KingAlpaca כתב:
אני צריך לזוז, אז רק בקצרה:
1. מה לעשות, עובדתית זאת לא הפתעה בעיני, זה מה שאמרתי והתווכחתי עליו כל הזמן, והאמת שאני לא מבין איך אנשים לא ראו את זה.
2. מאז שקליבלנד הביאו את כל השחקנים, המאזן שלהם היה כמו של ג"ס, אפילו יותר טוב.
3. המשחקנים העונה היו צמודים. (ולי נראה שקליבלנד יותר טובים)
4. המזל הבלתי נגמר של בלאט עזר בגדול, ועם כל פציעה של יינסי גיטס שכזה, היה ברור לחלוטין שהם הולכים להתחזק. (אגב, אם יינסי גייטס של יוסטון היה נפצע, אני לא בטוח שג"ס עוברים אותם)
5. לברון זה שחקן מהגדולים בהיסטוריה, שחקן שפשוט לוקח אליפויות, והוא הולך ומשתפר. בנוסף, יש לו המון מה להוכיח העונה.
6. היה ברור מהתחלה שהסגנון של ג"ס הוא מרהיב ומרשים אבל בעייתי לאליפות, והאופי והמסורת שלהם היו עוד מוטלים בספק הרבה יותר. גם קר הוא עדיין תעלומה.
7. בכל מקרה, הנקודה החשובה, אני כאמור חשבתי וחושב שקליבלנד טיפה יותר טובים וטיפה יותר בנויים לאליפות, אבל אובייקטיבית ברור שהקבוצות די קרובות,
וג"ס אפילו יכולה לקחת עדיין, רק שאני לא מבין איך אפשר לקרוא לקליבלנד לוקחת הפתעה!
זאת לא דאלאס ממקום 8 עם רכז בן 40, זאת הקבוצה עם הרקורד השני בליגה (לפחות), והשחקן הכי טוב בדורו.
1. אולי בעיניך זה לא, בעיני וגאס וכל הפרשנים זה כן. בגדול אם משהו מפתיע את רוב האנשים נהוג לקרוא לא "הפתעה".
2. לא. 64% נצחונות לקליבנד, 74% לגולדן סטייט מאז הטריידים.
3. לא הם לא, גולדן סטייט פירקו אותם בראשון ב 18 הפרש והפסידו בשני ב-11. כאילו אנחנו סתם ממציאים דברים?
4. כן.
5. כן.
6. סן אנטוניו משחקים בשיטה מאד דומה. לא נראה לי שזה בעייתי לאליפות. סטיב קאר עשה עבודת אימון מרשימה באופן היסטורי, תראה איזה הבדל לעומת שנה שעברה.
7. גולדן סטייט נתנו עונה סדירה מהמרשימות שהיו בהיסטוריה של ה NBA, איך שלא תסובב את זה, טופ 10 בטוח. לא שעונה סדירה מבטיחה אליפות, אבל בהתחשב בעובדה שקליבלנד משחקת במזרח שהוא פח זבל ובהתחשב בפציעות שלהם, היה הגיוני מאד לחשוב שהם ינצחו את קליבלנד. ושמע, בתכלס, הסיבה העיקרית שקליבלנד מובלים עכשיו היא שדלבדובה שיחק יותר טוב מקארי בשני משחקים, אל תשחק לי אותה כאילו חזית שהגמד האוסטרלי יהיה מסוגל לעשות את זה.