זאת לא הפתעה בעיני, זה מה שאמרתי והתווכחתי עליו כל הזמן, והאמת שאני לא מבין איך אנשים לא ראו את זה.
2. מאז שקליבלנד הביאו את כל השחקנים, המאזן שלהם היה כמו של ג"ס, אפילו יותר טוב.
3. המשחקנים העונה היו צמודים. (ולי נראה שקליבלנד יותר טובים)
4. המזל הבלתי נגמר של בלאט עזר בגדול, ועם כל פציעה של יינסי גיטס שכזה, היה ברור לחלוטין שהם הולכים להתחזק. (אגב, אם יינסי גייטס של יוסטון היה נפצע, אני לא בטוח שג"ס עוברים אותם)
5. לברון זה שחקן מהגדולים בהיסטוריה, שחקן שפשוט לוקח אליפויות, והוא הולך ומשתפר. בנוסף, יש לו המון מה להוכיח העונה.
6. היה ברור מהתחלה שהסגנון של ג"ס הוא מרהיב ומרשים אבל בעייתי לאליפות, והאופי והמסורת שלהם היו עוד מוטלים בספק הרבה יותר. גם קר הוא עדיין תעלומה.
7. בכל מקרה, הנקודה החשובה, אני כאמור חשבתי וחושב שקליבלנד טיפה יותר טובים וטיפה יותר בנויים לאליפות, אבל אובייקטיבית ברור שהקבוצות די קרובות,
וג"ס אפילו יכולה לקחת עדיין, רק שאני לא מבין איך אפשר לקרוא לקליבלנד לוקחת הפתעה!
זאת לא דאלאס ממקום 8 עם רכז בן 40, זאת הקבוצה עם הרקורד השני בליגה (לפחות), והשחקן הכי טוב בדורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
מי שישים היום כסף על אליפות לסאן פראנסיסקו יקבל יחס יותר טוב מאתמול, וירויח יותר כסף קל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:04 
KingAlpaca כתב:
1. מה לעשות, עובדתית זאת לא הפתעה בעיני, זה מה שאמרתי והתווכחתי עליו כל הזמן, והאמת שאני לא מבין איך אנשים לא ראו את זה.
4. המזל הבלתי נגמר של בלאט עזר בגדול, ועם כל פציעה של יינסי גיטס שכזה, היה ברור לחלוטין שהם הולכים להתחזק. (אגב, אם יינסי גייטס של יוסטון היה נפצע, אני לא בטוח שג"ס עוברים אותם)
5. לברון זה שחקן מהגדולים בהיסטוריה, שחקן שפשוט לוקח אליפויות, והוא הולך ומשתפר. בנוסף, יש לו המון מה להוכיח העונה.
6. היה ברור מהתחלה שהסגנון של ג"ס הוא מרהיב ומרשים אבל בעייתי לאליפות, והאופי והמסורת שלהם היו עוד מוטלים בספק הרבה יותר. גם קר הוא עדיין תעלומה.
7. בכל מקרה, הנקודה החשובה, אני כאמור חשבתי וחושב שקליבלנד טיפה יותר טובים וטיפה יותר בנויים לאליפות, אבל אובייקטיבית ברור שהקבוצות די קרובות,
וג"ס אפילו יכולה לקחת עדיין, רק שאני לא מבין איך אפשר לקרוא לקליבלנד לוקחת הפתעה!
זאת לא דאלאס ממקום 8 עם רכז בן 40, זאת הקבוצה עם הרקורד השני בליגה (לפחות), והשחקן הכי טוב בדורו.

הכל סבבה חוץ מזה שקיירי אירווינג זה לא גייטס שכזה... וגם שהמזרח חלש מהמערב בצורה משמעותית כל העונה...
לגבי לברון אני מסכים. אם הוא לוקח את האליפות הזאת הוא מגיע לסטטוס של ג'ורדן בזכות ואולי אפילו עובר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
שכחתי עוד אחד, כבר מול ממפיס ראיתי בקיעים רציניים אצל ג"ס שמאוד הדאיגו אותי,
לעומת זאת, אני מאוד התרשמתי משיקגו (שאתה מכיר קצת), חשבתי שהם קבוצה, עם הגנה טובה מאוד, קשוחה, ועם מאמן טוב,
וחשבתי שיש סיכוי שהם יקחו את קליבלנד (הם למעשה היחידים שחשבתי שדי שווים להם),
וקליבלנד פשוט לקחה אותם בקלות, מאותו רגע היה ברור שהם הפייבוריטים הברורים. (וזה בלי לדבר על פאקינג שני סוויפים כולל למובילת הקונפרנס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה עושים כאילו בלאט גילה את דלאבדובה.
זאת כבר עונה שניה שלו בקבוצה והנתונים שלו פחות או יותר זהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

1. אולי בעיניך זה לא, בעיני וגאס וכל הפרשנים זה כן. בגדול אם משהו מפתיע את רוב האנשים נהוג לקרוא לא "הפתעה".
2. לא. 64% נצחונות לקליבנד, 74% לגולדן סטייט מאז הטריידים.
3. לא הם לא, גולדן סטייט פירקו אותם בראשון ב 18 הפרש והפסידו בשני ב-11. כאילו אנחנו סתם ממציאים דברים?
4. כן.
5. כן.
6. סן אנטוניו משחקים בשיטה מאד דומה. לא נראה לי שזה בעייתי לאליפות. סטיב קאר עשה עבודת אימון מרשימה באופן היסטורי, תראה איזה הבדל לעומת שנה שעברה.
7. גולדן סטייט נתנו עונה סדירה מהמרשימות שהיו בהיסטוריה של ה NBA, איך שלא תסובב את זה, טופ 10 בטוח. לא שעונה סדירה מבטיחה אליפות, אבל בהתחשב בעובדה שקליבלנד משחקת במזרח שהוא פח זבל ובהתחשב בפציעות שלהם, היה הגיוני מאד לחשוב שהם ינצחו את קליבלנד. ושמע, בתכלס, הסיבה העיקרית שקליבלנד מובלים עכשיו היא שדלבדובה שיחק יותר טוב מקארי בשני משחקים, אל תשחק לי אותה כאילו חזית שהגמד האוסטרלי יהיה מסוגל לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
סטיב קר חייב לרדת מהסמול בול ברבע האחרון ולחזור לשחק עם סנטר עם נוכחות, זה הורג לו את ההגנה.
דובר הרבה על דריימונד גרין אבל בינתיים הוא פשוט מעמסה בהתקפה ולא עושה כלום.
האגרסיביות של קליבלנד פשוט מוציאה את הווריורס מהקצב וזה נראה שיש קבוצה שמשחקת כאילו כל משחק הוא האחרון ויש קבוצה שנראית כאילו היא חושבת שהיא תקבל עוד הרבה הזדמנויות לזכות באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:51 
מיק ג'ונס כתב:

האגרסיביות של קליבלנד פשוט מוציאה את הווריורס מהקצב וזה נראה שיש קבוצה שמשחקת כאילו כל משחק הוא האחרון ויש קבוצה שנראית כאילו היא חושבת שהיא תקבל עוד הרבה הזדמנויות לזכות באליפות.

כמו האיבוד המטופש של קרי עם מסירה מאחורי הגב כאילו הוא עכשיו בפברואר במשחק נגד הסאנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
סטיב קר חייב לרדת מהסמול בול ברבע האחרון ולחזור לשחק עם סנטר עם נוכחות, זה הורג לו את ההגנה.

בדיוק, גם ראו את זה ברגע שהוא הכניס את דייויד לי והם חתכו את ההפרש בקלות. הנוכחות של לי עשתה את החיים של קארי יותר קלים כי בלאט שם את תומפסון לשמור על לי ובכל חילוף תומפסון קיבל את קארי שלקח אותו בקלות לסל או השתחרר לקליעה נוחה.
בוגוט חתיכת נגר לא מועיל בעליל, גרין גם לא נותן לו כלום, לא מבין איך הוא ייבש את לי עד עכשיו.
ואלפקה, איך שלא תסובב את זה זו הפתעה, בטח אחרי הפציעה של קיירי. אין באמת הסבר לאיך קבוצה עם 7 שחקנים, שאחד מהם מקרה ראש קשה כמו סמית, מנצחת בצורה כזו קבוצה עם עומק ושיטת משחק שפירקה כל מה שזז בעונה הסדירה.
חוץ מביצים, לב ומזל. זה הסבר שלא נכנס לאף סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:05 
אמיר כתב:
KingAlpaca כתב:

1. אולי בעיניך זה לא, בעיני וגאס וכל הפרשנים זה כן. בגדול אם משהו מפתיע את רוב האנשים נהוג לקרוא לא "הפתעה".
2. לא. 64% נצחונות לקליבנד, 74% לגולדן סטייט מאז הטריידים.
3. לא הם לא, גולדן סטייט פירקו אותם בראשון ב 18 הפרש והפסידו בשני ב-11. כאילו אנחנו סתם ממציאים דברים?
4. כן.
5. כן.
6. סן אנטוניו משחקים בשיטה מאד דומה. לא נראה לי שזה בעייתי לאליפות. סטיב קאר עשה עבודת אימון מרשימה באופן היסטורי, תראה איזה הבדל לעומת שנה שעברה.
7. גולדן סטייט נתנו עונה סדירה מהמרשימות שהיו בהיסטוריה של ה NBA, איך שלא תסובב את זה, טופ 10 בטוח. לא שעונה סדירה מבטיחה אליפות, אבל בהתחשב בעובדה שקליבלנד משחקת במזרח שהוא פח זבל ובהתחשב בפציעות שלהם, היה הגיוני מאד לחשוב שהם ינצחו את קליבלנד. ושמע, בתכלס, הסיבה העיקרית שקליבלנד מובלים עכשיו היא שדלבדובה שיחק יותר טוב מקארי בשני משחקים, אל תשחק לי אותה כאילו חזית שהגמד האוסטרלי יהיה מסוגל לעשות את זה.

זה לא חדש שמנסים לעשות מג"ס פיניקס החדשה, כאילו שהם לא קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה בעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:13 
אם קליבלנד לוקחים את המשחק הבא זה נגמר.
אבל לדעתי גולדן סטייט ינצחו הפעם. ו עדיין זה ילך למשחק 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
דוסים מחורפנים
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/700/090.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
רבע אחרון עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מיק ג'ונס כתב:

בדיוק, גם ראו את זה ברגע שהוא הכניס את דייויד לי והם חתכו את ההפרש בקלות. הנוכחות של לי עשתה את החיים של קארי יותר קלים כי בלאט שם את תומפסון לשמור על לי ובכל חילוף תומפסון קיבל את קארי שלקח אותו בקלות לסל או השתחרר לקליעה נוחה.
בוגוט חתיכת נגר לא מועיל בעליל, גרין גם לא נותן לו כלום, לא מבין איך הוא ייבש את לי עד עכשיו.
ואלפקה, איך שלא תסובב את זה זו הפתעה, בטח אחרי הפציעה של קיירי. אין באמת הסבר לאיך קבוצה עם 7 שחקנים, שאחד מהם מקרה ראש קשה כמו סמית, מנצחת בצורה כזו קבוצה עם עומק ושיטת משחק שפירקה כל מה שזז בעונה הסדירה.
חוץ מביצים, לב ומזל. זה הסבר שלא נכנס לאף סטטיסטיקה.

רואים גם את ההבדל מבחינת בעל הבית בכל קבוצה- לברון כבר ראה הכל ויודע בדיוק מתי לצרוח, לעודד, להדריך. בצד השני סטף לועס את המגן שיניים, והשחקנים היותר ותיקים הם גם לא בדיוק טיפוסים ווקאליים כ"כ, וכשהקבוצה לא רצה הם נראים ככ אבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:32 
הבעייה הגדולה של קר זה לא בוגוט וגרין שהם אחלה שחקנים, אלא ההתעקשות שלו לפתוח כל מחצית עם האריסון בארנס על לברון, וכל פעם מחדש הוא חוטף ממנו 10 נקודות ב5 דקות האלה. חלאס, לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
לי נראה שאפילו ליונגסטון מצליח לשמור על לברון די טוב, ככה שלא חסרות לו אופציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך הוא לא זורק עליו שמירות כפולות אגרסיביות, כל משחק הבנאדם שם עליך 40 נקודות!! סטיב קר פשוט עוזר לקליבלנד. תן לשומפרט, ג'יימס ג'ונס וג'יי אר שינצחו אותך, לא השחקן הכי טוב בליגה. אם זה יימשך ככה הוא יקלע כל משחק 40 כי הוא פשוט כזה טוב. אני לא מבין מה קר מפחד כ"כ, זה פשוט אידיוטי לתת לו ללכת אחד על אחד לאורך כל הסדרה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
אם קליבלנד לוקחים את המשחק הבא זה נגמר.
אבל לדעתי גולדן סטייט ינצחו הפעם. ו עדיין זה ילך למשחק 7
לדעתי זה כמעט הפוך. אם גולדן סטייט משווים הם יקחו את השניים הבאים, כמו שקליבלנד עשו לשיקגו, גולדן-סטייט לממפיס, ואטלנטה לוושינגטון, ואם קליבלנד מנצחת את הרביעי הכל עוד פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: