תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 08:19 
אמיר צודק כמובן במשפטים האחרונים. שום דבר לא מצדיק מדינה דמוקרטית שמחזיקה מיליוני אנשים בלי זכויות
אבל איך אחרי שהסברת בכשרון רב, ובפיסוק מושלם, למה יש לפלסטינים ולערבים בכלל את כל הסיבות להמשיך ולהתנגד לקיומה של מדינת ישראל, אתה חושב שהסדר בגבולות 67 הוא בכלל אפשרי מהצד שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
למרות שבהודעה הקודמת הדגשתי שאתה מסלף ומשקר אתה ממשיך לעשות את זה. כאמור לא רק שלא אמרתי שזה מצדיק ציינתי שזה לא מצדיק אבל כמובן שזה לא מפריע לך.

לחזור לבתים... הם גורשו מהבתים בגלל... ושוב חוזרים למי התחיל ולמי יש יותר גדול אתה מסוגל לרגע להתנתק מזה או שכל דיון איתך הוא אלים מיסודו כי רק על זה אתה מדבר.

ובמילים קטנות.
זה לא נותן זכות כמו שזה לא נותן זכות לחמאס לירות מרגמות על נירים. אתה מוכן לקבל רק צד אחד משואה ומסלף עובדות בשביל לא להכיר בזה .

וכמובן כל מילה של 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
נעשה את זה קצר כי אני מרגיש שאני מדבר לקיר חסר יכולת דיון שלא מבין מסרים פשוטים.
א. כבשת את הגדה בששת הימים, שנת 67, אחרי שכל מדינות ערב הודיעו בכל החודשים לפני שהמטרה שלהם זה השמדת מדינת ישראל. עוד לפני זה ב48 עם קום המדינה הם ניסו להשמיד אותך. הכיבוש הוא התוצאה של ההתנגדות האלימה ולא הסיבה לה, אבל כאמור זה דיון של מי התחיל ולמי יותר גדול וזה דיון לא רלוונטי שלא יגמר.
אבל לא רק שאתה משקר ומעוות את ההיסטוריה לצורכי הדמגוגיה הזולה שלך, אתה גם מעוות את דברי המתדיין איתך על גבול המשקר והמסלף בשביל להצדיק את טענותיך. רק בהודעות שציטטת אני רושם שאין שום לגיטמיות בכיבוש ואתה עוד עושה את זה בשביל להצדיק אלימות שאתה טוען שאתה לא מצדיק.

ב. כן הא... ב48 זאת היתה התנגדות של מסתננים נו באמת אתה מאמין לך? בין 48 ל 67 זאת היתה התנגדות של בודדים בגטאות, רק חבל שעזה והגדה היו בשליטה ערבית (מצרים וירדן בהתאם) אין לזה קשר לישראל מלבד לעובדה שכמו ב 48 אין עדין הכרה פשוטה בעובדה שקמה כאן מדינה לא ערבית (מוסלמית). וכן אני יכול להגיד שאני נגד אלימות וכן אמרתי בצורה מאוד ברורה שאלימות אכזרית ומסבית ככל שתדרש יכולה להשקיט כל מחאה / מרד. אבל לכן אני לא תומך בהתנגדות האלימה.

בוא נעשה את זה קצר באמת:
50 שנה שנים אחרי מלחמת ששת הימים, עשית שלום עם מצרים וירדן, הצלחת להגיע למצב של שקט יחסי ואפילו מו"מ חשאי ומוגבל עם שתי השכנות האחרות. המדינות עם הצבאות באזור כבר לא כל כך רוצות להשמיד אותך, מסתבר. יש להם מה להפסיד. ורק לתושבים שנותרו בשטחים שכבשת אין כלום, אפילו לא בדל לגיטימציה להתנגדות אלימה.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 09:41 
הכיבוש הוא של כל המדינה. משהו פה לא ברור? זחאלקה אמר את זה יפה- המתנחלים במובן מסויים עדיפים על הקיבוצים. אלה בונים התנחלויות ליד הכפרים הערביים, ואלה בנו על חורבותיבם.
אני לא נכנס לדיון אם זה היה מוצדק או לא, אבל אלה עובדות.
אם לא השואה אין סיכוי שדבר כזה היה עובר בשקט בעולם.
עכשיו תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגסטוס אם אתה חיי בתודעה שהאדמה היא הכבושה אז אולי. מצד שני אם זה המצב אין לך שום מילה כנגד אנשי הימין הדתי... וזאת מהסיבה שבכל פיסת ארץ פזורים עדויות לישוב יהודי במאה כזאת או אחרת.
הקיבוץ שלי למשל קם בצמוד לכפר ערבי ולא על חורבותיו, ובינינו לבין ערביי האזור הייתה שותפות שנמשכת עד היום.

כאשר יש צורך ורצון לשכתב את ההיסטוריה לצורך הצדקת אלימות ניתן להצדיק כל אלימות.

רועי לערפאת נתנו הכרה ושטח לבנות בו מדינה, ההסכם איתו הופר איך שהוא נחת בארץ. אולמרט הציעה כמעט הכל אבל לא הייתה נכונות להתפשר. כשירדן חתמה על הסכם השלום עם ישראל היא ויתרה על שטחים והכירה במדינה, היא קבעה ששטחי הגדה שהינם שטח "ירדני" , גורלם יקבע במשא מתן של הפלשתינאים מול ישראל. כנ"ל לגבי עזה ומצרים.

עכשיו אין בעיה תקחו את השטחים, תקימו בהם מדינה, תכירו בזכות היהודים למדינה משלהם. תבצעו חילופי שטחים קלים לטובת הכלל ותרדו מהדרישה לזכות השיבה. פלשתינאי שירצה להמשיך לגור בישראל יקבל אזרחות ישראלית (אם ירצה בכך) וישראלי בפלשתין.

בזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:00 
אל דודריניו,
ואם הם לא מוכנים, מה עושים אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:43 
."משכתב היסטוריה כדי להצדיק אלימות". לא יודע מאיפה להתחיל.
פרשתי בשיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אל דודרינו, אם הבנתי נכון הטענה שלך היא משהו כזה: "כולנו יודעים שפציפיזם זה לא אופציה ריאלית, ולכן מותר לעשות פחות או יותר הכול".
הבנתי טוב, או לא?
כי לרגע עלה אצלי הרושם שאתה לא מצליח להבחין בין מצבים שונים ומה שנקרא גוונים שונים של אפור, כאילו כל האלימות בעולם היא אותו דבר ותמיד מוצדקת באותה מידה.

אם הבנתי טוב אז הדיון בינינו נגמר, כי אנחנו לא מסכימים על הנחות יסוד (למשל, שהשיפוט המוסרי תלוי בהקשר, למשל שהעולם לא עשוי משחור ולבן).
אם לא אז אשמח אם תתקן אותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אמיר צודק כמובן במשפטים האחרונים. שום דבר לא מצדיק מדינה דמוקרטית שמחזיקה מיליוני אנשים בלי זכויות
אבל איך אחרי שהסברת בכשרון רב, ובפיסוק מושלם, למה יש לפלסטינים ולערבים בכלל את כל הסיבות להמשיך ולהתנגד לקיומה של מדינת ישראל, אתה חושב שהסדר בגבולות 67 הוא בכלל אפשרי מהצד שלהם

לפי מסמכי אל ג'זירה, לפחות המנהיגים שלהם מוכנים. וברמה האנקדוטית, רוב הפלשתינאים שאני דיברתי איתם היו מקבלים הסכם כזה.
אבל עוד פעם, אם לא, אזרחות לכולם, אין בכלל שום אופציה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
20 כתב:

לפי מסמכי אל ג'זירה, לפחות המנהיגים שלהם מוכנים. וברמה האנקדוטית, רוב הפלשתינאים שאני דיברתי איתם היו מקבלים הסכם כזה.
אבל עוד פעם, אם לא, אזרחות לכולם, אין בכלל שום אופציה אחרת.

הייתי מנסח את זה יותר כאו אזרחות לכולם או הסדר מדיני עם גבולות וחוקים ברורים. נראה לי שדי ברור גם לנו וגם לצד הפלסטיני שלא תקום מדינה בגבולות 67 כי אף אחד לא יחזיר את אריאל לדוגמא ואף אחד לא ירצה מדינה שהגבול שלה עובר על כביש 6.
מתישהו איכשהו הקיפאון הזה ישבר. חבל שנגיע למצב בו לא תהיה לנו השפעה גדולה מדי על הפתרון, הרי ברגע שהילארי תתנה את הסיוע האמריקני בחתימה על הסדר מול הפלסטינים הדברים פה יתפוצצו, לכאן או לכאן.

נרי, לא ברור לי מה עובר עליך. הקרקע שעליה נמצאת מדינת ישראל, מהים ועד הירדן, מהחרמון ועד אילת, היא קרקע שלקחנו בכוח והיא שלנו בצדק כי נלחמנו עליה וניצחנו.
רק שהניצחון הזה מביא איתו אחריות על מי שהיה פה כשלקחנו את הקרקע ופה אנחנו נופלים. כל השטויות האלו של זכות היסטורית וסימנים לישוב יהודי לא מעניינים ולא רלבנטים. אתה גר בעיר שמעולם לא היה בה ישוב יהודי, ביג דיל.
דין אשקלון כדין חברון, דין אשדוד כדין יריחו. אותם חוקים לכולם באותה מדינה או שתגיד ששם זו לא המדינה שלך אלא שלהם ושהם ישברו את הראש עם החוקים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
20. אם הם לא מוכנים מהלכים חד צדדים. כולל בקשה להכיר בהם כמדינה באום (אם זה אפשרי).

טכנו אני אומר שלמרות שפצפיזם זה לא ראלי עלינו לשאוף לזה בעולם מתוקן. זה אומר שלהגיד שההתנגדות האלימה היא לגיטימית בעולם בו יש מו"מ ולחץ בין לאומי לפתרון זה תמיכה באלימות, פשוטו כמשמעו.

אמיר אני עובד עם לא מעט ערבים חלקם מהארץ וחלקם מחברון רבתי, אני מסכים איתך, לכן אני טוען שההתנגדות האלימה היא פסולה. לא רק שהיא פוגעת בחפים מפשכ היא גם בעיקר מחזקת את הימין בארץ.

קובי הקרקע שעליה נמצאת מדינת ישראל היא קרקע שניתנה לה ע"י אומות העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
טכנו אני אומר שלמרות שפצפיזם זה לא ראלי עלינו לשאוף לזה בעולם מתוקן. זה אומר שלהגיד שההתנגדות האלימה היא לגיטימית בעולם בו יש מו"מ ולחץ בין לאומי לפתרון זה תמיכה באלימות, פשוטו כמשמעו.

אני מסכים איתך שעדיף בלי מלחמות והרג מאשר עם.
אני גם מסכים איתך שהצדקה של אלימות כזאת או אחרת היא סוג של תמיכה באלימות כזאת או אחרת.
לא ממש הבנתי איך משתי ההנחות האלה אתה גוזר שלישראל מותר לעשות מה שבא לה, אבל נואשתי מלהבין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אולי כי אני לא גוזר את זה? זה באמת כל-כך מסובך להבין. אתם לא מסוגלים להפנים שיש אנשים שמבקרים את הפלשתינאים מבלי לתמוך בהרג חסר רחמים של חסרי ישע? שאתם חייבים להדביק את זה אליהם ולא משנה כמה הם יכתבו שהם נגד זה לא ישנה?

אז באמת שנואשתי, אבל האמת שלא מהדיון עצמו אלא מהשמאל במדינה שעושה הכל אבל הכל בשביל להיות לא רלוונטי וחסר טעם עבור כמה שיותר אנשים בכמב שפחות זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אולי כי אני לא גוזר את זה? זה באמת כל-כך מסובך להבין. אתם לא מסוגלים להפנים שיש אנשים שמבקרים את הפלשתינאים מבלי לתמוך בהרג חסר רחמים של חסרי ישע? שאתם חייבים להדביק את זה אליהם ולא משנה כמה הם יכתבו שהם נגד זה לא ישנה?

אז באמת שנואשתי, אבל האמת שלא מהדיון עצמו אלא מהשמאל במדינה שעושה הכל אבל הכל בשביל להיות לא רלוונטי וחסר טעם עבור כמה שיותר אנשים בכמב שפחות זמן.

אם ככה לא ברור לי עם מי אתה מתווכח, לרוב המוחלט של האנשים פה יש ביקורת כזאת או אחרת על הפלשתינאים (ובכל זאת רק בודדים העלו על דעתם להרוג שם עשרות אלפים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 00:24 
אף פעם לא הבנתי איזה טעם יש בביקורת על פלשתינאים בשיחה בין ישראלים.
בדיוק כמו ההתלהמות "אחרי אבו חדיר אתה כותב סטטוס מזועזע אבל את הרקטות על אשקלון אתה לא מגנה!!!!111"
אל תשאלו, כל אנשי החמאס בפייסבוק יראו את הגינוי ויתנצרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

הייתי מנסח את זה יותר כאו אזרחות לכולם או הסדר מדיני עם גבולות וחוקים ברורים. נראה לי שדי ברור גם לנו וגם לצד הפלסטיני שלא תקום מדינה בגבולות 67 כי אף אחד לא יחזיר את אריאל לדוגמא ואף אחד לא ירצה מדינה שהגבול שלה עובר על כביש 6.
מתישהו איכשהו הקיפאון הזה ישבר. חבל שנגיע למצב בו לא תהיה לנו השפעה גדולה מדי על הפתרון, הרי ברגע שהילארי תתנה את הסיוע האמריקני בחתימה על הסדר מול הפלסטינים הדברים פה יתפוצצו, לכאן או לכאן.

לא נראה לי שהם יקבלו את זה, אתה דורש מהם לוותר על זכות השיבה שזה הדבר שכל האתוס הלאומי שלהם בנוי סביבו, אני חושב שיש מוכנות לוותר על זה אצלם, אבל אחרי זה גם לדרוש מהם שיקבלו הישארות של התנחלויות זה נראה לי יותר מדי בשבילם.
אבל שמע, תצייר מפה ותראה אם הם מסכימים, נכון לעכשיו כל הקטע הזה של חילופי שטחים זה בעיקר פוזה של להראות שאנחנו רציניים במו"מ.

ואגב, מספיק לחץ מדיני ואתה מפנה את אריאל כמו כלום, לא שאני חושב שיש סיכוי קרוב שלחץ כזה יקרה, אבל כמה זמן נראה לך אנשים יהיו מוכנים לאכול סנקציות כמו אירן לפני שהם אומרים תודה ושלום לכל ההתחלויות?

אמיר כתב:

נרי, לא ברור לי מה עובר עליך. הקרקע שעליה נמצאת מדינת ישראל, מהים ועד הירדן, מהחרמון ועד אילת, היא קרקע שלקחנו בכוח והיא שלנו בצדק כי נלחמנו עליה וניצחנו.
מה שלקחת בכח ונלחמת עליו הוא בצדק שלך?
כאילו באמת?
פולין ב 1939 היתה בצדק של הרוסים והגרמנים?

el dudernio כתב:
אמיר אני עובד עם לא מעט ערבים חלקם מהארץ וחלקם מחברון רבתי, אני מסכים איתך, לכן אני טוען שההתנגדות האלימה היא פסולה. לא רק שהיא פוגעת בחפים מפשכ היא גם בעיקר מחזקת את הימין בארץ.

קובי הקרקע שעליה נמצאת מדינת ישראל היא קרקע שניתנה לה ע"י אומות העולם.

אפשר לחשוב כבר מה גינויים שלי יעשו, כאילו החמאס קורא את פורום שדים ומתחזק מוראלית. אני לא עוקב, אבל יצא "הטרור: כיצד המערב ינצח 2 מהיר 2 עצבני, אבל הפעם ברצינות" או משהו שבו ביבי מראה איך גינוים של אלימות יביאו שלום?
ושמע, זה לא סתם דיון פדנטי, תמיד כשיש לך התפרצויות של אלימות, המהלך האוטומטי של הצד המדכא הוא להתמקד באופן שהמדוכאים מתנהגים (שהרבה פעמים הוא מלוכלך) מאשר בדיכוי עצמו.
אם לתת ציטוט מצוין שנעשה בהקשר אחר אבל מתאים לפה בול -

תמונה

כשאתה מתעקש על הנארטיב הזה אתה לא מקטין את האלימות, אתה רק עוזר להעברה של הדיון למקומות שלא יעזרו לשום דבר, וזו אגב בדיוק המטרה של הימין.
ושמע, אם הפלשתינאים היו באים אלי ושואלים אותי איך לדעתי הם צריכים לנהל את המאבק מול ישראל, בהחלט יש מצב שהייתי מציע להם דרכי פעולה אחרות, אבל הם לא.

וסתם שאלה ככה מסקרנות, אתה חושב שהתנגדות אלימה היא פסולה, אם אני זוכר נכון אתה גם נגד חרם על ישראל, מה בדיוק אתה מציע לפלשתינאים לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
ואגב, מספיק לחץ מדיני ואתה מפנה את אריאל כמו כלום, לא שאני חושב שיש סיכוי קרוב שלחץ כזה יקרה, אבל כמה זמן נראה לך אנשים יהיו מוכנים לאכול סנקציות כמו אירן לפני שהם אומרים תודה ושלום לכל ההתחלויות?

לי דווקא נראה שהלחץ על הישראל והנידוי רק ילכו ויגברו בשנים הקרובות, לא רק ברמה הממשלתית אלא גם ברמה הכלכלית והתרבותית, אבל אני מתקשה לראות את זה מזיז את העם מילימטר שמאלה או מהרצון להמשיך לכבוש ולדכא עם אחר. ראית מה היו התגובות הציבוריות לאיום ההשעיה מפיפ"א או לשאר יוזמות החרם שעלו לכותרות בימים האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 08:13 
יובל כתב:
אמיר כתב:

לי דווקא נראה שהלחץ על הישראל והנידוי רק ילכו ויגברו בשנים הקרובות, לא רק ברמה הממשלתית אלא גם ברמה הכלכלית והתרבותית, אבל אני מתקשה לראות את זה מזיז את העם מילימטר שמאלה או מהרצון להמשיך לכבוש ולדכא עם אחר. ראית מה היו התגובות הציבוריות לאיום ההשעיה מפיפ"א או לשאר יוזמות החרם שעלו לכותרות בימים האחרונים?

זה עדיין לא חרם שפוגע בכיס
כשיתחילו סנקציות כלכליות והשקל יהיה שווה לזבל יהיו מוכנים להחזיר גם את כל י-ם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
וסתם שאלה ככה מסקרנות, אתה חושב שהתנגדות אלימה היא פסולה, אם אני זוכר נכון אתה גם נגד חרם על ישראל, מה בדיוק אתה מציע לפלשתינאים לעשות?
כנראה את מה שבדרך כלל אנס מצפה במוחו המעוות מהנאנסת: שלא תתנגד, שתשתף פעולה, שתעשה עצמה נהנית ושתגיד בסוף תודה על האונס.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:

זה גם מה שאני חושב, במיוחד שכל צעד כזה יגיע עם גזר כלכלי מאד גדול בצד השני. עם כל הדיבורים על שותפות אסטרטגית, ישראל והסכסוך תקועים למדיניות החוץ של ארה"ב כמו קוץ בתחת, הם יהיו מוכנים לשלם הרבה מאד כדי שהבלגן הזה יגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אמיר כתב:
כנראה את מה שבדרך כלל אנס מצפה במוחו המעוות מהנאנסת: שלא תתנגד, שתשתף פעולה, שתעשה עצמה נהנית ושתגיד בסוף תודה על האונס.

איציק כאשר אתה מגיב בגנות מישהו תוודה שההנחה שעל בסיסה אצה מגיב נכונה. אז לא אני לא נגד חרמות אני חושב שזה כלי לגיטימי, אז לפני שאתה מגדיר מישהו כ"אנס" תבדוק שאתה לא מוציא את דיבתו רעה על אמת. (תרבות דיון וכו').
בכל מקרה החרמות, כמו גם אלימות, זה כלי. אתה יכול השתמש בכלי לצורך השגת פשרה. לא כדי לכפות את דעתך. עלי לא מקובל שבשם אתוס ימשיך להשפך דם (ולא משנה עם זה האתוס היהודי של ארץ ישראל השלמה, או האתוס הפלשתינאי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי ברור מאליו שזה לא היה מופנה ספציפי כלפיך, אלא כלפי כלל הציבור הישראלי ויחסו למאבק הפלסטיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 09:22 
אבי כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:

אני לא בטוח בכלל שההערכה הזו נכונה, נראה שהמדינה הזו והמציאות לא חיים בכפיפה אחת מזה זמן מה.
לא בטוח שאנשים לא יבחרו פה באופציית מצדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
נראה לי ברור מאליו שזה לא היה מופנה ספציפי כלפיך, אלא כלפי כלל הציבור הישראלי ויחסו למאבק הפלסטיני.

אם כך קבל את סליחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אמיר כתב:

כי תמיד אפשר להתכסות בשמיכת האנטישמיות. עושים לנו את זה לא בגלל שאנחנו לא בסדר, אלא בגלל ששונאים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אבי כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:

אני לא בטוח בכלל שההערכה הזו נכונה, נראה שהמדינה הזו והמציאות לא חיים בכפיפה אחת מזה זמן מה.

מי אלה האנשים האלה שעליהם אתה מדבר? חרם כזה יפגע אנושות בבעלי ההון, הרי ממילא הם היחידים שהפוליטיקאים מחשבנים להם.
לגבי שאר האנשים, יכול להיות באמת שהם יתבצרו עוד יותר בעמדות שלהם, אבל מי בכלל מקשיב להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 11:14 
kruvi1 כתב:
zink כתב:
אבי כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:

מי אלה האנשים האלה שעליהם אתה מדבר? חרם כזה יפגע אנושות בבעלי ההון, הרי ממילא הם היחידים שהפוליטיקאים מחשבנים להם.
לגבי שאר האנשים, יכול להיות באמת שהם יתבצרו עוד יותר בעמדות שלהם, אבל מי בכלל מקשיב להם?

הבעיה היא שבסיטאציה כזאת העולם כבר לא יסתפק בהקפאת מפעל ההתנחלויות כמו היום. הוא ידרוש פינוי, ובשביל פינוי, צריך שוטרים וחיילים.
והם כבר יקבלו את השטיפה מהרחוב, מה שהיה בגוש קטיף זה כלום לעומת מה שיהיה פה במצב כזה.
20 אחוז מהחיילים היום יגידו לך שהם בעד לבנות את בית המקדש ה3, אתה רוצה שהם יפנו ישובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 11:23 
ובנוסף, אף ראש ממשלה לא רוצה להרצח פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 12:35 
NARKOTIKA כתב:
zink כתב:
אבי כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:

הבעיה היא שבסיטאציה כזאת העולם כבר לא יסתפק בהקפאת מפעל ההתנחלויות כמו היום. הוא ידרוש פינוי, ובשביל פינוי, צריך שוטרים וחיילים.
והם כבר יקבלו את השטיפה מהרחוב, מה שהיה בגוש קטיף זה כלום לעומת מה שיהיה פה במצב כזה.
20 אחוז מהחיילים היום יגידו לך שהם בעד לבנות את בית המקדש ה3, אתה רוצה שהם יפנו ישובים?

אפשר לפנות איזו התנחלויות שרוצים בלי אפילו חיל/שוטר אחד.
רק צריך להודיע על תאריך ולעמוד בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
its-sick כתב:

אם כך קבל את סליחתי.
אני זה שצריך להתנצל. כנראה העלבתי אותך, ולא זאת היתה כוונתי (חשבתי בכלל שאמיר פנה לקובסטר, אבל גם במקרה כזה הייתי צריך לנסח כך שיהיה ברור שלא אליו כוונתי).
כוונתי היתה רק להדגיש את חוסר הצדק של יחס הישראלים לפלסטינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: